blank
 
blank

Λέων, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Λέων, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 11
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Λέοντα.

 
Νέα εποχή, νέα δεδομένα!
 
Το 2015 σου δίνει τη δυνατότητα καταρχήν να ξεκουραστείς από όλα όσα σε ταλαιπώρησαν το 2014. Παράλληλα, θα σε βοηθήσει να βάλεις τις βάσεις στα σχέδιά σου, ενώ θα έχεις σημαντικά ανοίγματα ή ευκαιρίες σε οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Μην ξεχνάς πως έχεις τη βοήθεια και την υποστήριξη του Δία, ο οποίος βρίσκεται μέχρι τις 8 Απριλίου σε ανάδρομη κίνηση στο ζώδιό σου και σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις και να δρομολογήσεις κάποια θέματα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μετά περνά σε ορθόδρομη πορεία και μέχρι τον Αύγουστο, που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες (ιδιαίτερα εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου), προκειμένου να υλοποιήσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Παράλληλα, σου ανοίγει νέους ορίζοντες, που θα βελτιώσουν το κλίμα σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Η απόκτηση ενός παιδιού (αν φυσικά κάτι τέτοιο είναι στα σχέδιά σου), ένας μεγάλος έρωτας, μία σημαντική επαγγελματική προοπτική, είναι κάποια γεγονότα που μπορεί να συμβούν το διάστημα αυτό.
 
Ο Δίας στην Παρθένο βελτιώνει τα οικονομικά
 
Από τις 11 Αυγούστου 2015 και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, που ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο, σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Τώρα οφείλεις να είσαι πολύ μεθοδικός στις κινήσεις σου και στο σχεδιασμό σου, γιατί μπορεί να έχεις σημαντικές ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σου. Παράλληλα όμως, είναι μια περίοδος που ενδεχομένως γίνεις περισσότερο σπάταλος. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποιες σημαντικές αγορές, καλό είναι να τις έχεις οργανώσει πολύ καλά στο μυαλό σου και να είσαι όσο το δυνατόν περισσότερο προσεκτικός στα χρήματα που ξοδεύεις.
 
Δυσκολίες στις σχέσεις το καλοκαίρι
 
Η περίοδος του καλοκαιριού είναι επίσης σημαντική, γιατί η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από την 1η Αυγούστου ως τις 6 Σεπτεμβρίου και διαμορφώνει ένα πιο δύσκολο κλίμα στις σχέσεις σου, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Κάνεις ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα σε πρόσωπα και σχέσεις, που ενδεχομένως χρειάζεται να κλείσουν τον κύκλο τους στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται όμως να ανοίξεις και νέα κεφάλαια σε παρελθοντικές σχέσεις ή συνεργασίες, με τις οποίες χρειάζεται να προχωρήσεις παρακάτω.
 
Ο Κρόνος το 2015
 
Πολύ σημαντική η μετακίνηση του Κρόνου, που επιτέλους φεύγει από το Σκορπιό, δίνοντας σου μια σημαντική ανάσα. Από τον Τοξότη (από 23 Δεκεμβρίου 2014 έως 19 Δεκεμβρίου 2017), έρχεται να ενισχύσει κάθε δημιουργική σου δραστηριότητα, ωστόσο θα χρειαστεί να δουλέψεις πάρα πολύ, για να μπορέσεις να πετύχεις όλα όσα σχεδιάζεις. Παράλληλα, αν είσαι δεσμευμένος, τώρα μπορεί να θελήσεις να επισημοποιήσεις αυτή τη σχέση. Αν έχεις παιδιά, το 2015 ενδεχομένως χρειαστεί να αναλάβεις περισσότερες υποχρεώσεις σε σχέση με τα θέματα που τα αφορούν.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει από 15 Ιουνίου ως 17 Σεπτεμβρίου στον Σκορπιό και σε καλεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις, όσον αφορά στα θέματα της οικογένειας και των προσωπικών σου σχέσεων, ιδιαίτερα για σένα του τρίτου δεκαημέρου.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Λέοντα και προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Το 2015 ο Κρόνος σε επηρεάζει άμεσα και σε βάζει στη διαδικασία να εστιάσεις πιο πολύ και να δουλέψεις σκληρά και μεθοδικά πάνω σε αυτά που θέλεις να πετύχεις. Ωστόσο, φαίνεται πως είναι μια χρονιά, κατά την οποία αποσπάσαι αρκετά από τη διασκέδαση ή την αναψυχή γενικότερα και στρέφεσαι σε πιο δημιουργικές επιδιώξεις. Από την άλλη μεριά, αν έχεις παιδιά, είναι μια χρονιά που θα σου δώσει μεγαλύτερες ευθύνες και περισσότερες υποχρεώσεις απέναντί τους.
 
