Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα 10 ως 12 Οκτωβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό: Ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες!

 
Τα άστρα 10 ως 12 Οκτωβρίου 2014, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό: Ρήξεις και αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 10 ως 12 Οκτωβρίου 2014

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Όλα αυτά για τα οποία πάλεψες, αγωνίστηκες, πόνεσες, ταλαιπωρήθηκες, σου χτυπούν την πόρτα και ζητούν δικαίωση! Μπορείς να νιώσεις υπερήφανος ότι τα έχεις καταφέρει, ότι έχεις αδράξει όλες τις ευκαιρίες, όμως σε περιμένουν κι άλλες το επόμενο διάστημα, για να σου θυμίσουν πως ό,τι και να γίνει, αυτός που αγωνίζεται γι’ αυτά που πιστεύει δεν βγαίνει ποτέ, μα ποτέ χαμένος!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία την Παρασκευή

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία την ημέρα της Παρασκευής, μια όψη που ρίχνει το φως της σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Τόσο ο Ζυγός όσο και ο Λέοντας που φιλοξενούν αυτούς τους δύο πλανήτες, μας υπόσχονται σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, θετικές εξελίξεις σε όλα αυτά για τα οποία έχουμε δουλέψει και έχουμε προσπαθήσει, αλλά και νέες ευκαιρίες, που για κάποιους θα είναι ένα παράθυρο στο μέλλον!
 
Η ερωτική ζωή αναβαθμίζεται και δίνει αφενός τη δυνατότητα της αποκατάστασης σχέσεων που έχουν ταλαιπωρηθεί και αφετέρου τη δυνατότητα δημιουργίας νέων, αισιόδοξων και ελπιδοφόρων δεσμών για τους αδέσμευτους!

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό το Σάββατο

Ο ανάδρομος Ερμής κάνει κι αυτός το δικό του παιχνίδι, καθώς την ημέρα του Σαββάτου επιστρέφει στο ζώδιο του Ζυγού, για να επαναφέρει καταστάσεις που μας προβλημάτισαν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Σε πολλούς από εμάς θα δώσει τη δυνατότητα αναθεώρησης σχέσεων, καταστάσεων, εξελίξεων, που χρειάζεται να επανεξεταστούν προκειμένου να ολοκληρωθούν σωστά.

Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό με ανατροπές στα ερωτικά

Ωστόσο, το σκηνικό του τριημέρου έχει και άλλες εξελίξεις, απρόβλεπτες, έντονες, και επεισοδιακές! Η θεά του έρωτα, η Αφροδίτη, πανίσχυρη στο ζώδιο του Ζυγού, έρχεται για μια ακόμα φορά μέσα στην εβδομάδα αυτή να κάνει μια κίνηση ρουά-ματ στην κοσμική σκακιέρα, απειλώντας τον… βασιλιά της, τον έρωτα! Θα πει ένα μεγάλο “όχι” σε οτιδήποτε προσπαθήσει να την εξουσιάσει, να την χειραγωγήσει ή να την βάλει σε ρόλους που δεν της ταιριάζουν!
 
Θα αναζητήσει καινούρια πεδία συγκινήσεων, καινούργιες εμπειρίες, χωρίς να υπολογίσει ούτε το κόστος ούτε το τίμημα που θα πληρώσει… Δεν θα διστάσει να κάνει ανατροπές, προκειμένου να ικανοποιήσει εκείνο το βαθύ ένστικτό της, που της ζητά να ακολουθήσει την επιθυμία της, το όνειρό της, αυτό που ορίζει η καρδιά της…
 
Έτσι, το διάστημα αυτό μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, εντάσεις, διαπληκτισμοί, ακόμη και ρήξεις στις σχέσεις ή και τις συνεργασίες. Όμως, αυτό είναι το αποτέλεσμα της σταγόνας που ξεχειλίζει το ποτήρι… Θα επαναστατήσει απέναντι σε όλα όσα την πνίγουν, την εξουσιάζουν, τη δεσμεύουν, μια κι εκείνη έχει τη δική της πορεία, που πρέπει να ακολουθήσει… Και θα την ακολουθήσει με όποιο κόστος και όποιο τίμημα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του τριημέρου

Ζυγοί, Λέοντες, Τοξότες, αλλά και Υδροχόοι, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 17η μοίρα των ζωδίων, τις ημέρες αυτές έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά… Κάτι έρχεται προς την μεριά σας, μια πρόταση, μια ευκαιρία, ένα πρόσωπο… Κάτι που σας ευνοεί, αφού η τύχη σας άνοιξε την πόρτα και σας περιμένει…
 
Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων σας, ετοιμαστείτε για… υψηλές πτήσεις στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή… Ο προορισμός του ταξιδιού, άγνωστος! Το αν θα πέσετε στο κενό ή αν θα εκτοξευτείτε στ’ αστέρια, εξαρτάται από εσάς! Οι πιο διάσημοι αστρολόγοι είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να λάβεις την κατάλληλη απόφαση για το ερωτικό και το επαγγελματικό σου μέλλον. Κάλεσέ τους τώρα στο 14788 ή στείλε με sms την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με χρέωση μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό, ο ανάδρομος Ερμής και άλλες περιπέτειες!
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Εξελίξεις σε θέματα σχέσεων! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για ένα όμορφο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-10-2014 20:00:00