blank
 
blank

Ταύρος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Ταύρος, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 27
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο.

 
Ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις το όνειρό σου.
 
Το 2015 είναι μία χρόνια, που το πρώτο εξάμηνό της έρχεται να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη σε ό,τι χρειάζεσαι, για να νιώσεις ασφαλής και να τακτοποιήσεις οικογενειακά, αλλά και οικονομικά θέματα.
 
Διαχειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου
 
Το κύριο χαρακτηριστικό στην έναρξη της χρονιάς είναι η μετακίνηση του Κρόνου, που επιτέλους φεύγει από τον Σκορπιό, δίνοντας μια πολύ μεγάλη ανάσα στις σχέσεις σου, και περνά σε έναν τομέα, όπου θα διαπραγματευτεί τα θέματα των οικονομικών σου. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη χρονιά να στηριχτείς στις δικές σου δυνατότητες, να πάρεις την κατάσταση των οικονομικών στα χέρια σου και να είσαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείρισή τους, τις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, αλλά και τις πηγές των εσόδων σου, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν αλλαγές σχετικά με αυτές.
 
Μπορεί επίσης να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή και των συνεργατών σου, οι οποίες ωστόσο θα επηρεάσουν και σένα. Γενικά, οτιδήποτε αφορά σε θέματα τρίτων, χρίζει πολύ μεγάλης προσοχής και συνέπειας, έτσι ώστε να έχεις τις λιγότερες δυνατές εκκρεμότητες ή να κάνεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις, προκειμένου να μην βρεθείς να τρέχεις την τελευταία στιγμή. Πρόκειται για μια χρονιά οικονομικών περιορισμών ή αλλιώς, συνετής οικονομικής διαχείρισης.
 
Η επιστροφή του Κρόνου στον Σκορπιό: Επανεξέταση σχέσεων και συνεργασιών
 
Το διάστημα από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού για τελευταία φορά, προκειμένου να ρίξεις μια τελευταία ματιά σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες που άφησες σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα και να πάρεις μια οριστική απόφαση για το μέλλον τους.
 
Ο Δίας στον Λέοντα δίνει ευκαιρίες για τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων
 
Ο Δίας από το ζώδιο του Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο, θα σου δώσει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, αλλά και γενικότερα θέματα, που ενδεχομένως αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία. Επίσης, αν έχεις στο μυαλό σου κάποιες αλλαγές που αφορούν το σπίτι, μέχρι τότε θα μπορέσεις να τις υλοποιήσεις.
 
Απο τον Αύγουστο και μετά αρχίζουν τα καλύτερα...
 
Από τον Αύγουστο και μετά, περνάς σε μια φάση που μπορείς να εκφραστείς πολύ καλύτερα, να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, να εκφράσεις τα δημιουργικά ταλέντα σου και να τα προωθήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, είναι μια περίοδος που θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου, να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους και να δημιουργήσεις ένα πολύ καλό κλίμα γενικότερα στην προσωπική σου ζωή.
 
Και βέβαια, είναι μια εποχή που μπορεί να απογειώσει κυριολεκτικά την ερωτική σου ζωή και να σου δώσει τη δυνατότητα γενικότερα να βγεις έξω, να περάσεις καλά και να “γεμίσεις τις μπαταρίες σου”. Και βεβαίως, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο το διάστημα αυτό, που θα παίξει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις από δω και πέρα.
 
Παράλληλα, μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναλάβεις πιο σοβαρές δεσμεύσεις σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή και να προχωρήσεις σε μια πιο ισχυρή δέσμευση με το σύντροφό σου ή να προχωρήσεις στην απόκτηση ενός απογόνου, αν είσαι σε μια τέτοια φάση της ζωής σου.
 
Εύνοια στα τυχερά παιχνίδια
 
Τη χρονιά αυτή μπορεί να έχεις έκτακτη τύχη και να έρθουν προς τη μεριά σου χρήματα, είτε μέσα από τυχερά παιχνίδια, είτε με κάποιο απρόβλεπτο τρόπο. Αν είσαι καλλιτέχνης, είναι μια χρονιά που πραγματικά στο δεύτερο εξάμηνο της μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα τόσο να βγάλεις προς τα έξω το ταλέντο σου, όσο και να έχεις σημαντικά οφέλη από αυτό.
 
