blank
 
blank

Ιχθείς, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Ιχθείς, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 4.9  Ψήφοι: 50
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθείς.

 
Οι ευκαιρίες πολλαπλασιάζονται!
 
Το 2015, θα μπορούσε κάποιος να το χαρακτηρίσει σαν μια χρoνιά κατά την οποία βάζετε τις βάσεις για να εξελιχθείτε και να πετάξετε οτιδήποτε αντιτίθεται στην προσωπικότητά σας, στο συναίσθημα σας, στην έκφρασή σας και στα ενδιαφέροντα σας. Το κλειδί εδώ είναι να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας και βεβαίως, να πάρετε μια συγκεκριμένη θέση απέναντι στους στόχους σας και να δεσμευτείτε γι’ αυτούς!
 
Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι εύκολο, αλλά σκεφτείτε πως είναι ακόμη πιο δύσκολη και αβέβαιη η διαδρομή όταν κατευθύνεστε όπου πηγαίνει το ρεύμα, από το να δημιουργήσετε τις βάσεις για την εξέλιξη σας. Τώρα είναι μια χρονιά που βάζετε τα θεμέλια, για να μπορέσετε να χτίσετε και τους επόμενους ορόφους στη συνέχεια...
 
Φορτωμένη καθημερινότητα μέχρι τις 11 Αυγούστου
 
Ξεκινώντας από τον Δία που διανύει τον έκτο φυσικό σας οίκο, μέχρι τις 11 Αυγούστου, πολύ πιθανόν να αναλάβετε ή να έχετε ήδη αναλάβει κάποιες πολύ συγκεκριμένες εργασιακές υποχρεώσεις τις οποίες θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας. Είναι γεγονός πως αυτό θα σας ζορίσει αρκετά, απορροφώντας πάρα πολύ χρόνο από την καθημερινότητά σας και την προσωπική σας ζωή, η οποία φαίνεται να έχει αρκετό τρέξιμο, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.
 
Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τη συμπεριφορά σας απέναντι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε, γιατί πολλές φορές και, λόγω μιας κεκτημένης ταχύτητας, μπορεί να λειτουργείτε υπερβολικά απέναντί τους. Πολύ περισσότερο σε ότι αφορά τα θέματα της υγείας σας, χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί και τυπικοί, καθώς επίσης να φροντίσετε για την ξεκούραση και την χαλάρωση σας.
 
Το ευνοϊκό διάστημα από 11 Αυγούστου 2015 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2016
 
Από τις 11 Αυγούστου 2015 και μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου του 2016, ο Δίας εγκαθίσταται απέναντι από εσάς, στο ζώδιο της Παρθένου, δίνοντας σας την ευκαιρία ν' ανοίξετε έναν πολύ σημαντικό κύκλο στη ζωή σας. Εκείνες τις ημέρες, θα έχετε ιδιαίτερη εύνοια όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μια εύνοια στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών.
 
Σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή, είναι πολύ πιθανό η νέα θέση του Δία να φέρει ένα πρόσωπο πολύ σημαντικό, ίσως και έναν μεγάλο έρωτα, με τον οποίο μπορεί να συμπορευτείτε στη συνέχεια. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε σε απόλυτα ρεαλιστικούς στόχους και να μην οδηγηθείτε από μια υπέρμετρη αισιοδοξία, που μπορεί να σας οδηγήσει και σε λανθασμένες κινήσεις ή εκτιμήσεις.
 
Πολύ σημαντική επίσης η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη (από 24 Δεκεμβρίου 2014 μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2017), η οποία ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον επαγγελματικό τομέα, που θα περάσει από αρκετές ανακατατάξεις, όχι απαραίτητα κακές. Αν είστε ένα πρόσωπο που έχει δουλέψει πολύ, έχει έρθει η ώρα αυτή η δουλειά να αναγνωριστεί και είναι πολύ πιθανό να έχετε σημαντική αναβάθμιση όσον αφορά την καριέρα σας. Από την άλλη μεριά, θα αυξηθούν κατά πολύ οι ευθύνες σας και οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας.
 
Βεβαίως, η κίνηση που θα κάνετε τώρα πρέπει να είναι στηριγμένη σε απόλυτα ρεαλιστικές και λογικές βάσεις και με πολύ συγκεκριμένες και μεθοδευμένες κινήσεις, χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη του.
 
Το επόμενο σενάριο λέει πως είναι μια περίοδος που μπορεί να νιώσετε πίεση και ίσως κάποια πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία από εσάς, λειτουργήσουν απέναντι σας με ιδιαίτερα εξουσιαστικό ή πιεστικό τρόπο. Αυτό θα σας ωθήσει να αναζητήσετε καινούργιες ευκαιρίες ή ένα νέο εργασιακό περιβάλλον, όμως η συγκεκριμένη περίοδος δεν θα είναι εύκολη για μια τέτοια αλλαγή. Θα χρειαστεί να είστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί στις όποιες κινήσεις θελήσετε να κάνετε, γιατί δεν είναι σίγουρο πως τα πράγματα θα βγουν έτσι όπως τα έχετε σχεδιάσει.
 
