blank
 
blank

Τοξότης, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Τοξότης, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 51
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη.

 
Το θέμα είναι πόσο καλά γνωρίζεις τον εαυτό σου!
 
Το 2015 είναι μια χρονιά, που έρχεται να σου δώσει πολύ σημαντικά εφόδια, τα οποία θα σε συνοδέψουν και στα επόμενα χρόνια της ζωής σου! Ο Κρόνος ξεκίνησε την πορεία του στο ζώδιό σου τον Δεκέμβριο του 2014, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο, που αρχικά έρχεται να σε βοηθήσει σε μια εσωτερική ωρίμανση και ανάπτυξη. Είναι μια χρονιά που θα πρέπει να δουλέψεις πάρα πολύ με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τους στόχους σου και τις αλήθειες σου. Είναι μια περίοδος επαναπροσδιορισμού, που θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τι είναι σημαντικό για σένα τελικά, τι μπορείς να κρατήσεις στη ζωή σου και τι όχι. Να θυμάσαι πως σε καμία περίπτωση ο Κρόνος δεν δοκιμάζει σχέσεις που είναι υγιείς και με γερές βάσεις. Αυτό που θα πρέπει να διερευνήσεις, είναι οτιδήποτε για το οποίο εσύ έχεις αμφιβολίες. Να γνωρίζεις, πως οτιδήποτε εσύ δεν αναλαμβάνεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις, έρχεται να το κάνει ο Κρόνος για σένα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πάρεις θέση απέναντι σε όλα, για να μπορέσεις να καθορίσεις εσύ τις εξελίξεις. Θα σου κάνει πάρα πολύ καλό το διάστημα αυτό να πάρεις και τη βοήθεια ενός ειδικού, ενός ψυχολόγου για παράδειγμα, για να μπορέσεις να ταξινομήσεις μέσα σου πράγματα, για τα οποία νιώθεις μπερδεμένος ή ανέτοιμος να τα τακτοποιήσεις.
 
Από την άλλη μεριά, ο κυβερνήτης σου, ο Δίας, βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις 7 Απριλίου. Σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή, όπως και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Μπορείς να μεθοδεύσεις με έναν καλύτερο τρόπο τα θέματα που θέλεις να προωθήσεις, αλλά και να τα επανεξετάσεις, για να δεις κατά πόσο σε εκφράζουν. Από τον Απρίλιο και μέχρι τον Αύγουστο, θα έχεις τη δυνατότητα να προχωρήσεις και στις αλλαγές που θέλεις και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση των σχεδίων σου. Επίσης, είναι μια εποχή που σου δίνει τη δυνατότητα να οργανώσεις και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι, ίσως και μακρινό.
 
Από τις 11 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου του 2016, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, ανοίγεται ένας καινούριος κύκλος στα επαγγελματικά σου και σου δίνει τη δυνατότητα μιας σημαντικής επέκτασης, αρκεί να στηρίζεται σε ρεαλιστικούς στόχους. Είναι μια εποχή που μπορείς όχι μόνο να βάλεις τις βάσεις, αλλά και να πραγματοποιήσεις ένα σημαντικό εγχείρημα, που θα σε συνοδέψει και για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου. Επίσης, τώρα μπορείς να βελτιώσεις την επαγγελματική σου ζωή και τις συνθήκες της, να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο, να πετύχεις μια προαγωγή, αν αυτό είναι στα σχέδιά σου, και γενικά, να αναγνωριστείς επαγγελματικά.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη, που γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει τους γεννημένους 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου, δημιουργώντας καινούργια ανοίγματα στα επαγγελματικά σας ζητήματα, ενδεχομένως όχι εύκολα. Όμως, είναι μια εποχή που μπορείτε να λειτουργήσετε επεκτατικά, ξεπερνώντας δυσκολίες ή πρόσωπα που ενδεχομένως αντιτίθενται στα σχέδιά σας, καθώς με σωστή μεθόδευση και οργάνωση, θα καταφέρετε πολλά.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη και προσωπικές προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Ο Κρόνος κινείται στο δικό σου δεκαήμερο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εκτός από την περίοδο που κάνει ανάδρομη πορεία και επιστρέφει στο ζώδιο τους Σκορπιού (15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου). Έρχεται να σου βάλει όρια και να καθορίσει το πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείς, αφαιρώντας τη γνωστή χαλαρότητα κι ανεμελιά που σε διακρίνουν, για να εστιάσεις σε ό,τι θεωρείς σημαντικό στη ζωή σου.
 
Το 2015 καλείσαι να δουλέψεις σε πολλά επίπεδα και κυρίως με τον εαυτό σου, προκειμένου να κατανοήσεις καλύτερα τις ανάγκες σου, να βάλεις όρια στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους, καθώς επίσης και να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου. Οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, οτιδήποτε δεν σε ικανοποιεί, αλλά δεν έχεις καταφέρει να διαχειριστείς ως τώρα, ο Κρόνος σε βοηθάει να το δεις πιο καθαρά, αλλά και να το αντιμετωπίσεις. Είναι μια περίοδος δοκιμασίας, που ωστόσο θα σε βγάλει πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο, αλλά και πιο σοφό, γιατί ό,τι μένει τώρα μαζί σου, είναι και αυτό που αξίζει!
 
Ο Δίας θα κινηθεί στο δικό σου δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα επέκτασης στα επαγγελματικά σου. Είναι μια εποχή που μπορείς να βάλεις τις βάσεις, για να αναπτύξεις τη δουλειά σου, ενώ μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις και συνεργασίες. Αν θελήσεις να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση όμως, θα πρέπει να εξετάσεις τα δεδομένα λεπτομερώς, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις κινήσεις που θα κάνεις. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως θα χρειαστεί να δουλέψεις πάρα πολύ, για να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
 
Ο Ποσειδώνας κινείται και αυτός στο δικό σου δεκαήμερο, όλο το 2015, δημιουργώντας δύσκολες συνθήκες στο χώρο του σπιτιού. Ίσως να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σου στρέφονται με κάποιο τρόπο εναντίον σου ή ότι η επικοινωνία μαζί τους γίνεται πάρα πολύ δύσκολη και δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τις ανάγκες σου. Πιθανόν να προκύψουν παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις, που θα σε κάνουν να απομονώνεσαι και να κλείνεσαι περισσότερο στον εαυτό σου. Είναι σημαντικό όμως να αναγνωρίσεις και τα δικά σου λάθη απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνυπάρχεις. Μην φοβηθείς να είσαι ειλικρινής και αυθεντικός στις εξηγήσεις σου μαζί τους.
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές όψεις, μήνα με το μήνα, και πως σε επηρεάζουν.
 
Ο Φεβρουάριος είναι αρκετά δύσκολος, τόσο σε σχέση με τα οικογενειακά, όσο και με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να δημιουργηθεί μια χαοτική ατμόσφαιρα στο περιβάλλον του σπιτιού, αλλά και να σε προβληματίσουν οι σχέσεις σου με συνεργάτες ή συναδέλφους. Όμως, από τις 21 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου , που Άρης και Αφροδίτη περνούν στο ζώδιο του Κριού, ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος, που σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά σε όλα αυτά που σχεδιάζεις, σου δίνει την ώθηση να κυνηγήσεις το όνειρό σου και ενισχύει πολύ την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει μια νέα γνωριμία, ιδιαίτερα αισιόδοξη και ενθαρρυντική, που θα σε ενθουσιάσει.
 
Από τις 12 έως τις 20 Απριλίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Διδύμων, και στο δικό σου δεκαήμερο, δυσκολεύοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που περνούν από αρκετές εντάσεις το διάστημα αυτό.
 
Πιο δύσκολη περίοδος από τις 13 έως 26 Μαΐου, μια και ο Άρης απέναντί σου, αλλά και ο Ήλιος, από τις 21 Μαΐου έως 1 Ιουνίου, επηρεάζουν το δικό σου δεκαήμερο. Ανοίγει ένας κύκλος ιδιαίτερης έντασης σε ό,τι αφορά τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, μια περίοδος συγκρούσεων, αντιπαραθέσεων και τσακωμών. Χρειάζεται να είσαι απόλυτα εστιασμένος στο τι ακριβώς θέλεις εσύ, για να μπορέσεις να είσαι ξεκάθαρος στη διαχείριση των θεμάτων που προκύπτουν.
 
Ιδιαίτερα ενθαρρυντική η περίοδος από τις 6 έως 16 Ιουνίου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα. Η ψυχολογία σου βελτιώνεται, ενώ οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πως λειτουργούν πολύ καλύτερα τώρα και σου δίνουν τη δυνατότητα να μεθοδεύσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Και βέβαια, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να έχεις αρκετές μετακινήσεις ή και κάποια ταξίδια, που σε ανανεώνουν.
 
Από τις 23 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, που Ήλιος και Ερμής περνούν στο ζώδιο του Λέοντα, όπως και από τις 9 έως 2 Αυγούστου, που και ο Άρης περνά στο ζώδιο του Λέοντα επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο, θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεωθείς, να ψυχαγωγηθείς, να διασκεδάσεις και να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Ίσως μάλιστα, να είναι και η περίοδος των διακοπών σου.
 
Μεγάλη προσοχή την περίοδο του Σεπτεμβρίου, ιδιαίτερα στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Προσοχή επίσης και στα επαγγελματικά ζητήματα και τις συνεργασίες σου. Απόφυγε ανοίγματα κι επιχειρηματικά ρίσκα, ιδιαίτερα με πρόσωπα τα οποία δεν γνωρίζεις καλά, καθώς είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείς ή να έχεις και απώλειες.
 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και φέρνει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Τώρα μπορείς να εκφράσεις πολύ καλύτερα τις προθέσεις σου, αλλά και τα σχέδιά σου, ενώ ανανεώνει και την προσωπική σου ζωή, με ευχάριστες εξελίξεις που αναπτερώνουν την ψυχολογία σου.
 
Τον Νοέμβριο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις που κάνεις στα επαγγελματικά σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια ανοίγματα σε αυτόν τον τομέα, καλύτερα να τα αναβάλεις για αργότερα. Επίσης, φρόντισε να μην να εμπιστεύεσαι πρόσωπα ή καταστάσεις, για τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ή έχεις ενδοιασμούς. Όπως και να έχει, οι κινήσεις σου θα πρέπει να στηρίζονται σε απόλυτα ρεαλιστικές βάσεις.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Το 2015 άκρως υποστηρικτική θα είναι η θέση του Δία, που επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τις 19 Ιανουαρίου ανάδρομος, έως τις 22 Ιουνίου, που πλέον έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία. Σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις, αλλά και να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου και τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ενώ μπορείς να προωθήσεις τις ιδέες σου. Αν έχεις νομικά ζητήματα, είναι μια περίοδος που μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις ακόμα και κερδισμένος, αρκεί να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και μεθοδικότητα. Ενδεχομένως να σε βοηθήσει να υλοποιήσεις και ένα ταξίδι, ίσως και μακρινό.
 
Από το ζώδιο της Παρθένου, ο Δίας περνά στο δικό σου δεκαήμερο στις 2 Οκτωβρίου και μένει έως τις 30 Νοεμβρίου φέρνοντας ευκαιρίες επέκτασης στην επαγγελματική σου ζωή, ενώ συναντάς τα κατάλληλα πρόσωπα, που σε βοηθούν να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα, μπορεί να σου δώσει και πολύ σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες το διάστημα αυτό.
 
Ιδιαίτερα θετικός απέναντί σου και ο Ουρανός, που τη χρονιά αυτή κινείται στο δικό σου δεκαήμερο και δίνει στο 2015 έναν ευχάριστα ανατρεπτικό χαρακτήρα. Αυξάνει τις δημιουργικές σου διαθέσεις και σε βάζει στη διαδικασία να πειραματιστείς με καινούργια πράγματα και καινούρια ενδιαφέροντα, αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με τα παιδιά σου, αν έχεις. Θα ενισχύσει πάρα πολύ την ερωτική σου ζωή, ενώ μπορεί να κάνει τη χρονιά μια από τις πιο ενδιαφέρουσες της ζωής σου, καθώς όλα κινούνται μέσα σε ένα πρίσμα αισιοδοξίας, εκπλήξεων και ανατροπών. Γνωρίζεις καινούργιους ανθρώπους, δημιουργείς καινούργιες σχέσεις, αποκτάς καινούργιες εμπειρίες, αλλά και νέα, πνευματικά ενδιαφέροντα, που αλλάζουν την οπτική σου!
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές όψεις, μήνα με το μήνα, και πως σε επηρεάζουν.
 
Ο Φεβρουάριος χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οικογενειακά θέματα και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις. Όμως, και στα επαγγελματικά σου είναι μια περίοδος ασάφειας, που πιθανόν να σε προβληματίζει και να νιώσεις ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις εύκολα με τους συνεργάτες σου.
 
