blank
 
blank

Καρκίνος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Καρκίνος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 34
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο.

 
Να θυμάσαι πως όλα είναι στο χέρι σου!
 
Το 2015 είναι μια χρονιά που σε υποχρεώνει να ασχοληθείς κυρίως με τα θέματα της δουλειάς σου. Η μετακίνηση του Κρόνου, από την περίοδο των Χριστουγέννων στο ζώδιο του Τοξότη, έρχεται να αλλάξει το τοπίο της ζωής σου και να σε υποχρεώσει να αναλάβεις πρόσθετες ευθύνες στον εργασιακό τομέα, όπου θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο από τον συνηθισμένο. Στην ουσία, σε δεσμεύει σε έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο ζωής. Αρχικά, μπορεί να θεωρήσεις πως δεν εισπράττεις αυτά που θα ήθελες κι ό,τι ενώ δουλεύεις σκληρά, δεν υπάρχει αναγνώριση ή ένα φως στον ορίζοντα, που θα σου δώσει μια, έστω και ηθική ικανοποίηση. Ωστόσο, να θυμάσαι πως με τον Κρόνο στον Τοξότη, αν λειτουργήσεις μεθοδικά, σωστά και επενδύσεις στη δουλειά σου, παρακάτω θα ανταμειφθείς και μάλιστα με σημαντικά οφέλη, που θα είναι και μακροχρόνια.
 
Παράλληλα, είναι μια χρονιά που μπορεί να σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις, που θα αυξήσουν το εισόδημά σου μέχρι την περίοδο του καλοκαιριού. Από την περίοδο του Αυγούστου, με τον Δία να περνά στο ζώδιό της Παρθένου, ανοίγει μια περίοδος ιδιαίτερα θετική στα θέματα της καθημερινότητάς σου, με πολλές ωφέλιμες γνωριμίες, επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, που ενδεχομένως σου ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες και στα εργασιακά θέματα σου. Με λίγα λόγια, από τη μια μπορεί να ζοριστείς, από την άλλη όμως μπορεί να έχεις και σημαντικές διευκολύνσεις, νέα δεδομένα, νέες προτάσεις, νέες ενάρξεις, που κι αυτός είναι ένας λόγος μιας μεγαλύτερης πίεσης, μέχρι να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
 
Επίσης, ενισχύονται πάρα πολύ οι σχέσεις με συγγενικά πρόσωπα. Ενδεχομένως για κάποιους να υπάρξουν βοήθειες, που θα προέρχονται από τα πρόσωπα αυτά, ενώ ανοίγει και ένας καινούργιος κύκλος, με νέα ενδιαφέροντα ή ακόμα και νέα πεδία μόρφωσης. Είναι μια εποχή που σου προσφέρει σημαντικές βοήθειες, εξυπηρετήσεις και διευκολύνσεις, που πραγματικά σου λύνουν τα χέρια σε κάποιες περιπτώσεις.
 
Και βέβαια, είναι μια περίοδος που κάνεις νέες γνωριμίες, άκρως ανανεωτικές για την ψυχολογία σου, ενώ μπορεί να προκύψουν και κάποια ταξίδια, μικρά μεν, αλλά που σε ανανεώνουν πολύ.
 
Οι σχέσεις σου συνεχίζουν να κινούνται σε μια φάση, όπου τον κύριο λόγο έχουν οι αλλαγές. Πολύ πιθανόν να αναθεωρήσεις σχέσεις και συνεργασίες, ενώ συχνά μπορεί να βρίσκεσαι απέναντι από αναμετρήσεις και ανταγωνισμούς, που σκοπό έχουν να σου δείχνουν και το πραγματικό πρόσωπο των ατόμων, με τα οποία συνυπάρχεις ή συνεργάζεσαι.
 
Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, συντελεί σε κάποιες σοβαρές αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Οι αλλαγές αυτές υπάρχουν στο μυαλό σου εδώ και καιρό, αλλά δεν είχες καταφέρει να τις υλοποιήσεις. Το 2015 θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις την ανατροπή που επιθυμείς, ενδεχομένως με ξαφνικό τρόπο, καθώς αυτό που σχεδιάζεις, τώρα έχει έρθει η ώρα να πραγματοποιηθεί.
 