Επανεξέταση στα ερωτικά
 
Επίσης, είναι μια χρονιά που η Αφροδίτη, η κυβερνήτης σου, από 25 Ιουλίου ως 6 Σεπτεμβρίου περνά σε ανάδρομη κίνηση, δίνοντας τη δυνατότητα να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν στις σχέσεις σου, καθώς και ζητήματα της οικογένειας και των σχέσεών σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Στην ερωτική σου ζωή, πιθανόν να υπάρξει η δυνατότητα της επιστροφής σε μια σχέση από το παρελθόν σου.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

 
 
Το 2015 καλείσαι να ασχοληθείς και να διαχειριστείς περισσότερο τα θέματα των οικονομικών του και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός με τα θέματα που προκύπτουν. Από την άλλη, είναι σημαντικό τώρα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν σχετικά με οικονομικά τρίτων, δάνεια, εφορίες, διατροφές, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις μία “ασπίδα” απέναντι σε οτιδήποτε λειτουργεί απαιτητικά απέναντί σου σε οικονομικό επίπεδο.
 
Επίσης είναι μια χρονιά που δυναμώνει την ελπίδα σου, τα πιστεύω σου και το όραμά σου, που θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου και, γιατί όχι, να τις υλοποιήσεις! Εκείνο που χρειάζεται είναι οτιδήποτε κάνεις τώρα, να είναι στηριγμένο σε ρεαλιστικές και εφικτές βάσεις.
 
Άνεμος ανανέωσης στην ερωτική ζωή σου
 
Η περίοδος από τις 17 Μαρτίου και μετά, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και στο δικό σου δεκαήμερο, λειτουργεί αρκετά εποικοδομητικά στα θέματα των σχέσεών σου, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στην επικοινωνία σου, στη διάθεσή σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Ερμής προωθεί τα σχέδια σου τον Απρίλιο
 
Από τις 15 Απριλίου και μετά, με την είσοδο του Ερμή, αλλά και του Ήλιου στο ζώδιό σου, οι καταστάσεις λειτουργούν αρκετά ενισχυτικά, τόσο στα ζητήματα των δημιουργικών σου σχεδίων, όσο και σε ό,τι αφορά στην δυνατότητα της εξέλιξής τους. Τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να επικοινωνήσεις πολύ πιο άνετα και να γίνεις πιο εύκολα κατανοητός από τους γύρω σου.
 
Ο Μάιος ενεργοποιεί οικονομικά θέματα και ευνοεί τα ερωτικά θέματα
 
Η περίοδος του Μαΐου ενεργοποιεί οικονομικά θέματα. Απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στις καταναλωτικές σου συνήθειες, στο πώς ξοδεύεις τα χρήματά σου και γενικότερα στη διαχείριση που κάνεις, δεδομένου ότι μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς και ομολογουμένως δεν είναι εύκολες. Ωστόσο, την ίδια περίοδο και γύρω στα μέσα του μήνα, μπορεί να προκύψουν εξελίξεις, συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, σχετικά με ένα προσωπικό σου ζήτημα, ένα σχέδιό σου ή μια φιλοδοξία σου. Παράλληλα, ενισχύονται πολύ και τα θέματα της ερωτική σου ζωής.
 
Ο όμορφος Αύγουστος
 
Πάρα πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου και μετά, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου και λειτουργεί με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στο δικό σου δεκαήμερο, δίνοντας μια άλλη δυναμική στην ψυχολογία σου. Ενισχύει πολύ τα προσωπικά σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις εξελίξεις. Παράλληλα, δίνει ώθηση και στα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Διόλου απίθανο να σου φέρει κι ένα πρόσωπο, με το οποίο φαίνεται πως οι εξελίξεις μεταξύ σας θα έχουν πολύ ενδιαφέρον. Αν έχεις σχέση, μπορεί να προχωρήσεις σε μια επισημοποίηση του δεσμού σου το διάστημα αυτό, ή ακόμη η περίοδος αυτή να σε βάλει στη διαδικασία να αποκτήσεις ένα παιδί.
 
Επιφυλακτικότητα τον Σεπτέμβριο
 
Την περίοδο του Σεπτεμβρίου φροντίζεις να είσαι πολύ προσεκτικός στην προώθηση των σχεδίων σου. Είναι σημαντικό τώρα να στηρίζεσαι σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους και να μην εμπιστεύεσαι λόγια ή υποσχέσεις που μπορεί στη συνέχεια να μην τηρηθούν. Επίσης, προσέχεις πολύ τη σχέση σου με τα παιδιά σου και φροντίζεις να λειτουργήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερη διαλλακτικότητα, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες μεταξύ σας. Στις νέες γνωριμίες που μπορεί να κάνεις τώρα, δώσε τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου να εξακριβώσεις τις προθέσεις που έχουν απέναντί σου.
 
