blank
 
blank

Σκορπιός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.

 
Σκορπιός, ετήσιες προβλέψεις για το 2015.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Σκορπιό.

 
Ετοιμάσου για μεγάλες κατακτήσεις!
 
Μπορεί το 2014 να σας ταλαιπώρησε, καθώς ο Κρόνος λειτούργησε καταλυτικά στις ζωές πάρα πολλών Σκορπιών, κάνοντας ένα πολύ καλό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, το 2015 είναι σαφώς μια πιο ανάλαφρη χρόνια, που σας δίνει τη δυνατότητα καινούργιων εκκινήσεων, ενώ προσφέρει και πολύ σημαντικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, όπως για παράδειγμα να στήσετε μια δική σας επιχείρηση και να την αναπτύξετε.
 
Ο Δίας συνεχίζει μέχρι το καλοκαίρι να λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά απέναντί σας, ιδιαίτερα σε οτιδήποτε αφορά στόχους, συνεργασίες και γενικότερα θέματα, που αφορούν στην καριέρα σας. Τώρα είναι μια περίοδος που ο επαγγελματισμός που επιδεικνύετε, σας ανοίγει καινούργιους δρόμους και καινούργιους ορίζοντες και θα δείτε το αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχετε κάνει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορεί να ενισχύσει τη φήμη σας, γεγονός που θα ανοίξει πόρτες, που ενδεχομένως ήταν κλειστές μέχρι τώρα.
 
Ο Δίας υποστηρίζει την κοινωνική σας ζωή και φέρνει καινούργια πρόσωπα στο προσκήνιο. Επίσης, είναι μια χρονιά που μπορεί να σας δώσει μια σημαντική γνωριμία στην ερωτική σας ζωή.
 
Από τις 11 Αύγουστου 2015 έως τις 8 Σεπτεμβρίου 2016, που ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, θα ενισχύσει πολύ τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα τις φιλικές. Πολύ πιθανόν να φέρει και νέες, πολύ αξιόλογες φιλίες στη ζωή σας. Επίσης θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες σας, τα σχέδια σας και πολύ συχνά θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Θα βελτιώσει επίσης και την ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο, αρμονικό κλίμα στη σχέση σας. Όσο για τους αδέσμευτους, καινούργια πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας, με ιδιαίτερα αισιόδοξες προοπτικές.
 
Ο Κρόνος, από τον Δεκέμβριο του 2014 έχει εγκαταλείψει το ζώδιό σας, για να περάσει στον Τοξότη, ανοίγοντας έναν καινούριο κύκλο σε σχέση με τα οικονομικά σας. Το 2015 θα νιώσετε καθενός την ανάγκη να τα οχυρώσετε, να τα διασφαλίσετε ή να βάλετε καινούργιες βάσεις, που θα σας βοηθήσουν να τα βελτιώσετε. Η πρακτική σας ασφάλεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τη χρονιά αυτή. Είναι σημαντικό να εστιάσετε στις πραγματικές σας ανάγκες και να μην παρασύρεστε από μια διάθεση κατανάλωσης ή σπατάλης. Τώρα, μπορείτε να δημιουργήσετε και ένα απόθεμα, να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα, που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς στην πορεία. Επίσης είναι μια χρονιά που μπορεί να δουλέψετε περισσότερο, προκειμένου να εδραιώσετε την οικονομική σας ασφάλεια.
 
Ο Κρόνος θα επιστρέψει στο ζώδιό σας την περίοδο από 15 Ιουνίου έως 17 Σεπτεμβρίου, ωστόσο επηρεάζει μόνο τους Σκορπιούς των τελευταίων ημερών. Εσείς, αυτή την περίοδο αυτή αναθεωρείτε για τελευταία φορά τα ζητήματα που σας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ μπορεί να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και δεσμεύσεις σχετικά με τους προσωπικούς σας στόχους ή να κάνετε ένα σημαντικό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, που είχαν μείνει σε εκκρεμότητα.
 
Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης την περίοδο του καλοκαιριού, από τις 25 Ιουλίου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, σας δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσετε κάποια επαγγελματικά σχέδιά σας ή κάποιες συνεργασίες σας, προκειμένου να εξελιχθούν με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις. Και βέβαια, επανεξετάζονται και οι σχέσεις της προσωπικής σας ζωής. Πολύ πιθανό να εμφανιστούν στο προσκήνιο και παρελθοντικές σχέσεις, που θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία το διάστημα αυτό.
 
Οι σημαντικές ημερομηνίες και προβλέψεις του 2015, ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης σας.
 
Επιλέξτε σε ποιο δεκαήμερο έχετε γεννηθεί και διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε το 2015.
 
 
 Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Σκορπιό και προσωπικές προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Ο Δίας στο δικό σας δεκαήμερο από τις 11 Αυγούστου έως την 1η Οκτωβρίου, λειτουργεί αρκετά υποστηρικτικά απέναντί σας κι ενισχύσει τις ελπίδες, τις φιλοδοξίες, τα σχέδια σας, αλλά και τις φιλικές σχέσεις, φέρνοντας πιο κοντά σας πρόσωπα που αγαπάτε αλλά δημιουργώντας και νέες φιλίες, ιδιαίτερα αξιόλογες το διάστημα αυτό. Επίσης είναι μία εποχή που μπορεί να ασχοληθείτε με πιο πνευματικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείτε και σε συλλόγους που ασχολούνται με τέτοιου είδους ενδιαφέροντα, δημιουργώντας μια μεγαλύτερη επέκταση και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι μια εξελικτική περίοδος, που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στα όνειρά σας, αλλά να ανοίξει και έναν καινούριο κύκλο στην ερωτική σας ζωή.
 
Ο Κρόνος, έρχεται επίσης να σας δώσει τη δυνατότητα να βάλετε τις βάσεις μιας οικονομικής ασφάλειας αυτή τη χρονιά. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και να αποφύγετε ανοίγματα ή την ανάληψη ρίσκων, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα δικαιωθείτε με το αποτέλεσμα.
 
Πολύ υποστηρικτική για το δικό σας δεκαήμερο η παρουσία του Ποσειδώνα, όλο το 2015. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε πιο χαλαρά, πιο ανέμελα, πιο ξένοιαστα, να πλησιάσετε τα όνειρα και τα σχέδιά σας και να τροφοδοτήσετε την ψυχολογία σας με περισσότερη χαρά, ενώ το ενδιαφέρον σας μπορεί να στραφεί και σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Στην ερωτική σας ζωή, ενδεχομένως να έρθει κι ένα καινούργιο πρόσωπο, με το οποίο θα έχετε μια πιο πνευματική και συναισθηματική επαφή μαζί του. Όμως, χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στις επιλογές που κάνετε και να δίνετε χρόνο στα πρόσωπα και τις καταστάσεις, πριν δεσμευτείτε οριστικά ή αναλάβετε κάποιες ευθύνες απέναντί τους.
 
Αν ανήκετε στους ανθρώπους που ασχολούνται με την Τέχνη, είναι μια εξαιρετική χρονιά, που μπορεί να ενισχύσει πολύ τη φαντασία, την έμπνευση και τα σχέδιά σας. Επίσης, το 2015 μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να προσφέρετε την συμπαράσταση και τη βοήθειά σας σε κάποια πρόσωπα, που το έχουν ανάγκη. Τέλος, αυτή τη χρονιά μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα των παιδιών σας, αν έχετε ή να ευνοηθείτε στην απόκτηση ενός απόγονου, αν το επιθυμείτε.
 
Ας δούμε πιο αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις που μας επηρεάζουν μήνα με το μήνα:
 
Ο Ιανουάριος μπορεί να ευνοήσει τα επαγγελματικά σας ζητήματα και να προωθήσει συζητήσεις, επαφές ή συμφωνίες. Όμως και η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι πολύ ευνοϊκή. Έχετε μία τάση χαλάρωσης και ευεξίας, αλλά και μια διάθεση να ασχοληθείτε περισσότερο με πράγματα που αγαπάτε. Παράλληλα, ευνοεί την προώθηση των σχεδίων σας, ενώ μπορεί να φέρει και μια νέα γνωριμία στη ζωή σας, με ιδιαίτερα ρομαντικό χρώμα.
 
Από τις 17 έως 26 Μαρτίου, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και στο δικό σας δεκαήμερο, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο, την 1η Απριλίου περνάει και ο Άρης στον Ταύρο, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Έτσι, μπορεί να προκληθούν εντάσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχετε, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Καλό θα είναι να κινηθείτε με ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, για να μπορέσετε να κρατήστε τις ισορροπίες.
 
Πολύ υποστηρικτική η περίοδος από τις 8 έως 17 Μαΐου, που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, και στο δεκαήμερο σας . Τώρα δημιουργούνται ευνοϊκές προϋποθέσεις για την όποια επέκτασή μπορεί να σχεδιάζετε, ενισχύοντας επίσης και την κοινωνική σας ζωή.
 
Αλλά και η περίοδος από τις 24 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου, όπου Άρης και Ήλιος βρίσκονται στο δικό σας δεκαήμερο από το ζώδιο του Καρκίνου, σας δίνει τη δυνατότητα να εξελίξετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν ή και να ασχοληθείτε με καινούρια ενδιαφέροντα. Παράλληλα, σας βάζει με ευχάριστο τρόπο στην καλοκαιρινή περίοδο, διευρύνοντας τον κύκλο της κοινωνικής σας ζωής, για να περάσετε έναν όμορφο Αύγουστο.
 
Η περίοδος του Σεπτεμβρίου σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην προώθηση των σχεδίων σας. Καλό είναι να μην εμπιστευτείτε εύκολα κάποια πρόσωπα, που δεν είστε σίγουροι για τις προθέσεις που έχουν απέναντί σας. Επίσης, και στην ερωτική σας ζωή φροντίστε να είστε πολύ προσεκτικοί με τα νέα πρόσωπα, που μπαίνουν τώρα στο ερωτικό παιχνίδι.
 
Η Σεληνιακή Έκλειψη, που γίνεται στις 28 Σεπτεμβρίου, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο για τουλάχιστον ένα μήνα. Έρχεται να δημιουργήσει αλλαγές σε θέματα που αφορούν τα εργασιακά σας ζητήματα, όχι απαραίτητα δυσάρεστες, καθώς είναι πιθανό να συμβούν ανακατατάξεις, που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά σε κάποια σχέδιά σας.
 
Η είσοδος του Ήλιου στις 24 Οκτωβρίου στο δικό σας δεκαήμερο, έρχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο στις υποθέσεις της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, δημιουργώντας αρκετά ευνοϊκές συνθήκες, που σας βοηθούν στην εκπλήρωση των σχεδίων σας.
 
Ιδιαίτερη προσοχή και την περίοδο του Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα. Αποφύγετε ανοίγματα, αγορές και ό,τι δεν είναι προγραμματισμένο. Γενικότερα, φροντίστε να είσαστε ιδιαίτερα συνεπής με τη διαχείριση των χρημάτων σας και μην επιχειρήσετε την ανάληψη οποιουδήποτε ρίσκου, γιατί μπορεί να έχετε απώλειες.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Σκορπιό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή
 
 
Ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στο δικό σου δεκαήμερο, από τις 19 Ιανουαρίου ως τις 21 Ιουνίου, που πλέον έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, και σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις ζητήματα που αφορούν στα επαγγελματικά σου. Είναι μια περίοδος που μπορείς να διεκδικήσεις μια προαγωγή, να προβάλεις τη δουλειά σου, να αποκαταστήσεις θέματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα και γενικότερα, να κυνηγήσεις τους στόχους σου με πολύ συγκεκριμένες και μεθοδευμένες κινήσεις. Επίσης, μπορείς να επαναπροσδιορίσεις τη θέση σου στο χώρο της δουλειάς η να αναλάβεις ένα συγκεκριμένο έργο, που ολοκληρώνοντάς το, θα σου χαρίσει σημαντική αναγνώριση. Επίσης, θα σου δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου, προκειμένου να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.
 
