blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Ταύρο στον γενέθλιο χάρτη σου

 
O Χείρωνας στον Ταύρο στον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Ταύρο στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στο ζώδιο του Ταύρου στο γενέθλιο χάρτη σου, φανερώνει ότι στη ζωή σου θα προκύψουν γεγονότα που θα σε κάνουν να χάσεις την πίστη στις δυνάμεις και στις ικανότητές σου! Η αυτοπεποίθησή σου, αρκετές στιγμές να αγγίζει πάτο και να μην πιστεύεις στις ικανότητές σου και στην αξία σου. Συχνά μπορεί να εμπλέκεσαι με άτομα που μπορεί να είναι κατώτερα απέναντί σου, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς κανείς να σε πείσει ότι αξίζεις κάτι καλύτερο!
 
Όσα υπάρχοντα (υλικά και πνευματικά) και να αποκτάς κατά την πορεία της ζωής σου, δεν σου φαίνονται αρκετά για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Συχνά πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχεις κάτι περισσότερο από αυτό που έχεις ήδη κατακτήσει, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα, αλλά ακόμα και όταν καταφέρνεις να πετύχεις έναν στόχο, πάλι δεν ικανοποιείσαι, γιατί πιστεύεις ότι θα μπορούσες να λειτουργήσεις καλύτερα.
 
Το μάθημα λοιπόν που έχεις να πάρεις σε αυτή τη ζωή δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη της αυτοεκτίμησής σου. Εσύ από την πλευρά σου, είσαι το ιδανικό άτομο για να τονώνεις την αυτοπεποίθηση των ατόμων που σε περιβάλλουν, αφού φροντίζεις πάντα με επαινετικά σχόλια να ανεβάζεις το ηθικό των ανθρώπων που σε περιβάλλουν!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00