Να θυμάστε πως ο Κρόνος σε καμία περίπτωση δεν έρχεται ούτε να σας τιμωρήσει ούτε να σας πιέσει και πολύ περισσότερο, για κάτι για το οποίο έχετε εργαστεί σκληρά. Επηρεάζει αρνητικά μόνο ότι δεν είναι καλά στημένο και δομημένο... Κατά συνέπεια είναι σημαντικό να μελετήσετε με υπευθυνότητα τις κινήσεις σας για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα.
 
Ο Κρόνος επανεξετάζει τις προβληματικές σχέσεις
 
Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας, είναι πολύ πιθανό τώρα να περάσετε από επανεξέταση κάποιες από αυτές, με τις οποίες υπήρχαν εδώ και καιρό διάφορα προβλήματα, τα οποία όμως αφήνατε πίσω σας ή κάνατε ότι δεν τα βλέπατε. Πρόκειται για μια περίοδο κατά την οποία θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν, όχι μόνο να δείτε κατάματα τα όποια προβλήματα υπάρχουν, αλλά και να πάρετε θέση απέναντι τους.
 
Την περίοδο από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιο του Σκορπιού με ανάδρομη πορεία, προσφέροντας σας βοήθειες, ίσως και μέσα από κάποια πρόσωπα που μπορούν να στηρίξουν τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Επίσης, μπορεί να φέρει και κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον εργασιακό τομέα και που, ενδεχομένως, σας προβλημάτιζαν το προηγούμενο διάστημα.
 
Οι ηλιακές εκλείψεις επηρεάζουν σχέσεις και συνεργασίες
 
Επίσης, πολύ σημαντικές είναι οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς, που γίνονται στον άξονα του ζωδίου σας, η πρώτη στις 20 Μαρτίου και η άλλη στις 13 Σεπτεμβρίου, φωτίζοντας αυτή την ανάγκη της εξέλιξης, όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες, κάποιες φορές αναβαθμίζοντάς τες και άλλες φορές κλείνοντας οριστικά κάποιους κύκλους που δεν εξυπηρετούν πλέον τις ανάγκες σας. Πιθανόν να ξεκινήσετε νέες εξερευνήσεις, νέους πειραματισμούς, με καινούργια πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σας, μιας και η χρονιά αυτή φέρνει κοντά σας νέα άτομα, ιδιαίτερα σημαντικά για τη ζωή σας.
 
Οι δεσμοί της Σελήνης επανεξετάζουν τις σχέσεις μας με τους άλλους
 
Στις 12 Νοεμβρίου οι δεσμοί της σελήνης αλλάζουν ζώδιο και περνούν, ο Βόρειος στην Παρθένο και αντίστοιχα ο Νότιος Δεσμός στο ζώδιό σας, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο καρμικών σχέσεων. Προς το τέλος του χρόνου, θα δουλέψετε περισσότερο προς τη συνειδητοποίηση πως για όποια ταλαιπωρία μπορεί να περνάτε σε επίπεδο σχέσεων, φταίει η δική σας αδυναμία να αντιληφθείτε τα πρόσωπα ή τις καταστάσεις με μια πιο ρεαλιστική μορφή, εκδηλώνοντας συναισθηματική αδυναμία. Αν οδηγήσετε την σκέψη σας μακριά από τον κακώς εννοούμενο συναισθηματισμό, θα βοηθηθείτε ώστε να αναπτύξετε μια πιο υγιή αντίληψη για τις σχέσεις σας και να αποκτήσετε την συναισθηματική σταθερότητα που χρειάζεστε.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθείς και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή 
 
 
Ο Δίας κατά την διέλευσή του από το ζώδιο του Λέοντα, και μέχρι το καλοκαίρι δεν επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο.
 
Ο Κρόνος επηρεάζει τα εργασιακά
 
Ο Κρόνος κινείται σχεδόν όλη τη χρονιά στο δικό σου δεκαήμερο, δημιουργώντας σοβαρές ανακατατάξεις, ειδικά στον εργασιακό τομέα. Θα σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις οι οποίες σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, καθώς και με πρόσωπα που είτε σε είχαν πιέσει είτε σε είχαν προβληματίσει. Τώρα φαίνεται πως οι καταστάσεις αυτές επανέρχονται, λειτουργώντας ιδιαίτερα πιεστικά στην ψυχολογία σου, αναγκάζοντάς σε πλέον να πάρεις θέση και να βρεις λύσεις που να σε εξυπηρετούν.
 
Από την άλλη μεριά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές αναβαθμίσεις, αν είσαι από τα άτομα που έχουν δουλέψει πολύ για να πετύχουν έναν στόχο τους. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είναι μία εποχή που ο στόχος αυτός μπορεί να υλοποιηθεί, φέρνοντας σου καινούργιες ευθύνες, οι οποίες θα είναι πολύ περισσότερες απ’ αυτές που είχες, αλλά αυτό θα είναι το τίμημα της ανταμοιβής...
 
Οτιδήποτε κι αν αποφασίζεις να κάνεις αυτή τη χρονιά, χρειάζεται να δίνεις χρόνο στον εαυτό σου για να το σκεφτείς, να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και πρακτικός στις σκέψεις και στις αποφάσεις σου και προπαντός να μην δρας παρορμητικά.
 
Ο Δίας φέρνει ανανέωση σε σχέσεις και συνεργασίες
 
Ωστόσο, από τις 11 Αυγούστου έως τις 2 Οκτωβρίου, ο Δίας διελαύνει στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο όσον αφορά σχέσεις, συνεργασίες, κοινωνική ζωή και συναισθηματικά ζητήματα. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία ανανεώνεται ο τομέας των σχέσεων σου, φέρνοντας νέους ανθρώπους στη ζωή σου, οι οποίοι μπορεί να σε υποστηρίξουν και να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι. Επίσης, ο Δίας μπορεί να φέρει έναν καινούργιο συνεταιρισμό ή μια καινούργια σχέση. Όπως και να 'χει πρόκειται για μια περίοδο ιδιαίτερα γόνιμη και αναπτυξιακή, την οποία καλείσαι να αξιοποιήσεις και η οποία αποτελεί την εισαγωγή για να επιτύχεις μια άκρως δημιουργική και εποικοδομητική πρόοδο στη ζωή σου τα επόμενα χρόνια.
 
Ο Ποσειδώνας φέρνει σύγχυση και εξαπατήσεις
 
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να κινείται στο δικό σου δεκαήμερο, συχνά δημιουργώντας αρκετή σύγχυση στις σχέσεις σου, αλλά και στον εαυτό σου, καθώς και στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Πολύ πιθανό να σε κάνει, κατά διαστήματα, να χάνεις την αίσθηση της πραγματικότητας και να λειτουργείς με μια συμπεριφορά που αντενδείκνυται στις καταστάσεις που δημιουργούνται, κάτι που ίσως δημιουργεί προβλήματα στη ζωή σου και στο περιβάλλον που κινείσαι.
 
Χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός, γιατί είναι πολύ εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που εμπιστεύεσαι και που τελικά συνειδητοποιείς πως δεν είναι αυτό που θα ήθελες ή αυτό που πίστεψες. Υπάρχει επίσης η περίπτωση, συνειδητά η ασυνείδητα, να εξαπατήσεις εσύ εύκολα κάποιον άλλον.
 
Αναλυτικά τα γεγονότα, ανά μήνα:
 
Η περίοδος του Ιανουαρίου ενδεχομένως δε σε βρίσκει στην καλύτερή σου διάθεση. Γενικά υπάρχουν πολλά πράγματα που λειτουργούν παρασκηνιακά διαμορφώνοντας και τις ανάλογες εξελίξεις. Από την άλλη, μπορεί κι εσύ μπορεί να λειτουργείς με έναν πιο παρασκηνιακό τρόπο το διάστημα αυτό.
 
Η περίοδος του Φεβρουαρίου ενισχύει σημαντικά την ψυχολογία σου και τα προσωπικά σου θέματα. Σε φέρνει πιο κοντά σε πράγματα που σχεδιάζεις και, πάνω απ' όλα, ενισχύει την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν αποκλείεται το διάστημα αυτό να υπάρξει μια νέα, άκρως συναισθηματική γνωριμία.
 
Επίσης, από τις 20 Φεβρουαρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ανοίγει ένας κύκλος που αφορά περισσότερο στα θέματα της οικονομικής σου ζωής. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές που αφορούν το εισόδημά σου, καινούργιες προτάσεις ή ακόμα και νέες συνεργασίες οι οποίες έρχονται να δώσουν ένα σημαντικό άνοιγμα στις πηγές του εισοδήματος σου. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες ενισχύσεις ή βοήθειες που θα σε διευκολύνουν.
 
Αρκετά ευνοϊκή η περίοδος από τις 17 μέχρι τις 25 Μαρτίου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου, ενισχύοντας το δικό σου δεκαήμερο. Θα υπάρξει ιδιαίτερη αρμονία στην επικοινωνία και στις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή συνυπάρχεις. Μέχρι το τέλος Μαρτίου ευνοείται η προώθηση θεμάτων που σε ενδιαφέρουν και ανανεώνεται το σκηνικό στις σχέσεις της προσωπικής σου ζωής.
 
Από τις 31 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απριλίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Ταύρου, δίνοντας μια μεγαλύτερη ώθηση στο να διεκδικήσεις με περισσότερη επιμονή τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Είναι μια περίοδος που μπορεί να σε βοηθήσει σε εξελίξεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που σε ενδιαφέρουν.
 
