blank
 
blank

Δίδυμοι, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Δίδυμοι, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 19
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Διδύμους.

 
Ήρθε η ώρα να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου.
 
Το 2015 είναι μια χρονιά σταθμός, αφού τα γεγονότα που θα συμβούν, σκοπό έχουν να σε κάνουν να αντιληφθείς με μια πιο ξεκάθαρη οπτική τις σχέσεις σου με τους άλλους και ιδιαίτερα με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, τους συνεργάτες σου, τον σύντροφο και τους αγαπημένους σου γενικότερα. Ομολογουμένως, μπορεί να σε φέρει μπροστά σε ανοιχτούς ανταγωνισμούς και προκλητικές συμπεριφορές, που ωστόσο σκοπό έχουν να εξυγιάνουν φθαρμένες σχέσεις που μέχρι τώρα, ενδεχομένως, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να ξεκαθαρίσεις.
 
Ο Κρόνος έχει αναλάβει τον ρόλο αυτόν της εξυγίανσης και επηρεάζει κυρίως εσένα του πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο, πρέπει να θυμάσαι πως ο Κρόνος δεν πειράζει ποτέ σχέσεις που είναι υγιείς, αλλά σε βοηθάει μόνο να ξεκαθαρίσεις αυτές που έχουν κλείσει τον κύκλο τους.
 
Προχωράς με βοηθό τον Δία
 
Από την άλλη μεριά, ο Δίας σε ανάδρομη πορεία από τις 8 Δεκεμβρίου 2014 ως τις 8 Απριλίου 2015, έρχεται να σε βοηθήσει να οργανώσεις και να μεθοδεύσεις καλύτερα τα σχέδιά σου, ιδιαίτερα εσένα του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Αφετέρου, θα σε βοηθήσει να αναθεωρήσεις τον μέχρι τώρα τρόπο συμπεριφοράς σου, να δεις τα λάθη σου και να αναλάβεις κάποιες ευθύνες, προκειμένου να πας παρακάτω και να προωθήσεις εξελίξεις στα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Ωστόσο, μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες και ανοίγματα, που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και σοβαρές συμφωνίες, που ενδεχομένως επιδιώκεις το τελευταίο διάστημα.
 
Από την περίοδο του Αυγούστου και μετά, που ο Δίας περνά στην Παρθένο, από 11 Αυγούστου 2015 έως 8 Σεπτεμβρίου 2016, δημιουργείται η ανάγκη να ασχοληθείς περισσότερο με τα ζητήματα του σπιτιού, της οικογένειας, των σχέσεων με τα οικεία σου πρόσωπα. Ίσως μάλιστα, να θελήσεις να κάνεις μια μετακόμιση. Γενικότερα διευκολύνει τα οικογενειακά θέματα και σε βοηθά στην διατήρηση ενός καλού κλίματος. Ακόμα, αν έχεις στο μυαλό σου μια καινούργια επαγγελματική δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σου, τώρα είναι μια χρονιά που μπορείς να υλοποιήσεις αυτή σου την ιδέα.
 
Η υποστήριξη του Ουρανού
 
Άκρως υποστηρικτική η θέση του Ουρανού από τον Κριό, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους συχνά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, λειτουργώντας ωστόσο απότομα, ξαφνικά και απρόβλεπτα. Φέρνει στη ζωή σου καινούργια πρόσωπα όπως και καινούργιες φιλίες, που σκοπό έχουν να σε στρέψουν σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ ενισχύει πολύ τις ομαδικές καθώς και τις συλλογικές δραστηριότητες. Επίσης, είναι μια χρονιά που μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των ενδιαφερόντων και των γνώσεών σου και να ασχοληθείς με καινούργια θέματα, που θα σε γεμίσουν ψυχικά.
 
Ο ανάδρομος Ερμής και ποιές περιόδους σε επηρεάζει
 
Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, θα περάσει σε ανάδρομη πορεία τρείς φορές μέσα στη χρονιά αυτή. Από 21 Ιανουαρίου ως 11 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει αναθεωρήσεις σε συζητήσεις, επαφές, διαπραγματεύσεις, καθώς και νομικά ζητήματα. Από τις 19 Απριλίου έως τις 12 Ιουνίου στο ζώδιό σου, σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα. Ωστόσο, την περίοδο αυτή (και γενικότερα τις περιόδους που ο Ερμής κινείται ανάδρομα) αποφεύγεις την υπογραφή συμφωνιών, εγγράφων, καθώς και δεσμεύσεις σε οριστικές συμφωνίες και τελειωτικές αποφάσεις. Από 17 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου στον Ζυγό, μπορεί να προκαλέσει ματαιώσεις και αναβολές στα σχέδιά σου, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά σου, καθώς και στην ερωτική σου ζωή.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
 
 
Εσύ που γεννήθηκες στο α’ δεκαήμερο εισπράττεις κυρίως την ενέργεια του Κρόνου. Το 2015 είναι μια χρονιά που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις επιλογές σου και τις σχέσεις σου, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Είναι μια περίοδος που θα δεις με πιο ξεκάθαρο βλέμμα κατά πόσο τελικά κάποια πρόσωπα αξίζει να είναι στη ζωή σου ή όχι. Τώρα καλείσαι να πάρεις μια πιο συγκεκριμένη θέση απέναντί τους, συχνά κλείνοντας τον κύκλο της σχέσης σου μαζί τους.
 
Ο Ποσειδώνας επηρεάζει τα εργασιακά
 
Επίσης, εισπράττεις και την ενέργεια του Ποσειδώνα, ο οποίος το 2015 κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, επηρεάζοντας το χώρο των επαγγελματικών σου, δημιουργώντας πολλές φορές ένα αρκετά δύσκολο κλίμα στον εργασιακό χώρο. Ενδεχομένως να σε κάνει να αναρωτιέσαι και για το κατά πόσο σε εκφράζει αυτή η δουλειά που κάνεις, αφού μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση σε σχέσεις ή συνεργασίες στον εργασιακό χώρο, δημιουργώντας σου αρκετή απαισιοδοξία. Επίσης, μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπος με διαψεύσεις κι εξαπατήσεις. Είναι σημαντικό να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, γιατί ενδεχομένως να μην σου είναι εύκολο να καταλάβεις τις προθέσεις τους.
 
Η εύνοια του Δία απο τον Αύγουστο και μετά
 
Ο Δίας, από 11 Αυγούστου έως 2 Οκτωβρίου επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο και έρχεται να ενισχύσει πάρα πολύ τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας, αλλά και να ανοίξει καινούργιες προοπτικές σε θέματα κληρονομικά ή ακίνητης περιουσίας, που ενδεχομένως σε έχουν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ακόμα υπάρξει ένα πρόσωπο, το οποίο θα σε στηρίξει το διάστημα αυτό ή ενδεχομένως να θέλεις εσύ να κάνεις μια αλλαγή ή μια μετακόμιση, που θα λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά απέναντι σου. Τώρα καταφέρνεις να την υλοποιήσεις και μάλιστα με πολύ καλούς όρους και συνθήκες.
 
Ας δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί, μήνα με το μήνα
 
Αρκετά υποστηρικτική περίοδος του Ιανουαρίου, σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου, ενισχύοντας τα ζητήματα της ερωτικής σου ζωής, αλλά και τα θέματα της επικοινωνίας. Ενδεχομένως να καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά σε ένα σχέδιο ή σε μια ιδέα που σε ενδιαφέρει.
 
Αλλά και το τρίτο δεκαημέρου του Φεβρουαρίου μπορεί να λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά σχετικά με τις ελπίδες, τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σου. Παράλληλα, υπάρξει η δυνατότητα μιας νέας, αρκετά σημαντικής ερωτικής σχέσης που έρχεται τώρα στη ζωή σου ή να σου δωθεί η δυνατότητα να βελτιώσεις μια ήδη υπάρχουσα.
 
Ο Μάιος και ο Ιούνιος σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις μια σημαντική επανεκκίνηση σε προσωπικά ζητήματα, ωστόσο πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, γιατί ενδεχομένως οι αντιδράσεις σου να μην λειτουργήσουν υποστηρικτικά στα σχέδιά σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αρκετές εντάσεις με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σου.
 
