blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Η συναισθηματική ζωή σε... αναταραχή!

Τα άστρα την Τρίτη, με την Σελήνη στον Καρκίνο: Η συναισθηματική ζωή σε... αναταραχή!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014, με τον Άρη σε σύνοδο με Πλούτωνα

Η επιρροή της συνόδου Άρη-Πλούτωνα θα μας επηρεάζει και στις επόμενες ημέρες, δημιουργώντας αρκετές εξελίξεις. Βεβαίως, γενικότερα το πλανητικό σκηνικό είναι ιδιαίτερα εμπλουτισμένο την εβδομάδα αυτή, με όψεις που σίγουρα θα φέρουν αρκετές ανακατατάξεις και θα αναμορφώσουν το κλίμα τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής μας ζωής.

Σελήνη στον Καρκίνο

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένειά, τις σχέσεις μας με τα πρόσωπα που μας περιβάλουν, τους γονείς ή τα παιδιά μας. Επίσης, τα θέματα της συναισθηματικής μας ζωής δείχνουν να βρίσκονται σε μια ταραχώδη μορφή, ανακατεύοντας για τα καλά τόσο τον εσωτερικό μας κόσμο όσο και τον εξωτερικό!

Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα και Άρη

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα κορυφώνεται στις πρωινές ώρες της ημέρας, στις 8:44 π.μ., κι έρχεται να πυροδοτήσει ένα ήδη βεβαρημένο συναισθηματικά κλίμα. Προκαλεί πολύ εύκολα διεκδικήσεις κι εντάσεις, που πολύ πιθανόν να μην είναι εύκολο να διαχειριστούμε! Καλό είναι να αποφύγουμε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που απαιτούν ένα ήρεμο κλίμα, καθώς η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους κινήσεις!
 
Άλλωστε, στις 9:11 το πρωί, η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα δύσκολη πινελιά στο σκηνικό του πρωινού, κάνοντας το έδαφος πρόσφορο για διαφωνίες, αντιπαραθέσεις και τσακωμούς…

Σελήνη σε τετράγωνο με Ουρανό και τρίγωνο με Ήλιο

Στις 11:52 λίγο πριν το μεσημέρι, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό ενισχύει το δύσκολο κλίμα της ημέρας και φέρνει ξαφνικά γεγονότα με έντονη χροιά. Από το πουθενά και φαινομενικά χωρίς λόγο, μπορεί να προκύψουν θέματα ιδιαίτερα δύσκολα στη διαχείρισή τους… Οι συμπεριφορές μοιάζουν αλλοπρόσαλλες, όχι προβλέψιμες και πολλές φορές μπορεί να αρκεί μια σπίθα, για να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα…
 
Το κλίμα φαίνεται να ηρεμεί από τις απογευματινές ώρες και μετά, καθώς περνά σε μια πιο ήπια φάση. Ιδιαίτερα οι βραδινές ώρες της ημέρας φαίνεται να αποκαθιστούν τις ισορροπίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, στις 11:54 το βράδυ, συντελεί αφενός σε μια πολύ καλύτερη ψυχολογία, πιο ήρεμη, με μεγαλύτερη διάθεση διαπραγμάτευσης και συζήτησης, και αφετέρου στην εξομάλυνση των σχέσεων, μέσα από την επικοινωνία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Καρκίνο και τις όψεις της

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αποφύγετε λόγια, αντιπαραθέσεις, διαφωνίες και οτιδήποτε μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα που κινείστε, μια και πολύ εύκολα μπορεί να εγείρονται ζητήματα, όμως πολύ δύσκολα κατευνάζονται! Προτιμήστε τις μέρες αυτές να μείνετε περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας, παρά να ανοίγετε μέτωπα αντιπαραθέσεων, γιατί δεν είναι εύκολο ούτε να τα διαχειριστείτε, ούτε και να προβλέψετε την εξέλιξή τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 10 ως 16 Νοεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 10 ως 16 Νοεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Η αστρική καταιγίδα του Νοέμβρη και η αισιόδοξη Αφροδίτη στον Τοξότη!

Άρης σε σύνοδο με Πλούτωνα: Επίδειξη δύναμης και υπόγεια παιχνίδια εξουσίας! Απο την Φένια Σταμέλου

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-11-2014 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι