blank
 
blank

Τα άστρα 6 ως 8 Μαρτίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Χείρωνα: Δυναμικές διεκδικήσεις, αλλά και επαναπροσδιορισμοί!

Τα άστρα 6 ως 8 Μαρτίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Πλούτωνα και σύνοδο με Χείρωνα: Δυναμικές διεκδικήσεις, αλλά και επαναπροσδιορισμοί!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαρτίου 2015

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση όλων των όψεων, που σχηματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και της χθεσινής Πανσελήνου, που ομολογουμένως έχουν προκαλέσει αρκετές και ιδιαίτερες εξελίξεις στις ζωές των περισσότερων. Ιδιαίτερα τα θέματα της συναισθηματικής μας ζωής, φαίνεται πως περνούν από αρκετές ανακατατάξεις για μια ακόμα φορά, δίνοντας το δικό τους στίγμα στις εξελίξεις, που σίγουρα δεν είναι εύκολες, αλλά έχουν πολύ ενδιαφέρον!

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Στις ενέργειες του τριημέρου έρχεται να προστεθεί άλλη μια όψη, θετική αυτή τη φορά, φέρνοντας με την σειρά της τις δικές της εξελίξεις, που όμως λειτουργούν αρκετά εξισορροπητικά στις ενέργειες και στην ατμόσφαιρα. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ανοίγει την πύλη της πνευματικότητας και μας ωθεί να δούμε τα πράγματα μέσα από μια άλλη οπτική, πιο εσωτερική, πιο πνευματική και σαφώς πιο εξισορροπητική για την ψυχολογία μας! Από την άλλη μεριά, ωθεί σε δυναμικές διεκδικήσεις που δίνουν τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ανάπτυξη, μεγαλύτερη επέκταση σε ό,τι μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας και θέλουμε να το προωθήσουμε.
 
Και βέβαια, στον τομέα των σχέσεων ή των συνεργασιών μας θα έχουμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε καλύτερα όλα όσα θέλουμε να πούμε, αλλά δεν έχουμε καταφέρει το προηγούμενο διάστημα. Οι μέρες είναι κατάλληλες για να μιλήσουμε και να επικοινωνήσουμε πιο ουσιαστικά για ό,τι μπορεί να μας απασχολεί!

Ήλιος σε σύνοδο με Χείρωνα

Παράλληλα, το Σάββατο η σύνοδος του Ηλίου με τον Χείρωνα, φέρνει στο προσκήνιο θέματα, τα οποία ενδεχομένως μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή και τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που την απαρτίζουν.
 
Πάντως, σε γενικές γραμμές η εβδομάδα κλείνει αποφορτίζοντας την όποια ένταση δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και φέρνει ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις, στην επικοινωνία, αλλά και στην συναισθηματική μας ζωή. Δίνει την σκυτάλη στην επόμενη εβδομάδα, που με τη σειρά της θα φέρει αρκετά θέματα στο προσκήνιο, αφού πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει ο Άρης, σε μια σειρά όψεων που θα δημιουργήσουν αρκετές εξελίξεις, για τις οποίες θα έχουμε να συζητάμε!
 
Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, είστε εσείς που εισπράττετε την θετική ενέργεια των ημερών που ακολουθούν. Έρχεστε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε, ενισχύοντας παράλληλα τα σχέδιά σας και δημιουργώντας προϋποθέσεις να τα πάτε παραπέρα! Τι αλλαγές έρχονται στη ζωή σου με τις όψεις των επόμενων ημερών; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529 για να μάθεις τις εξελίξεις

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Επίσης, μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 2 ως 8 Μαρτίου 2015.

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 2 ως 8 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Καλό τριήμερο σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Τα άστρα το τριήμερο 6 ως 8 Μαρτίου 2015 και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-03-2015 13:09:29
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι