blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Το κλειδί είναι η έλλειψη προσδοκιών...

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Το κλειδί είναι η έλλειψη προσδοκιών...
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 13
 

Σήμερα (και όχι μόνο), κυριαρχεί η ενέργεια του τετραγώνου μεταξύ Ήλιου και Ποσειδώνα, που δημιουργεί ένα κλίμα σύγχυσης, ασάφειας, αλλά και διαψεύσεων σε όλα εκείνα που μπορεί να ελπίζεις, να περιμένεις, να επιθυμείς ή ακόμα και να έχεις προγραμματίσει, θυμίζοντάς σου πως το σύμπαν έχει άλλους ρυθμούς από αυτούς που εσύ νομίζεις!

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Γενικά, τις ημέρες αυτές μπορεί να νιώσουμε την ενέργειά μας πιο πεσμένη, ενώ μπορεί να μην έχουμε καμία διάθεση να λειτουργήσουμε στην προγραμματισμένη μας ροή της καθημερινότητάς μας! Όλα δείχνουν πιο δύσκολα και εμείς λιγότερο διαθέσιμοι να διαχειριστούμε.

Έντονη η επιρροή της όψης στον ψυχολογικό τομέα, μια και αυτός είναι ο κύριος παράγοντας της αποδιοργάνωσης... Αισθήματα θλίψης, ανησυχίας ή άγχους μας κυριεύουν, με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτη μια τάση απογοήτευσης, που δεν βοηθά, δεν εξυπηρετεί καμία εξέλιξη και καμιά συμπεριφορά.

Τις ημέρες αυτές καλό είναι να κρατήσουμε αποστάσεις απ’ οτιδήποτε ακούγεται ή λέγεται και κυρίως από πληροφορίες και ειδήσεις που λειτουργούν επιβαρυντικά στον ψυχισμό μας, γιατί σε πολλές περιπτώσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα! Αλλά και η επικοινωνία ομολογουμένως δεν διευκολύνεται και είναι εύκολο τις ημέρες αυτές να υπάρξουν παρανοήσεις, λάθη και παραλείψεις, που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε παρεξηγήσεις! Είναι πολύ σημαντικό τώρα να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τη σκέψη μας και τη διάθεσή μας, αλλά και να επεξεργαζόμαστε με πιο εσωτερικά φίλτρα οτιδήποτε συμβαίνει και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε.

Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για συνεργασίες, συζητήσεις, επαφές και ανταλλαγή πληροφοριών. Καλό είναι να λειτουργήσουμε σε ένα πιο μοναχικό περιβάλλον, αποφεύγοντας εξωτερικές επιρροές, που μπορεί να διαταράξουν την ηρεμία μας. Και κυρίως, αυτό που θα βοηθήσει πολύ είναι η έλλειψη προσδοκιών... Αυτά τα φανταστικά σενάρια που φτιάχνουμε πολλές φορές μέσα στο μυαλό μας και που είναι υπεύθυνα για την απογοήτευση που νοιώθουμε, όταν αυτά δεν υλοποιούνται!

Προσοχή επίσης και στην εμπιστοσύνη που δείχνουμε σε κάποια πρόσωπα, που δεν είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις τους, γιατί και εδώ το σενάριο της απογοήτευσης και της διάψευσης είναι πολύ κοντά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα

Για τους Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες είναι ιδιαίτερα έντονες και μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές σκηνικών, απομάκρυνση σχέσεων και απογοητεύσεις! Φροντίστε να εξετάζετε πάρα πολύ καλά κάθε πληροφορία και γενικότερα κρατήστε αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις, που μπορεί να σας επηρεάσουν αρνητικά! Ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ζητήματα και αναζητήστε την εσωτερική σας αλήθεια, γιατί η όψη αυτή έχει σαφώς πιο πνευματικό χαρακτήρα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις σας, στην τηλεοπτική εκπομπή που ακολουθεί, η οποία εμπεριέχει αφιέρωμα με τις ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων ανά δεκαήμερο για τον Ιούνιο! 

Περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας το επόμενο διάστημα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,24/1' από σταθερό και 1.11/1΄ από κινητά. Με sms στείλε A20 στο 54529 με μόνο 1,24/μήνυμα. 

Σχετικά άρθρα

Ερωτική πλανητική ενημέρωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2016. Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Προβλέψεις Αριθμολογίας για τον Ιούνιο 2016.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 30 Μαΐου ως 5 Ιουνίου 2016, από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Άρης ανάδρομος στον Σκορπιό: Υπόγεια κοχλάζει το ηφαίστειο! Από την Ματίνα Πάτζαλη.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-06-2016 20:00:00