blank
 
blank

Αιγόκερως, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Αιγόκερως, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 33
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερο.

 
Η προετοιμασία είναι το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας!
 
Το 2014 σε βοήθησε να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, να οργανώσεις τα πράγματα που σε ενδιέφερε να προωθήσεις και να καταφέρεις ίσως κάτι σημαντικό, παρόλες τις δυσκολίες που συνάντησες στον επαγγελματικό τομέα. Το 2015 σε βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, να κάνεις μια βαθιά ενδοσκόπηση, που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις την ουσία των πραγμάτων, ενώ από το καλοκαίρι και μετά δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά σε όλα όσα έχεις ονειρευτεί.
 
Ο Δίας, από την αρχή του έτους μέχρι τις 11 Αυγούστου σε βοηθά στα οικονομικά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες, δέχεσαι σημαντική βοήθεια από κάποια πρόσωπα που στέκονται κοντά σου, ενώ διευκολύνεσαι στα θέματα που αφορούν τρίτους, όπως εφορίες, δάνεια, διατροφές κλπ. Γενικά, ο Δίας από τον Λέοντα στηρίζει την όποια οικονομική σου κίνηση, είτε με χρηματοδοτήσεις ή οικονομική υποστήριξη πάσης φύσεως, είτε μέσα από σημαντικές συνεργασίες. Επίσης, μια εποχή που μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα για τον εαυτό σου που δεν περίμενες. Κρυμμένες ικανότητες, κρυμμένες δυνάμεις, που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις πιο εύκολα τα θέματα που σε ενδιαφέρουν, με ιδιαίτερη αισιοδοξία, ζωντάνια κι δυναμισμό.
 
Η ερωτική σου ζωή από την άλλη μεριά, αποκτά ένα πιο ιδιαίτερο χρώμα. Οι επιθυμίες σου είναι πιο έντονες και αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο θα θελήσεις να συμπορευτείς μαζί του για πολύ παρακάτω.
 
Από τις 11 Αυγούστου 2015 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δίας περνά στην Παρθένο, μια θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για το ζώδιό σου. Τώρα μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ασχοληθείς με έναν καινούργιο κύκλο γνώσης, ίσως πιο πνευματικό, που θα σου δώσει τη δυνατότητα να κατανοήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Παράλληλα, μπορεί να θελήσεις να επεκτείνεις τις γνώσεις σου, προκειμένου να αναβαθμίσεις τη δουλειά σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά, αρκεί να στηρίζονται σε ρεαλιστικούς στόχους και να έχουν καλές βάσεις. Επίσης, θα ευνοήσει την επικοινωνία σου, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου.
 
Σημαντικό ρόλο, όλο το 2015, θα παίξει ο κυβερνήτης σου, ο Κρόνος στον Τοξότη, που κινείται στον δωδέκατο οίκο σου, ανοίγοντας ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Σε βάζει σε μια περίοδο εσωστρέφειας, προκειμένου να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις τις δικές σου αλήθειες. Παράλληλα, πολύ πιθανόν να λειτουργήσεις με έναν παρασκηνιακό τρόπο, προκειμένου να μεθοδεύσεις και να οργανώσεις δραστηριότητες ή σχέδια, προκειμένου να δρομολογηθούν αργότερα με τον καλύτερο τρόπο.
 
Από την άλλη μεριά, είναι μια περίοδος που πολύ πιθανόν να υπάρξουν παρασκηνιακές κινήσεις από άλλους απέναντί σου. Ενδεχομένως να βρεθείς αντιμέτωπος με κάποιους κρυφούς εχθρούς και πρόσωπα που μέχρι τώρα θεωρούσες πως είναι στο πλευρό σου. Τώρα μπορεί να ανακαλύψεις πως οι προθέσεις τους δεν είναι τόσο φιλικές όσο νόμιζες, για αυτό είναι πολύ σημαντικό να είσαι απόλυτα σίγουρος για το ποιους εμπιστεύεσαι και ποιους όχι. Αυτή την τριετία μπορεί να δημιουργηθούν ίντριγκες, παρασκήνια, εξαπατήσεις και καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός και σε αυτά που λες και σε αυτά που κάνεις. Επίσης, να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και τυπικός σε ό,τι αφορά την υγεία σου.
 
Ο Κρόνος την περίοδο του καλοκαιριού, από 15 Ιουνίου έως και 17 Σεπτεμβρίου, θα επιστρέψει για μια τελευταία φορά στο ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι, θα έχεις τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις κάποιους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις. Παράλληλα, θα αναθεωρήσεις κάποιες φιλικές και ερωτικές σχέσεις, δίνοντάς τους μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σου ή κλείνοντας οριστικά το κεφάλαιο μαζί τους.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερο και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Ο Δίας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου και έως τις 2 Οκτωβρίου. Θα ανοίξει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο, ίσως με την έναρξη κάποιων σπουδών, με την ενασχόλησή σου με πιο πνευματικά θέματα ή ακόμα και με την επιμόρφωση πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Αν είσαι συγγραφέας ή ασχολείσαι με θέματα επικοινωνίας, είναι μια εποχή που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σου, αλλά και να έχεις υλικό όφελος από τις δραστηριότητές σου.
 
Επίσης, την περίοδο αυτή μπορεί να βελτιωθούν οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα ή να δεχτείς σημαντική στήριξη από αυτά. Ευνοεί επίσης και νομικά ζητήματα και διαμάχες, που τώρα μπορεί να εξελιχθούν θετικά για σένα. Τέλος, ευνοεί ιδιαίτερα την οργάνωση, τη μεθόδευση και την υλοποίηση ενός ταξιδιού, ίσως και μακρινού.
 
Από την άλλη μεριά, ο Κρόνος ξεκινάει μια δύσκολη διαδρομή για εσένα, που θα διαρκέσει μέχρι το 2017, και θα σε βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεών σου. Αν όμως αποφασίσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τις αλήθειες σου και να είσαι όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένος και συνειδητοποιημένος σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα βοηθηθείς αρκετά.
 
Ο Ποσειδώνας επηρεάζει επίσης το δικό σου δεκαήμερο, όλο το 2015, και μπορεί να προκαλέσει ένα χάος στην καθημερινότητά σου. Ενδεχομένως να προκύψουν πολλές υποχρεώσεις, ενώ χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι, γιατί μπορεί να μη σου αποκαλύπτουν τον πραγματικό τους εαυτό. Επίλεξε τη συναναστροφή με πρόσωπα που έχουν πιο πνευματικές τάσεις, έτσι ώστε να αξιοποιήσεις και τη δική σου διάθεση και τις δικές σου αναζητήσεις. Επίσης, είναι μια εποχή που ενισχύεται πολύ η φαντασία σου και είναι πιθανό το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε πιο καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου αγγίζει το δικό σου δεκαήμερο και φέρνει αρκετή αναστάτωση στα θέματα της οικογένειας και των σχέσεων με τα οικεία σου πρόσωπα, που φαίνεται πως περνούν από αρκετές αναθεωρήσεις. Αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις, όμως από την άλλη μεριά έχεις σημαντικούς υποστηρικτές και βοήθειες, για να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου και να τα υλοποιήσεις.
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές αστρολογικές όψεις του 2015, μήνα με τον μήνα και τι πρέπει να προσέξεις:
 
Η περίοδος του Ιανουαρίου χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις επικοινωνίες σου. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετές αντιπαραθέσεις, εντάσεις και διαπληκτισμοί. Αλλά και στην οικογενειακή σου ζωή και τις σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα, ο μήνας μπορεί να βγάλει αρκετή ένταση, που ενδεχομένως θα πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο φαντάζεσαι. Επίσης, προσοχή και στις μετακινήσεις σου.
 
Αρκετά καλύτερη η περίοδος του Φεβρουαρίου. Βελτιώνει γενικά την ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου, ενώ σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, μέσα σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα. Παράλληλα, θα ενισχύσει πολύ και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής.
 
Από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις αρχές του Μαρτίου, η σύνοδος του Άρη με την Αφροδίτη από τον Κριό επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε οικογενειακά θέματα και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Ενδεχομένως να φέρει στο προσκήνιο και ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, προκειμένου να επιλυθούν οριστικά πλέον, ενώ μπορεί να έχεις καινούργιες επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να έχουν και βαθμό δυσκολίας αλλά και αρκετό ενδιαφέρον.
 
