blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Χείρωνας στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη σου

 
Ο Χείρωνας στον Κριό στον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 2  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Κριό στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Αν έχεις τον Χείρωνα στον Κριό στον γενέλιο χάρτη σου, μεγάλωσες με όρια και με περιορισμούς, που δεν σε άφησαν να αναπτύξεις αλλά και να εξελίξεις την προσωπικότητά σου με αυτονομία, έτσι ακριβώς όπως θα ήθελες. Διαθέτεις μεγάλο σθένος, όμως πολλές φορές γίνεται μία πάλη μέσα σου, που σε οδηγεί σε συμπεριφορές που ούτε εσύ μπορείς να προβλέψεις ή να δαμάσεις.
 
Δεν εξωτερικεύεις εύκολα τον πραγματικό σου εαυτό, γιατί πολλές φορές και εσύ ο ίδιος δεν γνωρίζεις την προσωπική σου ταυτότητα. Αυτό όμως που μπορείς και εσύ να ομολογήσεις, είναι ότι κρύβεις μέσα σου πολύ θυμό, αλλά και απωθημένα, που φοβάσαι να τα δεις και να τα αντιμετωπίσεις κατάματα, γιατί θέλεις να αποφύγεις την πληγή, τον πόνο και το κλάμα.
 
Μετά από γεγονότα που θα γίνουν στη ζωή σου, θα αναγκαστείς από τις συνθήκες να κάνεις έναν απολογισμό, που θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να κατανοήσεις ακόμα περισσότερο το ποιος είσαι, τι θέλεις και μέχρι που θέλεις και μπορείς να φτάσεις! Μπορεί το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού σου να είναι «ομηρικό», όμως στην πορεία του, θα καταφέρεις να βοηθήσεις ανθρώπους που σε περιβάλλουν να ανακαλύψουν όλες τις πτυχές του εαυτού τους!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00