blank
 
blank

Ο Άρης σε τετράγωνο με Δία, αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Τα άστρα αυτή την εβδομάδα: Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και πρόθεσης!

 
Ο Άρης σε τετράγωνο με Δία, αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα. Τα άστρα αυτή την εβδομάδα: Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και πρόθεσης!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014

Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε την εβδομάδα που διανύουμε, είναι να κρατήσουμε στην καρδιά μας το μήνυμα των Αγίων ημερών του Πάσχα, που μιλάει για εκείνη τη βαθιά ολοκληρωτική αγάπη, ξεκινώντας αρχικά από τον εαυτό μας…
 
Ναι, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα που έχουμε να δούμε, πολλά δύσκολα μονοπάτια να διανύσουμε, και απ’ ό,τι φαίνεται, την εβδομάδα αυτή το πράγμα αγριεύει για τα καλά, μια και την σκυτάλη αναλαμβάνει ο μαχητικός Άρης, που είναι ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, κι έρχεται να δώσει τις δικές του μάχες με τα… ''θεριά'' (Δία, Ουρανό και Πλούτωνα)!
 
Όμως, από το να αρχίσουμε να λειτουργούμε με μοιρολατρία, περιμένοντας να μας πέσει ο… ουρανός στο κεφάλι, ας βρούμε μια άλλη εναλλακτική, η οποία θα μας βοηθήσει να δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική!
 
Η πρόταση που κάνουμε είναι να αισιοδοξούμε και, βεβαίως, να χαμογελάμε… Είναι δύο σημαντικά όπλα, που θα ξορκίσουν κάθε αρνητική κατάσταση που έρχεται απειλητικά προς τη μεριά μας, προκειμένου να επιβάλει με κάποιο τρόπο τις δικές της προθέσεις. Μπορούμε να αρνηθούμε την κάθε συμμετοχή μας σε αυτή την επιβολή και να επιλέξουμε τον δικό μας τρόπο έκφρασης… Άλλωστε, οι πλανητικές ενέργειες δεν είναι τίποτε άλλο παρά τάσεις, που μας υποδεικνύουν τους τρόπους, με τους οποίους θα εκφραστεί η όποια δυναμική των πραγμάτων
 
Και επειδή τα δύσκολα δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα δηλώνουν την παρουσία τους, το θέμα είναι εμείς πως τα αντιμετωπίσουμε… Με φόβο ή σαν μια ευκαιρία, που θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε; Είναι σίγουρο πως στην πρώτη περίπτωση θα μείνουμε ακινητοποιημένοι, περιμένοντας τα χειρότερα. Στη δεύτερη περίπτωση όμως, η κατάσταση παραμένει στα χέρια μας και επιλέγουμε εμείς το πως θα κινηθούμε!

Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου

Ο Άρης σε τετράγωνο με Δία, αντίθεση με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα και… τα πάντα μπορούν να συμβούν, αφού οι ενέργειες είναι εξαιρετικά ισχυρές κι έρχονται να επιβάλλουν τις αλλαγές που έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, δεδομένου ότι την Δευτέρα έχουμε για πέμπτη συνεχή φορά την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Ουρανού και του Πλούτωνα.
 
Βεβαίως, οι αλλαγές που επιβάλλουν οι δύο αργοί αυτοί πλανήτες έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και θα συνεχιστούν και για αρκετό καιρό ακόμα, ωστόσο την εβδομάδα αυτή καλούμαστε να είμαστε αρχικά προσεκτικοί όσον αφορά στις συμπεριφορές μας, οι οποίες πολύ εύκολα μπορεί να βγουν εκτός μέτρου και εκτός ορίων και να γίνουν ανεξέλεγκτες ή και ακραίες!
 
Γενικότερα, ας κρατήσουμε υπό έλεγχο τον παρορμητισμό μας, μια και γίνεται κακός σύμβουλος για τις κινήσεις μας τις μέρες που ακολουθούν, οι οποίες κρύβουν και μια τάση για πάσης φύσεως ατυχήματα.

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Κρόνο, Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή

Την κατάσταση αναλαμβάνει να ισορροπήσει η Αφροδίτη, από την ημέρα της Παρασκευής σταδιακά, μια και τρίγωνο της με τον Κρόνο δίνει μια συναισθηματική εξισορρόπηση. Αλλά και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή την ημέρα του Σαββάτου, θα βοηθήσει σε μια πιο ομαλή επικοινωνία, που θα προσπαθήσει να διορθώσει τα ''κακώς κείμενα'' των προηγούμενων ημερών!

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Αλλά και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα την ημέρα της Κυριακής, απελευθερώνει γενναίες δόσεις συναισθήματος και βοηθά στην επαναφόρτιση των ψυχών!
 
Ας δούμε τα πράγματα διαφορετικά, λοιπόν, και ας επανεξετάσουμε το τι σημαίνει “εύκολο” και το τι σημαίνει “δύσκολο”. Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας και δυνατοτήτων! Στο χέρι μας είναι να διαμορφώσουμε εμείς την πραγματικότητα, έτσι όπως την επιθυμούμε… Όχι εύκολα, αλλά σίγουρα αν ασχοληθούμε, αν το ψάξουμε, μπορούμε να βρούμε τον τρόπο!
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

Δείτε επίσης τις προβλέψεις για την έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου και τις άλλες αστρολογικές όψεις μέχρι τέλος Απριλίου, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 21 ως 27 Απριλίου 2014.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις 21 έως 27 Απριλίου 2014, μ' ένα τραγούδι. Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει;
Προβλέψεις για την Άνοιξη του 2014. Ποιες ημερομηνίες να προσέξετε και γιατί!
Οι εκλείψεις του Απριλίου: Η τελική πινελιά στο εκρηκτικό σκηνικό του Απριλίου και οι προβλέψεις για τα ζώδια.

 


 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-04-2014 00:00:00