blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Ερμή σε εξάγωνο με Κρόνο: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία!

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη στην Παρθένο και τον Ερμή σε εξάγωνο με Κρόνο: Τίποτα δεν γίνεται τυχαία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 25
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, με την Σελήνη στην Παρθένο

Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Η ενέργεια της ημέρας χρωματίζεται αρχικά από την Σελήνη, που στις 7:46 το πρωί περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγοντας ένα διήμερο, που θα μας απασχολήσουν τα πιο πρακτικά ζητήματα της ζωής, οι υποχρεώσεις ή οι εκκρεμότητες που μπορεί να έχουμε. Αυτές οι μέρες προσφέρονται για την διευθέτηση ή την τακτοποίησή τους.

Σελήνη σε τετράγωνο με Κρόνο

Ωστόσο, η πρώτη συνάντηση της Σελήνης, στις 3:26 μμ., είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο, μια όψη διόλου ευχάριστη, που ενεργοποιεί τα δύσκολα συναισθήματα της απομόνωσης, της θλίψης, και την ψευδαίσθηση πως οι γύρω μας δεν μας καταλαβαίνουν όσο θα θέλαμε. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε ενδεχομένως μια δύσκολη συμπεριφορά στο περιβάλλον που κινούμαστε, η οποία συχνά ευθύνεται για πολλές παρανοήσεις, αντιγνωμίες και παρεξηγήσεις γενικότερα.
 
Καλό είναι τις μεσημεριανές ώρες της ημέρας να αποφύγουμε να ανοίξουμε συζητήσεις ή να δημιουργήσουμε αντιπαραθέσεις, που δεν είναι εύκολο να υποστηρίξουμε, λόγω μιας πιο φορτισμένης ψυχολογίας, τόσο από εμάς, όσο κι από τα πρόσωπα γύρω μας.

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Στις 8:56 μ.μ., η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί την τάση να γινόμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά, δυσκολεύοντας την ψυχολογία μας, αλλά και τις σχέσεις μας γενικότερα. Συναισθήματα φόβου, συναισθήματα ενόχων, είναι πιθανό να κάνουν κατάληψη στο μυαλό και στην την ψυχή μας, ενδυναμώνοντας τις αρνητικές σκέψεις, που μπορεί να δημιουργήσουν ένα δύσκολο κλίμα τις ώρες που ακολουθούν.
 
Υπάρχει έντονη μια τάση φυγής από την πραγματικότητα, που μπορεί να οδηγήσει σε δρόμους που ενισχύουν αυτή την διάθεση, όπως αλκοόλ, φάρμακα και άλλες ουσίες, που μπορούν εύκολα να μας βγάλουν εκτός μέτρου και εκτός ορίων!
 
Παρθένοι, Ιχθείς, Δίδυμοι και Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε να ανοίξετε ''μέτωπα'' με τους γύρω σας, γιατί μπορεί να μην σας είναι εύκολο να τα διαχειριστείτε!

Ερμής σε εξάγωνο με Κρόνο

Παράλληλα, σήμερα έχουμε άλλη μια όψη, που προσδίδει ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα στο πλανητικό σκηνικό. Το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο έρχεται να βοηθήσει στην οργάνωση και την ταξινόμηση, τόσο των σκέψεων όσο και των δραστηριοτήτων μας. Ταυτόχρονα, μας δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια θέματα που μας έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν, διορθώνοντας λάθη προκειμένου να τα προωθήσουμε ή να τα εξελίξουμε.
 
Η ημέρα προσφέρεται για σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και αποφάσεις. Οτιδήποτε παίρνει θέση στην ζωή μας τώρα, έχει ένα σοβαρό χαρακτήρα και μια ποιότητα, που μπορεί να δώσει σοβαρές εξελίξεις ή αποτελέσματα.
 
Υδροχόοι, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες των πρώτων ημερών, οι ημέρες αυτές σας δίνουν την δυνατότητα να ξαναδείτε ένα σχέδιο ή μια ιδέα, που ενδεχομένως σας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πολύ πιο εύκολα τα ζητήματα που σας ενδιαφέρουν και να έχετε θετικές απαντήσεις ή εξελίξεις σε ό,τι τα αφορά..Ποια ευκαιρία φέρνει στη ζωή σου το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 
Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Σελήνη στην Παρθένο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-02-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι