blank
 
blank

Παρθένος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Παρθένος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 31
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο.

 
Διεκδίκησε, αλλά με μέθοδο και οργάνωση!
 
Το 2015 είναι μια χρονιά που ιδιαίτερα μέχρι την περίοδο του Αυγούστου, έρχεται να σε βοηθήσει σε μία εσωτερική προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντικό την περίοδο αυτή να ασχοληθείς με τα εσωτερικά σου ζητήματα, να ενισχύσεις την ψυχολογία σου, να ξεκαθαρίσεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Αυτό το διάστημα σε ωθεί να μπεις σε μια διαδικασία πιο πνευματική, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις κρυμμένες δυνατότητες μέσα σου και να τις ενισχύσεις.
 
Από τον Αύγουστο και μετά, ο Δίας περνά στο ζώδιό σου, όπου και θα παραμείνει μέχρι στις 8 Σεπτεμβρίου του 2016. Θα σου δώσει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, που θα αναβαθμίσουν τα θέματα τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Χρειάζεται να είσαι καλά προετοιμασμένος και σίγουρος στα θέματα που σε ενδιαφέρει να προωθήσεις, για να διεκδικήσεις μια καλύτερη ποιότητα στη ζωή σου και στις σχέσεις σου.
 
Άλλη μια σημαντική μετακίνηση είναι αυτή του Κρόνου, που από τον Δεκέμβριο του 2014 κινείται στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου του 2017. Ο Κρόνος στον Τοξότη φέρνει μία αναδιάρθρωση στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας, αλλά και των σχέσεών σου με τα οικεία σου πρόσωπα, που επηρεάζουν άμεσα την οικογενειακή ζωή. Είναι μία εποχή αποφάσεων, μια και έρχονται πλέον στο προσκήνιο καταστάσεις, που πολύ πιθανόν σου δημιουργούν διλήμματα, προβληματισμούς ή για κάποιο λόγο δεν σε εκφράζουν εδώ και καιρό, όμως εσύ τις άφηνες σε εκκρεμότητα. Επίσης, μπορεί να σου βγάλει ζητήματα με την ακίνητη περιουσία ή με το ίδιο το σπίτι σου, για παράδειγμα μπορεί να αναγκαστείς να κάνεις μια μετακόμιση.
 
Χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή στο πώς θα χειριστείς αυτές τις καταστάσεις, γι’ αυτό δεν είναι κακό να απευθυνθείς και σε κάποιον ειδικό, για να πάρεις μια βοήθεια, όπως για παράδειγμα έναν ψυχολόγο, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου κάποια θέματα που ενδεχομένως σε προβληματίζουν. Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις μια πιο ξεκάθαρη και σίγουρη θέση σε ό,τι σε έχει απασχολήσει το διάστημα αυτό.
 
Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις ένα πιο χαλαρό καλοκαίρι, να ξεκουραστείς ή ακόμα να επανεξετάσεις και κάποιες συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα πολύ σημαντικό ξεκαθάρισμα σε υποθέσεις με συγγενικά πρόσωπα, που σε είχαν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο διάστημα.
 
Πολύ σημαντική η έκλειψη που γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου. Επηρεάζει ιδιαίτερα τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 18, 19, 20, 21, 22 Σεπτεμβρίου, δίνοντας σας τη δυνατότητα για πολύ σημαντικές εκκινήσεις και νέα ξεκινήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματικά σας ζωή.
Από τις 12 Νοεμβρίου και μετά, ο Βόρειος Δεσμός περνά στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντας μια καρμική χροιά στις σχέσεις που θα έρθουν από εδώ και πέρα στη ζωή σας.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
 
Το 2015 επηρεάζεσαι άμεσα από την νέα θέση του Κρόνου. Όλη τη χρονιά ο πλανήτης παραμένει στο δεκαήμερό σου, φέρνοντας σημαντικές ανακατατάξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Τώρα θα φανεί επίσης ποιες από τις σχέσεις σου είναι υγιείς και μπορούν να σταθούν κοντά σου και να σε στηρίξουν, αλλά και ποιες χρειάζεται να αναθεωρήσεις και ίσως να διακόψεις. Ο Κρόνος από τον Τοξότη έχει σκοπό να ξεκαθαρίσει θέματα στην προσωπική, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Ωστόσο, ενδεχομένως να παρουσιαστούν δυσκολίες με συνεργάτες και προϊσταμένους, που χρειάζονται πάρα πολλή μεθοδικότητα και υπομονή, συγκεκριμένες κινήσεις και ψυχραιμία, για να μπορέσεις να χειριστείς κατάλληλα την κάθε περίπτωση. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως ο Κρόνος ποτέ δεν πειράζει τις σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια. Αναμοχλεύει μόνο αυτές που δεν έχεις καταφέρει εσύ να διαχειριστείς και που δεν σου κάνουν καλό.
 
Παράλληλα όμως με τον Κρόνο, από τον Αύγουστο και μετά θα έχεις τη βοήθεια και του Δία, που περνάει στο δικό σου δεκαήμερο μέχρι τις 2 Οκτωβρίου. Το διάστημα αυτό σηματοδοτεί την έναρξη ενός εξαιρετικού κύκλου ανάπτυξης. Σου δίνει τη δυνατότητα της εξέλιξης και της επέκτασης, μέσα από ευκαιρίες που αφορούν τόσο τα οικονομικά και τα επαγγελματικά ζητήματα, όσο και την προσωπική σου ζωή. Τώρα μπορείς να αλλάξεις επί της ουσίας και να προχωρήσεις παρακάτω.
 
Επίσης,  όλη τη διάρκεια του 2015 στο δικό σου δεκαήμερο είναι και ο Ποσειδώνας απέναντί σου και σου εφιστά την προσοχή στις μόνιμες ή σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι μια χρονιά που μπορεί να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα, καθώς υπάρχουν αρκετά μυστικά, αρκετό παρασκήνιο στις σχέσεις σου, τόσο με τον μόνιμο σύντροφό σου, όσο και με τους συνεργάτες σου. Θα πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στην επαγγελματική σου ζωή, γιατί υπάρχει μία τάση εξαπάτησης ή ακόμα και παρανοήσεων, παρεξηγήσεων και διαψεύσεων. Γενικά, φρόντισε να μην εμπιστεύεσαι πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις, ακόμα και αν δείχνουν πολύ καλές προθέσεις απέναντι σου. Πάρε το χρόνο σου, για να μπορέσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος για την ποιότητα των προσώπων αυτών.
 
Ας δούμε αναλυτικά τις άλλες σημαντικές όψεις μήνα με το μήνα:
 
Από τις 12 έως 26 Ιανουαρίου, με τον Άρη να κινείται απέναντι από το δικό σου δεκαήμερο, δημιουργείται ένα δύσκολο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να υπάρξουν παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα λειτουργήσουν αποπροσανατολιστικά στα σχέδιά σου και χρειάζεται να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός την περίοδο αυτή με όλους και με όλα. Ωστόσο, από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο. Έρχεται να εξυγιάνει το κλίμα και να δημιουργήσει πολύ καλύτερες προϋποθέσεις και συνθήκες σε ό,τι αφορά στις σχέσεις σου. Όμως και πάλι οφείλεις να είσαι αρκετά προσεκτικός, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν θέματα, που θα σε προβληματιστούν για κάποιο λόγο.
 
Από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, ανοίγεται ένα δύσκολο κεφάλαιο στα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν αφορούν και τρίτους, και πρέπει να είσαι πολύ μεθοδικός και προσεκτικός στις κινήσεις σου. Επίσης, ενδεχομένως να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που μπορεί να σε επηρεάσουν άμεσα.
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το διάστημα από 17 έως 26 Μαρτίου που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, υποστηρίζοντας το δικό σου δεκαήμερο, ανοίγοντας έναν καινούργιο ορίζοντα σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα, αλλά και γενικότερα σχέσεις και σχέδια, που ενδεχομένως θέλεις να προωθήσεις. Επίσης ευνοεί τις μετακινήσεις, καθώς και τα θέματα της επικοινωνίας, που τώρα ενισχύονται σημαντικά.
 