Ο μήνας του Ιουλίου ανοίγει το κεφάλαιο των οικονομικών σου. Οφείλεις να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, γιατί είναι πιθανό να προκύψουν ζητήματα, τα οποία δεν έχεις υπολογίσει. Ταυτόχρονα, μπορεί να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά με αποτέλεσμα να βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.
 
Πολύ σημαντική η περίοδος από τις 11 Αυγούστου μέχρι τις 2 Οκτωβρίου, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου. Ανανεώνει την αισιοδοξία σου και σε βοηθά να προχωρήσεις, ωστόσο χρειάζεται να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και συγκεκριμένος στα θέματα του στοχεύσεις και να μην αφήνεσαι σε μια υπεραισιόδοξη διάθεση, γιατί μπορεί να απογοητευτείς.
 
Η περίοδος του Σεπτεμβρίου απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου, μια και τώρα μπορεί να προκύψουν ζητήματα, τα οποία αφορούν θέματα της οικογένειας, τα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις ή ακόμα και το σύντροφό σου. Ίσως να υπάρξουν και επαγγελματικά ζητήματα, όπου άλλα να περιμένεις, άλλες κινήσεις να κάνεις και άλλα να βγούνε μπροστά σου, αφού η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα είναι ιδιαίτερα απατηλή. Εστιάζει σε ουσιώδη θέματα της ζωής σου, που θα λειτουργήσουν άκρως παραπλανητικά στα σχέδιά σου, με αποτέλεσμα να έχεις ακόμα και απώλειες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Γι’ αυτό καλύτερα να μην εμπιστεύεσαι ιδιαίτερα τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σου, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείς για τις προθέσεις τους, και να μην στηρίζεσαι μόνο στη δική σου αισιόδοξη διάθεση. Όποια ενέργεια κάνεις, να γίνεται σε απόλυτα ρεαλιστικές και πρακτικές βάσεις.
 
Η έκλειψη που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου είναι αρκετά θετική για σένα. Σου δίνει τη δυνατότητα της υλοποίησης κάποιων σχεδίων, που ενδεχομένως μεθοδεύεις εδώ και καιρό. Παράλληλα, έρχεται να ενισχύσει τις φιλίες σου, την ερωτική σου ζωή, αλλά και τις σχέσεις σου γενικότερα. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει θέματα και εντάσεις στην οικογενειακή ζωή.
 
Πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται η περίοδος του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου, καθώς μπορεί να υπάρξουν αρκετές εστίες συγκρούσεων, που αφορούν τόσο τα πρόσωπα της οικογένειας ή το σύντροφό σου, όσο και τους συνεργάτες ή και ανωτέρους σου. Η εποχή αυτή μπορεί να δημιουργήσει ανοιχτές αντιπαραθέσεις αφού υπάρχει μια ένταση που υποβόσκει, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις. Θα πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα ποια πρόσωπα εμπιστεύεσαι, όχι μόνο το διάστημα αυτό, αλλά και συνολικότερα το 2015.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Εσύ του β’ δεκαημέρου βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση, μια και το 2015 έχεις δύο σημαντικές βοήθειες. Η πρώτη είναι αυτή του Δία, ο οποίος επιστρέφει με ανάδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο από τις 19 Ιανουάριου ως τις 21 Ιουνίου, οπότε και ολοκληρώνει τον κύκλο του. Ενισχύει τα θέματα των επικοινωνιών σου, δίνοντας τη δυνατότητα της αναθεώρησης και της επαναδιαπραγμάτευσης στα σχέδια σου και στις συμφωνίες σου, ίσως και με καλύτερους όρους. Αλλά ευνοεί και τον τομέα των μετακινήσεών σου, ενώ αν είχες προγραμματίσει την αγορά ενός αυτοκινήτου ή γενικότερα κάποιου μεταφορικού μέσου, μέσα στο διάστημα αυτό να μπορέσεις να την ολοκληρώσεις.
 
Επίσης, ο Δίας στην Παρθένο περνά στο δικό σου δεκαήμερο από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου, ανοίγοντας τα θέματα της οικογένειας και των σχέσεων. Σε βοηθά να ολοκληρώσεις ζητήματα της οικογενειακής σου ζωής, που ενδεχομένως να σε είχαν απασχολήσει στο παρελθόν, ενώ δημιουργεί ένα πολύ καλό κλίμα στις σχέσεις σου.
 
Πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου και ο Ουρανός, όπου όλη τη χρονιά κινείται στο δικό σου δεκαήμερο και σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου, τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σου, συχνά φέρνοντας και κάποια πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως σε βοηθούν επί της ουσίας στα σχέδια σου. Αν ανήκεις σε συλλογικούς χώρους, είναι μία χρονιά που θα σε βοηθήσει να συνεργαστείς καλύτερα με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις και να πετύχεις ίσως και κάτι σημαντικό, ενώ θα ενισχύσεις πάρα πολύ τα ζητήματα της ερωτικής σου ζωής. Μάλιστα, ο Ουαρνός δεν αποκλείεται να σου φέρει μία νέα, πάρα πολύ σημαντική και αισιόδοξη γνωριμία.
 
Ο Πλούτωνας κινείται όλη τη χρονιά επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο, στα θέματα των οικονομικών σου, και κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με τρίτα πρόσωπα, όπως δάνεια, εφορίες ή διατροφές. Ακόμα μπορεί να υπάρξουν μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου, από τα οποία επηρεάζεσαι άμεσα και εσύ.
 
Επίσης είναι πολύ πιθανό στη χρονιά αυτή να υπάρξουν καταστάσεις που αφορούν τις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές, οι οποίες να κλείσουν τον κύκλο τους οριστικά, δεδομένου πως αφ' ενός δεν έχουν κάτι άλλο να σου προσφέρουν και αφ' ετέρου παραχωρούν την θέση τους σε νέες καταστάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σου.
 
Επίσης, το 2015, χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και τυπικός σε θέματα υγείας, να φροντίζεις να τρως και να ξεκουράζεσαι αρκετά, γιατί ενδεχομένως η ενέργειά σου κάποιες φορές θα είναι αρκετά πεσμένη και θα νιώσεις εξάντληση και κόπωση.
 
Ο Μάρτιος, στο πρώτο δεκαήμερό του θα λειτουργήσει αρκετά ενθαρρυντικά στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Ενδεχομένως να αναπτερώσει τις ελπίδες σου το διάστημα αυτό, αλλά και να ενισχύσει τα θέματα της ερωτικής σου ζωής, που φαίνεται πως έχουν απρόβλεπτες και ξαφνικές εξελίξεις.
 
Αντίστοιχα κινείται και η περίοδος του Απριλίου, σε ένα ενθαρρυντικό κλίμα που ενισχύει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να πας πάρα πέρα κάποια σημαντικά σχέδιά σου. Ίσως τώρα έχεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, που θα σου δώσουν πολύ αισιόδοξα αποτελέσματα. Ιδιαίτερα η περίοδος 4 με 7 Απριλίου μπορεί να σου φέρει πραγματικά πολύ αισιόδοξες και ενθαρρυντικές εξελίξεις στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική, αλλά και την ερωτική σου ζωή.
 
Η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 21 μέχρι 28 Απριλίου, ανοίγοντας έναν πολύ ενθαρρυντικό κύκλο για τα θέματα της προσωπικής, αλλά και της επαγγελματικής ζωής. Βελτιώνει ιδιαίτερα τη διάθεσή σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδεχομένως δίνοντας και καινούργιες ευκαιρίες σε ό,τι αφορά αυτά τα θέματα.
 
Ο Ερμής από τις 11 Μαΐου, περνά στο δικό σου δεκαήμερο όπου και μπαίνει σε αναδρομή πορεία από τις 19 Μαΐου μέχρι τις 11 Ιουνίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα μιας σημαντικής αναθεώρησης σε ότι αφορά τα θέματα των προσωπικών σου υποθέσεων, των σχεδίων σου και οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να μεθοδεύσεις με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια, για να μπορέσεις στη συνέχεια από τις 24 Ιουνίου που περνά εκ νέου στο δικό σου δεκαήμερο και μέχρι τις 2 Ιουλίου να τα ολοκληρώσεις.
 
