Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη. Οκτώβριος: Ένας μήνας γεμάτος… γεγονότα!

 
Τα άστρα την Τετάρτη. Οκτώβριος: Ένας μήνας γεμάτος… γεγονότα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Ο Οκτώβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Ρίχνοντας μια ματιά στον Οκτώβριο, θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε σαν ένα μήνα-σταθμό σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις, που φαίνεται πως συχνά θα μας δυσκολέψουν αρκετά… Οι όψεις που σχηματίζονται, έχουν έναν βαθμό δυσκολίας, στο μεγαλύτερο βαθμό τουλάχιστον! Ο Ήλιος στον Ζυγό συναντά τους δύο ''γίγαντες'' του πλανητικού συστήματος, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, υπενθυμίζοντας μας για μια ακόμα φορά, πως καμία αλλαγή δεν μπορεί να επιτευχθεί, αν δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στα πράγματα και τα πρόσωπα που θέλουμε να αλλάξουμε και να αναλάβουμε το κόστος και την ευθύνη. Αλλιώς θα στροβιλιζόμαστε στον αέναο κύκλο μιας πραγματικότητας, που όχι μόνο δεν θα μας αρέσει, αλλά συχνά θα δημιουργεί και σωρεία προβλημάτων, που θα αδυνατούμε να διαχειριστούμε.
 
Αλλά και η Αφροδίτη από τον Ζυγό, κινείται και αυτή στην αντίστοιχη διαδρομή του Ήλιου, έχοντας τα προκαθορισμένα ραντεβού της! Θα συναντηθεί και αυτή με την σειρά της με τον Ουρανό και με τον Πλούτωνα, μεταφέροντας μια αντίστοιχη ερμηνεία σε ό,τι αφορά το φλέγον θέμα των σχέσεων! Είναι δεδομένο πως το… έργο που θα συνεχίζουμε να βλέπουμε σε ό,τι τις αφορά, είναι μια επανάληψη ίδιων προσώπων, ίδιων συναισθημάτων και ίδιων αντιδράσεων, από το οποίο δεν θα ξεφύγουμε ποτέ, αν δεν αποφασίσουμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή σε σχέση με τον τρόπο λειτουργίας μας, τις αξίες μας, τα πιστεύω μας και πάνω απ’ όλα, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας.
Sponsored Links

Οι εκλείψεις του Οκτωβρίου

Όμως, ο μήνας του Οκτωβρίου δεν είναι σημαντικός μόνο γι’ αυτό. Αυτό τον μήνα θα έχουμε δύο εκλείψεις: Στις 8 του μήνα, που συνοδεύει την Πανσέληνο με μια ολική Έκλειψη Σελήνης. Στις 23, η μερική Έκλειψη Ηλίου συνοδεύει την Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προσθέτοντας έναν ακόμα λόγο, που ο μήνας αυτός είναι καθοριστικός για τις όποιες εξελίξεις διαμορφωθούν τώρα.

Άρης σε τρίγωνο με Ουρανό και Δία

Βεβαίως, από την άλλη μεριά υπάρχουν και αρκετές ευνοϊκές όψεις, όπως είναι τα τρίγωνα που σχηματίζει ο Άρης με τον Ουρανό και τον Δία, τα οποία έρχονται να κινήσουν τους εξελικτικούς μηχανισμούς των ευκαιριών, που θα διευκολύνουν απρόσμενα και με ξαφνικό τρόπο πολλούς από εμάς.

Αφροδίτη με Άρη και Δία

Επίσης, οι ευνοϊκές όψεις της Αφροδίτης, τόσο με τον Άρη όσο και τον Δία, θα αποκαταστήσουν τα κακώς κείμενα που ενδεχομένως θα δημιουργήσει το πρώτο διάστημα του Οκτωβρίου, αποκαθιστώντας σχέσεις και συνεργασίες και διευκολύνοντας οικονομικά ζητήματα σε μεγάλο βαθμό.

Αφροδίτη στον Σκορπιό και Άρης στον Αιγόκερω

Παράλληλα, έχουμε δύο σημαντικές μετακινήσεις! Η μια είναι αυτή της Αφροδίτης, που περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, ενισχύοντας πολύ την ερωτική ζωή των υδάτινων ζωδίων. Αλλά και ο Άρης περνά στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενισχύοντας πρωτοβουλίες, διεκδικήσεις και δράση, δίνοντας μια σημαντική ώθηση στα γήινα ζώδια που καλούνται να την εκμεταλλευτούν, για να προωθήσουν τα θέματά τους.

Αφροδίτη και Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αλλά και με το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνονται στο τέλος του μηνός, ο Οκτώβρης κάνει ένα εντυπωσιακό φινάλε, δίνοντας πολλές ευκαιρίες, που θα μας φέρουν πιο κοντά σε ό,τι μπορεί να έχουμε ονειρευτεί ή επιθυμήσει… Και βεβαίως, ενισχύοντας πολύ την ερωτική ζωή, αλλά και το συναίσθημα που την υποστηρίζει. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Ο Ερμής στον Σκορπιό, στις 28 Σεπτεμβρίου. Εσωστρέφεια, με μια δόση… καχυποψίας! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 29 Σεπτεμβρίου ως 5 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Καλό μήνα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Ο Οκτώβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ο Οκτώβριος του 2014 και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-09-2014 20:00:00