blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

O Χείρωνας στον Υδροχόο στον γενέθλιο χάρτη σου

 
O Χείρωνας στον Υδροχόο στον γενέθλιο χάρτη σου
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Χείρωνας στον Υδροχόο στο γενέθλιο ωροσκόπιο

Ο Χείρωνας στο ζώδιο του Υδροχόου στον γενέθλιο χάρτη σου, φανερώνει ότι από την παιδική σου ηλικία, είχες κάτι το διαφορετικό, κάτι το ασυνήθιστο, ξεχώριζες από τα άλλα σου αδέρφια ή από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Η συμπεριφορά σου μπορεί να ήταν περίεργη, ιδιόρρυθμη ή και επαναστατική και πολλές φορές οι γονείς σου να μην μπορούσαν να δαμάσουν τον χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να σε θεωρούν το «μαύρο πρόβατο», δηλαδή το παιδί που διαφέρει από όλα τα υπόλοιπα.
 
Η δυσκολία σου να προσαρμοστείς στον περιβάλλον σου (οικογενειακό, σχολικό, φιλικό), γιατί πολύ απλά εσύ μπορεί να διέφερες από τους υπόλοιπους ανθρώπους, σου προκάλεσε πόνο με αποτέλεσμα και στην ενήλικη ζωή σου να έχεις αναπτύξει μία αντιδραστική συμπεριφορά. Πολλές φορές γίνεσαι ο επαναστάτης χωρίς αιτία, αφού συχνά δεν ξέρεις τι είναι αυτό που σε ενοχλεί αλλά και ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο αντιδράς.
 
Το μάθημα που έχεις να πάρεις από αυτή τη ζωή είναι πως κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους και το σημαντικότερο από όλα είναι να μάθουμε να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, ακριβώς έτσι όπως είμαστε!
 
Διάβασε επίσης τις προβλέψεις για τη διέλευση του Χείρωνα στον Κριό 2018 - 2027.
 
Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρισκόταν ο Χείρωνας όταν γεννήθηκε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, αναζήτησε την ημερομηνία της γέννησής του εδώ: Βρες σε ποιο ζώδιο είναι ο Χείρωνας στον αστρολογικό χάρτη σου.
 
Κατόπιν, μάθε πώς επηρεάζει η θέση του Χείρωνα σε κάθε ζώδιο, κάνοντας κλικ σε αυτό που σε ενδιαφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-05-2012 00:00:00