blank
 
blank

Τα άστρα 5 ως 7 Δεκεμβρίου 2014, με την Πανσέληνο στους Διδύμους: Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις, για συναντήσεις το όνειρό σου;

 
Τα άστρα 5 ως 7 Δεκεμβρίου 2014, με την Πανσέληνο στους Διδύμους: Πόσο μακριά μπορείς να φτάσεις, για συναντήσεις το όνειρό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 5 ως 7 Δεκεμβρίου 2014, με την Πανσέληνο στους Διδύμους

Πανσέληνος στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Ένας αισιόδοξος κύκλος ανοίγει τώρα κι έρχεται να δώσει νέα πνοή στην επικοινωνία, που πολλές φορές θα λειτουργήσει σαν εφαλτήριο, για πάσης φύσεως βελτιώσεις στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στην 14η μοίρα των Διδύμων το Σάββατο, έχει την ανάγκη να μιλήσει, να επικοινωνήσει, να μεταφέρει πληροφορίες και γενικά να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να σου δώσει τη δυνατότητα να έρθεις σε επαφή αφενός με πολύ περισσότερα πρόσωπα, αφετέρου με πρόσωπα, που έχεις ανάγκη!
 
Αυτή η τάση θα δημιουργήσει και τις απαραίτητες ισορροπίες στις σχέσεις. Υπάρχει η κατάλληλη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, που διευκολύνει ιδιαίτερα τις σχέσεις που ταλαιπωρήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ώστε να βρουν ξανά την επικοινωνία και την επαφή, που ενδεχομένως να είχαν χάσει.
 
Από την άλλη μεριά, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη απέναντί της, νοιώθει κι αυτός την ανάγκη να επικοινωνήσει, να εκφραστεί, δημιουργώντας ωστόσο μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα, ανάγοντας μια απλή πληροφορία σε φιλοσοφικό ζήτημα! Θα λέγαμε πως και τα δύο ζώδια, ο Τοξότης και οι Δίδυμοι, έχουν ένα κοινό αίτημα, μια ομοιότητα: Αυτή της προσαρμογής και της εκμάθησης μέσα από την επικοινωνία και την επαφή.
 
Επίσης, ο Ήλιος εδώ ζητάει κάτι πέρα από τα συνηθισμένα όρια της ύπαρξής του. Ο Τοξότης σχετίζεται πάντα και με μια ανώτερη ιδέα, ένα ανώτερο ιδανικό! Και ενώ η Σελήνη κινείται σε πιο επιφανειακή φάση, ο Ήλιος αναζητά μια άλλη ποιότητα στις ιδέες και τις απόψεις του, που μπορεί να του ανοίξει νέες διαδρομές να πορευτεί!

Ερμής σε τρίγωνο με Ουρανό

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Σελήνης, βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Τοξότη, σε μια εντυπωσιακή όψη τριγώνου με τον Ουρανό! Είναι η όψη που ανοίγει την πόρτα σε καινούργιους ορίζοντες και σε προτρέπει να αλλάξεις τελείως τη συμβατική μέχρι τώρα οπτική σου. Σε ωθεί να επιτρέψεις σε νέα δεδομένα, νέα οράματα, νέες ιδέες, να βρουν έδαφος στις σκέψεις σου και να γίνουν το εφαλτήριο για μια καινούργια διαδρομή στη ζωή σου! Να πειραματιστείς με άγνωστα πεδία, άγνωστους ανθρώπους, που ενδεχομένως μέχρι τώρα να μην είχες καμία επαφή μαζί τους. Τώρα είναι μία περίοδος, που μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με καταστάσεις και γεγονότα, τα οποία εισβάλλουν με ξαφνικό τρόπο στη ζωή σου και σου ανοίγουν νέες ευκαιρίες να εξερευνήσεις
 
Εκείνο που πρέπει να αποφύγεις, είναι η κριτική! Μην τοποθετήσεις στα γνωστά ''κλισέ κουτάκια'' του μυαλού σου οτιδήποτε έρχεται τώρα στη ζωή σου. Άφησε ανοιχτό το νοητικό σου πεδίο, έτσι ώστε να μπορέσεις να δεις με μια καινούργια άποψη τα πράγματα και τα πρόσωπα. Και πού ξέρεις, μπορεί δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις στο μυαλό σου, να δημιουργήσεις και τελείως άλλες προϋποθέσεις στη ζωή σου!
 
Είναι ένας άκρως ενθαρρυντικός και αισιόδοξος κύκλος, που σου δίνει τη δυνατότητα να πας παραπέρα, να ανοίξεις καινούργια κεφάλαια, να δημιουργήσεις καινούργιες σχέσεις, να φύγεις απ’ οτιδήποτε είναι συμβατικό και λειτουργεί καταπιεστικά απέναντι στην ψυχολογία σου. Και βεβαίως, είναι ένας κύκλος που σε προτρέπει να ερωτευτείς!
 
Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία που προηγήθηκε, είναι ήδη ενεργό στον κύκλο αυτόν και ναι σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια δυναμική εκκίνηση, που αφορά στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν να οδηγήσει ακόμα και μπροστά στην πόρτα σου το πρόσωπο εκείνο, που έχει τις προϋποθέσεις να φέρει στη ζωή σου την χαρά και το χαμόγελο!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στους Διδύμους

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είστε από αυτούς που μπορείτε να ελπίζετε πως το όραμα, το όνειρο, που σας συντροφεύει εδώ και καιρό, έχει έρθει η ώρα να γίνει πραγματικότητα! Το ερώτημα είναι: Πόσο διατεθειμένος είσαι να αλλάξεις, για να το ακολουθήσεις; Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Μίλησε τώρα μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 1 ως 7 Δεκεμβρίου 2014.

Άστρα να πάνε και τον Δεκέμβριο! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates. Από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Αστρολογικές προβλέψεις 1 ως 7 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Οι έρωτες Αφροδίτης-Δία, ένας επαναστάτης Άρης και μια διαφορετική Πανσέληνος!

Να έχετε ένα υπέροχο τριήμερο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

Πανσέληνος στους Διδύμους και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-12-2014 20:00:00