Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται στην προσφορά!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Το κλειδί της ευτυχίας βρίσκεται στην προσφορά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην 1ο 08' του Ζυγού. Το ζώδιο του Ζυγού συνδέεται με τη δυαδικότητα, την ισορροπία και την αρμονία. Η Σελήνη στον Ζυγό εντείνει την ανάγκη της επιβεβαίωσης της ύπαρξης μέσω των άλλων. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο αυτό, μας καλεί να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες, τις εσωτερικές καταρχήν, και είναι αυτές που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας.
 
Ο Ζυγός είναι η στιγμή εκείνη στη ζωή του ανθρώπου, που συνειδητοποιεί την ανάγκη του να συνυπάρξει, να μοιραστεί και να συνεργαστεί! Αυτό είναι που τον ολοκληρώνει και τον κάνει να νιώθει ισορροπημένος. Έχει ανάγκη την έγκριση και την αποδοχή των άλλων, καθώς και την στήριξή τους, αυτό είναι που τον δυναμώνει και τον κάνει να νιώθει αρμονία και με τον εαυτό του και με τους γύρω του. Αλλά τί πρέπει να κάνει γι’ αυτό;
 
Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, την ημέρα της νέας Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου, στην πτώση της δηλαδή. Από αυτή τη θέση, επισημαίνει τον κίνδυνο που μπορεί να κρύβει η τάση του να υπεραναλύουμε τις καταστάσεις ή ακόμα να ''μιζεριάζουμε'' μέσα στην καθημερινότητα ή στους λαβυρίνθους των σκέψεών μας, κρίνοντας και συγκρίνοντας τα πάντα… Τι παίρνεις από τον άλλο; θα ρωτήσει, για να ξέρει ακριβώς τι θα επιστρέψει πίσω…
 
Όμως, οι σχέσεις, δεν λειτουργούν με την ζυγαριά, αλλά με την ψυχή και με το συναίσθημα… Άλλωστε, το μυθολογικό αρχέτυπο της Αφροδίτης την θέλει να φέρει τον τίτλο της ''Μητέρας Θεάς ", αυτής που στο διάβα της σκόρπιζε αφειδώς ευμένεια, καλοσύνη και έρωτα, σε όλους όσους βρίσκονταν στον δρόμο της ή της το ζητούσαν!
 
Και έχουν τους πιο δύσκολους μηχανισμούς εξέλιξης οι σχέσεις, γιατί προϋποθέτουν να γνωρίζεις καλά τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, τα θέλω σου, τις επιθυμίες σου, και να είσαι έτοιμος να δώσεις πρώτα εσύ στον άλλον αυτά που θέλεις να πάρεις, για να τροφοδοτήσεις το Εγώ σου… Και μάλιστα να τα προσφέρεις ανιδιοτελώς, με την καρδιά σου, την ψυχή σου, το είναι σου! Και το ερώτημα είναι: Πόσο έτοιμοι είμαστε τελικά για κάτι τέτοιο, πόσο έτοιμοι είμαστε να δώσουμε αυτό που κρατάμε για τον εαυτό μας, χωρίς να το βάλουμε στη ζυγαριά του δούναι και λαβείν; Αυτή είναι και η αξία της προσφοράς!

Άρης σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Από την άλλη μεριά, το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που συνοδεύει αυτή την Νέα Σελήνη, μπορεί να τροφοδοτήσει με επικίνδυνα συναισθήματα το ''Εγώ'', που όταν δεν πάρει αυτό που θέλει, θα αναζητήσει τη φυγή σε οτιδήποτε μπορεί θα εκφράσει την καταπιεσμένη φύση του! Έτσι, μπορεί να στραφεί σε οτιδήποτε θα του υποσχεθεί την ελευθερία του, καταφεύγοντας ακόμα και σε ανορθόδοξες μεθόδους, όπως είναι το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά… Ενδεχομένως να ακολουθήσει ένα υπέρμετρο αισθησιασμό, που θα το κάνει να βγάλει εκείνες τις περίεργες ''ποιότητες'' του εαυτού του προς τα έξω, οι οποίες όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα του δώσουν αυτό που αναζητά, ή θα τραφεί από τις αυταπάτες ακόμα και για τον ίδιο του τον εαυτό… Στο τέλος όμως, θα μένει πάντα μόνο και ανικανοποίητο!
 
Είναι πολύ προτιμότερο να ασχοληθεί με κάτι το οποίο θα βοηθήσει σε μία συναισθηματική διέξοδο, πιο υγιή… Είναι πολύ προτιμότερο να εκφραστεί και να αποκαλύψει όλη τη δυναμική του κι αυτό που έχει μέσα του, ανακαλύπτοντας ίσως και μια πιο δημιουργική πλευρά του εαυτού, γιατί όχι και πιο… καλλιτεχνική!

Δίας σε τρίγωνο με Ουρανό

Την Νέα Σελήνη συνοδεύει και άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα όψη: το τρίγωνο Δία-Ουρανού! Και ίσως αυτή η όψη να κρύβει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα, αλλά και μία μεγάλη ελπίδα σε όλη αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε.
 
Η φύση του Ουρανού είναι να επιζητά διαρκώς την αλλαγή και αμφισβητώντας κάθε τι κατεστημένο, έρχεται να το ανατρέψει και να δημιουργήσει καινούργια δεδομένα και καινούργιους κύκλους, πατώντας πάνω στα συντρίμμια του παλαιού… Και επίσης, είναι και η φύση του Δία να ενισχύει κάθε τι που έχει να κάνει με την πρόοδο, με την εξέλιξη, με τον ανθρωπισμό…
 
Και οι δύο βρίσκονται σε πύρινα ζώδια και θα συνεργαστούν αρμονικά, πολύ πιθανόν ανοίγοντας ένα καινούργιο ορίζοντα, που θα περιλαμβάνει νέες ιδέες, νέες δημιουργικές προτάσεις, πρωτοποριακές, ντυμένες με τον ενθουσιασμό του Κριού και τη σιγουριά της ευθύνης του Λέοντα. Τώρα μπορεί να γίνει μια νέα εκκίνηση, έχοντας έναν πολύ έντονο παλμό και μια αμεσότητα, η οποία είναι ικανή να δημιουργήσει προϋποθέσεις για σημαντικές αλλαγές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο!
 
Αξιολόγησε το μήνυμα της Νέας Σελήνης θετικά! Ναι, μπορείς να αλλάξεις οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, αρκεί να φύγεις απ’ την στενή λογική που είχες μέχρι τώρα… Σταμάτα να σκέφτεσαι τι κάνουν οι άλλοι σε σένα, αλλά για πρώτη φορά σκέψου τι κάνεις εσύ γι’ αυτούς… εδώ βρίσκεται το κλειδί της προσωπική σου αλλαγής και ευτυχίας!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας. 

Download Video as MP4

 

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Σεπτεμβρίου 2014.
Αστρολογικές προβλέψεις 22-30 Σεπτεμβρίου: Νέα Σελήνη και Ουρανός σε τρίγωνο με Δία: Μεγάλες αλλαγές!
Ο Ήλιος στον Ζυγό και φθινοπωρινή Ισημερία. Ώρα να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας! Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ευχές για μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-09-2014 20:00:00