Quantcast
blank
 
blank

Τριήμερο 19 ως 21 Σεπτεμβρίου, με τη Σελήνη στον Λέοντα: Ψυχική έξαρση και ερωτικά παιχνίδια…

 
Τριήμερο 19 ως 21 Σεπτεμβρίου, με τη Σελήνη στον Λέοντα: Ψυχική έξαρση και ερωτικά παιχνίδια…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του τριημέρου 19 ως 21 Σεπτεμβρίου

Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου

Η συναισθηματική καταιγίδα καταλαγιάζει

Η εβδομάδα φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της και η διάθεσή μας για εξωστρέφεια αυξάνεται. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον εκφραστικό Λέοντα, σχηματίζοντας πολυάριθμες ευνοϊκές όψεις, μπορούμε επιτέλους να αφήσουμε για λίγο πίσω μας τη συναισθηματική καταιγίδα των προηγούμενων ημερών και να αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους να διασκεδάσουν.

Ώρα για… παιχνίδι

Το διάστημα που η Σελήνη κινείται στον παιχνιδιάρη Λέοντα κάθε μήνα, αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία να συμπεριφερθούμε και πάλι σαν παιδιά, χωρίς ενδοιασμούς και ντροπές. Η σημερινή μέρα, λοιπόν, είναι ιδανική για να ανοιχτούμε στους άλλους, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας στο ερωτικό αντικείμενο του πόθου μας και να νιώσουμε χαρούμενοι και ξεχωριστοί. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της Σελήνης, είναι με το να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τις καθημερινές υποχρεώσεις και να αναζητήσουμε την ευτυχία εκεί έξω…

Το μεγάλο τρίγωνο στα πύρινα

Τις μεσημεριανές ώρες, η εξωστρεφής αυτή Σελήνη σχηματίζει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη. Το κλίμα γίνεται ακόμα πιο αισιόδοξο και η ενέργεια ακόμα πιο θετική, κάτι το οποίο συνεχίζεται μέχρι τις βραδινές ώρες, όταν το φεγγάρι θα πλησιάσει τον Δία και τον Ουρανό. Όλες αυτές οι όψεις σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο στα πύρινα ζώδια, δημιουργώντας ένα έξοχο πλανητικό σκηνικό, μέσα από το οποίο μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα και δημιουργικά. Η ενθουσιώδης αυτή διάθεση πρόκειται να διαρκέσει καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου

Η απλότητα φέρνει χαρά

Η Αφροδίτη από την Παρθένο πλησιάζει στον σχηματισμό εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό σήμερα, τονίζοντας τη σημασία των απλών, καθημερινών απολαύσεων. Οι ώρες αυτές είναι ιδανικές για να ευχαριστηθούμε τα απλά πράγματα στη ζωή, να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας, να λάβουμε τα εύσημα για τους κόπους μας και να εξετάσουμε την πρόοδο που έχουμε κάνει στις διαπροσωπικές μας σχέσεις.
 
Ακόμη, σήμερα μπορούμε να κάνουμε κάποιες μακροπρόθεσμες επενδύσεις, που αφορούν είτε την τσέπη είτε την καρδιά μας. Άλλωστε, με τη Σελήνη να «αδειάζει», ενώ συνεχίζει να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, αυτό το Σαββατοκύριακο αποτελεί τη στιγμή που αποδεσμευόμαστε από το παρελθόν και ανοίγουμε τις κεραίες μας για να συντονιστούμε με το μέλλον…

Ένα μικρό φρένο στις απολαύσεις

Κοντά στις μεσημεριανές ώρες, κορυφώνεται η όψη συνόδου μεταξύ της Σελήνης και του Δία στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ παράλληλα το φεγγάρι τριγωνίζει τον Ουρανό από το Κριό, φέρνοντας ένα κλίμα ενθουσιασμού και ψυχικής έξαρσης. Όμως, καθώς θα πλησιάζουμε προς το βράδυ, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, πρόκειται να βάλει ένα φρένο στην συναισθηματική εφορία. Η προσοχή μας θα στραφεί σε πρακτικά ζητήματα, σε επαγγελματικές εκκρεμότητες ή σε μικροδουλειές και υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι.