Καθώς, ο Δίας περνά στο ζώδιο της Παρθένου, έρχεται στο δικό σου δεκαήμερο στις 2 Οκτωβρίου. Σου δίνει μοναδικές ευκαιρίες να υλοποιήσεις πράγματα που σχεδιάζεις, όμως μπορεί να σου δώσει σημαντικές ευκαιρίες και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου. Ένα σημαντικό άνοιγμα είναι πολύ πιθανό εκείνες τις ημέρες.
 
Αλλά και ο Ουρανός κινείται στο δικό σου δεκαήμερο όλο το 2015, δημιουργώντας ανακατατάξεις στα θέματα της εργασίας σου. Πολύ πιθανόν να νιώσεις ότι πρέπει να ασχοληθείς με κάτι, που να ανανεώνει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό σε όποια αλλαγή μπορεί να θέλεις να κάνεις, να λειτουργήσεις μεθοδικά και στοχευμένα κι όχι με επαναστατική διάθεση, γιατί μπορεί να αποβεί σε βάρος σου. Επίσης, μπορεί να βελτιώσεις τη δουλειά σου με πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό το διάστημα αυτό ή να ασχοληθείς με τεχνολογικά θέματα, που θα σε εξυπηρετήσουν περισσότερο.
 
Υποστηρικτική όμως είναι και η θέση του Πλούτωνα απέναντί σου, που επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο, καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015. Ενδεχομένως να αναθεωρήσεις πράγματα, που μέχρι τώρα ήταν δεδομένα, διευρύνοντας επίσης τον κύκλο των ενδιαφερόντων σου. Είναι πολύ πιθανό τώρα να ασχοληθείς και με πιο πνευματικά ζητήματα, που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, ενώ μπορεί να υπάρξουν ζητήματα στις σχέσεις με τα οικεία σου πρόσωπα, που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Παράλληλα, μπορεί να υπάρξουν και αρκετές μετακινήσεις ή μικρά ταξίδια που θα σου προσφέρουν κάποιες άκρως εποικοδομητικές εμπειρίες.
 
Ας δούμε πιο αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις που μας επηρεάζουν μήνα με το μήνα:
 
Πολύ υποστηρικτική η περίοδος του Φεβρουαρίου. Θα ενισχύσει τα σχέδιά σου, θα σου δώσει τη δυνατότητα να περάσεις καλά, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις περισσότερο. Βεβαίως, ενισχύει πολύ και τα θέματα της ερωτικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται μια νέα γνωριμία να έχει έντονα συναισθηματικό χρώμα.
 
Αρκετά έντονη η περίοδος του Μαρτίου, προκαλεί ξαφνικές ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο. Πρέπει να είσαι πολύ ευέλικτος και διαλλακτικός, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν δεν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές. Ωστόσο, το τέλος του Μαρτίου μπορεί να σου δώσει ένα πολύ σημαντικό άνοιγμα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, καθώς επίσης να ενισχύσει και την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας ένα νέο πρόσωπο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
 
Πολύ εποικοδομητική και η περίοδος του Απριλίου. Ίσως να σου δημιουργήσει μοναδικές ευκαιρίες, που σε φέρνουν πιο κοντά στα πράγματα που σχεδιάζεις, ενώ μπορεί να υπάρξουν και επεκτάσεις με πολύ καλές προοπτικές. Ταυτόχρονα, ενισχύεται για μια ακόμα φορά η ερωτική σου ζωή, φέρνοντας πολύ σημαντικές εξελίξεις.
 
Η περίοδος του Μαΐου ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα μπλοκάρισμα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Κάποιες συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις μπορεί να μην σου δώσουν (εύκολα τουλάχιστον) το αποτέλεσμα που θα ήθελες.
 