Από την 1η Μαρτίου το κλίμα αρχίζει να λειτουργεί τελείως διαφορετικά. Αρχικά η Αφροδίτη και στις 5 Μαρτίου ο Άρης, περνούν στο δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Κριού, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο δημιουργικότητας, που ενισχύει τα σχέδιά σου. Μπορείς να περάσεις πάρα πολύ όμορφα τις ημέρες αυτές, καθώς βελτιώνεται η κοινωνική σου ζωή. Δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να έχεις ξαφνικές ανατροπές και ξαφνικές εκπλήξεις, που θα φέρουν πολύ θετικές εξελίξεις. Στα ερωτικά σου, αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να έχεις μια νέα, εντυπωσιακή γνωριμία.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 4 Απριλίου, επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε κάποια πράγματα που σχεδιάζεις ή να έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις με τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται κάποιο φιλικό πρόσωπο να σε βοηθήσει πάρα πολύ σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί ή να έχεις κάποιες αρκετά θετικές οικονομικές εξελίξεις στο διάστημα αυτό. Γενικά, τον Απρίλιο, φυσά ένας άνεμος ανανέωσης στη ζωή σου, ενώ ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και σου δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσεις, να περάσεις πολύ όμορφα και να συναντήσεις καινούργια πρόσωπα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Από τις 26 Μαΐου έως 10 Ιουνίου, με τον Άρη να κινείται απέναντί σου στο ζώδιο των Διδύμων, επηρεάζοντας το δικό σου δεκαήμερο. Μπορεί να προκύψουν αρκετές διενέξεις με το σύντροφο ή του συνεργάτες σου το διάστημα αυτό, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις συμπεριφορές, που θα έχουν έντονα προκλητικό χαρακτήρα απέναντί σου, διαμορφώνοντας ένα τοπίο έντασης στις σχέσεις σου.
 
Από τις 17 έως 29 Ιουνίου, η Αφροδίτη από τον Λέοντα περνά στο δικό σου δεκαήμερο φέρνοντας ιδιαίτερα ευνοϊκές εξελίξεις στην ζωή σου. Κάποια σχέδιά σου δρομολογούνται, ενώ διευρύνεται και ο ορίζοντας των κοινωνικών σου δραστηριοτήτων, δημιουργώντας ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις, που σε φέρνουν πιο κοντά στα όνειρά σου και τις επιθυμίες σου. Καινούργια πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται και μια νέα, εντυπωσιακή ερωτική γνωριμία το διάστημα αυτό.
 
Στο τέλος Ιουλίου, ο Ερμής περνά στον Λέοντα, υποστηρίζοντας το δικό σου δεκαήμερο, ενώ στις 4 Αυγούστου και ο Ήλιος από το ίδιο ζώδιο σε ευνοεί. Ανοίγεται λοιπόν, ένας πολύ ευχάριστος κύκλος εκπλήξεων, ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Αυτή την περίοδο μπορείς να προγραμματίσεις τις διακοπές σου, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό και χαρούμενο.
 
Πολύ ενδιαφέρον το διάστημα στο τέλος Αυγούστου, αλλά και η περίοδος του Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομη αρχικά στον Λέοντα, αλλά και τον Άρη να κινείται κοντά της, υποστηρίζοντας και πάλι το δικό σου δεκαήμερο. Δεν αποκλείεται η επιστροφή μιας σχέσης σου από το παρελθόν, ή ακόμα και μια ανανέωση στα εργασιακά σου. Γενικά, είναι μια περίοδος επανεξέτασης παλαιότερων ζητημάτων, προκειμένου αργότερα να τα ολοκληρώσεις, ενώ έρχεται και η ερωτική σου ζωή στο προσκήνιο, με θετικές εξελίξεις.
 