Η έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου δυσκολεύει τα εργασιακά
 
Η έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο, που αφορά στα εργασιακά σου ζητήματα και σου δίνει μια νέα ώθηση να διεκδικήσεις τα σχέδιά σου και γενικότερα, τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Μπορεί να δυσκολέψει τις σχέσεις σου στον επαγγελματικό χώρο, ωστόσο έχεις τη βοήθεια και την υποστήριξη που χρειάζεσαι, για να διαχειριστείς τις καταστάσεις και να τις στρέψεις προς όφελός σου.
 
Το δύσκολο τελείωμα του 2015
 
Από τις 9 Οκτωβρίου και μετά, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του της Παρθένου. Αυτό, σε συνδυασμό με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, μπορεί να δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και την προώθηση των σχεδίων ή των ιδεών σου. Τώρα μπορεί να υπάρξουν ακόμα πιο έντονες καταστάσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν οικονομικά ζητήματα και να δημιουργήσουν μια σχετική πίεση στην ψυχολογία σου. Ταυτόχρονα, δυσκολεύει και η επικοινωνία με τον ερωτικό σου σύντροφο. Γι’ αυτό, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να μπορέσεις να διατηρήσει τις ισορροπίες, ενώ προσεχείς ιδιαίτερα τα θέματα των οικονομικών σου και αποφεύγεις το οποιοδήποτε ρίσκο.
 
Οι τελευταίες μέρες του Οκτωβρίου και οι πρώτες του Νοεμβρίου ανοίγουν το κεφάλαιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που φαίνεται πως μπορεί να σε δυσκολέψουν. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να έχεις και κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αν έχεις κάνει την κατάλληλη προεργασία.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Το 2015 είσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και θα έχεις τη δυνατότητα να εκφραστείς πολύ καλύτερα, αλλά και να διεκδικήσεις πιο δυναμικά οτιδήποτε νιώθεις ότι χρειάζεσαι, για να εξελιχθείς.
 
Η εύνοια του Δία το 2015
 
Ο Δίας ανάδρομος, περνά στο δικό σου δεκαήμερο από τις 19 Ιανουαρίου ως τις 21 Ιουνίου, που επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο, ορθόδρομος πλέον, σου δίνει τη δυνατότητα μιας πολύ σημαντικής αναθεώρησης και τακτοποίησης σε οικογενειακά θέματα η ακόμα και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις. Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορείς να οργανώσεις μια αλλαγή, μια μετακόμιση ή ακόμα και μια ανανέωση στο χώρο σου. Μπορείς ακόμα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά ζητήματα.
 
Το πέρασμα του Δία στο ζώδιο της Παρθένου, ιδιαίτερα από την περίοδο του Οκτωβρίου και μετά, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο, θα λειτουργήσει άκρως ενισχυτικά σε θέματα που αφορούν τα δημιουργικά σχέδιά σου, τα ζητήματα των παιδιών σου και πάνω απ’ όλα, θα ανανεώσει το κλίμα της ερωτικής ζωής. Δεν αποκλείεται να σου φέρει μια σημαντική σχέση, που θα διαμορφώσει ένα καινούργιο τοπίο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί να θελήσει να δώσεις μια πιο επίσημη μορφή σε μια σχέση ή ακόμα να μπεις στη διαδικασία να αποκτήσεις έναν απόγονο.
 
Ο Πλούτωνας διευρύνει τους ορίζοντες σου
 
Επιπρόσθετα, ο Πλούτωνας σε μία πολύ υποστηρικτική θέση για το δεκαήμερό σου, ενισχύει πάρα πολύ τα θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων σου και διευρύνει τους ορίζοντές σου. Παράλληλα, σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα αυτογνωσίας, ενώ ενισχύει την πίστη σου, τις πεποιθήσεις σου και μπορεί κυριολεκτικά σε μεταμορφώσει, δίνοντάς σου σημαντικές ευκαιρίες. Ενδεχομένως να δεχτείς την εύνοια κάποιων προσώπων, τα οποία στέκονται κοντά σου και σε βοηθούν να φτάσεις εκεί που θέλεις. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις, που να έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Είναι εποχή που μπορείς να πραγματοποιήσεις τους προσωπικούς, αλλά και τους επαγγελματικούς στόχους σου.
 
Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σου
 
Ιδιαίτερα θετική η περίοδος από τις 26 Μαρτίου και μετά, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και στο δικό σου δεκαήμερο. Είναι μια εποχή που σου δίνει καινούργια κίνητρα, αλλά και καινούργιες ευκαιρίες, τόσο στα θέματα της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει η δυνατότητα ενός καινούργιου και πολύ μεγάλου έρωτα το διάστημα αυτό.
 
Αλλά και ο Απρίλιος έρχεται να ενισχύσει τα σχέδιά σου, τους προσωπικούς σου στόχους και σκοπούς και να σου δώσει τη δυνατότητα να προωθήσεις ό,τι σε ενδιαφέρει να πετύχεις. Είναι μια εποχή που ανοίγει καινούργιες διαδρομές, που μπορεί να φέρουν σημαντικές εξελίξεις.
 
Ωστόσο, η έκλειψη της 4ης Απριλίου γίνεται στο δικό σου δεκαήμερο και ανοίγει ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες στον τομέα της εργασιακής σου ζωής. Πολύ πιθανόν εκείνες τις ημέρες να υπάρξουν θέματα που θα σε προβληματίσουν. Ίσως ακόμα να υπάρξει και ένα παρασκήνιο, το οποίο αποκαλύπτει τις προθέσεις του απέναντί σου. Ωστόσο, θα έχεις και τη δυνατότητα και τις βοήθειες που χρειάζεσαι, για να διαχειριστείς τα ζητήματα που προκύπτουν με τον κατάλληλο τρόπο.
 
Ο Μάιος εφιστά προσοχή στα οικονομικά
 
Η περίοδος του Μαΐου, εφιστά την προσοχή σου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και τη διαχείρισή τους. Είναι σημαντικό τώρα να λειτουργήσεις με ιδιαίτερη σύνεση και να αποφύγεις τις άσκοπες σπατάλες.
 
Ο Σεπτέμβριος ανοίγει έναν νέο κύκλο στην προσωπική ζωή σου
 
Η περίοδος του Σεπτεμβρίου, στο πρώτο δεκαήμερο της, εγκαινιάζει έναν κύκλο καινούργιων οικογενειακών θεμάτων, αλλά ενδεχομένως και έναν καινούριο κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Ενδεχομένως η οικογενειακή και προσωπική σου ζωή να χρειαστεί μια επανεξέταση, σε σχέση με κάποια θέματα, που σε έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν. Δεν αποκλείεται ωστόσο και η επιστροφή σου σε ένα πρόσωπο, με το οποίο για κάποιο λόγο έχετε απομακρυνθεί. Τώρα, διεκδικείς μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή του.
 
Ο Οκτώβριος απογειώνει τα σχέδια σου και την ερωτική ζωή σου
 
Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος του Οκτωβρίου, που ο Δίας υποστηρίζει το δικό σου δεκαήμερο από την Παρθένο. Το τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα, αλλά και του Άρη με τον Πλούτωνα, καθώς και εκείνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορεί κυριολεκτικά να απογειώσουν τα σχέδιά σου, αλλά και την ερωτική σου ζωή. Επίσης, την περίοδο αυτή μπορεί να έχεις πολύ σημαντικές οικονομικές διεκδικήσεις ή ακόμα και έσοδα από τυχερά παιχνίδια.
 
Η έκλειψη που γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου έρχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε όλα όσα σχεδιάζεις, να τα προωθήσεις και να τα εξελίξεις, φέρνοντας πολύ μεγάλη ικανοποίηση στην ψυχολογία σου. Έρχεται επίσης μια πολύ μεγάλη ανανέωση στην κοινωνική σου ζωή, που γίνεται σαφώς πιο ενδιαφέρουσα το διάστημα αυτό. Παράλληλα, θα ενισχύσει πολύ τις σχέσεις με τα παιδιά σου, αλλά κυρίως θα εκτοξεύσει την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να σε απογειώσει.
 
Να θυμάσαι πως είναι μια χρονιά που πραγματικά μπορεί να σε κάνει να απογειωθείς!
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Το 2015 είναι μια χρονιά που σε βρίσκει με αρκετά χαλαρή διάθεση, αλλά και χωρίς τα θέματα εκείνα, που ενδεχομένως σε προβληματίζουν ή σε πιέζουν. Ταυτόχρονα, σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις πολύ καλύτερα τα σχέδια σου.
 