Στην ερωτική σου ζωή, η χρονιά αυτή μπορεί να σου δημιουργήσει την ανάγκη μιας πιο σοβαρής σχέσης. Τώρα μπορεί να προβείς στην επισημοποίηση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να κάνεις μια σοβαρή σχέση ή μια σχέση με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία από εσένα.
 
Προσέχεις πάρα πολύ θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου ζητήματα, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τρίτους, μια και ο Ποσειδώνας επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθεί σύγχυση σε θέματα οικονομικών ή περιουσιακών ζητημάτων, ενώ μπορεί να υπάρξουν και παρασκηνιακές καταστάσεις σε βάρος των συμφερόντων σου. Αυτή τη χρονιά, καλό είναι να αποφύγεις δεσμεύσεις οικονομικού τύπου, όπως για παράδειγμα να πάρεις ένα δάνειο, γιατί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος, και φρόντισε να είσαι όσο το δυνατόν πιο νομότυπος.
 
Ας δούμε αναλυτικά τα σημαντικά γεγονότα του 2015, μήνα με το μήνα:
 
Ιδιαίτερα ενισχυτικό το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, σε ό,τι αφορά στην προώθηση των ιδεών ή των σχεδίων σου. Ταυτόχρονα, είναι μία εποχή που μπορείς να ανοίξεις έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που μπορεί να δημιουργήσει αρκετά θέματα στην επαγγελματική ζωή και να υπάρξουν αρκετές διαφωνίες ή εντάσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους. Γενικά, προβλέπονται εμπόδια σε ό,τι αφορά στην επίτευξη των στόχων σου.
 
Πολύ ενισχυτική η περίοδος από τις 6 έως τις 16 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγεται ένας ευνοϊκός κύκλος σε σχέσεις και οι συνεργασίες, ενώ ευνοείται και η ερωτική σου ζωή, τα προσωπικά σου θέματα και η επικοινωνία σου.
 
Μεγάλη προσοχή την περίοδο του Σεπτεμβρίου στα οικονομικά ζητήματα, με κινήσεις, ανοίγματα, συναλλαγές ή συμφωνίες, που εμπεριέχουν ρίσκο, ιδιαίτερα αν δεν στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις. Μη στηριχτείς μόνο στην αισιόδοξη διάθεση που θα σε διακατέχει, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις χρήματα ή να απογοητευτείς από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.
 
Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός και την περίοδο του Νοεμβρίου, μια και ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στο δικό σου δεκαήμερο, δεν διευκολύνει τα σχέδιά σου και μπορεί το διάστημα αυτό να τα δεις να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται. Γενικότερα, φαίνεται πως η ψυχολογία, αλλά και οι σχέσεις σου περνούν από έντονες διακυμάνσεις. Προσοχή στις σχέσεις με τα παιδιά σου, γιατί μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, αλλά και με τον ερωτικό σύντροφο, καθώς το κλίμα μπορεί να κινηθεί σε αντίστοιχα δύσκολα επίπεδα. Ενδέχεται να υπάρξουν αρκετές απογοητεύσεις και σε ό,τι αφορά στον εργασιακό χώρο και τις σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στο τι περιμένεις από αυτούς και να αποφύγεις λόγια, κουτσομπολιά και συζητήσεις, που μπορεί να στραφούν εναντίον σου.
 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, φέρνοντας αρκετά ευχάριστες εξελίξεις στην επικοινωνία σου, ευχάριστες ειδήσεις ή διαπραγματεύσεις, καθώς ακόμα και κάποιες εξελίξεις που αφορούν τα σχέδιά σου ή ακόμα εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο εξωτερικό.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Λέοντα και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 20 Ιανουαρίου ως τις 21 Ιουνίου 2015. Σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις πολύ καλύτερα τα δημιουργικά σχέδιά σου και να τα προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο, καθώς θα υπάρξουν και οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι για να τα υλοποίησης. Είναι μια εποχή που μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα, όπως η απόκτηση ενός παιδιού, μια πολύ σημαντική εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, ενώ δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή σου.
 
Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο και ιδιαίτερα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου, που περνά στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγεται ένας πολύ σημαντικός κύκλος στα οικονομικά σου. Πιθανά να προκύψουν σημαντικά ανοίγματα και στη δουλειά σου ή μια οικονομική αναβάθμιση, που σε ανανεώνει πολύ.
 