Η περίοδος του Οκτωβρίου, ιδιαίτερα από το δεύτερο δεκαπενθήμερο και μετά, μπορεί να βγάλει αρκετή ένταση σε συνεργασίες, σχέσεις με συναδέλφους και θέματα εργασιακού περιεχομένου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν πρόσωπα, τα οποία αντιτίθενται στα σχέδια σου, όμως από την άλλη μεριά μπορεί να υπάρξουν πολύ σημαντικές ευκαιρίες για επέκταση και πρόοδο, αρκεί να είσαι μεθοδικός και πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, αλλά και απόλυτα ρεαλιστικός στους στόχους σου. Καλό θα είναι τώρα και μέχρι τέλος του χρόνου να κινηθείς σε χαμηλούς τόνους, για να πετύχεις αυτά που θέλεις.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Πολύ υποστηρικτικός απέναντί σου ο Δίας, που κινείται στο δικό σου δεκαήμερο μέχρι τις 18 Ιανουαρίου ανάδρομος και μετά τις 22 Ιουνίου, που έχει μπει πλέον σε ορθόδρομη πορεία. Σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις με μεγαλύτερη λεπτομέρεια, να προωθήσεις και να εξελίξεις τα προσωπικά σου ζητήματα και τα θέματα που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ διευρύνει πολύ την κοινωνική σου τη ζωή. Παράλληλα, αποκτάς καινούρια ενδιαφέροντα και ίσως θελήσεις να ολοκληρώσεις έναν κύκλο γνώσης, που ενδεχομένως είχες αφήσει ημιτελή. Προωθείς με πολύ καλύτερο τρόπο τις ιδέες σου, ενώ παράλληλα αν υπάρχουν νομικά ζητήματα, θα έχεις τη δυνατότητα να τα διευθετήσεις με ευνοϊκούς για σένα όρους. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να υλοποιήσεις και ένα μακρινό ταξίδι, που ενδεχομένως σχεδίαζες.
 
Ας δούμε αναλυτικά τις σημαντικές όψεις, μήνα με το μήνα, και πως σε επηρεάζουν.
 
Από τις 7 έως 19 Φεβρουαρίου, που ο Άρης πέρνα στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων, ενδεχομένως να έρθεις αντιμέτωπος με πρόσωπα της οικογένειάς σου ή ακόμα και με το σύντροφό σου. Ίσως να προκύψουν αρκετές εντάσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά και στα εργασιακά σου δεδομένα ή τους στόχους σου.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου, πολύ πιθανόν να κλείσει έναν κύκλο σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Τώρα φαίνεται πως δίνεται μια λύση σε προβλήματα που μπορεί να είχαν προκύψει, ενώ παίρνεις και οριστικές αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σου, προκειμένου να προχωρήσεις μπροστά, απαλλαγμένος από τα προβλήματα. Είναι μια δύσκολη περίοδος, όμως επιβάλλεται να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά σου.
 
Από τις 29 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου, η Αφροδίτη περνά στο τρίτο δεκαήμερο των Διδύμων, δίνοντας μια μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Δημιουργείται ένα αρκετά ευνοϊκό κλίμα στην καθημερινότητά σου, που σε διευκολύνει και στην επικοινωνία και στα σχέδια σου.
 
Μεγαλύτερη προσοχή από τις 10 έως 24 Ιουνίου, καθώς ο Άρης απέναντί σου, ανοίγει ένα δύσκολο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προκλητικές κι εριστικές συμπεριφορές και χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Δείξε διαλλακτικότητα, γιατί αλλιώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, αλλά και ρήξεις στις σχέσεις σου.
 
Πάρα πολύ σημαντικός ο μήνας του Ιουλίου, αφού Δίας και Αφροδίτη κινούνται στο τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια στα επεκτατικά σχέδιά σου, στην προώθηση των ιδεών σου, των ονείρων και των οραμάτων σου. Επίσης ίσως τώρα να είναι και η περίοδος των διακοπών σου, καθώς ευνοούνται και τα ταξίδια.
 
Πολύ σημαντική επίσης και η περίοδος του Αυγούστου, μια και η Αφροδίτη ανάδρομη συναντά εκ νέου τον Δία. Θα υπάρχουν εξελίξεις σε εργασιακά θέματα, τα οποία είχες ξανασυζητήσει στο παρελθόν. Ίσως τώρα επανεξετάσεις κάποια ζητήματα που σε ενδιαφέρουν ή να σχεδιάσεις ένα ταξίδι, ενώ στην ερωτική σου ζωή δεν αποκλείεται και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν.
 
Η περίοδος από 27 Οκτωβρίου έως 12 Νοεμβρίου με τον Άρη να κινείται στο τρίτο δεκαήμερο της Παρθένου, μπορεί να υπάρξουν θέματα που θα σε πιέσουν σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τις σχέσεις σου στον εργασιακό χώρο, που ενδέχεται να γίνουν περισσότερο έντονες και να οξυνθούν.
 
Ο Δίας περνά στο δικό σου δεκαήμερο από τις 23 Νοεμβρίου και έως τις 8 Ιανουαρίου 2016, που περνά σε ανάδρομη πορεία, ανοίγει ένα σημαντικό κύκλο εξελίξεων και ευκαιριών σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή. Αυτή είναι μια περίοδος που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να δημιουργήσεις σημαντικές βάσεις για την εξέλιξή σου.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Τοξότη και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 20:06:00