blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Απριλίου με Ερμή σε εξάγωνο με Δία: Αλλάζουμε διάθεση!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Απριλίου με Ερμή σε εξάγωνο με Δία: Αλλάζουμε διάθεση!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014, με τον Ερμή σε εξάγωνο με Δία

Αφήνουμε πίσω μας τον Απρίλιο, ένα μήνα που μας ταλαιπώρησε, και ψυχικά και σε επίπεδο γεγονότων, για να περάσουμε στον Μάιο, που ναι μεν έχει και αυτός τις δυσκολίες του, όμως δείχνει να είναι πιο βατός και διευκολύνει αρκετά την καθημερινότητα και τις ανάγκες μας.
 
Ο Απρίλιος κάνει φινάλε με μια όψη, η οποία θα λειτουργήσει άκρως επιβοηθητικά και στη διάθεσή μας και στις εξελίξεις. Μιλάμε για το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, μια όψη η οποία έρχεται να ενισχύσει την επικοινωνία, τις επαφές, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις και γενικότερα, διευκολύνει πάρα πολύ την ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και συναισθημάτων, που φαίνεται να έχουν μια πάρα πολύ καλή ροή κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Ενισχυτικά επίσης θα λειτουργήσει και σε πάσης φύσεως οικονομικά ζητήματα που μπορεί να μας προβληματίσουν το διάστημα αυτό, και ενδεχομένως να δώσει κάποιες λύσεις ή διευκολύνσεις, αρκεί να ξέρουμε προς τα πού να κινηθούμε ή με ποιόν τρόπο να διαχειριστούμε τα θέματα που μας απασχολούν. Ακόμα, είναι πολύ πιθανόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να γίνουμε αποδέκτες καλών ειδήσεων, που θα δημιουργήσουν ένα πολύ όμορφο κλίμα στο περιβάλλον, αλλά και στην ψυχολογία μας!
 
Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να κάνουμε κάποιες αγορές που θα μας βοηθήσουν να νοιώσουμε καλά, ή να εκτονώσουμε την καταναλωτική μας διάθεση απλώς κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά. Η μέρα είναι ευνοϊκή για πάσης φύσεως συμφωνίες υπογραφές, επαφές που αφορούν επαγγελματικά μας ζητήματα και διαπραγματεύσεις, που φαίνεται πως μπορεί να δώσουν πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα η αποτελέσματα.
 
Ιδιαίτερα από τις απογευματινές ώρες και μετά, η κατάσταση φαίνεται να κυλάει μέσα σε μια ακόμα πιο ευνοϊκή ατμόσφαιρα και μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με τα πρόσωπα που αγαπάμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Δεν αποκλείεται, μια έξοδος στις βραδινές ώρες της ημέρας να ανανεώσει τη διάθεση μας και να μας φέρει σε επαφή με ό,τι μας δίνει χαρά κι ό,τι μας κάνει να νιώθουμε καλά.

Ποια ζώδια ευνοούνται από το εξάγωνο Ερμή-Δία

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, είναι οι κύριοι αποδέκτες της εύνοιας των ημερών της ημέρας. Θα έχουν τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν ισορροπίες, που μπορεί να διαταράχτηκαν το προηγούμενο διάστημα, να μιλήσουν, να επικοινωνήσουν από καρδιάς με τα πρόσωπα που τους ενδιαφέρουν και να έρθουν πιο κοντά τους, βελτιώνοντας το περιβάλλον στην προσωπική τους ζωή και στις σχέσεις τους. Αλλά και στα επαγγελματικά τους ζητήματα, η ημέρα τους δίνει τη δυνατότητα κάποιων θετικών εξελίξεων, σε θέματα που ενδεχομένως τους ενδιαφέρουν ή στα οποία στοχεύουν. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Να είστε όλοι καλά! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Δείτε επίσης τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Μάιο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014, με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο.
Η Νέα Σελήνη με έκλειψη Ηλίου στις 29 Απριλίου 2014.
Η βαθύτερη σημασία των σεληνιακών και ηλιακών εκλείψεων.
Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας, με την έκλειψη Ηλίου και την Νέα Σελήνη, 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου, μ' ένα τραγούδι.
Το SMS της εβδομάδας 28 Απριλίου ως 4 Μαΐου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-04-2014 00:00:00