Η περίοδος του Ιουνίου, μέχρι τις 13 του μήνα, φαίνεται να λειτουργεί πολύ ενισχυτικά στην ψυχολογία σου, αλλά και στα πολύ προσωπικά σου ζητήματα. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις προβλέπονται στην ερωτική σου ζωή, ενώ εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο, είναι το γεγονός ότι μπορεί να γίνεις περισσότερο εριστικός απέναντι στους άλλους και να προκληθούν εντάσεις το διάστημα αυτό.
 
Το τέλος Ιουνίου και οι αρχές Ιουλίου είναι μια θετική περίοδος για τις επαφές και τις συζητήσεις σου, που ενδεχομένως αφορούν τα σχέδιά σου, τα παιδιά σου ή τον σύντροφό σου. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο το διάστημα αυτό, είναι τα οικονομικά σου, που φαίνεται να ταλαιπωρούνται, καθώς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παλαιότερες εκκρεμότητες, που απαιτούν την επίλυσή τους. Παράλληλα, μπορεί να προκύψουν κι επαγγελματικά ζητήματα, που θα δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σου στο χώρο της δουλειάς.
 
Ο Αύγουστος, και ιδιαίτερα η τελευταία εβδομάδα του, καθώς και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, έρχονται να δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σου, στις σχέσεις σου και στις συνεργασίες σου. Ίσως τώρα καταφέρεις να πετύχεις με ξαφνικό τρόπο, κάτι πολύ σημαντικό στα θέματα τα οποία επεξεργάζεσαι. Μπορεί ακόμα να ενισχύει με μοναδικό τρόπο και την ερωτική σου ζωή, όπου θα έχεις σημαντικές εξελίξεις.
 
Η περίοδος του Νοεμβρίου ενδεχομένως να σε φέρει αντιμέτωπο με κάποια θέματα, που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια ή και τη σχέση με τον σύντροφό σου, όπου μπορεί να υπάρξουν ζητήματα, τα οποία θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Γενικότερα, επικρατεί ένα πιο δύσκολο κλίμα μεταξύ σας και οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα διαλλακτικός, για να κρατήσεις τις ισορροπίες.
 
Η επιρροή των εκλείψεων
 
Η έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου σε βοηθά στην προώθηση των δημιουργικών σχεδίων σου, στις σχέσεις σου, αλλά και στα θέματα που αφορούν τα παιδιά σου. Και βεβαίως, ευνοεί με μοναδικό τρόπο την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδεχομένως να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο, με το οποίο οι εξελίξεις θα είναι έντονες και συναρπαστικές.
 
Η ηλιακή έκλειψη στις 13 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και μπορεί να προκαλέσει αρκετές ανακατατάξεις στα θέματα της οικογενειακής σου ζωής. Αλλά και στα επαγγελματικά σου χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στη συμπεριφορά σου ή στις απαιτήσεις σου. Επίσης, φρόντισε να μη λειτουργείς εριστικά ή προκλητικά, ενώ αν βρεθείς απέναντι από τέτοιου είδους συμπεριφορές, διατήρησε την ψυχραιμία σου. Καλό είναι να αποφύγεις νέα ξεκινήματα το διάστημα αυτό και να λειτουργήσεις με όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους στην καθημερινότητά σου και στις σχέσεις σου.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Τις εξελίξεις για σένα, κατά βάση τις διαμορφώνει ο Δίας, που η ανάδρομη κίνηση του ξεκίνησε στο δικό σου δεκαήμερο και επανέρχεται στις 22 Ιουνίου 2015, βοηθώντας σε να ολοκληρώσεις θέματα, που ενδεχομένως έχεις αφήσεις σε εκκρεμότητα το προηγούμενο διάστημα. Σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις επαφές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ή να ολοκληρώσεις κάποιες σημαντικές συμφωνίες ή συνεργασίες σου. Αν είχες προγραμματίσει την αγορά ενός αυτοκινήτου ή ενός μεταφορικού μέσου, το διάστημα αυτό ενδεχομένως να μπορέσεις να την ολοκληρώσεις.
 