Ο Μάιος επηρεάζει τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου. Είναι μια εποχή που θα θελήσεις να δρομολογήσεις με μεγαλύτερη ένταση τα σχέδιά σου ή τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο χρειάζεται μία μεγαλύτερη προσοχή, καθώς μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα, τα οποία με κάποιο τρόπο στέκονται εμπόδιο σε αυτά που σχεδιάζεις. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις, που θα ανεβάσουν τους τόνους στην επικοινωνία σου. Γενικά, φαίνεται πως η περίοδος αυτή έχει μια μεγαλύτερη φόρτιση στον τομέα αυτόν και καλό θα είναι να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ, για να διατηρήσεις και τις ισορροπίες. Από την άλλη, την ίδια περίοδο υπάρχει μια μεγαλύτερη σύσφιγξη με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
Το τέλος του Ιουνίου και οι αρχές του Ιουλίου είναι μια περίοδος που μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σου και να ενισχύσει με πολύ ευχάριστο τρόπο τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
 
Ο Δίας ξεκινά την πορεία του στην Παρθένο στις 11 Αυγούστου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή μέχρι 8 Σεπτεμβρίου 2016  και έναν πολύ σημαντικό και αισιόδοξο κύκλο, που μπορεί να φέρει πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε όλους τους τομείς. Ειδικά, το τέλος Αυγούστου είναι πολύ σημαντικό για το δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες προώθησης κάποιων μυστικών συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων, ενώ διαφαίνονται πολύ ενθαρρυντικές εξελίξεις ή και αποτελέσματα στην προώθηση των προσωπικών σου ζητημάτων.
 
Ιδιαίτερη προσοχή τον Σεπτέμβριο, μια και η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Μπορεί να υπάρξουν εξαπατήσεις ή διαψεύσεις και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στο ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι και ποια όχι την περίοδο αυτή. Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, με τον Άρη να περνά στο ζώδιό σου, διεκδικείς με μεγαλύτερη ορμητικότητα αυτά που θεωρείς πως σου ανήκουν κι αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όμως, και η οικογενειακή σου ζωή φαίνεται πως περνά από αρκετά μεγάλη αναστάτωση στο διάστημα αυτό.
 
Από τις 8 έως 19 Οκτωβρίου, που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και στο δικό σου δεκαήμερο, βάλλεται ο τομέας των σχέσεών σου και λειτουργεί αρκετά πιεστικά. Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με σχέσεις, συνεργασίες αλλά και οικογενειακά θέματα, που φαίνεται πως θα σε δυσκολέψουν αρκετά.
 
Ιδιαίτερη προσοχή και την περίοδο του Νοεμβρίου. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει έντονες αναταράξεις στην προσωπική, την οικογενειακή, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Μπορεί πολύ εύκολα να προκύψουν διαφωνίες, που θα σε κάνουν να απογοητευτείς ή να νιώσεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν όσο θα ήθελες. Επίσης, προσοχή σε συνεργασίες, αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή γενικότερα, γιατί ενδεχομένως να υπάρξει ένα παρασκήνιο, που δεν λειτουργεί με φιλικές προθέσεις απέναντί σου.
 
Η έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο για ένα μήνα, και τον τομέα των οικονομικών σου, που φαίνεται πως λειτουργούν αρκετά πιεστικά. Καλείσαι να βρεις λύσεις ίσως και σε κάποια παρελθοντικά ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει, ιδιαίτερα σε σχέση με οικονομικά τρίτων ή ακόμα και τα οικονομικά του συντρόφου η των συνεργατών σου.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Το 2015 ο Ουρανός κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, επηρεάζοντας οικονομικά ζητήματα, που φαίνεται να σε προβληματίζουν αρκετά, ιδιαίτερα αν αφορά τρίτους. Ίσως ακόμα να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, τα οποία ενδεχομένως επηρεάζουν κι εσένα.
 
Άκρως υποστηρικτικός απέναντί σου ο Πλούτωνας, που όλο το 2015 κινείται επίσης στο δικό σου δεκαήμερο. Ευνοεί τα δημιουργικά σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να τα προωθήσεις με μοναδικό τρόπο. Ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με την Τέχνη, το 2015 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά. Λίγη περισσότερη προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σου να έχεις, καθώς είναι μια χρονιά που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας, δημιουργώντας ίσως και κάποια θέματα, που θέλουν ιδιαίτερη και λεπτή διαχείριση από μεριάς σου. Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή επηρεάζεται ιδιαίτερα. Ο Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια πολύ δυνατή ερωτική περιπέτεια με έντονες συγκινήσεις, που μπορεί να έχει συνέχεια και εξέλιξη στη ζωή σου.
 
