blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, 29 Απριλίου με Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Ώρα για να ζήσεις τη ζωή που θέλεις!

 
Τα άστρα την Τρίτη, 29 Απριλίου με Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο: Ώρα για να ζήσεις τη ζωή που θέλεις!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 με Νέα Σελήνη κι Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.

ekleipsi-hliou-tauros-aprilios-2014-dorean-provlepseis-taro-kalokairi

Ένας νέος κύκλος ανοίγει την σημερινή μέρα για όλους μας και βέβαια, για τον καθέναν από εμάς είναι σίγουρο πως έχει μια διαφορετική πρόταση να μας κάνει… Άλλη μια έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή, στην 8.51 μοίρα του Ταύρου, στις 7:49 πμ, με τη θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, ενώ δεν παύει να βρίσκεται σε ισχύ και ο Μεγάλος Σταυρός μεταξύ Άρη, Ουρανού, Δία και Πλούτωνα, που ακόμα θέλουν να δηλώνουν με έντονο τρόπο την παρουσία τους!
 
Ωστόσο, ο κύκλος αυτός της Νέας Σελήνης έρχεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια, όπως και αν την εννοεί ο καθένας από εμάς, μια και για άλλους μπορεί να είναι υλική και για άλλους συναισθηματική… Αν και εδώ, έχουμε να κάνουμε κυρίως με την ανάγκη να σταθεροποιήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο ή να εδραιώσουμε τα κεκτημένα μας, που αφορούν περισσότερο στα υλικά αγαθά.
 
Έτσι, τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι τα εξής: Τι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής; Τι χρειάζεσαι περισσότερο για να νοιώσεις καλά; Τι είναι εκείνο που σου εξασφαλίζει ψυχική και συναισθηματική ηρεμία; Κι επίσης, πόσο ειλικρινής είσαι με τον εαυτό σου και σε αυτά που απαντάς, γιατί εδώ θα παιχτεί και όλο το παιχνίδι… Είναι πολύ πιθανό οι απαντήσεις που θα πάρεις από τον εαυτό σου, να μην είναι αυτές που περίμενες… Και μιλάμε για όλα αυτά, τα οποία στη διαδρομή σου έχεις επιθυμήσει, έχεις ονειρευτεί, έχεις θελήσει να φτάσεις, αλλά ενδεχομένως δεν τα κατάφερες ακόμα… Μήπως τώρα έχει έρθει η στιγμή;
 
Ναι, στον κύκλο αυτόν είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να θελήσουμε να αφήσουμε πίσω μας ό,τι μπορεί να μας κρατά δεμένους σε μια πραγματικότητα, η οποία δεν αντιπροσωπεύει ούτε αυτά που έχουμε θελήσει, ούτε αυτά που έχουμε ονειρευτεί…
 
Και το ερώτημα που προκύπτει τώρα είναι το εξής: Πόσο διατεθειμένοι είμαστε να ξεβολευτούμε; Πόσο διατεθειμένοι είμαστε να αφήσουμε πίσω μας μια καθημερινότητα, μαζί με όλα όσα έχουμε κατακτήσει μέχρι τώρα και που πολύ πιθανόν δεν μας εκφράζουν πια, μια και η ζωή κυλάει αλλάζει, εξελίσσεται, και μαζί με αυτήν κι εμείς, αλλά και οι ανάγκες μας!
 
Ο νέος αυτός κύκλος είναι πολύ πιθανό να δώσει καινούργιες ευκαιρίες και νέες προοπτικές στον καθέναν από εμάς να έρθει πιο κοντά στο όνειρο του, στην ελπίδα του, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθέναν!
 
Το θέμα είναι… αντέχεις; Μια και οι αλλαγές έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και στον κύκλο αυτό μπορούμε να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο μπροστά… Ένα βήμα όμως πολύ σημαντικό, που θα μας φέρει πιο κοντά σε εκείνο που λέγεται “πραγματική ζωή” και όχι η ζωή που μου επέβαλαν!
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου και τη Νέα Σελήνη

Στην πρώτη γραμμή τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) του πρώτου δεκαημέρου ή αλλιώς όσοι έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 8η μοίρα των ζωδίων. Είναι αυτοί που εισπράττουν πρώτοι απ’ όλους την ενέργεια της έκλειψης, μέσα από γεγονότα τα οποία πολλές φορές αναστατώνουν, ανατρέπουν, αλλάζουν, αλλά και προωθούν τόσο τα γεγονότα της επαγγελματικής όσο και της προσωπικής τους ζωής. Το σίγουρο είναι πως μπορεί να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις να αντιμετωπίσουν, μπορούν όμως να έχουν μία σημαντική αναβάθμιση, ανάλογα με το πώς θα χειριστούν τα γεγονότα και τις εξελίξεις τους.
 
Σαφώς πιο θετική η έκλειψη για τους Παρθένους και τους Αιγόκερους, που ενδυναμώνει τον τομέα των σχέσεών τους και τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν μια νέα αρχή σε ό,τι θεωρούν σημαντικό ή σε όποια σχέση θεωρούν σημαντική για τη ζωή τους. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι τέλος Απριλίου, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.
Η Νέα Σελήνη με έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014.
Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας, με την έκλειψη Ηλίου και την Νέα Σελήνη, 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
Το SMS της εβδομάδας 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

29-04-2014-ekleipsi-hliou-tauros-aprilios-2014-dorean-provlepseis-taro

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2014 00:00:00