Ο Άρης στον Ταύρο ενισχύει πολύ τα θέματα της κοινωνικής σου ζωής, δημιουργώντας τη διάθεση να βγαίνεις περισσότερο έξω, βελτιώνοντας τις σχέσεις σου και ανανεώνοντας τον κύκλο των επαφών σου.
 
Ωστόσο, η περίοδος του Απριλίου, έρχεται να δημιουργήσει αρκετές ανακατατάξεις, αλλά και ένταση τόσο στις σχέσεις σου, όσον αφορά την οικογένεια, όσο και στα θέματα της επαγγελματικής σου ζωής.
 
Με αρκετή δυσκολία φαίνεται να κυλά και η περίοδος από τις 12 μέχρι τις 27 Μαΐου, όπου ο Άρης περνά στο ζώδιο των Διδύμων εστιάζοντας και πάλι στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, που φαίνεται πως δεν ησυχάζει και συνεχίζει να πυροδοτεί αρκετά έντονες καταστάσεις, δημιουργώντας και μια μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση στην ψυχολογία σου.
 
Τα πράγματα ηρεμούν αρκετά την περίοδο από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 10 Ιουλίου, που ο Άρης και ο Ήλιος περνούν στον Καρκίνο και στο δικό σου δεκαήμερο, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην ψυχολογία σου. Αυτή την περίοδο θα δημιουργηθούν και άλλες προτεραιότητες στην καθημερινότητά σου, που τώρα φαίνεται να κυλά σε πιο χαλαρούς και ανέμελους ρυθμούς. Ο Άρης θα τροφοδοτήσει την ψυχολογία σου με αρκετή αισιοδοξία, προσφέροντας σου διασκέδαση, ικανοποίηση και ανανέωση των θεμάτων της ερωτικής ζωής.
 
Αλλά και στη συνέχεια, από τις 9 μέχρι τις 13 Ιουλίου, με την είσοδο του Ερμή επίσης στο ζώδιο του Καρκίνου, η διάθεσή σου φαίνεται να ισορροπεί ενώ σου δίνεται η δυνατότητα ευχάριστων επαφών, διαπραγματεύσεων, προώθησης των δημιουργικών σου σχεδίων, αλλά και άφθονη διασκέδαση που φαίνεται να σε ανανεώνει πολύ. Δεν αποκλείεται επίσης τις ημέρες αυτές να υπάρξει και μια νέα, πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία στην ερωτική σου ζωή ή αν έχεις σχέση, να περάσεις ευχάριστες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου.
 
Από τις 23 Αυγούστου, ο Δίας (μέχρι τις 2 Οκτωβρίου) και ο Ήλιος (μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου) κινούνται στο δικό σου δεκαήμερο, στο ζώδιο της Παρθένου απέναντι σου, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες, με αρκετή εύνοια και τύχη. Θα σου δοθεί η δυνατότητα νέων ανοιγμάτων, νέων γνωριμιών και επαγγελματικών εξελίξεων, που μπορεί να αποβούν σημαντικές στη ζωή σου.
 
Ωστόσο εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι τα κριτήρια των επιλογών σου, όσον αφορά πρόσωπα και καταστάσεις που προκύπτουν εκείνο το διάστημα, επειδή θα πρέπει να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και όχι στην αισιόδοξη διάθεσή σου.
 
Πολύ πιθανόν τώρα να προκύψουν και κάποιες νέες συνεργασίες ή επαγγελματικές εξελίξεις με ιδιαίτερα καλές προοπτικές.
 
Ο μήνας του Σεπτεμβρίου σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός όσον αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανόν, κάποια πράγματα που λέγονται η συμφωνούνται τώρα, να στηρίζονται σε μια υπεραισιόδοξη διάθεση και όχι σε ρεαλιστική βάση. Όμως και εσύ, ίσως να μην μπορέσεις να είσαι συνεπής απέναντι σε αυτά που υπόσχεσαι. Καλό θα είναι οτιδήποτε σοβαρό, να το αναβάλεις για αργότερα.
 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Σεπτεμβρίου επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο και ανοίγει έναν καινούριο κύκλο, που αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα. Ίσως τώρα να κάνεις κάποιες νέες συμφωνίες με καλές προοπτικές.
 
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις, κατά την περίοδο της έκλειψης, είναι τυχόν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συνεργάζεσαι ή συνυπάρχεις, λόγω του ότι, με τον Άρη να κινείται απέναντί σου, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αρκετά θέματα τα οποία θα σε κάνουν να ανεβάσεις τους τόνους στην επικοινωνία σου. Γενικά, το διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου έως 11 Οκτωβρίουέχει αρκετή ένταση, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς επίσης και αρκετές ανακατατάξεις.
 
Από τις 9 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και το τετράγωνο της με τον Κρόνο, σε φέρνει αντιμέτωπο με τις μόνιμες σχέσεις της ζωή σου. Και αυτή την περίοδο, μπορεί να υπάρξει ένα πεδίο αντιπαλότητας και ανταγωνισμών, που όμως θα σου δείξει τις πραγματικές προθέσεις κάποιων προσώπων με τα οποία συνεργάζεσαι. Είναι επίσης πιθανό, να θελήσεις να κλείσεις κάποιους κύκλους στις σχέσεις σου, αφού πλέον δεν μπορείς να συνεννοηθείς ή να συνυπάρξεις.
 