Και ο Ουρανός κινείται στο δικό σου δεκαήμερο όλο το 2015, λειτουργώντας υποστηρικτικά απέναντί σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μια νέα οπτική στη ζωή σου, αλλά και γενικότερα στα θέματα που σε απασχολούν. Ενισχύεται οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό, τα νομικά σου ζητήματα, αλλά και τα όποια επεκτατικά σχέδια σου. Παράλληλα, μπαίνουν στη ζωή σου καινούργιοι άνθρωποι, καινούργια ενδιαφέροντα, νέες εμπειρίες, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες να προωθήσεις επαγγελματικές εξελίξεις ή και νέες συνεργασίες. Αλλά θα ενισχύσει πολύ και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής και δεν αποκλείεται να σου φέρει και μια νέα θεαματική γνωριμία, τη χρονιά αυτή.
 
Ο Πλούτωνας κινείται και αυτός στο δικό σου δεκαήμερο καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 και θα επηρεάσει τον τομέα της καθημερινότητάς σου, αλλά και των εργασιακών σου ζητημάτων, συχνά φέρνοντας αρκετή ένταση στο χώρο της δουλειάς σου. Αναζητάς να βρεις μια εναλλακτική που να σε διευκολύνει, για να αντιμετωπίσεις συνθήκες ή πρόσωπα, που με κάποιο τρόπο σε καταπιέζουν. Όμως, ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να είναι πολύ καλά μεθοδευμένο και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.
 
Η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης σε επηρεάζει από τις 17 ως τις 24 Σεπτεμβρίου, που βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο και από εκεί περνά πάλι σε ορθόδρομη κίνηση, φέρνοντας αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα των σχέσεων, των επικοινωνιών, των διαπραγματεύσεων και των συζητήσεων γενικότερα. Παράλληλα, μπορεί προκαλέσει την επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου με ξαφνικό τρόπο.
 
Η περίοδος του Απριλίου και η Ηλιακή έκλειψη στις 4 του μηνός επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο για ολόκληρο το μήνα. Φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες, ίσως και από εκεί που δεν το περιμένεις, προκειμένου να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου, να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να εκθέσεις τις απόψεις σου στα κατάλληλα πρόσωπα. Ακόμη, προβλέπονται ευνοϊκές εξελίξεις στα θέματα που αφορούν το εξωτερικό ή τα ταξίδια. Θα ενισχύσει πάρα πολύ και την ερωτική ζωή, ενδεχομένως φέρνοντας έναν καινούργιο έρωτα. Θα ενισχύσει πάρα πολύ και τα θέματα της επικοινωνίας σου, ενώ ίσως τώρα σου δώσει σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά μια συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση.
 
Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στα εργασιακά σου, γιατί ενδεχομένως να υπάρξουν θέματα την περίοδο αυτή με κάποια πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο. Γενικά μπορεί να υπάρξουν ανακατατάξεις, που με κάποιο τρόπο θα σε προβληματίσουν.
 
Εξαιρετική περίοδος ο μήνας του Μαρτίου. Έρχεται να σου ανοίξει καινούργιες ευκαιρίες επικοινωνίας, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Τώρα ίσως υπάρξει μια νέα πρόταση συνεργασίας ή ακόμα να επανέλθει μια πρόταση, την οποία μπορεί να διαπραγματευόσουν τον τελευταίο καιρό. Τώρα εμφανίζεται εκ νέου μπροστά σου, ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες και νέες προοπτικές. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις θα έχεις και στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να σε ενθουσιάσει μία νέα γνωριμία!
 
Ο Μάιος μπορεί να σου φέρει σημαντικές εξελίξεις στα ζητήματα της δουλειάς και να υπάρξει μία σημαντική κατάκτηση ή μια αναβάθμιση. Αλλά και ο Ιούνιος ενδέχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο ευκαιριών και να σε φέρει πιο κοντά σε κάποια σχέδιά σου, με πολύ ξαφνικό τρόπο και αναπάντεχο. Ίσως ακόμα να υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες, μέσα από τον κύκλο των φιλικών σου προσώπων. Η περίοδος αυτή λειτουργεί ενισχυτικά και στην ερωτική σου ζωή, ενώ το σενάριο μιας πολύ σημαντικής γνωριμίας είναι πολύ κοντά σου.
 