Η περίοδος του Ιουλίου είναι πιθανό να σε δυσκολέψει αρκετά και να νιώσεις ότι κάποια σχέδιά σου δεν ακολουθούν τις εξελίξεις που περίμενες. Ακόμα, μπορεί να υπάρξει και δυσκολία σε μετακινήσεις ή στα ταξίδια που σχεδιάζεις το διάστημα αυτό και να μην γίνουν έτσι όπως τα περίμενες. Δεν αποκλείεται ωστόσο, αν προσέξεις και επιμείνεις σε ό,τι έχεις στο μυαλό σου, να πετύχεις ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα.
 
Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου, σου δίνει τη δυνατότητα να επανεξετάσεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορεί επίσης να ξαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερα θέματα που σε είχαν απασχολήσει και που για κάποιο λόγο τα είχες αφήσει στην άκρη. Τώρα, μπορείς να τα επαναδιαπραγματευθείς εκ νέου. Παράλληλα, οι συνεργασίες σου περνούν από ένα είδος τεσταρίσματος, προκειμένου να δεις τι αξίζει να σε συνοδεύσει παρακάτω και τι όχι. Και βέβαια, η ερωτική σου ζωή περνά από έντονες ανακατατάξεις στο διάστημα αυτό. Είναι πολύ πιθανό είτε να ανοίξει ένας νέος κύκλος με μία παλαιότερη σχέση σου, είτε να πάρεις αποστάσεις από τον ήδη υπάρχοντα δεσμό σου το διάστημα αυτό.
 
Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος του Οκτωβρίου. Μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα σχέδιό σου, μια ιδέα ή μια επιθυμία σου, και να σε βοηθήσει να την υλοποιήσεις, ενώ ενισχύει με μοναδικό τρόπο την ερωτική σου ζωή. Σημαντικές εξελίξεις προβλέπονται στα ερωτικά θέματά σου, ενώ μια γνωριμία μέσα από τον φιλικό σου κύκλο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου το επόμενο διάστημα. Επίσης, μπορεί να έχεις σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες το διάστημα αυτό, που πραγματικά θα σε βοηθήσουν να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου για το δεκαήμερό σου. Ανοίγεται ένας καινούργιος κύκλος, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Μέχρι τέλος του έτους, μπορεί να έχεις σημαντικές ευκαιρίες, να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις οραματιστεί ή από αυτά που έχεις σχεδιάσει.
 
Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Σκορπιό και προσωπικές προβλέψεις από τη Στεφανία Ζωγράφου
 
 
Ο Δίας κινείται στο δικό σου δεκαήμερο από τις 22 Ιουνίου και έως τις 11 Αυγούστου, που αλλάζει ζώδιο, φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή. Τώρα μπορείς να σχεδιάσεις με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια θέματα που αφορούν την καριέρα σου και να τα υλοποιήσεις. Ίσως ακόμα να επανέλθουν ζητήματα, προκειμένου να ολοκληρωθούν, που σε είχαν απασχολήσει την περίοδο του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου 2014, όταν ο Δίας έκανε ανάδρομη πορεία στο δικό σου δεκαήμερο. Επίσης, τώρα μπορεί να αναγνωριστεί ένα έργο που έχεις αναλάβει και δουλεύεις πάνω σε αυτό. Επίσης, μπορεί να έχεις και οικονομικά οφέλη το διάστημα αυτό ή προτάσεις οικονομικής ανάπτυξης.
 
Ο Κρόνος επιστρέφει στο δικό σου δεκαήμερο από 15 Ιουνίου έως 18 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας ένα οριστικό ξεκαθάρισμα σε σχέσεις και συνεργασίες. Όμως, μπορεί να σου δώσει μία καινούργια ευκαιρία στα επαγγελματικά σου, με ένα καινούργιο άνοιγμα. Ίσως κάτι που σχεδίαζες στο προηγούμενο διάστημα, τώρα ολοκληρώνεται και σε φέρνει μπροστά σε καινούργιες ευθύνες και καινούργιες υποχρεώσεις.
 