Άκρως υποστηρικτική η θέση του Ποσειδώνα, σε όλη τη διάρκεια του 2015, σου δίνει τη δυνατότητα να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να αποκτήσεις μια άλλη οπτική των πραγμάτων, αντικαθιστώντας παλιές ιδέες ή παλιές συνήθειες, με νέες, πολύ πιο χρήσιμες, ενδιαφέρουσες και ουσιαστικές.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

 
 
Το 2015 ο Κρόνος κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, δημιουργώντας πολλές φορές ένα δύσκολο κλίμα στην καθημερινότητά σου και συχνά δυσκολεύει τις συνθήκες στο χώρο της δουλειάς, με συναδέλφους, συνεργάτες ή και ανωτέρους. Ενδεχομένως να σου δημιουργήσει διλήμματα σχετικά με το πώς πρέπει να κινηθείς απέναντι στα πρόσωπα αυτά και ομολογουμένως δεν διευκολύνει τις καταστάσεις. Ωστόσο, να ξέρεις πως είναι μια χρονιά που με τη σκληρή δουλειά μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα, ακόμα και αν αυτό δεν φαίνεται από την αρχή.
 
Όμως, να θυμάσαι πως έχεις έναν σημαντικό σύμμαχο, τον Δία. Από τις 11 Αυγούστου, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, και μέχρι τις 2 Οκτωβρίου βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύοντας τα θέματα της επικοινωνίας σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά, να διεκδικήσεις ό,τι νομίζεις πως σου ανήκει, ενώ φέρνει στη ζωή σου πρόσωπα, που μπορεί να σε βοηθήσουν σημαντικά σε ό,τι σχεδιάζεις.
 
Θα βελτιώσει πολύ τις σχέσεις σου με τα συγγενικά πρόσωπα και δεν αποκλείεται να δεχτείς βοήθεια ή στήριξη από κάποιο από αυτά. Επίσης, διόλου απίθανο να προκύψουν συζητήσεις ή και εναλλακτικές προτάσεις στα επαγγελματικά σου το διάστημα αυτό. Μπορείς να διαπραγματευτείς μία προαγωγή, μια αύξηση ή ακόμα και μια νέα πρόταση, που δείχνει να έχει ενδιαφέρουσες προοπτικές.
 
Από την άλλη μεριά, είναι μια χρονιά που θα σου δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα. Ίσως να ασχοληθείς με πνευματικά θέματα ή να αρχίσεις έναν καινούριο κύκλο σπουδών, που θα διευρύνει τους ορίζοντες σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και ταξίδια. Αν έχεις νομικά ζητήματα, καλείσαι να τα διαχειριστείς με ιδιαίτερη ευελιξία και λεπτομέρεια, αφού μπορεί να υπάρξουν διάφορες παγίδες, τις οποίες ίσως να μην αντιληφθείς.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η περίοδος από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι 4 Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύοντας τόσο τα σχέδιά σου, όσο και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Ωστόσο, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός από 20 ως 25 Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα που θα σε προβληματίσουν στα επαγγελματικά σου. Ίσως να ανακαλύψεις πως κάποια πρόσωπα βάζουν εμπόδια στα θέματα που θέλεις να προωθήσεις ή να συναντήσεις εριστικές συμπεριφορές. Καλό είναι να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις, ωστόσο δεν αποκλείεται μέσα από κάποιες δυσκολίες, το διάστημα αυτό να μπορέσεις να πετύχεις κάτι σημαντικό σχετικό με τα επαγγελματικά θέματά σου.
 
Ακόμη πιο ευνοϊκή η περίοδος από τις 8 μέχρι 17 Μαΐου, που η Αφροδίτη από το ζώδιό σου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου κινούνται σε ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και μια νέα ερωτική γνωριμία στη ζωή σου.
 
Από τις 22 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου, που ο Ήλιος περνά στο ζώδιό και το δεκαήμερο σου και ο Άρης (από τις 25 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου) ενισχύουν το δικό σου δεκαήμερο, γίνεσαι πιο μαχητικός και έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ορμή τα σχέδια σου, καθώς επίσης ανανεώνει και την ερωτική σου ζωή, που φαίνεται να κινείται σε ένα πιο αισιόδοξο κλίμα το διάστημα αυτό. Ωστόσο, τις ημέρες αυτές μπορεί να γίνεις πιο εριστικός και προκλητικός στη συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.
 
Μεγάλη προσοχή στις επικοινωνίες σου την περίοδο του Σεπτεμβρίου. Αποφεύγεις τις οριστικές συμφωνίες και δεσμεύσεις, καθώς επίσης και την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου. Επίσης, να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.
 
Ο Νοέμβριος απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή στα επαγγελματικά σου. Υπάρχει το ενδεχόμενο συγκρούσεων, διαφωνιών και αντιπαραθέσεων με πρόσωπα του εργασιακού χώρου, ίσως και ανωτέρους σου, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν και κάποια λάθη, τα οποία σε πιέζουν περισσότερο την περίοδο αυτή. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου φέρνει ένταση στο οικογενειακό σου περιβάλλον και τις σχέσεις σου με τα οικεία σου πρόσωπα. Πιθανόν να υπάρξουν θέματα, τα οποία θα δημιουργήσουν διαφωνίες ή εντάσεις μεταξύ σας και καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός τις ημέρες αυτές. Στα επαγγελματικά σου, φρόντισε να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις.
 
Η έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο κι ανοίγει έναν αρκετά φορτισμένο κύκλο στις επαγγελματικές σου υποθέσεις, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όμως, και οι προσωπικές σου σχέσεις περνούν από αρκετές αναταράξεις στο διάστημα αυτό.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Βρίσκεσαι σε μια φάση πλήρους αναδιάρθρωσης των σχέσεών σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Το 2015 είναι μία χρονιά που σε φέρνει αντιμέτωπο με σχέσεις και συνεργασίες και κάνεις ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα, σχετικά με τα πρόσωπα που θεωρείς σημαντικά για τη ζωή σου.
 
Παράλληλα, η χρονιά αυτή μπορεί να φέρει και μια σημαντική αλλαγή στα επαγγελματικά σου, στο αντικείμενο της δουλειάς σου ή τις συνεργασίες σου. Ενδεχομένως να διακόψεις κάποιες σχέσεις, οι οποίες δεν εξυπηρετούν άλλο τις ανάγκες σου, ή να αντιδράσεις απέναντι σε κάποιες καταπιεστικές συμπεριφορές και να θελήσεις να κάνεις αλλαγές, ακόμη και με απότομο ή ακραίο τρόπο. Ωστόσο, για να προχωρήσεις παρακάτω, πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν σέβονται την ελευθερία σου ή που δεν σε εκφράζουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αλλαγή δουλειάς, μια και τόσο ο Πλούτωνας όσο και ο Ουρανός, κινούνται όλο το έτος στο δικό σου δεκαήμερο, βάζοντας συχνά εμπόδια στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου και δημιουργώντας απρόβλεπτες και ξαφνικές ανακατατάξεις.
 
Ο Δίας, μέχρι το καλοκαίρι σε βοηθά να βελτιώσεις τις συνθήκες στα οικονομικά σου. Πιθανόν να αποκτήσεις μια νέα πηγή εισοδήματος ή να εδραίωσης κάποια οικονομικά θέματα προς όφελός σου. Κάποιες συζητήσεις ή καινούργια ανοίγματα, φαίνεται πως λειτουργούν με αρκετά θετικό τρόπο απέναντι σου. Από το ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Δημιουργεί ένα πολύ ευνοϊκό κλίμα στις επαφές και τις επικοινωνίες σου, δίνοντας τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι πάρα πολύ σημαντικό την περίοδο αυτή, όπως μια σημαντική συμφωνία επαγγελματικού ή οικονομικού χαρακτήρα, που θα σε απογειώσει.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου ανοίγει θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Κάποια πρόσωπα μπορεί να προσπαθήσουν να εμποδίσουν τα σχέδιά σου ή να προκύψουν εντάσεις και ανατροπές, που έρχονται στο προσκήνιο με πολύ ξαφνικό τρόπο. Καλό είναι, αν δεν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους το διάστημα αυτό. Ωστόσο, οι τελευταίες μέρες του Μαρτίου είναι ενθαρρυντικές για τα σχέδιά σου, τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σου, που τώρα φαίνεται να βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν. Παράλληλα ενισχύονται οι φιλικές σου σχέσεις, αλλά και η ερωτική σου ζωή.
 
