blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στους Διδύμους τον γενέθλιο χάρτη σου

 
O Χείρωνας στους Διδύμους τον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στους Διδύμους στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Με τον Χείρωνα στους Διδύμους στον γενέθλιο χάρτη σου, πολύ συχνά θεωρείς ότι οι άνθρωποι γύρω σου δεν μπορούν να κατανοήσουν τα λόγια σου, ότι σε παρεξηγούν ή ότι εσύ δεν έχεις τον κατάλληλο τρόπο για να τους μεταδώσεις όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Ο Χείρωνας από το ζώδιο των Διδύμων, σου δημιουργεί μία αδυναμία στον τομέα της επικοινωνίας και της μόρφωσης.
 
Πολύ πιθανό κατά τα παιδικά σου χρόνια να δέχτηκες μεγάλη πίεση στον τομέα της εκπαίδευσης σου και η οικογένειά σου να ήταν αρκετά αυστηρή και καθόλου επαινετική σχετικά με την πορεία σου στο σχολείο. Έτσι λοιπόν πολλές φορές αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τις γνώσεις, τα εφόδια ή και το τακτ για μπορέσεις να έρθεις σε επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου!
 
Η μεγάλη πρόκληση και το μάθημα που έχεις να πάρεις σε αυτή τη ζωή είναι πως ο τρόπος που σκεφτόμαστε, δημιουργεί την πραγματικότητα των εμπειριών που ζούμε! Ακόμα και αν ποτέ σου δεν τον καταλάβεις, οι ιδέες σου φαίνονται ιδιαίτερα χρήσιμες για τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό σου και πάντα έχουν και θα έχουν ανάγκη την συμβουλή σου!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00