Εύνοια του Δία στα οικονομικά
 
Ο Δίας, ο οποίος βρίσκεται στο δεκαήμερό σου από την 1η ως τις 18 Ιανουαρίου, αλλά και από τις 22 Ιουνίου ως τις 10 Αυγούστου (ορθόδρομος, πλέον), σε βοηθά να διευθετήσεις θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, αλλά και οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με ακίνητη περιουσία ή κληρονομικά. Τώρα είναι η εποχή που μπορεί να κάνεις μια αλλαγή στο σπίτι ή μια μετακόμιση.
 
Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιο της Παρθένου αγγίζει πολύ λίγο το δικό σου δεκαήμερο και σε επηρεάζει περισσότερο την περίοδο από 23 Νοεμβρίου και μετά. Γι’ αυτό καλό είναι μέχρι τότε να προετοιμάσεις όλα όσα θέλεις να κάνεις και να σχεδιάσεις με μεθοδικότητα ό,τι θέλεις να πετύχεις, γιατί το τέλος του χρόνου και πολύ περισσότερο η επόμενη χρονιά, έρχεται να λειτουργήσει επιβοηθητικά στο να πετύχεις τους στόχους σου.
 
Ο Κρόνος συνιστά προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες
 
Ωστόσο, από τις 15 Ιουνίου και μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και επαναφέρει θέματα, που σε είχαν προβληματίσει το 2014. Αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες σου, που ενδεχομένως καλείσαι να επανεξετάσεις, περισσότερο εσύ των τελευταίων ημερών. Είναι μια περίοδος, που μπορεί να κλείσει οριστικά κάποιες σχέσεις, οι οποίες δεν σε εκφράζουν άλλο.
 
Στα ερωτικά πάμε καλά...
 
Πολύ καλή η περίοδος από τις 3 Απριλίου και μετά, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο ενισχύοντας τις σχέσεις, αλλά και τα οικονομικά σου. Παράλληλα,  σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής ανανέωσης στην ερωτική σου ζωή.
 
Η έκλειψη στις 20 Μαρτίου αφορά και το δικό σου δεκαήμερο. Σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής εκκίνησης, που θα ενισχύσει τις επιθυμίες σου, τα σχέδιά σου, τις φιλοδοξίες σου. Θα μπορέσεις να διαμορφώσεις ένα καινούργιο τοπίο στην εξελικτική πορεία σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή και στις σχέσεις σου.
 
Μάιος: προσοχή στα οικονομικά
 
Ωστόσο, ο Μάιος είναι ένας μήνας που σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στη διαχείριση των χρημάτων σου.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου βοηθά τα προσωπικά σου θέματα
 
Εξαιρετικά σημαντικό το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Σου δίνει τη δυνατότητα της αποκατάστασης ενός σημαντικού οικογενειακού ζητήματος, ενώ ενισχύει πάρα πολύ θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια και την ακίνητη περιουσία. Όμως, δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου και μια πάρα πολύ σημαντική γνωριμία, ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της ερωτικής σου ζωής.
 
Ο σύνθετος σε γεγονότα Αύγουστος
 
Αντίστοιχα, το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου σου δίνει τη δυνατότητα όχι μόνο να ισορροπήσεις, αλλά να πετύχεις κάτι σημαντικό, που ενδεχομένως και πάλι αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ωστόσο, είναι πιθανό να κλείσει οριστικά ένας κύκλος, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, σε μια σχέση η οποία δεν εξυπηρετεί άλλες ανάγκες σου.
 
Βεβαίως, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει και η επανεξέταση μιας σχέσης από το παρελθόν, που φαίνεται πως δεν έχει κλείσει ακόμα τον κύκλο της στη ζωή σου. Είναι μια σύνθετη εποχή, που ανάλογα με τους χειρισμούς σου, μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις ή να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις τι θέλεις να κάνεις και να το ακολουθήσεις.
 
Το όμορφο τελείωμα του 2015
 
Πάρα πολύ σημαντική η περίοδος των αρχών του Νοεμβρίου. Φέρνει πολύ καλές ευκαιρίες, για να προωθήσεις ή ακόμα και να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Παράλληλα, ενισχύει με μοναδικό τρόπο την ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ένας νέος, ιδιαίτερα αισιόδοξος κύκλος, με ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, που έρχεται στη ζωή σου εγείροντας πολύ δυνατά συναισθήματα. Και βεβαίως, διαμορφώνει ένα διαφορετικό τοπίο στην ερωτική σου ζωή από δω και πέρα.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 18:13:00