blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη από τον Σκορπιό στον Τοξότη: Τα καλύτερα… έρχονται!

Τα άστρα την Πέμπτη, με την Σελήνη από τον Σκορπιό στον Τοξότη: Τα καλύτερα… έρχονται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 8
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015, με την Σελήνη στον Σκορπιό

Σελήνη στον Σκορπιό και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Με τη Σελήνη να διανύει ακόμα το δύσκολο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά η σημερινή ημέρα, ενισχύοντας εκείνες τις… ανάμικτες ενέργειες των συναισθημάτων και φέρνοντας μια κυκλοθυμία στις διαθέσεις γενικότερα!
 
Ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, υπενθυμίζοντάς μας πως οτιδήποτε θέλουμε να πετύχουμε, οτιδήποτε θέλουμε να καταφέρουμε, χρειάζεται να το μοιραστούμε, να συνεργαστούμε, να δώσουμε και να πάρουμε, να ανταλλάξουμε, να επικοινωνήσουμε! Η συνεργασία είναι απαραίτητη για την όποια εξέλιξη αναζητάμε…

Άρης και Αφροδίτη στους Ιχθείς

Άρης και Αφροδίτη συμπορεύονται στο ζώδιο των Ιχθύων, ενεργοποιώντας τις ποιότητες του συναισθήματος, στις οποίες εστιάζει το υγρό στοιχείο. Δημιουργείται μια ρευστότητα και μια πιο ευμετάβλητη κατάσταση στην ατμόσφαιρα, που συχνά ενισχύει τα διλήμματα και κάνει πολλούς να μην ξέρουν προς ποια κατεύθυνση να κινηθούν!
 
Σε ισχύ βεβαίως το θηλυκό στοιχείο, οι θηλυκές ποιότητες, μια και η Αφροδίτη εδώ κρατά πρωταγωνιστικό ρόλο. Δίνεται μια μεγαλύτερη έμφαση στην γυναικεία ισχύ, ενώ η… αρσενική ποιότητα του Άρη, ομολογουμένως δεν βρίσκεται και στην καλύτερή της κατάσταση, δίνοντας την εξουσία και το πάνω χέρι στις γυναίκες το διάστημα αυτό! Για να είμαστε πιο ακριβείς… το παίρνουν από μόνες τους!
 
Όμως, στη σύνοδο που θα έχουν στο ζώδιο του Κριού στις 22 του μήνα, τα πράγματα θα αντιστραφούν. Ο Άρης στον Κριό αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, παίρνοντας τα ηνία στα χέρια του και διεκδικώντας με πολύ ορμητικό και μαχητικό τρόπο οτιδήποτε θέλει να κατακτήσει!
 
Άλλωστε, όπως έχουμε πει, Άρης και Αφροδίτη σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς συνυπάρχουν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον, δίνοντας μία μεγάλη έμφαση στις σχέσεις και φέρνοντας πολύ σημαντικές εξελίξεις, ξεκινώντας από τη σύνοδο που κορυφώνεται το Φεβρουάριο. Δίνεται η δυνατότητα μιας σημαντικής επανεκκίνησης σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δημιουργούνται και νέες σημαντικές εξελίξεις, νέες γνωριμίες, νέοι έρωτες που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο!

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη

Η σημερινή ημέρα ξεκινά με ένα θεαματικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Άρη, που κορυφώνεται στις 7:32 το πρωί, δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στην ενέργειά του πρωινού και ενισχύοντας δυναμικές πρωτοβουλίες και διεκδικήσεις, που μπορεί να φέρουν πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα!
Σελήνη στον Τοξότη
Στις 6:46 το απόγευμα, η Σελήνη περνά στον Τοξότη, και μας βάζει σε ένα διήμερο πιο χαρούμενο, πιο επικοινωνιακό, που θα δώσει τη δυνατότητα να τροφοδοτήσουμε την ψυχολογία μας με τη χαρά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Σελήνη στον Τοξότη

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες έχετε την τιμητική σας το διήμερο αυτό. Οι ενέργειες συντελούν στο να ανοιχτείτε περισσότερο, να επικοινωνήσετε, να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να διασκεδάσετε, κάνοντας μια επανεκκίνηση στη διάθεσή σας και ενισχύοντάς της με πιο αισιόδοξα χρώματα! Μάθε πως σε επηρεάζει η νέα θέση της Σελήνης και η επερχόμενη σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα για τις αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015.

Αστρολογικές προβλέψεις 9 ως 15 Φεβρουαρίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο. Άρης και Αφροδίτη γιορτάζουν τον έρωτα και ο Ερμής σε ορθή πορεία, «σιγοντάρει» στο αστρικό τραγούδι της αγάπης!

Άστρα να πάνε και τον Φεβρουάριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.Από τον Γιώργο Ματσάγγο

Το Μεγάλο Ωροσκόπιο του Φεβρουαρίου. Προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Γιώργο Ματσάγγο

 
Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Σελήνη στον Σκορπιό και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι