Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η απελευθέρωση του συναισθήματος!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο: Η απελευθέρωση του συναισθήματος!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014, με τον Δία στον Λέοντα

Το γεγονός όχι μόνο της ημέρας, αλλά ολόκληρης της χρονιάς που θα ακολουθήσει, είναι η μετακίνηση του Δία από το ζώδιο του Καρκίνου, στο ζώδιο του Λέοντα. Έρχεται να ανοίξει έναν νέο αισιόδοξο κύκλο στις ζωές Κριών, Λεόντων και Τοξοτών, καθώς και των ζωδίων του Αέρα, Διδύμων, Ζυγών και Υδροχόων, που έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν από δω και πέρα!
 
Μέχρι τον Αύγουστο του 2015, είναι πολλά τα πράγματα που θα αλλάξει ο Δίας από τον Λέοντα, ανανεώνοντας πλήρως το σκηνικό της ζωής τους με τις ευεργεσίες του, δεδομένου ότι αυτή είναι η κύρια δουλειά του: Να φέρνει ευκαιρίες εξέλιξης, οι οποίες έχουν να κάνουν και με την επαγγελματική, αλλά και με την προσωπική ζωή!

Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ωστόσο, η εβδομάδα αυτή έχει πολλά πλανητικά γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα της Παρασκευής, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Αυγούστου. Από τη θέση αυτή θα δώσει μια άλλη πνοή στις σχέσεις και θα τις χρωματίσει με κείνη τη γλυκύτητα που τη διακρίνει, δημιουργώντας την απαραίτητη οικειότητα που χρειαζόμαστε, για να έρθουμε πιο κοντά!
 
Υπάρχει διάχυτη η διάθεση της προσφοράς, η επιθυμία μας να δώσουμε ή η επιθυμία των άλλων να προσφέρουν σ’ εμάς, χωρίς ανταλλάγματα, από καρδιάς! Μια διάθεση προσφοράς, που θα τροφοδοτήσει πλήρως την ψυχή και τις σχέσεις μας. Άλλωστε, όταν η προσφορά είναι ανιδιοτελής, επιστρέφεται και μάλιστα στο πολλαπλάσιο!
 
Και φυσικά, είναι η θέληση να κατανοήσουμε περισσότερο τις ανάγκες των προσώπων που μας ενδιαφέρουν, να σκύψουμε από πάνω τους, να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες τους… Είναι αυτό που αλλάζει και τους ρυθμούς μας, και την καθημερινότητά μας, και τη διάθεσή μας! Ιδιαίτερα οι σχέσεις που μπορεί να ταλαιπωρήθηκαν στο παρελθόν, φαίνεται πως στο διάστημα αυτό ξαναβρίσκουν τις ισορροπίες τους, μια και είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί… Και όταν μιλάει η καρδιά, ξέρετε πως… έχει τον τρόπο της να δημιουργεί ένα πολύ καλύτερο περιβάλλον γύρω της!
 
Επίσης, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου θα εξισορροπήσει πάρα πολύ τις οικογενειακές, αλλά και τις επαγγελματικές σχέσεις και θα δώσει μια νέα δυναμική στα πράγματα. Πιθανόν να βρεθούν οι λύσεις, που θα ισορροπήσουν τις όποιες καταστάσεις μπορεί να μας δυσκόλεψαν…

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα και τετράγωνο με Ουρανό

Από την άλλη μεριά, η διαδρομή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα περάσει από κάποιες δύσκολες όψεις. Τόσο η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα, όσο το τετράγωνο με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει αρκετές αναταράξεις στην ερωτική ζωή, μια και διεγείρει εκείνες τις πολύ λεπτές χορδές του συναισθηματικού μας κόσμου, πότε ανατρέποντας τις πολυπόθητες ισορροπίες με πολύ ξαφνικό τρόπο, και πότε γεννώντας νέους, παθιασμένους έρωτες που το σίγουρο είναι ότι θα βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις καρδιές κάποιων…

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκόρπιοι είναι οι κύριοι αποδέκτες της ευεργετικής ενέργειας που στέλνει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, που θα φέρει νέες εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών τους δεδομένων, αλλά και στην ερωτική τους ζωή, όπου δημιουργεί νέα και πολύ ενδιαφέροντα σκηνικά το διάστημα που θα ακολουθήσει…

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Download Video as MP4

 

Σχετικά άρθρα
Ο Δίας στον Λέοντα, τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουλίου 2014.
Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο 2015: Η ελπίδα ξαναγεννιέται! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 14 ως 20 Ιουλίου, μ' ένα τραγούδι.

Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Τα άστρα την Τετάρτη και δωρεάν προβλέψεις αστρολογίας
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-07-2014 00:00:00