Το κλίμα αλλάζει, με το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού και από τις 24 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου, ανοίγει έναν ενδιαφέροντα κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων όσον αφορά τα σχέδια, τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου, τροφοδοτώντας πολύ ευχάριστα τον ψυχισμό σου και τη διάθεσή σου.
 
Αλλά και στη συνέχεια, από τις 2 έως 8 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, ενισχύεται πολύ η επικοινωνία σου και δίνεται ένα καινούργιο ενδιαφέρον και πνοή στον τομέα των σχέσεων σου.
 
Ωστόσο, ολόκληρο το Νοέμβριο χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ επιφυλακτικός, όσον αφορά τα εργασιακά θέματα, καθώς και στις όποιες επενδύσεις κάνεις. Πολύ πιθανόν, κάποια πρόσωπα στον εργασιακό χώρο να μην είναι αυτό που φαίνονται. Ακόμα και εσύ μπορεί να μην καταφέρεις να είσαι συνεπής απέναντι σε κάποιες συνεργασίες σου, παρόλες τις καλές προθέσεις σου. Γενικά το Νοέμβριο, απέφυγε να δεσμευτείς.
 
Η είσοδος της Αφροδίτης στις 5 Δεκεμβρίου στον Σκορπιό ενισχύει πολύ τις δραστηριότητες σου. Πολύ πιθανόν τώρα να θελήσεις να ασχοληθείς και με καινούρια ενδιαφέροντα που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σου, ενώ παράλληλα μπορεί να έλθει και μια σημαντική γνωριμία στην ερωτική σου ζωή ή να ζήσεις υπέροχες στιγμές με τον σύντροφο σου.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθείς και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
 
Ο Δίας κινείται στον έκτο φυσικό σου οίκο, ανάδρομος στο δικό σου δεκαήμερο, από τις 19 Ιανουαρίου και μέχρι τις 22 Ιουνίου, (όπου πλέον έχει γυρίσει σε ορθόδρομη πορεία), φέρνοντας αρκετές αναθεωρήσεις σε θέματα που αφορούν την εργασιακή ζωή. Επίσης, φέρνει εκκρεμότητες τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς, πιθανά λάθη που καλείσαι να διορθώσεις, αλλά και την επανεξέταση ή και ολοκλήρωση θεμάτων που σε ενδιαφέρουν, όπως είναι για παράδειγμα μια προαγωγή ή αναβάθμιση στο χώρο της δουλειάς σου.
 
Από το ζώδιό της Παρθένου, ο Δίας έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 2 Οκτωβρίου μέχρι 22 Νοεμβρίου, φέρνοντας ένα καινούργιο άνοιγμα σε σχέσεις και συνεργασίες, δίνοντας τη δυνατότητα επέκτασης και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Ίσως να προκύψουν νέοι συνεταιρισμοί το διάστημα αυτό, καθώς και καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις που θα συμβάλλουν θετικά στην πρόοδο σου. Τώρα είναι μια περίοδος που μπορείς να αναβαθμίσεις πολύ τα οικονομικά σου.
 
Την ίδια περίοδο, θα ενισχυθούν πολύ και τα δεδομένα της ερωτικής ζωής. Πολύ πιθανόν να γνωρίσεις ένα μεγάλο έρωτα το διάστημα αυτό.
 
Ο Κρόνος γι’ αυτή τη χρονιά δεν θα κινηθεί στο δικό σου δεκαήμερο.
Υποστηρικτικά ωστόσο κινείται απέναντί σου κι ο Πλούτωνας και σε βοηθάει, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία, στις επιθυμίες και στις φιλοδοξίες σου, συχνά προσφέροντάς σου υποστήριξη από συγκεκριμένα πρόσωπα, κυρίως από τον φιλικό σου κύκλο.
Επίσης, ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει καινούργιες φιλίες στη ζωή σου, οι οποίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ παράλληλα θα ανανεώσει και το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής τη χρονιά αυτή.
 
Ας δούμε τα σημαντικά γεγονότα του 2015, μήνα με μήνα:
 
Η περίοδος του Φεβρουαρίου ενισχύει πάρα πολύ τα προσωπικά σου ζητήματα και σου δίνει τη δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε μπορεί να σχεδιάζεις ή ακόμα να σε βοηθήσει στην διευθέτηση των οικονομικών σου ζητημάτων. Παράλληλα,  μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις και σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή.
 
