blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία φέρνει λίγο φως μέσα στην ομίχλη!

 
Τα άστρα την Τρίτη. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία φέρνει λίγο φως μέσα στην ομίχλη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα την Τρίτη, 1 Απριλίου 2014, με τον Ήλιο σε τετράγωνο με τον Δία

Καλό μήνα σε όλους! Και μαζί με τον μήνα που έρχεται, μας κάνει ποδαρικό και ο… Δίας, έτσι για να μας γλυκάνει λιγάκι και να σπείρει λίγη από την γνωστή του… αισιοδοξία!
 
O Ήλιος σε όψη τετραγώνου με τον Δία σήμερα, υπόσχεται να κάνει το… μαύρο άσπρο και να φέρει το φως μέσα στην ομίχλη… Δείχνει το καλό του πρόσωπο, μια και, όπως και να το κάνουμε, ο Δίας πάντα (ή σχεδόν πάντα) φέρνει ευκαιρίες, που και στην προκειμένη περίπτωση θα δοθούν σε κάποιους, συχνά χωρίς να το περιμένουν… και μάλιστα από πρόσωπα που ούτε καν μπορούν να το φανταστούν!
 
Ωστόσο, όταν μιλάμε για Δία, μιλάμε πάντα και για μια δόση υπερβολής που πλανιέται στην ατμόσφαιρα, αλλά και στις διαθέσεις. Συνεπώς, καλό είναι να κρατάμε μια επιφύλαξη σε ό,τι δείχνει να μας ενθουσιάζει και να μην χρησιμοποιούμε τον παρορμητισμό σαν κριτήριο στις αποφάσεις μας, αλλά να κάνουμε ένα βήμα πιο πίσω και να έχουμε ένα μέτρο, αλλά και μια πιο ρεαλιστική ματιά στην όποια ευνοϊκή πραγματικότητα ανοίγεται μπροστά μας.
 
Μεγαλύτερη προσοχή επίσης και στα χρήματά μας τις μέρες αυτές, μια και με την όψη αυτή, το πιο εύκολο είναι να τα… μοιράσουμε και μάλιστα χωρίς να το καταλάβουμε! Δεν χρειάζεται να καταφεύγουμε στις υπερβολές, στις οποίες μας οδηγεί η υπεραισιόδοξη οπτική που επιβάλει η ημέρα, και να αγοράσουμε ό,τι μπορεί να μας ‘‘γυαλίσει’’ στην βιτρίνα, χωρίς να υπολογίσουμε πως αυτά μπορεί να είναι και τα… τελευταία χρήματα του προϋπολογισμού μας! Βεβαίως, πάντα μπορούμε να επιτρέψουμε στους άλλους να… μας κάνουν αυτοί δώρο το προϊόν της επιθυμίας μας, γιατί έχει και τέτοια η όψη!
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ήλιου-Δία

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 11η μοίρα των ζωδίων, είναι και αυτοί που εισπράττουν την εύνοια της όψης, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες αυτές, είναι και οι άμεσοι αποδέκτες των προνομίων ή των ευεργεσιών που τους προσφέρει ο καλοκάγαθος ευεργέτης Δίας! Ας τον υποδεχτούμε λοιπόν, με ένα πλατύ χαμόγελο, αλλά και με μια επιφύλαξη… Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 
 
Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 

Σχετικά άρθρα

Άστρα να πάνε... κυριολεκτικά τον Απρίλιο! Από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Τα άστρα, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου 2014.
Ποιο τραγούδι σου ταιριάζει αυτή την εβδομάδα; Οι τραγουδο-προβλέψεις για την εβδομάδα 31 Μαρτίου ως 6 Απριλίου.
Οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, ο Μεγάλος Σταυρός και τα ζώδια τον Απρίλιο: Αλήθειες και ψέματα για ένα μήνα που έγινε θρύλος και… θρίλερ προτού γεννηθεί!
Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας.

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-03-2014 00:00:00