blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Καρκίνο στον γενέθλιο χάρτη σου

 
O Χείρωνας στον Καρκίνο στον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Καρκίνο στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στον Καρκίνο στον γενέθλιο χάρτη σου φανερώνει ότι το παρελθόν σου έχει αφήσει τις πληγές του, τις οποίες δεν μπορείς να ξεπεράσεις και πάντα τις σκέφτεσαι και τις κουβεντιάζεις. Πολλές φορές περνούν σαν ταινία του σινεμά, μπροστά από τα ματιά σου, τα γεγονότα που έζησες και σε σημάδεψαν και σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα. Η ρίζα των πληγών σου ξεκινά από την παιδική σου ηλικία, κατά την οποία ένιωσες συναισθηματική απόρριψη.
 
Πιθανότατα οι γονείς σου να μην ήταν τόσο τρυφεροί και εκδηλωτικοί απέναντί σου ή να αναγκάστηκες να αποχωριστείς τον έναν από τους δύο, για ένα χρονικό διάστημα. Μέσα σου υπάρχουν αρκετά συναισθηματικά κενά, τα οποία και προσπαθείς να καλύψεις μέσα από τις σχέσεις που συνάπτεις. Το όνειρό σου είναι να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια που θα σε βοηθήσει να επουλώσεις τις πληγές της καρδιάς σου.
 
Αυτό το όνειρό σου θα γίνει πραγματικότητα, αρκεί να καταφέρεις και εσύ από την πλευρά σου να αντιμετωπίσεις και να διαγράψεις από την ζωή σου οτιδήποτε αρνητικό, γυρνώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου! Έχεις να δώσεις πολύ αγάπη…
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00