Αρκετά δύσκολη η περίοδος από 12 έως 20 Απριλίου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων και στο δικό σου δεκαήμερο. Προκαλεί αρκετές ανακατατάξεις, αλλά και πιθανόν περισσότερη δουλειά. Επίσης δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο, με πρόσωπα ίσως και ανώτερα από εσένα.
 
Από τις 8 έως 17 Μαΐου, η Αφροδίτη περνά απέναντί σου ανανεώνοντας θέματα σχέσεων και συνεργασιών, διευκολύνοντας αισθητά την επικοινωνία σου και δημιουργώντας γενικά ένα όμορφο κλίμα στις σχέσεις σου. Αλλά και από τις 13 έως 27 Μαΐου, συνεχίζονται οι αναταράξεις στην καθημερινότητά σου και τα επαγγελματικά σου, αφού ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων και η αντίθεσή του με τον Κρόνο ομολογουμένως δυσκολεύει αρκετά την κατάσταση. Το δίμηνο που ακολουθεί πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και στα θέματα που αφορούν την υγεία σου.
 
Ο Ήλιος στις 22 Ιουνίου και ο Άρης στις 25 Ιουνίου, περνούν στον Καρκίνο απέναντί σου και πυροδοτούν σχέσεις και συνεργασίες, μέχρι και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου , που κινούνται πλέον σε ένα κλίμα όχι εύκολο. Δημιουργούνται συχνά ανοιχτοί ανταγωνισμοί και προκύπτουν θέματα, που μπορεί να φέρουν αντιπαραθέσεις και διαφωνίες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.
 
Πολύ σημαντικό το τέλος Αυγούστου για σένα. Ανοίγει ένας καινούριος κύκλος, που σου δίνει τη δυνατότητα της διεύρυνσης στα δημιουργικά σχέδιά σου, τις γνώσεις σου, την ψυχολογία σου και την κοινωνική σου ζωή, ενώ έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους και στις επιθυμίες σου.
 
Το Σεπτέμβριο φρόντισε να είσαι πολύ προσεκτικός σε επαφές, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες που ετοιμάζεσαι να κάνεις. Επίσης, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στην όποια επεκτατική κίνηση μπορεί να ετοιμάζεις, αλλά και στο παρασκήνιο, που μπορεί να σου βγάλει δεδομένα, που δεν είχες υπολογίσει.
 
Από τις 9 έως 20 Οκτωβρίου, που η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο ενισχύοντας το δικό σου δεκαήμερο, ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος στις σχέσεις σου, τόσο στην κοινωνική όσο και στην ερωτική σου ζωή. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι, ενώ σε μια καινούργια ερωτική γνωριμία που μπορεί να προκύψει, θα πρέπει να πάρεις το χρόνο σου, πριν αποφασίσεις αν τελικά το πρόσωπο αυτό μπορεί να παραμείνει κοντά σου.
 
Ο Νοέμβριος κινείται σε ένα αντίστοιχο κλίμα με αυτό του Σεπτεμβρίου. Δεν ευνοούνται συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις την περίοδο αυτή. Καλό είναι να αναβάλεις για παρακάτω ό,τι θέλεις να προωθήσεις, αφού και η ψυχολογία σου μπορεί να μην είναι στην καλύτερή της φάση. Έτσι, μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη φρόντισε να αποφύγεις τις οριστικές αποφάσεις για τα θέματα που σε απασχολούν και να θυμάσαι πάντα πως το παρασκήνιο μπορεί να λειτουργήσει απρόβλεπτα.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ο Δίας επηρεάζει ανάδρομος το δικό σου δεκαήμερο από τις 19 Ιανουαρίου έως τις 22 Ιουνίου, που έχει γυρίσει πλέον σε ορθή πορεία. Θα έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικά θέματα που αφορούν τρίτους, ενώ μπορείς να διεκδικήσεις μια αύξηση στη δουλειά σου, να συζητήσεις καινούργιες συνεργασίες και το οικονομικό τους υπόβαθρο, καθώς επίσης να πετύχεις σημαντικές ρυθμίσεις ή διευκολύνσεις.
 