Πράξεις αγάπης

Αργότερα, το κλίμα επανέρχεται στους προηγούμενους χαλαρούς ρυθμούς, καθώς η Σελήνη πλησιάζει στον σχηματισμό εξαγώνου με τον Ερμή από τον Ζυγό. Μπορούμε να περάσουμε το βράδυ του Σαββάτου παρέα με καλή συντροφιά, επικοινωνιακή διάθεση και γενναιόδωρες πράξεις προς αυτούς που αγαπάμε. Την ίδια στιγμή, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που έχει φτάσει στην κορύφωσή του, σφραγίζει νέες σχέσεις και συμφωνίες, που ήρθαν για να μείνουν…

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου

Η κρίση θολώνει

Ο Άρης από τον Τοξότη πρόκειται να τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, μια όψη που κορυφώνεται τα ξημερώματα της Δευτέρας. Το δυσαρμονικό τετράγωνο μεταξύ των δύο πλανητών, θα προκαλέσει μια εσωτερική αναστάτωση και έναν αποπροσανατολισμό, που θολώνει την κρίση μας στην ανάληψη αποφάσεων. Από την άλλη, καλλιτεχνικές ανησυχίες και πνευματικές αναζητήσεις θα ευνοηθούν ιδιαίτερα υπό την επιρροή αυτής της όψης.

Η Σελήνη στην πρακτική Παρθένο

Στο ίδιο κλίμα θα βρίσκεται και η Σελήνη, η οποία νωρίς το πρωί μπαίνει σε φάση κενή πορείας, επιτάσσοντας χαλάρωση και αποφυγή λήψης αποφάσεων. Καλό θα είναι να απολαύσουμε μια πιο ξέγνοιαστη μέρα και να γεμίσουμε τον χρόνο μας με δραστηριότητες που ξεκουράζουν σώμα και πνεύμα. Άλλωστε, το απόγευμα η είσοδος της Σελήνης στην πρακτική Παρθένο θα τονώσει ακόμη περισσότερο το παραπάνω, ωθώντας μας να ασχοληθούμε με τη φυσική μας κατάσταση αλλά και να οργανώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Κίνδυνοι εξαπατήσεων

Πρέπει να έχουμε κατά νου, ότι όσο το τετράγωνο μεταξύ του Άρη με τον Ποσειδώνα κορυφώνεται, η προσπάθειά μας να εξελίξουμε σχέδια και να προωθήσουμε τα πλάνα μας, μπορεί να αποδειχθεί άκαρπη, αφού κρύβονται παγίδες και κίνδυνοι εξαπατήσεων. Ο καλύτερος τρόπος να διοχετεύσουμε την ενέργεια αυτής της όψης, είναι μέσα από τον αλτρουισμό, μέσα από δημιουργικές και πνευματικές δραστηριότητες ή ακόμη και με μια απλή βόλτα στη θάλασσα.
 

Άλλωστε, η όψη χιαστή μεταξύ του Δία από τον Λέοντα με τον Χείρωνα από τους Ιχθείς, που πλησιάζει στην κορύφωσή της, βοηθά στο να προσεγγίσουμε τα πράγματα με διάθεση συγχώρεσης και κατανόησης… Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΜΑΝΟΣ στο 54529 ή κάλεσε στο 14788.

Για αναλυτικές προβλέψεις, όσον αφορά τα αισθηματικά και επαγγελματικά, διαβάστε τα ζώδια σήμερα. Επιλέξτε το ζώδιο σας:
 
 

Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου

Η Σελήνη στον Λέοντα και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2014 23:58:00