Επίσης, η περίοδος του Μαρτίου, δημιουργεί θετικές ανακατατάξεις στα οικονομικά σου και ίσως με ξαφνικό τρόπο να βρεθείς μπροστά σε καινούργιες ευκαιρίες που φαίνεται να σε διευκολύνουν. Ενδέχεται να υπάρξουν και καινούργιες προτάσεις που θα ενισχύσουν το εισόδημα σου. Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συνεπής στις κινήσεις σου και να μην δημιουργείς οικονομικές εκκρεμότητες ή να μην παίρνεις ρίσκα.
 
Άκρως ενθαρρυντική η περίοδος από τις 26 Μαρτίου μέχρι 3 Απριλίου, που η Αφροδίτη περνά από το ζώδιο του Ταύρου στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύοντας την επικοινωνία σου, τις επαφές σου και τις διαπραγματεύσεις σου την περίοδο αυτή. Μπορεί να πετύχεις πολύ σημαντικές συμφωνίες ή να έχεις και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις επαγγελματικού και οικονομικού περιεχομένου, καθώς επίσης να ανανεώσεις και το σκηνικό της ερωτικής σου ζωής. Πολύ πιθανόν, μια νέα γνωριμία να έχει πολύ έντονα συναισθήματα.
 
Η σεληνιακή έκλειψη στις 4 Απριλίου, επηρεάζει ακόμη και μέχρι τον Μάιο το δικό σου δεκαήμερο, και δημιουργεί ένταση με οικονομικά θέματα. Τώρα, μπορεί να υπάρξουν αναβολές στα σχέδιά σου, καθώς επίσης και στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών, από τα οποία όμως επηρεάζεσαι και εσύ. Γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός στα ανοίγματα που κάνεις.
 
Αλλά και η περίοδος από τις 14 έως 28 Απριλίου, που ο Άρης επίσης περνά στο ζώδιο του Ταύρου υποστηρίζοντας το δεκαήμερο σου, σου δίνει μια μεγαλύτερη ώθηση να διεκδικήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει. Αυτή την περίοδο, μπορεί να έχεις σημαντικές συζητήσεις και διεκδικήσεις οικονομικού χαρακτήρα. Επίσης, μπορεί να σου προσφερθεί κάποια βοήθεια για να έρθεις πιο κοντά στα σχέδιά σου, ενώ οι εξελίξεις της ερωτικής ζωής μπορεί να γίνουν θεαματικές.
 
Από 1η Μαΐου και ο 'Ήλιος σε υποστηρίζει από το ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 11 Μαΐου, δημιουργώντας θετικές εξελίξεις που μπορεί να αφορούν και εργασιακά σου ζητήματα. Τώρα είναι μια εποχή που ίσως μπορείς να πετύχεις κάτι πολύ σημαντικό.
 
Η περίοδος από τις 22 έως 26 Απριλίου μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις, οι οποίες έρχονται με πολύ ξαφνικό τρόπο και βοηθούν στην επίλυση ενός ζητήματος που μπορεί να αφορά θέματα του σπιτιού η ακόμα και επαγγελματικά, καθώς επίσης να έχει απρόσμενα καλές οικονομικές εξελίξεις.
 
Από τις 21 έως 26 Μαΐου, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι αφορά τα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και στη σχέση με τον μόνιμο σύντροφο σου. Ίσως να βγουν στο προσκήνιο παρελθοντικά ζητήματα τα οποία σας έχουν απασχολήσει και νωρίτερα ή ακόμα και οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να γίνουν εστία αντιπαραθέσεων και διαφωνιών. Επίσης, το εργασιακό περιβάλλον φαίνεται να κινείται σε ένα αντίστοιχο κλίμα την περίοδο αυτή και χρειάζεται να λειτουργήσεις ευέλικτα και διαλλακτικά προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από την άλλη μεριά, όσον αφορά τα αισθηματικά σου, δεν αποκλείεται να έλθει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σου με το οποίο δημιουργείτε και μια πολύ δυνατή ερωτική σχέση.
 
Αλλά και η περίοδος από τις 5 έως 8 Ιουλίου, εξαιτίας της αντίθεσης του Ήλιου με τον Πλούτωνα, κινείται σε ένα αντίστοιχο κλίμα και μπορεί να δεις κάποια σχέδια σου να αναβάλλονται ή ακόμα και να ματαιώνονται. Αν έχεις παιδιά, εκείνες τις ημέρες, μπορεί να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους, καθώς επίσης δε λείπουν διαφωνίες και εντάσεις και με τον ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, υπάρχει πάντα και το επόμενο σενάριο, που μιλά για πολύ δυνατά συναισθήματα που δημιουργούνται εκείνη την περίοδο και ενδεχομένως φορτίζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου.
 
Η περίοδος του Αυγούστου πολύ πιθανό να έχει αρκετή πίεση με τα θέματα της δουλειάς σου και να υπάρξουν εξελίξεις στον εργασιακό σου τομέα, οι οποίες εμφανίζονται απρόσμενα, αλλά έχουν αρκετό ενδιαφέρον και φαίνεται να λειτουργούν υπέρ σου.
 