Στην ερωτική σου ζωή, εκείνη την περίοδο παίρνεις αποστάσεις από μια σχέση, που μάλλον εξαντλείται στο σεξουαλικό πεδίο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σου, με το οποίο υπάρχει έντονη ερωτική χημεία στο μεταξύ σας.
 
Καθώς ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 2 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου, δημιουργώντας πολύ σημαντικές ευκαιρίες ανάπτυξης και επέκτασης, μέσα από συζητήσεις, επικοινωνίες και διαπραγματεύσεις. Τώρα να είναι μια περίοδος που μπορείς να πετύχεις κάτι πάρα πολύ σημαντικό σε σχέση με τα σχέδιά σου, που πραγματικά θα σε απογειώσει. Επίσης, αν έχεις νομικά ζητήματα, μπορείς να πετύχεις πολύ καλύτερους όρους.
 
Ο Ουρανός το 2015 κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, δημιουργώντας αλλαγές στις σχέσεις σου με τα οικεία πρόσωπα ή ακόμα και με τους γονείς σου. Τώρα μπορεί να θελήσεις να κόψεις τα δεσμά με το πατρικό σου σπίτι και να ανοίξεις τα δικά σου φτερά, μένοντας για παράδειγμα μόνος σου. Αλλά και με τον σύντροφό σου πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές. Ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις πως η σχέση αυτή δεν μπορεί να υποστηρίξει άλλο τις δικές σου ανάγκες και να θέλεις να κάνεις μια αλλαγή.
 
Επίσης, ο Πλούτωνας σε επηρεάζει άμεσα όλη τη χρονιά, μια και κινείται στο δικό σου δεκαήμερο. Σε καλεί να δεις αλήθειες, που μέχρι τώρα μπορεί να μην έβλεπες, προκαλώντας πολλές φορές συγκρούσεις, ενώ μπορεί να κλείσει κύκλους σε σχέσεις της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής, που ενδεχομένως έχουν φθαρεί και δεν σε εκφράζουν. Και εδώ μπορείς να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη, που θα λειτουργήσει προς όφελός σου και θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς, γιατί πραγματικά ο Πλούτωνας εδώ μπορεί να σε απογειώσει, αν κι εσύ έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τα θέλω σου!
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές αστρολογικές όψεις του 2015, μήνα με τον μήνα και τι πρέπει να προσέξεις:
 
Ο Ιανουάριος εστιάζει στα προσωπικά σου ζητήματα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει αναταράξεις και ανατροπές στις σχέσεις σου, προσωπικές κι επαγγελματικές. Όλα όμως ξεκινούν από σένα και τη διάθεσή σου να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου.
 
Αρκετά ευνοϊκή η περίοδος του Φεβρουαρίου στις επικοινωνίες, τις επαφές, τις συζητήσεις ή τις διαπραγματεύσεις σου. Δεν αποκλείεται να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες και σε ένα σχέδιό σου.
 
Ο Μάρτιος συνεχίζει να ευνοεί την επικοινωνία σου, όμως από την άλλη μεριά, μπορεί να δημιουργήσει σημαντικές ανατροπές στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ενδεχομένως να λειτουργήσεις απόλυτα και ακραία στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις, ενώ καλείσαι να διαχειριστείς και να επιλύσεις ένα ζήτημα που προκύπτει τώρα και που ίσως σε έχει απασχολήσει ξανά και στο παρελθόν. Προσοχή στα θέματα που προκύπτουν και στο εργασιακό σου περιβάλλον το διάστημα αυτό.
 
Από τις 26 Μαρτίου έως 3 Απριλίου, που η Αφροδίτη υποστηρίζει το δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Ταύρου, είναι μια περίοδος που μπορεί να φέρει πολύ σημαντικές εξελίξεις στα δημιουργικά σχέδιά σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να ανανεώσει και την ερωτική σου ζωή με μια σημαντική γνωριμία, με πολύ έντονα χαρακτηριστικά.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 4 Απριλίου δημιουργεί έντονες ανακατατάξεις στην επαγγελματικής σου ζωή. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις ή συνεργασίες, με τις οποίες ενδεχομένως έχεις έντονες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις. Μάλιστα, όλο αυτό μπορεί να γίνει και με εντελώς ξαφνικό τρόπο.
 
