blank
 
blank

Ανάδρομος Ερμής στις 21 Οκτωβρίου 2013: Πως θα επηρεάσει την ερωτική και συναισθηματική μας ζωή μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί;

 
Ανάδρομος Ερμής στις 21 Οκτωβρίου 2013: Πως θα επηρεάσει την ερωτική και συναισθηματική μας ζωή μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ανάδρομος Ερμής του Οκτωβρίου 2013

Από τις 21 του Οκτωβρίου, μέχρι της 9 Νοεμβρίου, ο Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού. Και μόνον αυτή η θέση είναι αρκετή για να βαρύνει αισθητά το κλίμα στην επικοινωνία. Η εσωστρέφεια, ο υποκειμενικός τρόπος αντίληψης συνέπεια της υπερ-συναισθηματικής φύσης του ζωδίου, δεν βοηθούν σε μία πιο ξεκάθαρη, αλλά και πιο ελεύθερη ροή, νοητικής και συναισθηματικής ανταλλαγής. Πόσο μάλλον τώρα, που για τις επόμενες είκοσι μέρες θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. (Μάθετε λεπτομέρειες στην τηλεοπτική εκπομπή μας, στο τέλος αυτού του άρθρου, για τι θα συμβεί το μεσοδιάστημα από 21 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου, με προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο).

Ο ανάδρομος Ερμής και η πορεία προς τα «πίσω»

Ο συνδυασμός Ερμής στον Σκορπιό και ανάδρομη πορεία, «θεωρείται ως ο πλέον ιδανικός» για να πάμε πίσω. Πόσο πίσω; Τόσο όσο χρειάζεται για να αναδυθούν στην μνήμη μας, μπορεί και γεγονότα που ποτέ άλλοτε δεν είχαμε θυμηθεί. Ο διελαύνων Ερμής από τον εκπρόσωπο του Πλούτωνα τον Σκορπιό, μας βάζει στην διαδικασία, να φτάσουμε πολύ βαθιά στον εαυτό μας, και αυτό εκτός των άλλων σημαίνει, να έρθουμε αντιμέτωποι με επιθυμίες, που μπορεί και να τις κρύβουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό.
Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής και η επανασύνδεση των πρώην εραστών

Ειδικά, περιπτώσεις ανολοκλήρωτων ερώτων, που είτε δεν επιτρέψαμε εμείς, είτε οι ίδιες οι συνθήκες να κλείσουν τον κύκλο τους. Περίοδο Επανασυνάντησης θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το διάστημα που ακολουθεί. Είτε για να ξαναγεννηθεί μια κατάσταση είτε για να «πεθάνει», προκειμένου να προχωρήσουμε παρακάτω.
 
Και ειδικά τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Σκορπιοί Υδροχόοι Ταύροι και Λέοντες, είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να βιώσετε δυνατές εμπειρίες μέσα από κατάσταση ερωτικής αναζωπύρωσης.
 
Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, να είστε προετοιμασμένοι, γιατί το παιχνίδι, το κάνει ο Κρόνος (μέσα από την σύνοδο που κάνει με τον Ερμή) να γίνεται πολύ δύσκολο. Δεν θα μπορέσετε να λειτουργήσετε με αυτόν τον «τυφλό» θα λέγαμε τρόπο που θέλει ο Σκορπιός να λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις, αφού το σημαίνον γι αυτόν είναι το πάθος, ακόμα και αν πρόκειται για εντελώς ακατάλληλη σχέση.
 
«Βλέπω αυτό που θέλω να βλέπω», ακόμα και αν πρόκειται για αλήθειες, εκεί που δεν υπάρχουν. Έτσι συνήθως λειτουργεί ο Ερμής στον Σκορπιό. Στην παρούσα φάση όμως, ο Κρόνoς από δίπλα σαν αυστηρός επιτηρητής, δεν θα επιτρέψει να επενδύσουμε σε σχέσεις που δεν βοηθούν με τρόπο υγιή στην εξέλιξή μας.

Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581).