Η περίοδος από 27 Αυγούστου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου, μπορεί να σου φέρει την αναθεώρηση σε ένα ζήτημα, το οποίο συζητούσες εδώ και καιρό στη δουλειά σου. Ίσως μια αναβάθμιση ή μια πιθανή οικονομική εξέλιξη να σε βοηθήσει σημαντικά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι εντάσεις που μπορεί να αποδυναμώσουν την ικανότητα επικοινωνίας σου το διάστημα αυτό, εμποδίζοντάς σε να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
 
Από τις 3 έως 13 Σεπτεμβρίου,ο Ήλιος βρίσκεται απέναντί σου και μπορεί να δημιουργήσει ανακατατάξεις σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου, οι οποίες φαίνεται να περνούν ένα είδος τεσταρίσματος, για το αν τελικά κάποια πρόσωπα αξίζει να είναι κοντά σου ή όχι. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σου φέρει και σημαντικές ευκαιρίες, που να αφορούν επαγγελματικά θέματα και νέες προτάσεις συνεργασιών, οι οποίες μπορεί να έχουν και πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις.
 
Πολύ σημαντική η νέα Σελήνη που γίνεται στις 13 Σεπτεμβρίου απέναντί σου, η οποία ανοίγει έναν καινούριο κύκλο που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που αφορά τα εργασιακά σου, μια νέα συνεργασία, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία που διαμορφώνει ένα καινούργιο τοπίο στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Άρης, από τις 11 έως 27 Οκτωβρίου, ανοίγει έναν κύκλο εντάσεων με τον σύντροφο ή και τους συνεργάτες. Όμως από την άλλη μεριά, μπορεί να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες που αφορούν οικονομικά θέματα, ανοίγματα οικονομικού χαρακτήρα ή ακόμα και νέες προτάσεις με ενδιαφέρουσες οικονομικές απολαβές.
 
Από 20 έως 30 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη περνά και αυτή στο δικό σου δεκαήμερο, διορθώνοντας πολλά από τα κακώς κείμενα της προηγούμενης περιόδου και ανοίγοντας έναν σημαντικό κύκλο σε σχέσεις και συνεργασίες, οι οποίες φαίνεται πως όχι μόνο κινούνται σε πιο αρμονικούς ρυθμούς, αλλά μπορεί να σου δώσουν και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης. Επίσης την περίοδο αυτή, σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή, μπορεί να έχεις μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σου.
 
Η περίοδος από 18 έως 21 Νοεμβρίου, εξαιτίας του τετραγώνου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μπορεί να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα και να δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με χρήματα τρίτων (πχ δάνεια ή απολαβές από τρίτους), καθώς επίσης μεταβολές στα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σου.
 
Ιδιαίτερα, το τέλος Νοεμβρίου προοιωνίζεται αρκετά δύσκολο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά θέματα σου. Ίσως μια σύγκρουση με ένα πρόσωπο, ανώτερο στην ιεραρχία από εσένα, να δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά σου ή ακόμα και να δημιουργήσει ρήξη στην σχέση σου μαζί του.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθείς και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ό Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο από την 1η έως τις 18 Ιανουαρίου ανάδρομος, καθώς επίσης και από τις 22 Ιουνίου έως και τις 11 Αυγούστου που περνά στο ζώδιο της Παρθένου έχοντας πλέον ορθοδρομήσει.
 
Εκείνες τις περιόδους θα έχεις μεγάλο τρέξιμο στην καθημερινότητά σου, καθώς και στον εργασιακό χώρο. Είναι πολύ πιθανό να έχεις περισσότερες εκκρεμότητες και περισσότερη δουλειά, όμως από την άλλη μπορεί να επιτύχεις σημαντικές αναβαθμίσεις στον εργασιακό τομέα ή να αναγνωριστεί η δουλειά σου και να εισπράξεις τα οφέλη της. Ενδέχεται επίσης, να υπάρξει και μια νέα πρόταση εργασιακού ενδιαφέροντος, αρκετά δελεαστική.
 
Ο Δίας, από τις 11 Αυγούστου και μετά που περνά στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο στις 23 Νοεμβρίου, δημιουργώντας πολύ σημαντικές προϋποθέσεις για νέες σχέσεις και συνεργασίες. Θα ανανεώσει τον κύκλο των κοινωνικών σου επαφών, φέρνοντας ενδεχομένως καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις. Παράλληλα, θα ανοίξει και έναν νέο πολύ ενδιαφέροντα κύκλο στην ερωτική σου ζωή.
 