Στην νέα θέση του στην Παρθένο, ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του χρόνου, δημιουργώντας ευχάριστες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, ενώ σου δίνει λύσεις σε πιθανά οικογενειακά προβλήματα. Παράλληλα, ευνοεί τις επαγγελματικές σχέσεις ή τους συνεταιρισμούς, ενώ μπορεί να φέρει και καινούργιες προτάσεις για συνεργασίες. Επίσης, τώρα μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια δουλειά μέσα από το χώρο του σπιτιού σου.
 
Ας δούμε μήνα με τον μήνα πως μας επηρεάζουν οι αστρολογικές όψεις:
 
Πολύ σημαντικό το διάστημα του Φεβρουαρίου. Ενδεχομένως να σε προβληματίσουν αρκετά τα επαγγελματικά σου, καθώς μπορεί να προκύψουν εντάσεις με συνεργάτες ή συνεταίρους. Ίσως ακόμα και κάποια πρόσωπα, να σταθούν εμπόδιο στα σχέδιά σου.
 
Στις 30 Απριλίου η Αφροδίτη περνά στο δικό σου δεκαήμερο, μέχρι τις 7 Μαΐου. Ενισχύει πάρα πολύ σχέσεις, συνεργασίες, αλλά και τα ζητήματα της προσωπικής και ερωτικής σου ζωής, τα οποία φαίνεται να κινούνται σε ένα αρκετά αισιόδοξο κλίμα.
 
Από τις 11 έως τις 21 Ιουνίου, Ήλιος και Άρης στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύουν πάρα πολύ τις επικοινωνίες σου, τις συζητήσεις, τα σχέδιά σου, τις επαφές σου. Ωστόσο, μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός ή προκλητικός στις σχέσεις σου. Γι’ αυτό φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, ώστε να διατηρήσεις και τις ισορροπίες, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και οι πρώτες του Ιουλίου. Μπορεί να έχεις σημαντικές συμφωνίες ή συζητήσεις, που καταλήγουν σε ιδιαίτερα αισιόδοξα αποτελέσματα και με πολύ καλές προοπτικές. Επίσης, ίσως τώρα κανείς μια σημαντική αγορά ή ακόμα να ανανεωθεί πολύ ευχάριστα η ερωτική σου ζωή, πιθανόν με μια νέα γνωριμία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις. Πιθανό είναι και κάποιο ταξίδι, που θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου.
 
Το διάστημα 13 ως 16 Ιουλίου καλείσαι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στις επαφές και τις επικοινωνίες στον εργασιακό σου χώρο. Ενδεχομένως τώρα να επανέλθουν ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Ίσως ακόμη να έρθεις αντιμέτωπος με ένα πρόσωπο ανώτερο από εσένα στην ιεραρχία και να υπάρξουν εντάσεις, διαπληκτισμοί, αλλά και οριστικές ρήξεις στο μεταξύ σας.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι επίσης πολύ σημαντικό για την προώθηση των θεμάτων που σε ενδιαφέρουν. Επίσης είναι μια περίοδος που μπορεί να καταφέρεις σημαντικές συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, με πολύ ενθαρρυντικές και αισιόδοξες προοπτικές. Επίσης, είναι η περίοδος των διακοπών σου, όπου προβλέπεται να περάσεις ιδιαίτερα καλά. Ενδεχομένως να υπάρξουν πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο ανοίγεις ένα καινούργιο κύκλο.
 
Το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με οικογενειακά ζητήματα, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σου. Ίσως να υπάρξουν αρκετές εντάσεις, που θα οξύνουν τα πνεύματα μεταξύ σας. Χρειάζεται προσοχή και ευελιξία το διάστημα αυτό, στα όποια θέματα προκύπτουν τώρα.
 
Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Μαρτίου
 
Πολύ σημαντική η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 20 Μαρτίου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου. Ενδεχομένως την περίοδο αυτή να θελήσεις να κλείσεις με κάποιο τρόπο υποθέσεις, οι οποίες έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και σε απασχολούν. Ακόμα, κάποια πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σου να δημιουργήσουν θέματα, να αντιταχθούν στα σχέδιά σου ή να προσπαθήσουν να ανακόψουν την πορεία σου. Από την άλλη, δεν αποκλείεται εσύ να θελήσεις να κλείσεις έναν επαγγελματικό κύκλο, που φαίνεται πως δεν σε εκφράζει πια.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Ταύρο και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 18:35:00