Ο Δίας περνά στο δικό σου δεκαήμερο από τις 2 Οκτωβρίου και μέχρι τις 30 Νοεμβριου , δημιουργώντας προϋποθέσεις ανάπτυξης και εξέλιξης σε όλους τους τομείς της ζωής σου.Ο Κρόνος δεν θα αγγίξει τη χρονιά αυτή το δικό σου δεκαήμερο.
 
Η περίοδος του Ιανουαρίου έχει αρκετή πίεση σε ό,τι αφορά τα εργασιακά και γενικότερα την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σου Ερμής από τις 21 Ιανουαρίου ως τις 11 Φεβρουαρίου περνά σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο. Σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις τα εργασιακά σου ζητήματα ή ακόμα και τις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους.
 
Το τέλος του Ιανουαρίου, φέρνει αρκετή ένταση στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται όμως να σου δώσει ενδιαφέρουσες ευκαιρίες ή και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που σε συγκινούν.
 
Το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Ταύρο στο δικό σου δεκαήμερο από τις 26 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, θα λειτουργήσει πάρα πολύ ενισχυτικά σε ό,τι αφορά τα σχέδιά σου και τις επεκτάσεις που θέλεις να κάνεις, ενώ παράλληλα μπορεί να φέρει και μια πολύ δυνατή ερωτική γνωριμία στη ζωή σου.
 
Η έκλειψη στις 4 Απριλίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Δημιουργεί θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, ίσως με πολύ ξαφνικό τρόπο. Κάποια ξαφνικά έξοδα ή ξεχασμένες εκκρεμότητες, έρχονται τώρα στο προσκήνιο, με πιεστικό τρόπο. Ίσως ακόμα υπάρξουν ξαφνικές μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, δεν αποκλείεται όμως να δεχτείς και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες ή στήριξη από κοντινά σου πρόσωπα, που βοηθούν πολύ να ανασάνεις.
 
Αλλά και η περίοδος από τις 15 έως 28 Απριλίου, που ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου περνά στο δικό σου δεκαήμερο, μπορεί να φέρει πάρα πολύ δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική σου ζωή, ενώ σου χαρίζει έντονο δυναμισμό αλλά και ευκαιρίες, προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδιά σου.
 
Από τις 19 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου, ο Ερμής κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και στο δικό σου δεκαήμερο. Σε αναγκάζει να αναθεωρήσεις θέματα της καριέρας, αλλά και τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, καθώς και στα θέματα που αφορούν την οικογενειακή σου ζωή.
 
Στο διάστημα από τις 26 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου, μπορείς να διεκδικήσεις με πιο έντονο τρόπο αυτά που επιθυμείς και να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους. Ωστόσο μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς, που θα αντιταχθούν στα σχέδιά σου ή σε ό,τι θέλεις να προωθήσεις. Οφείλεις να λειτουργήσεις με ιδιαίτερη διπλωματικότητα και ευελιξία, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα η περίοδος από τις 13 έως 20 Αυγούστου, που ο Ερμής περνά στο δεκαήμερό σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό, που αφορά στα δημιουργικά σχέδιά σου ή τα προσωπικά σου ζητήματα. Επίσης, ενδεχομένως να κάνεις μια πολύ σημαντική ερωτική γνωριμία.
 
Αλλά και η περίοδος από τις 3 έως 13 Σεπτεμβρίου είναι εξαιρετική. Ο Ήλιος περνά στο δικό σου δεκαήμερο, σε ένα θεαματικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά ανοίγματα και ευκαιρίες, που θα απογειώσουν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Από τις 28 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο και σε βοηθά να πετύχεις πολύ σημαντικούς προσωπικούς σου στόχους, μέσα από τις ευκαιρίες που δημιουργεί.
 
Ο Ερμής στις 17 Σεπτεμβρίου και έως τις 9 Οκτωβρίου περνά και πάλι σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Ζυγού, και σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα ή κάποιες συμφωνίες οικονομικού περιεχομένου.
 