Ο Κρόνος αυτή τη χρονιά δεν έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο. Όμως κάνει ανάδρομη κίνηση στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου έως τις 17 Σεπτεμβρίου, επαναφέροντας ζητήματα τα οποία σε απασχόλησαν το 2014. Πρόκειται για ζητήματα που αφορούν συζητήσεις, επαφές, επικοινωνίες, διαπραγματεύσεις ή ακόμα και θέματα σπουδών. Κάτι που μπορεί να ξεκίνησες και να το άφησες ημιτελές, τώρα μπορεί να ολοκληρωθεί. Ίσως ακόμη, να θελήσεις να ξαναδείς μια φιλική ή ερωτική σχέση σου μ' ένα πρόσωπο, με το οποίο υπήρξε απόσταση στο προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας και τώρα να θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Ας δούμε αναλυτικά τι πρέπει να προσέξουμε μήνα με το μήνα:
 
Η περίοδος του Φεβρουαρίου έρχεται να ενισχύσει πολύ τα θέματα της επικοινωνίας, των επαφών, των διαπραγματεύσεων και των συναλλαγών σου, φέρνοντας συχνά αρκετά θετικά αποτελέσματα σε ότι σε ενδιαφέρει, ενώ παράλληλα ανοίγει και τον κύκλο της κοινωνικής ζωής σου, φέρνοντας γνωριμίες με νέα πρόσωπα, με τα οποία ανταλλάσσεις ιδιαίτερα ευχάριστες στιγμές.
 
Πολύ σημαντική για εσένα είναι η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 20 Μαρτίου. Πολύ πιθανό να κλείσει έναν κύκλο όσον αφορά την προσωπική σου ζωή αλλά και την επαγγελματική. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να υποδηλώνει και την αρχή μιας νέας σχέσης ή συνεργασίας, η οποία ανοίγει πραγματικά καινούργιους ορίζοντες στη ζωή σου.
 
Την περίοδο από τις 3 έως 11 Απριλίου, με την Αφροδίτη αλλά και στις 25 Απριλίου και στις 28 Απριλίου με τον Ερμή και τον Άρη να υποστηρίζουν το δικό σου δεκαήμερο από το ζώδιο του Ταύρου, ενισχύεται πάρα πολύ η επικοινωνία σου και θα έχεις εύνοια στις σχέσεις σου. Θα υπάρξει ανανέωση των ενδιαφερόντων σου και των δραστηριοτήτων σου και θα έχεις μια ιδιαίτερα αρμονική ροή στην καθημερινότητά σου και στις συναλλαγές σου.
 
Από τις 29 Απριλίου μέχρι 7 Μαΐου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων φέρνει μια αρμονική ροή στο σπίτι, ευνοεί συζητήσεις και εξελίξεις που αφορούν οικογενειακά ζητήματα, καθώς και τις σχέσεις σου με τα οικεία σου πρόσωπα.
 
Η περίοδος από τις 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, έρχεται να φέρει μια πολύ μεγάλη ανανέωση στην καθημερινότητα και στην ψυχολογία σου. Σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να δεις πρόσωπα που αγαπάς, να συσφίξεις τις σχέσεις με τα παιδιά σου. Παράλληλα, ευνοεί πολύ και τα θέματα της ερωτικής ζωής.
 
Από την 1 έως 5 Ιουλίου, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα, ανοίγει καινούργιους ορίζοντες σε ότι αφορά την εργασιακή ζωή. Είναι μια καλή περίοδος, για να κάνεις μια σημαντική διαπραγμάτευση στη δουλειά σου. Ίσως γίνεις αποδέκτης μιας προαγωγής ή ακόμα και μιας νέας πρότασης, η οποία φαίνεται να έχει πολύ καλές οικονομικές προεκτάσεις, ανανεώνοντας πλήρως το τοπίο της εργασιακής ζωής.
 
Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας αναθεώρησης στα επαγγελματικά θέματα. Πολύ πιθανόν να θελήσεις να επαναδιαπραγματευτεί μια κατάσταση ή να μεθοδεύσεις με περισσότερες λεπτομέρειες κάποια σχέδια σου, για να μπορέσεις στη συνέχεια να τα υλοποιήσεις. Επίσης φέρνει μια γενικότερη ανανέωση στην καθημερινότητά σου, δίνοντας ένα πιο όμορφο χρώμα και μία καλύτερη ροή στην επικοινωνία σου και στις σχέσεις σου.
 
Πολύ σημαντική περίοδος από 13 Σεπτεμβρίου και για έναν τουλάχιστον μήνα μετά. Με την ηλιακή έκλειψη που γίνεται απέναντι σου, ανοίγει ένας νέος κύκλος που αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που από τη μια μεριά σε βάζει στη διαδικασία ενός τσεκαρίσματος για την ποιότητα των σχέσεων και των προσώπων που έχεις κοντά σου και από την άλλη μπορεί να σου φέρει πολύ σημαντικές προτάσεις συνεργασίας με πολύ καλές προοπτικές.
 
Από τις 18 Δεκεμβρίου και μετά, ο κύκλος που ανοίγει αφορά τα οικονομικά θέματα σου, που με κάποιο τρόπο έρχονται να σε πιέσουν περισσότερο. Επίσης, επαγγελματικά ζητήματα που προκύπτουν τώρα, μπορεί να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητά σου. Χρειάζεται να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός στις απαιτήσεις σου, αλλά και στον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου.
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τους Ιχθείς και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 20:53:00