blank
 
blank

Τα άστρα το δύσκολο Σαββατοκύριακο 9 ως 11 Μαΐου 2014 με Ήλιο σε αντίθεση με Κρόνο, Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη κι Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

 
Τα άστρα το δύσκολο Σαββατοκύριακο 9 ως 11 Μαΐου 2014 με Ήλιο σε αντίθεση με Κρόνο, Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη κι Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 9 ως 11 Μαΐου 2014 με τον Ερμή σε αντίθεση με Κρόνο

Ας προσπαθήσουμε εμείς δούμε το πράγμα πιο χαλαρά, γιατί οι όψεις από μόνες τους μόνο χαλαρές δεν είναι… Ας πούμε ότι είναι ένα τριήμερο, που θα μας δώσει την δυνατότητα μιας ανασκόπησης, εφ’ όλης της ύλης! Ένα τριήμερο, που θα δώσει τη δυνατότητα σε πάρα πολλούς από εμάς να ρίξουμε μια ματιά στο παρελθόν και να επιλέξουμε τελικά πώς θέλουμε να κινηθούμε από δω και πέρα… και με ποιους ανθρώπους στο πλευρό μας!

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο την ημέρα του Σαββάτου. Μια όψη, που θα ζορίσει πολλούς από εμάς, προκειμένου να καταλήξουμε σε συγκεκριμένες πλέον επιλογές, συχνά κλείνοντας κάποιους κύκλους στις σχέσεις μας και προχωρώντας παρακάτω…

Αφροδίτη σε αντίθεση με Άρη

Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Άρη. Όπως καταλαβαίνετε, ο τομέας σχέσεων έχει την τιμητική του. Τα πράγματα εξελίσσονται σε ένα δύσκολο τοπίο, το οποίο σίγουρα θα επαναπροσδιορίσει τις πάσης φύσεως σχέσεις και συνεργασίες, αλλά πολύ περισσότερο αυτές που αφορούν στην ερωτική μας ζωή! Βέβαια, υπάρχει ένα οξύμωρο σχήμα, καθώς ενώ από τη μια θα υπάρχουν διενέξεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί, από την άλλη θα υπάρχει μια έντονα ερωτική διάθεση, η οποία θα λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό ανάμεσα στα πρόσωπα και δεν θα είναι εύκολο να την αγνοήσει κανείς, μια και η αμοιβαία αποδοχή του Άρη με την Αφροδίτη δεν αφήνει αδιάφορα τα συναισθήματα και τις αισθήσεις…

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Την τελική πινελιά έρχεται να τη βάλει ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και να μιλήσει για έντονα απογοητευτικές καταστάσεις, ματαιώσεις σχεδίων, ματαιώσεις αποφάσεων, συντελώντας στο δύσκολο κλίμα του τριημέρου, που διαμορφώνει ένα σκηνικό για γερά νεύρα και μεγάλες αντοχές!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Ο σταυρός των σταθερών ζωδίων (Ταύροι, Σκορπιοί , Λέοντες και Υδροχόοι) του τρίτου δεκαημέρου μπαίνουν πρώτοι στο χορό των εξελίξεων και ακολουθούν οι εκπρόσωποι του παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι) του δεύτερου δεκαήμερου. Αυτές οι δύο ποιότητες ζωδίων φαίνεται πως έχουν έντονες ανακατατάξεις στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις ερωτικές τους σχέσεις, το σίγουρο είναι ότι έχουν δύσκολη η διαδρομή να διανύσουν τις ημέρες αυτές, μέσα σε ένα πολύ φορτισμένο συναισθηματικά τοπίο…
 
Αλλά και τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου, βρίσκονται επίσης σε μια περίεργη κατάσταση, μια και είναι πολύ εύκολο τις ημέρες αυτές αφενός να νιώσουν ότι τα πράγματα δε λειτουργούν όπως θα το ήθελαν, αφετέρου να υπάρξουν ματαιώσεις ή καθυστερήσεις στα σχέδιά τους, αλλά και μια απογοήτευση στην ψυχολογία τους, καθώς το κλίμα που διαμορφώνεται έχει μια ασάφεια και μια αβεβαιότητα, η οποία ενισχύει την απαισιόδοξη στάση και διάθεση.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.
 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 5 ως 11 Μαΐου 2014.
Οι σχέσεις και ο έρωτας το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαίου.
Οι Μαγιάτικοι έρωτες με Αφροδίτη στον Κριό και Ερμή στους Διδύμους μέχρι 29 Μαίου 2014, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
Η Αφροδίτη στον Κριό ως τις 29 Μαΐου 2014 και τι θα φέρει στα 12 ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-05-2014 00:00:00