Από τις 15 έως 28 Απριλίου, που ο Άρης υποστηρίζει το δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Ταύρου, είναι μια εποχή που μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα να δρομολογήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου. Μάλιστα, μπορεί να υπάρξουν και κάποια πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν επί της ουσίας σε αυτό, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει κι ένας πολύ μεγάλος έρωτας την περίοδο αυτή.
 
Μεγαλύτερη προσοχή απαιτείται από τις 17 έως 27 Μαΐου, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου. Ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα, που θα σε προβληματίσουν ιδιαίτερα. Γίνεσαι πολύ απαιτητικός με τα πρόσωπα του συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις κι αυτό μπορεί να δημιουργεί έντονες ανακατατάξεις τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή και τις σχέσεις σου.
 
Έντονη περίοδος κι αυτή του Ιουλίου, με τον Ήλιο και τον Άρη να κινούνται στο δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου. Πυροδοτούνται πολύ έντονες καταστάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου το διάστημα αυτό και πολύ πιθανόν να υπάρξουν ανοιχτοί πλέον ανταγωνισμοί, όπου καλείσαι να πάρεις θέση. Ταυτόχρονα, είναι πιθανό να κλείσεις οριστικά και κάποιες σχέσεις, που δεν εξυπηρετούν άλλο τα σχέδιά σου.
 
Η περίοδος του Σεπτεμβρίου σου δίνει τη δυνατότητα να επαναδιαπραγματευθείς οικονομικά ζητήματα, που ενδεχομένως συζητούσες και το προηγούμενο διάστημα. Είναι πολύ πιθανό να δεχτείς σημαντική βοήθεια σε μια πολύ μεγάλη επεκτατική κίνηση που έχεις στο μυαλό σου ή να προκύψουν καινούργιες προτάσεις, καινούργιες συνεργασίες, σημαντικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ή ακόμα και σημαντικές συμφωνίες, που φαίνεται να έχουν και πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις. Το ίδιο διάστημα μπορεί να προκύψει και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν στην ερωτική σου ζωή, με το οποίο φαίνεται πως το μεταξύ σας έχει πολύ έντονο το ερωτικό στοιχείο.
 
Αλλά και η περίοδος του Οκτωβρίου είναι εξαιρετικά σημαντική. Ιδιαίτερα οι μέρες από το πρώτο δεκαήμερο και μετά, μπορεί να σου προσφέρουν ανοίγματα, που θα σου επιτρέψουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, αλλά και να λάβεις επιβράβευση για τις όποιες προσπάθειές σου.
 
Η περίοδος του Νοεμβρίου και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου θα σε προβληματίσει αρκετά στα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα μετά το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Προβλέπονται ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, αλλά και εντάσεις με συναδέλφους με συνεργάτες. Τα ζητήματα που προκύπτουν το διάστημα αυτό, χρειάζονται ιδιαίτερη ευελιξία για να επιλυθούν.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Ο Δίας έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ το δικό σου δεκαήμερο από τις 22 Ιουνίου έως τις 11 Αυγούστου και να σου δώσει τη δυνατότητα σημαντικών οικονομικών διαπραγματεύσεων. Είναι μια εποχή που μπορείς να συζητήσεις μια αύξηση, μια προαγωγή με καλύτερες οικονομικές απολαβές ή ακόμα να κάνεις και σημαντικές διευθετήσεις ή ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά οικονομικά τρίτων, όπως δάνεια, εφορία κλπ. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν θετικές μεταβολές και στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα επηρεάσουν θετικά και εσένα.
 
Περνώντας στο ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας μπαίνει στο δικό σου δεκαήμερο από τις 23 Νοεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου 2016, όπου γυρνά ανάδρομος. Από αυτή τη θέση, θα σου δώσει την ευκαιρία της επέκτασης, είτε με έναν καινούριο κύκλο σπουδών, είτε με κάποιες σημαντικές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις, που θα κανείς αυτή την περίοδο. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια ταξίδια πιο μακρινά, το διάστημα αυτό. Αν έχεις νομικά ζητήματα, τώρα μπορείς να τα διαπραγματευτείς με θετικά αποτελέσματα για σένα.
 
Ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιο του Σκορπιού από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο. Την περίοδο αυτή σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ένα σχέδιό σου, το οποίο ενδεχομένως προετοίμαζες από την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, μπορείς να αναθεωρήσεις ερωτικές ή φιλικές σχέσεις, προκειμένου είτε να τους δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία είτε να κλείσεις οριστικά τον κύκλο τους.
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές αστρολογικές όψεις του 2015, μήνα με τον μήνα και τι πρέπει να προσέξεις:
 
Ο Ιανουάριος σου δίνει τη δυνατότητα ευχάριστων συναναστροφών, συναλλαγών και συζητήσεων, ανανεώνοντας το κλίμα της κοινωνικής σου ζωής. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, έρχεται να βελτιώσει την καθημερινότητά σου, με ευχάριστες συζητήσεις, επαφές, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις. Όλα αυτά, ανεβάζουν την ψυχολογία σου και δημιουργούν ένα όμορφο κλίμα στις σχέσεις σου γενικότερα.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Πολύ πιθανόν να κλείσει ένας κύκλος συζητήσεων ή διαπραγματεύσεων με θετική κατάληξη για εσένα, όμως από την άλλη μεριά, μπορεί να πυροδοτήσει ζητήματα στα προσωπικά σου, είτε σε σχέση με τον σύντροφό σου, είτε με τους γονείς ή τα παιδιά σου. Επίσης, μπορεί να θελήσεις να κάνεις μια μετακόμιση, να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου και να κάνεις μια καινούργια αρχή σε έναν δικό σου χώρο.
 
Πολύ υποστηρικτική η θέση της Αφροδίτης από τον Ταύρο, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο από τις 3 Απριλίου. Θα βελτιώσει την ερωτική σου ζωή, ενώ θα ενισχύσει τα σχέδιά σου και θα δώσει μια νέα κατεύθυνση, έναν καινούριο ορίζοντα στη δημιουργικότητά σου.
 
Από τις 28 Απριλίου έως τις 11 Μαΐου που και ο Άρης από το ζώδιο του Ταύρου περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο σε ό,τι αφορά τα θέματα που θέλεις να προωθήσεις. Τώρα μπορείς να έχεις κάποια άκρως ενθαρρυντικά ανοίγματα, ενώ ενισχύεται και η ερωτική σου ζωή, καθώς ενισχύεται η κοινωνικότητά σου.
 
Εξαιρετικά σημαντική περίοδος από τις αρχές του Ιουλίου, που Δίας και Αφροδίτη συναντιούνται, για να σου δώσουν τη δυνατότητα ευκαιριών στα οικονομικά σου. Τώρα είναι μια εποχή που μπορείς να συζητήσεις μια αύξηση, μια προαγωγή με καλύτερες οικονομικές συνθήκες, καθώς και ευχάριστες μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, που θα ωφελήσουν κι εσένα. Επίσης, την περίοδο αυτή μπορεί να υπάρξει και μια νέα ερωτική γνωριμία, που θα σε συναρπάσει.
 
Τον Αύγουστο, η Αφροδίτη επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο για να επαναφέρει συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα, που μπορεί να έκανες στο προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να τις επανεξετάσεις. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, τώρα ενδεχομένως να αναθεωρήσεις μια σχέση από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να προκύψουν και νέες γνωριμίες, που θα σε ξεσηκώσουν.
 
Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου, θα γίνει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σε οτιδήποτε σε απασχόλησε το καλοκαίρι, μια και η Αφροδίτη από τον Λέοντα περνά στο δικό σου δεκαήμερο για μια ακόμα φορά.
 
Η περίοδος από το τέλος Οκτωβρίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ τα σχέδιά σου και να ανοίξει έναν καινούργιο επεκτατικό κύκλο, που θα σε βοηθήσει να έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Επίσης θα ενισχύσει πολύ και την ερωτική σου ζωή.
 
Τον Δεκέμβριο θα προκύψουν αρκετά θέματα που αφορούν στη δουλειά σου και την καριέρα σου. Ίσως υπάρξουν κάποια πρόσωπα, τα οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο να αντιταχθούν στα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν αρκετές ανακατατάξεις ή εντάσεις στα επαγγελματικά σου.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Αιγόκερο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 20:18:00