blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Λέοντα στον γενέθλιο χάρτη

 
O Χείρωνας στον Λέοντα στον γενέθλιο χάρτη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Λέοντα στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στο ζώδιο του Λέοντα στον γενέθλιο χάρτη σου, φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που έχεις έλλειψη αυτοέκφρασης ενώ παράλληλα έχεις αρκετά ταλέντα, τα οποία δεν έχεις καταφέρει να αναπτύξεις. Πολύ πιθανότατα να μεγάλωσες σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που δεν σου άφησε περιθώρια επιλογής ή δεν σε παρότρυνε να εξωτερικεύσεις την δημιουργική πλευρά του εαυτού σου.
 
Συχνά αισθάνεσαι μέσα σου ένα κενό ή την αίσθηση του ανικανοποίητου, γιατί η δουλειά σου πιθανότατα δεν σε γεμίζει αλλά στις σχέσεις που συνάπτεις πάντα κάτι σε φρενάρει για να μπορείς να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου και να απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο την αγάπη!
 
Το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτή τη ζωή είναι ότι θα πρέπει να διεκδικήσεις κάθε επιθυμία σου, προκειμένου να την κάνεις πραγματικότητα, θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις όλα όσα έχεις στο μυαλό και στην καρδιά χωρίς φόβο και πάθος. Όπως προαναφέραμε τα ταλέντα σου είναι πολλά και έστω αν δεν τα έχεις ανακαλύψει ακόμα, μπορείς με προσπάθεια και δουλεύοντας με τον εαυτό σου να κάνεις την προσωπική σου υπέρβαση και να αφήσεις την φαντασία και την δημιουργικότητά σου να μεγαλουργήσουν!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00