Η περίοδος από 21 ως 26 Απριλίου σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα θέματα που σε ενδιαφέρουν στα επαγγελματικά σου και στις συνεργασίες σου. Μάλιστα, ίσως τώρα μια νέα συνεργασία σου δώσει πολύ αισιόδοξες προοπτικές.
 
Από 17 μέχρι 27 Μαΐου, η Αφροδίτη στο δικό σου δεκαήμερο, εγείρει πολύ έντονα τα ζητήματα που αφορούν στις σχέσεις σου. Μπορεί να υπάρξει μία μεγάλη ανατροπή, τόσο στις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός τις ημέρες αυτές, ως προς το πώς διαμορφώνεις τις εξελίξεις ή το πώς απαντάς σε συμπεριφορές, που δείχνουν να έχουν προκλητικό, εριστικό ή ακόμα και χειριστικό χαρακτήρα απέναντί σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν συνέπειες που δεν περιμένεις.
 
Πάρα πολύ μεγάλη προσοχή και την περίοδο από 10 μέχρι 25 Ιουλίου, που ο Άρης περνά στο δικό σου δεκαήμερο στο ζώδιο σου και ανακινεί ξανά θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επαγγελματικών ζητημάτων, που ομολογουμένως μπορεί να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Αύγουστος είναι πολύ πιθανό να σου δώσει αρκετά θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου.
 
Η περίοδος του Οκτωβρίου και ιδιαίτερα από 7 ως 10 του μήνα, σε καλεί να προσέξεις πολύ οικογενειακά ζητήματα αλλά και επαγγελματικά. Οι σχέσεις, προσωπικές κι επαγγελματικές, περνούν από αρκετές αναταράξεις και διαμορφώνουν ένα δύσκολο σκηνικό στη ζωή σου. Αλλά και ο Νοέμβριος, ιδιαίτερα από τις 20 ως τις 25 του μηνός, σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός σε θέματα οικογένειας και εργασίας, γιατί οι εξελίξεις δημιουργούν εντάσεις, προκλήσεις και ανατροπές.
 
Αντίστοιχο σκηνικό διαμορφώνεται και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Τα πράγματα μπορεί να πάρουν πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη διαχείριση των σχέσεών σου.
 
Η έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 4 Απριλίου, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Διαμορφώνει ένα δύσκολο κλίμα, με αρκετές μη αναμενόμενες ανατροπές. Γι’ αυτό και πάλι χρειάζεται να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου, γιατί τα πράγματα δημιουργούν ένα πολύ δύσκολο σκηνικό.
 
Από την άλλη, η έκλειψη Ηλίου στις 13 Σεπτεμβρίου λειτουργεί αρκετά ενισχυτικά στην επικοινωνία σου. Σου δίνει τη δυνατότητα ενός καινούργιου κύκλου συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, με θετικές προοπτικές. Δεν αποκλείονται και κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
 
Ανήκεις σε αυτούς που περνάνε σαφώς πολύ πιο εύκολα το 2015, χωρίς πιέσεις και χωρίς να σε απασχολούν σοβαρά θέματα. Εκείνο που πρέπει να φροντίσεις είναι να οργανώσεις πιο συστηματικά τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό τώρα να θέσεις καινούριους στόχους, να βάλεις καινούργιες προτεραιότητες και να μεθοδεύσεις τα σχέδιά σου.
 
Ο Δίας, από την νέα του θέση στο ζώδιο της Παρθένου, περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 23 Νοεμβρίου. Διευκολύνει ιδιαίτερα τις επικοινωνίες σου, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις σου, δίνοντας σημαντικές προοπτικές σ’ αυτά τα θέματα. Επίσης, βοηθά τις μετακινήσεις σου, ενώ ενισχύει πολύ και την κοινωνική σου ζωή.
 