Ο Ερμής σε τρίγωνο με Δία και το "στιγμιαίο λάθος"

Παράλληλα όμως, έχουμε το τρίγωνο Ερμή με τον Δία, που αντίθετα με το Κρόνο που είναι το φρένο, λειτουργεί σαν το γκάζι, παροτρύνοντάς μας να μπούμε στο παιχνίδι της πρόκλησης, φτάνει μόνο να ζήσουμε και να απολαύσουμε τις στιγμές, ακόμα και αν αντικειμενικά τα πράγματα δεν μας οδηγούν σε αίσιο τέλος. Γιατί, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, πως οποιοδήποτε ξεκίνημα γίνεται με Ερμή Ανάδρομο, δεν έχει ευτυχή έκβαση.

Ο ανάδρομος Ερμής και η "αέναη" εκκρεμότητα του τέλους των επιφανειακών σχέσεων.

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις σχέσεων που ξεκίνησαν με Ερμή ανάδρομο, που τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε μια συνεχή εκκρεμότητα, όχι όμως κάτω από ομαλές συνθήκες, κυρίως σε ότι αφορά το κομμάτι της επικοινωνίας.
 
Γι αυτές τις περιπτώσεις, αυτή η περίοδος, πιθανόν να σημάνει και την μεγάλη ευκαιρία, ώστε να δώσουμε οριστικό τέλος, προκειμένου να γυρίσουμε σελίδα στην ερωτικο-συναισθηματική μας ζωή.
 
Ακόμα και αν η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη, η σύνοδος Ερμή Κρόνου μας βοηθά, να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, να αναζητήσουμε τις αιτίες, και το πιο σημαντικό ακόμα να πάρουμε τις απαντήσεις που πιθανόν να μην δόθηκαν ποτέ. Και μία ακόμα σημαντική ευκαιρία μέσα από το τρίγωνο Ερμή Δία, να αποκαταστήσουμε μέσα μας τα πράγματα, μετουσιώνοντας τα όποια αρνητικά συναισθήματα, αφού η θέση το Δία στον Καρκίνο, μας τροφοδοτεί με συναισθήματα τέτοια, ώστε να περάσουμε στην κατανόηση, και ο Κρόνος, να μας βάλει στην διαδικασία να αναλάβουμε κι εμείς την προσωπική μας ευθύνη.

Πως και ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή.

Τα ζώδια του νερού, κυρίως οι Καρκίνοι και οι Ιχθύες είναι αυτά, που θα βγουν πιο ωφελημένα θα μπορούσαμε να πούμε από ανάλογες διαδικασίες. Πολύ πιθανόν να εισπράξουν συναισθηματική επιβεβαίωση, από σχέσεις του παρελθόντος. Ας κοιτάξουν όμως όσο πιο αντικειμενικά γίνεται στα πράγματα, προκειμένου να αναγνωρίσουν την αλήθεια τους, και σύμφωνα με τις ανάγκες της υπάρχουσας πραγματικότητας. Το ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικό κλίμα, οι μνήμες του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανόν, να τους εθίσουν σε μία κατάσταση που δεν τους αφορά πια.
 
Όλα αυτά τα οποία αναφέρθησαν αφορούν όλες τις ζωδιακές κατηγορίες (μπορεί σε λιγότερο ποσοστό κάποιες από αυτές), όμως κάθε τέτοια ισχυρή επιρροή, επιδρά στο ασυνείδητο, και πόσο μάλλον τώρα, που ο κυβερνήτης του Σκορπιού ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης που εξουσιάζει το συλλογικό ασυνείδητο, με τρόπο καθόλου εύκολα διαχειρίσιμο.
 
Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στο άρθρο: Ανάδρομος Ερμής στις 21 Οκτωβρίου 2013.

Τι έρχεται μετά τον ανάδρομο Ερμή

Ας μην ξεχνάμε την δεύτερη έκλειψη που θα λάβει χώρα στις 3 Νοεμβρίου, στην 11η μοίρα του Σκορπιού. Φίλοι Σκορπιοί, προσδεθείτε, και με κάθε τρόπο προσπαθήστε να κρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας. Μην ενδώσετε σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, κρατήστε απόσταση από άτομα χειριστικά, που πιθανόν να προσπαθήσουν να παραβιάσουν τα όριά σας. Ευτυχώς που ο Κρόνος, σας κρατά σε συνεχή επαγρύπνηση.


Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581).


Τηλεοπτική εκπομπή: Τι θα συμβεί το μεσοδιάστημα από 21 Οκτωβρίου έως 10 Νοεμβρίου, με προβλέψεις για το ζώδιο σας, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθε πως θα σε επηρεάσουν:

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-10-2013 00:00:00