Η περίοδος του Αυγούστου έρχεται να λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά στα θέματα της προσωπικής σου ζωής και σου δίνει τη δυνατότητα ευκαιριών, ανάπτυξης και εξέλιξης. Επίσης, μπορεί να σου βγάλει ξαφνικά ταξίδια ή ξαφνικές αποδράσεις που σε ανανεώνουν. Το τέλος Αυγούστου είναι εξαιρετικό για επανασυνδέσεις και καινούργια ξεκινήματα στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Σεπτέμβριος μπορεί να σου δώσει σημαντικές εξελίξεις στα οικονομικά σου. Ίσως τώρα καταφέρεις να επιτύχεις κάτι που σε ενδιαφέρει, όπως ένα άνοιγμα ή μία αναβάθμιση στο χώρο της δουλειάς. Όπως και να έχει, κάτι φαίνεται πως ευνοεί πολύ τα δεδομένα της οικονομικής σου ζωής.
 
Αλλά και η περίοδος του Οκτωβρίου μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες οικονομικής μορφής, όπως μια νέα συμφωνία ή μια διαπραγμάτευση με πολύ καλούς όρους. Κάτι φαίνεται πως αλλάζει και στα εργασιακά σου, μια αναβάθμιση ή μια προαγωγή με πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, είναι πολύ πιθανή την περίοδο αυτή.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Λέοντα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ο Δίας περνά το δικό σου δεκαήμερο από τις 28 Ιουνίου και ως τις 11 Αυγούστου, που περνά στην Παρθένο. Εκεί είναι μία εποχή που μπορεί να σου δώσει πολύ σημαντικά προσωπικά επιτεύγματα, τη δυνατότητα να υλοποιήσεις την επιθυμία σου για έναν απόγονο, μια πολύ σημαντική γνωριμία στην ερωτική σου ζωή, καθώς και σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου ζητήματα.
 
Η Αφροδίτη από την 1η ως τις 19 Αυγούστου και από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 8 Οκτωβρίου, βρίσκεται στο δικό σου δεκαήμερο. Προκαλεί αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα σχέσεων, συνεργασιών και επικοινωνίας, ενώ ενδέχεται να επαναφέρει πρόσωπα από το παρελθόν, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου ως τις 17 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα, που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις σχέσεις σου μαζί τους, την ακίνητη περιουσία, αλλά και τη σχέση με το μόνιμο σύντροφό σου. Φαίνεται πως το διάστημα αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί το οριστικό κλείσιμο σχέσεων ή καταστάσεων, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.
 
Αρκετά εποικοδομητική η περίοδος του Μαρτίου. Έρχεται να λειτουργήσει πολύ ενθαρρυντικά στα σχέδια, στις ιδέες, στους επεκτατικούς σου ορίζοντες, αλλά και στα θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σου ζωή.
 
Ωστόσο, η Έκλειψη που γίνεται στις 20 Μαρτίου, έρχεται να κλείσει έναν κύκλο που μπορεί να αφορά σε θέματα της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής. Πολύ πιθανόν να αφορά και οικονομικά ζητήματα, ή τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αφήσεις πλέον πίσω σου κάποιες σχέσεις.
 
Οι τελευταίες ημέρες του Απριλίου πολύ πιθανόν να έχουν ανακατατάξεις, διαφωνίες ή συγκρούσεις στα θέματα της δουλειάς. Επίσης, μπορεί να προκύψουν ζητήματα, που θα πυροδοτήσουν αρκετά έντονες καταστάσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους.
 
Εξαιρετική η περίοδος στις αρχές του Ιουλίου. Σου προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ή εξελίξεις στα θέματά που σε ενδιαφέρουν. Στην προσωπική σου ζωή, πολύ πιθανόν να φέρει μια νέα γνωριμία, που θα σε απογειώσει συναισθηματικά.
 
Η περίοδος του Αυγούστου φέρνει αναθεωρήσεις σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να φέρει και την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις έναν νέο κύκλο στην ερωτική σου ζωή. Επίσης, ενδέχεται να επαναφέρει σχέδια ή συζητήσεις του προηγούμενου διαστήματος, προκειμένου να αναθεωρηθούν.
 
Ο Σεπτέμβριος σου δίνει μια μεγαλύτερη ορμητικότητα για διεκδικήσεις στα θέματα της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής σου ζωής, καθώς ανανεώνει το σκηνικό των σχέσεων σου.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο κι ενδεχομένως να εκδηλωθεί με το κλείσιμο ενός κύκλου σε μια σχέση ή συνεργασία σου. Ακόμα, μπορεί να λειτουργήσουν πιο πιεστικά κάποια θέματα, που αφορούν τα οικονομικά σου ή τα οικονομικά τρίτων, όπως του συντρόφου ή των συνεργατών σου, τα οποία επηρεάζουν άμεσα κι εσένα. Αλλά, από την άλλη μεριά, μπορεί να πυροδοτήσει καινούργια ξεκινήματα, με πολύ μεγάλη ορμητικότητα και διάθεση.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Λέοντα και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 19:04:00