Από τις 15 Ιουνίου ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, επηρεάζοντας περισσότερο εσένα των τελευταίων ημερών. Σου προσφέρει την δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων στα δημιουργικά σχέδιά σου και σε θέματα που σε απασχολούν σε σχέση με τα παιδιά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή ή τον σύντροφό σου. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες στα θέματα αυτά από το προηγούμενο διάστημα, τώρα έχεις τη δυνατότητα να τις τακτοποιήσεις.
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική η περίοδος από 13 μέχρι 20 Φεβρουαρίου, με τον Άρη και την Αφροδίτη να κινούνται στο ευνοϊκό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων, ενισχύοντας το δικό σου δεκαήμερο. Σου προσφέρει ένα σημαντικό άνοιγμα, μια διεύρυνση των γνώσεών σου, ενώ ευνοεί και την κοινωνική σου ζωή, όπου μπορείς να διασκεδάσεις και να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες. Δεν αποκλείεται να εισβάλει και ένα νέο πρόσωπο στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι αδέσμευτος. Αν έχεις νομικά ζητήματα, το διάστημα αυτό είναι σημαντικό για να τα διεκπεραιώσεις με θετικό τρόπο και να έχεις ευνοϊκές εξελίξεις.
 
Η περίοδος από 18 μέχρι 31 Μαρτίου, με τον Άρη να περνά στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, έρχεται να πυροδοτήσει θέματα της επαγγελματικής σου ζωής. Έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις ή και συμπεριφορές, που με κάποιο τρόπο αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Συχνά λειτουργούν ως και προκλητικά απέναντί σου, δημιουργώντας συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς σου.
 
Αρκετά αισιόδοξο το διάστημα από 27 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να περνά στο δικό σου δεκαήμερο και να εξομαλύνει αλλά και να διευρύνει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες στους τομείς αυτούς και τώρα μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και σε κάποια σχέδιά σου.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου πολύ πιθανόν να σου προσφέρει διευκολύνσεις, εξυπηρετήσεις ή ακόμα και λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Όμως, το διάστημα από 12 ως 15 Ιουλίου ίσως να έρθεις αντιμέτωπος με οικονομικά θέματα, που αφορούν την οικογένειά σου, το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου, τα οποία με κάποιο τρόπο επηρεάζουν και εσένα. Ακόμα, τώρα καλείσαι να δώσεις λύσεις και σε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες, που φαίνεται πως λειτουργούν αρκετά πιεστικά στην ψυχολογία σου.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου έρχεται να σου δώσει τη δυνατότητα ενός οικονομικού ανοίγματος, μιας διευκόλυνσης που θα σε ανακουφίσει, καθώς το διάστημα αυτό πιθανόν να είναι και η περίοδος των διακοπών σου.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η περίοδος από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι 8 Νοεμβρίου, που Άρης και Αφροδίτη ενισχύουν το δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιό της Παρθένου. Σου δίνεται η δυνατότητα σημαντικών συζητήσεων, διαπραγματεύσεων ή ακόμα και εξελίξεων στα επαγγελματικά σου. Τώρα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα σε μια προσπάθειά σου ή μια συμφωνία, την οποία ενδεχομένως επιδιώκεις.
 
Το διάστημα από 17 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου 2016, που ο Άρης περνά στο τρίτο δεκαήμερο του Ζυγού, ενδεχομένως να ανοίξει ένας κύκλος με αρκετές εντάσεις στα θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σχέσεις σου. Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές, οι οποίες λειτουργούν ιδιαίτερα προκλητικά απέναντι σου.
 
Η έκλειψη στις 20 Μαρτίου λειτουργεί αρκετά ενισχυτικά σε θέματα επιμόρφωσης, γνώσεων και σπουδών. Βελτιώνει και την κοινωνική σου ζωή, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής διεύρυνσης των ενδιαφερόντων και των οριζόντων σου. Τώρα είναι μια εποχή που μπορείς να ασχοληθείς πιο εύκολα με τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Επίσης, μπορεί να έχεις εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Καρκίνο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 18:49:00