Θεαματική η περίοδος του Οκτωβρίου, όπου τα τρίγωνα του Ηλίου, του Άρη και της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κυριολεκτικά μπορούν να απογειώσουν τα σχέδιά σου και τις ιδέες σου. Σου προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες στα οικονομικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί γεγονότα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου για ένα μήνα. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται μια νέα σχέση να προκύψει τώρα, δημιουργώντας πολύ δυνατά συναισθήματα και συγκινήσεις.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Εκείνο που θα χαρακτηρίσει το 2015 για σένα, είναι η επιστροφή του Κρόνου στο δικό σου δεκαήμερο την περίοδο από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου. Σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς εκ νέου θέματα, που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα. Τώρα μπορεί να προκύψουν κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή συμφωνίες ή να οριστικοποιήσεις μια σοβαρή συμφωνία επαγγελματικής φύσεως. Επίσης, μπορεί να επανέλθουν θέματα με συγγενικά πρόσωπα και να υπάρξει ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα σε ό,τι αφορά το μεταξύ σας. Ακόμα, δεν αποκλείεται να σταθεροποιηθεί και μια σχέση, η οποία ταλαιπωρήθηκε το προηγούμενο διάστημα.
 
Πολύ σημαντική η Ηλιακή Έκλειψη και Νέα Σελήνη, που γίνεται στις 20 Μαρτίου. Σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις σχέσεις ή συνεργασίες, που δεν εξυπηρετούν άλλο τα σχέδια, τις φιλοδοξίες ή το συναίσθημά σου. Το διάστημα αυτό, φαίνεται πως κλείνει οριστικά τον κύκλο τους στην ζωή σου.
 
Από τις 7 έως τις 19 Φεβρουαρίου, ο Άρης από τους Ιχθείς επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Εκείνη την περίοδο, προβλέπονται εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευέλικτος και διαλλακτικός, προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες το διάστημα αυτό.
 
Η Αφροδίτη, από τις 3 έως 11 Απριλίου , υποστηρίζει το δεκαήμερο σου από το ζώδιο του Ταύρου. Έρχεται να φέρει μεγαλύτερη αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς και τη δυνατότητα να προωθήσεις πιο εύκολα τα σχέδια και τις ιδέες σου, ενώ διευκολύνει και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Αλλά και αργότερα, μετά τις 20 Απριλίου , ο Άρης και ο Ερμής θα λειτουργήσουν πολύ ενισχυτικά για το δεκαήμερό σου. Θα δεχτείς μια μεγαλύτερη ώθηση, προκειμένου να διεκδικήσεις πρόσωπα ή καταστάσεις, ενώ θα έχεις αρκετές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν και κάποια πρόσωπα, που θα σε διευκολύνουν ή θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου.
 
Από τις 10 έως τις 23 Ιουνίου, προσέχεις ιδιαίτερα κάποια πρόσωπα στον εργασιακό σου χώρο, που ενδεχομένως θα λειτουργήσουν πιο απαιτητικά, πιο εριστικά ή πιο προκλητικά απέναντι σου. Ταυτόχρονα μπορεί να προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στα σχέδια σου, δημιουργώντας ένα αρνητικό κλίμα στο περιβάλλον σου.
 
Από τις 20 έως 27 Αυγούστου, ο Ερμής περνά στο δικό σου το δεκαήμερο και υποστηρίζει τα σχέδιά σου, τα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά και τις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Παράλληλα, φέρνει πολύ ευχάριστες ειδήσεις ή εξελίξεις γενικότερα.
 
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, που πραγματοποιείται το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, μπορεί να σου δώσει μια σημαντική συμφωνία, τη σταθεροποίηση μιας συνεργασίας, ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις σου και, γενικά, την προώθηση των δημιουργικών σου σχεδίων!
 
Ο Δίας έρχεται να ενισχύσει το δικό σου δεκαήμερο απο τις 23 Νοεμβρίου εως τις 8 Φεβρουαρίου του 2016 που περνά σε ανάδρομη πορεία, και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους προσωπικούς σου στόχους, φέρνοντας στην ζωή σου τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε στηρίξουν επί της ουσίας στα σχέδια σου. Είναι η εποχή που μπορείς να διεκδικήσεις ότι και αν έχεις στοχεύσει. Επίσης, ο Δίας εκείνη την περίοδο ανανεώνει και την ερωτική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να έχεις και σημαντικές γνωριμίες το διάστημα αυτό που σε ανανεώνουν, αλλά μπορεί να υπάρξει και ένας μεγάλος έρωτας που θα σε συγκινήσει βαθιά!
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για την Παρθένο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 19:17:00