Ας δούμε πιο αναλυτικά τις αστρολογικές όψεις που μας επηρεάζουν μήνα με το μήνα:
 
Ιδιαίτερα ευνοϊκή η περίοδος του Φεβρουαρίου. Σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, αλλά και να βγεις έξω, να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις και γενικά να δεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Παράλληλα, θα ενισχύσει πολύ και τα ερωτικά σου ζητήματα, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια νέα γνωριμία στη ζωή σου το διάστημα αυτό.
 
Η Ηλιακή Έκλειψη στις 20 Μαρτίου επηρεάζει θετικά το δικό σου δεκαήμερο. Έρχεται να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο στα δημιουργικά σχέδιά σου, αλλά και στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν σημαντικές ανακατατάξεις, αρκετά ευνοϊκές, το διάστημα αυτό. Ενισχύεται και η ερωτική σου ζωή, καθώς είτε αναθερμαίνεται η υπάρχουσα σχέση σου, είτε μια νέα γνωριμία κάνει την εμφάνισή της, αν είσαι αδέσμευτος. Επίσης, το διάστημα αυτό μπορεί να έχεις κάποια έκτακτα έσοδα.
 
Ιδιαίτερη προσοχή στο τέλος του Απριλίου και έως 11 Μαΐου, μια και ο Άρης περνά απέναντι σου στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή την περίοδο μπορεί να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις, αντιπαραθέσεις και ρήξεις στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή.
 
Εξαιρετικά σημαντική η περίοδος από την 1η έως 18 Ιουλίου, όπου Δίας και Αφροδίτη στον Λέοντα και στο δικό σου δεκαήμερο, ανοίγουν ένα νέο κύκλο στα επαγγελματικά σου. Μια νέα πρόταση συνεργασίας, μια νέα δουλειά, η ανάληψη περισσότερων ευθυνών είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αυτό το διάστημα, φέρνοντας μαζί τους και οικονομικά οφέλη. Η κοινωνική σου ζωή αναβαθμίζεται, όπως και η ερωτική. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία, με ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον τις ημέρες αυτές.
 
Πολύ σημαντική επίσης η περίοδος του Αυγούστου. Επανέρχονται επαγγελματικού περιεχομένου θέματα, που σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, ενώ μπορεί να αναθεωρήσεις σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να θελήσεις να κλείσεις και κάποιες από αυτές. Οριστικό τέλος μπορεί να μπει και σε σχέσεις της προσωπικής σου ζωής, αλλά μπορεί να επιστρέψει μια σχέση σου από το παρελθόν, στην οποία θα θελήσεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
 
Ο Σεπτέμβριος μετά τις 25 του μηνός, έρχεται να σου δώσει ένα οριστικό ξεκαθάρισμα στα θέματά που σε απασχόλησαν την περίοδο του Αυγούστου.
 
Πολύ ευνοϊκή περίοδος από 27 Οκτωβρίου έως 8 Νοεμβρίου, που Άρης και Αφροδίτη από την Παρθένο, περνούν στο δικό σου δεκαήμερο, ενισχύοντας τα δημιουργικά σχέδιά σου και την εξέλιξή τους. Ίσως κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου κύκλο να σταθούν κοντά σου και να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειάζεσαι. Επίσης, δεν αποκλείεται μια καινούρια γνωριμία να αποτελέσει σταθμό στην ερωτική σου ζωή την περίοδο αυτή.
 
Ο Ήλιος περνάει στο δικό σου δεκαήμερο στις 13 Νοεμβρίου, ενώ στις 15 Νοεμβρίου ακολουθεί και ο Ερμής. Έτσι, ξεκινά για σένα μια νέα περίοδος, που ευνοεί τα σχέδιά σου, αλλά και τις σχέσεις σου, για να κάνεις ένα υπέροχο “τελείωμα” αυτής της χρονιάς!
 
Για να δείτε τις ετήσιες προβλέψεις του 2015 για κάποιο άλλο ζώδιο, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί!
 
 

Ετήσιες προβλέψεις 2015 για τον Σκορπιό και προσωπικές προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-12-2014 19:56:00