Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την έκλειψη Σελήνης στον Κριό: Ο άνεμος της αλλαγής φυσάει πολύ δυνατά!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την έκλειψη Σελήνης στον Κριό: Ο άνεμος της αλλαγής φυσάει πολύ δυνατά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014, με την έκλειψη Σελήνης στον Κριό

Σήμερα, στη 1:51 μ.μ. πραγματοποιείται ολική έκλειψη Σελήνης στην 15,05 μοίρα του Κριού. Είναι η δεύτερη ολική σεληνιακή έκλειψη του 2014, αλλά και η δεύτερη από την ''τετράδα'' των ιδιαίτερα σοβαρών σεληνιακών εκλείψεων της διετίας 2014 -2015, οι οποίες δεν είναι συνηθισμένες και για κάποιους προοιωνίζουν πολύ μεγάλες αλλαγές. Η επόμενη θα γίνει στις 4/4/2015 και η τελευταία στις 28/09/2015. Η έκλειψη θα είναι ορατή από την Αυστραλία, την Βόρεια Αμερική, τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Ανατολική Ασία.

Ήρθε η ώρα των επιλογών.

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες, χρειάζεται γύρω του ανθρώπους για να νιώθει καλά και πάρα πολλές φορές θα συμβιβαστεί ακόμα και με πράγματα που δεν του αρέσουν ή δεν τα θέλει, προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τους γύρω του και να μη μείνει μόνος του. Ο Ζυγός αγαπά τις σχέσεις, δεν του είναι εύκολη η μοναξιά και συχνά, ακόμα και αν νοιώθει ασφυκτικά μέσα σε μια σχέση, δεν θα πάρει την απόφαση της αποχώρησης, γιατί χρειάζεται την ασφάλεια που του δίνει ή νοιώθει πως έχει μέσα σε αυτήν!
 
Η έβδομη κάρτα του Ταρώ είναι το Άρμα και σε αστρολογική αντιστοιχία, είναι ο Κριός ως η ανάδυση των δυνάμεων. Το άρμα αντιπροσωπεύει την ώρα που κάνουμε το μεγάλο βήμα, την ώρα που αφήνουμε πίσω μας οτιδήποτε γνώριμο, οικείο, για να κάνουμε μια σημαντική μετάβαση, ακολουθώντας την επιθυμία μας για ελευθερία, την επιθυμία να ζήσουμε την ζωή που εμείς επιλέγουμε και όχι αυτή που άλλοι έχουν επιλέξει για εμάς. Είναι η μόνη κάρτα στα Ταρώ όπου η αλλαγή συνοδεύεται με χαρά και αισιοδοξία. Μιλά για την ανάληψη της ευθύνης του εαυτού μας, μια και τα ηνία του άρματος έχουμε την ικανότητα να τα χειριστούμε, για να οδηγήσουμε το άρμα στη διαδρομή που εμείς επιλέγουμε… Σε ένα ταξίδι στο άγνωστο, που όμως θα μας οδηγήσει εκεί ακριβώς που πρέπει να βρεθούμε.
 
Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σε σύνοδο με τον Ουρανό και τον Νότιο Δεσμό, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ό,τι αφορά το συναίσθημά μας, τις σχέσεις μας ή οτιδήποτε μπορεί να μας κρατά στο παρελθόν. Φαίνεται πως η αποκόλλησή μας από αυτό δεν θα είναι εύκολη. Όμως, το φεγγάρι αυτό μας ενθαρρύνει να βγούμε μπροστά, όπως το ορίζει η καρδιά και οι επιθυμίες μας, συχνά χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες των πράξεών μας.
 
Είναι σημαντικό τώρα να απελευθερώσεις το μυαλό σου απ’ οτιδήποτε το μπλοκάρει. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν και τα γεγονότα εκείνα, που αφενός θα σε κάνουν να δεις πιο καθαρά, αφετέρου θα σου δώσουν μια μεγαλύτερη ώθηση να σπάσεις τις αλυσίδες που σε κρατούν δεμένο σε μια πραγματικότητα, που δε σου ταιριάζει.
 
Η Σελήνη εδώ είναι παρορμητική, δρα αυτόματα, ακαριαία και ακολουθεί αυτό που ορίζει το μέσα της! Βεβαίως, μπορεί να δυσαρεστήσει κάποιους, όμως το πιο σημαντικό μήνυμα αυτής της έκλειψης είναι να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου! Η έκλειψη αυτή τονίζει την αναγκαιότητα της παρόρμησης. Ίσως γιατί όταν αναλύουμε πάρα πολύ τα πράγματα και τα γεγονότα, τελικά δεν υπάρχει δράση και πολλές φορές είναι προτιμότερο να δρας, παρά να αναλύεις, να μιλάς ή να επεξεργάζεσαι. Γεγονός είναι πως αλλάζουν οι προτεραιότητες και τώρα δίνεις προτεραιότητα στο εγώκαι όχι στο εμείς, όπως μέχρι τώρα έκανες συνήθιζες να κάνεις… Είναι αυτό που θα καθορίσει και την εξελικτική σου πορεία, σύμφωνα με τις αλήθειες σου και τις αξίες σου.
 
Η ενεργή συμμετοχή του Ουρανού με τον Ήλιο και την Σελήνη θα λειτουργήσει άκρως αποπροσανατολιστικά. Πολύ συχνά, μέσα από ασήμαντες αφορμές θα βγαίνουν στην επιφάνεια καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να δημιουργήσουν ένα κλίμα πολύ μεγάλης αστάθειας στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα την αγκίστρωση στο παρελθόν και σε ό,τι νιώθεις πως είναι οικείο και γνώριμο… Όμως, ο άνεμος της αλλαγής φυσάει πολύ δυνατά και σε παρασύρει, είτε το θέλεις είτε όχι. Όσο πιο γρήγορα αποδεσμευτείς από τη συνήθεια και τις εξαρτήσεις της καθημερινότητάς σου, τόσο πιο γρήγορα θα ανοίξεις στα φτερά σου σε μια καινούρια πραγματικότητα.

Ο σχηματισμός του χαρταετού

Όμως, η έκλειψη αυτή κρύβει μέσα της μια ελπίδα, που ξεπηδά από τον ιδιαίτερο πλανητικό σχηματισμό που δημιουργείται, αυτόν του Χαρταετού! Αποτελείται από το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Ουρανού, του Άρη και του Δία, την αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο, αλλά και το εξάγωνο του Ηλίου με τον Άρη και τον Δία, καθώς και την συμμετοχή της Αφροδίτης.
 
Το μεγάλο τρίγωνο της πύρινης τριπλότητας μας συμβουλεύει να μάθουμε να διοχετεύουμε σοφά την ενέργεια μας, να μην την σπαταλάμε σε παρορμητικές ή απερίσκεπτες κινήσεις και συμπεριφορές και να λειτουργούμε περισσότερο με γνώμονα τα ιδανικά και τις αξίες μας. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να ανοίξουμε την οπτική μας και να μην μείνουμε σε κείνη τη στενή, μίζερη και άχρωμη πραγματικότητα, που συνηθίζουμε να βλέπουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας!
 
Οδηγός του χαρταετού είναι η Σελήνη και ο Ουρανός. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ήλιο θα κάνει πιο συγκεκριμένη την κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε, φεύγοντας από την συμβατικότητα του Ζυγού. Ακολουθούμε μια νέα πορεία εξέλιξης, μία νέα έναρξη, έχοντας όμως πάντα σαν σημείο αναφοράς τον Ήλιο, που στην προκειμένη περίπτωση συμβολίζει όλα αυτά που μας έχουν φέρει μέχρι εδώ, όλες τις εμπειρίες που καθένας από εμάς κουβαλάει στις αναμνήσεις του και που πλέον του δίνουν ένα ξεκάθαρο στίγμα για το τι θέλει και κάτι όχι!

Ήλιος σε εξάγωνο με Άρη και Δία

Τα δύο εξάγωνα που δημιουργούνται, αυτό του Ηλίου με τον Άρη, αλλά και του Ήλιου με τον Δία ανοίγουν την ευκαιρία να εκτονωθεί η ενέργεια που δημιουργεί η αντίθεση του Ήλιου και της Σελήνης. Όλες οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι είναι εδώ, αρκεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις την εμπειρία και τα βιώματα του παρελθόντος, και να τα κανείς λειτουργικά. Μην τα αφήσεις να γίνουν η… άγκυρά σου, που θα σε κρατά πάντα καθηλωμένο σε ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις.
 
Το μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς είναι καθαρή ενέργεια, ειλικρινής, ανόθευτη, αυτό που σου δίνει είναι ατόφιο, αυθεντικό, ειλικρινές! Το ζήτημα είναι εσύ κατά πόσο έχεις μάθει να διαχειρίζεσαι τέτοιου είδους ενέργειες προς όφελός σου!

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που κορυφώνεται παράλληλα με την έκλειψη, είναι ο κινητήριος μοχλός των εξελίξεων. Η Αφροδίτη εδώ είναι παντοδύναμη και ξεκάθαρη στα αιτήματα της, αναζητά αρμονία, συντροφικότητα, μοίρασμα, αγάπη και είναι έτοιμη να τα προσφέρει εκείνη πρώτη. Θα συγκρουστεί με οτιδήποτε και οποιονδήποτε προσπαθήσει να της επιβληθεί, με οποιονδήποτε θελήσει να εκμαιεύσει αυτήν της την προσφορά χωρίς τη διάθεση της ανταπόδοσης, χωρίς ειλικρινή και ανιδιοτελή κίνητρα, αυτά που ταιριάζουν στη δική της ποιότητα. Ίσως είναι και αυτός ένας από τους λόγους που θα οδηγήσουν στα ξεκαθαρίσματα όλων αυτών των προσώπων ή των καταστάσεων, που απομυζούν χρόνο, διάθεση και ενέργεια, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες, χωρίς καμία διάθεση ανταποδοτικότητας.
 
Να θυμάσαι πως έχει έρθει η ώρα να πάρεις μία ξεκάθαρη και ανοιχτή θέση απέναντι σε όλα αυτά που σου συμβαίνουν. Τώρα έχει έρθει η ώρα να αγκαλιάσεις τις αλλαγές, να τις κάνεις φίλους σου και να προχωρήσεις απρόσκοπτα στην κατεύθυνση των ονείρων σου… Οι ευκαιρίες που χρειάζεσαι είναι εδώ… η επιλογή πάντα δική σου! Μάθε όλα όσα θα συμβούν στην ερωτική σου ζωή! Tο Myastro σου προσφέρει σήμερα μια δωρεάν προσωπική πρόβλεψη! Στείλε το ζώδιό σου στο 695 999 55 81 και θα λάβεις στο κινητό σου 4 δωρεάν απαντήσεις με sms από τους κορυφαίους μελλοντολόγους του myastro.gr.

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Download Video as MP4

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 6 ως 12 Οκτωβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 6 ως 12 Οκτωβρίου: Η έκλειψη Σελήνης στον Κριό, ο ανάδρομος Ερμής και άλλες περιπέτειες!
Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 6 ως 12 Οκτωβρίου, μ' ένα τραγούδι.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-10-2014 20:00:00