blank
 
blank

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Νέα ξεκινήματα, αλλά συχνά και ρήξεις ή ακραίες συμπεριφορές. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό. Νέα ξεκινήματα, αλλά συχνά και ρήξεις ή ακραίες συμπεριφορές. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος κι Έκλειψη Σελήνης στον Κριό.

Σήμερα μιλάμε για την Πανσέληνο του Οκτωβρίου, η οποία συνοδεύεται και από έκλειψη Σελήνης στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, στις 2:37 τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στην εικοστή Πέμπτη μοίρα του Κριού. Η ισχύς της θα κρατήσει μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, όπου έχουμε την επομένη έκλειψη στο Σκορπιό.
 
Δεδομένου ότι είναι μια σεληνιακή έκλειψη, λειτουργεί περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο, σε επίπεδο συναισθημάτων. Θα υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία θα ωθήσει σε νέα ξεκινήματα, αλλά συχνά και σε υπερβολικές ή ακραίες συμπεριφορές. Είναι πιθανό να έρθουμε αντιμέτωποι με το κλείσιμο ενός κύκλου, ο οποίος κατά βάση αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά παράλληλα θα δώσει τη θέση του σε έναν νέο που ανοίγει, σε μια νέα εκκίνηση που θα γίνει τώρα με ορμητικότητα και με ένταση. Αυτά τα νέα ξεκινήματα συχνά γίνονται χωρίς να λάβουμε υπόψιν κάποιες παραμέτρους, τις οποίες θα έπρεπε να συνυπολογίσουμε, κι αυτό πολύ πιθανόν να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις ή βιαστικούς χειρισμούς, γι’ αυτό και θέλει προσοχή.
 
Θα υπάρξει επίσης ένα θέμα με τις επικοινωνίες. Πολύ συχνά θα νιώσουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε με τους άλλους δεν είναι και ο καλύτερος, ούτε είναι εύκολο να τους καταλάβουμε, αλλά και ούτε είναι εύκολο να μας καταλάβουν. Θα χρειαστεί δηλαδή αρκετή προσπάθεια προσαρμογής, για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε επί της ουσίας, αφού όπως είπαμε όλα κινούνται κάτω από ένα έντονο συναισθηματικό φίλτρο, που ασχολείται περισσότερο με το “εγώ” και δύσκολα θα ασχοληθεί με το “εμείς”.
 
Θα υπάρξουν ζητήματα που θα μας απασχολήσουν και που θα έχουν να κάνουν με την επικοινωνία, με το εμπόριο, με τα γραπτά και με τις μετακινήσεις. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και στο τι λέμε αυτή την εποχή, αλλά και στο πώς δεχόμαστε αυτά που μας λένε οι άλλοι, γιατί πολύ εύκολα τα πράγματα μπορεί να παραμορφωθούν, να λειτουργήσει δηλαδή ένας παραμορφωτικός καθρέφτης στις επικοινωνίες μας, με αποτέλεσμα άλλα να λέμε και άλλα να καταλαβαίνουν οι γύρω μας, άλλα να μας λένε και άλλα να καταλαβαίνουμε εμείς.
 
Και βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο οι ειδήσεις που θα έρθουν στ’ αυτιά μας την περίοδο αυτή να μην είναι ιδιαίτερα καλές, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο. Αλλά και γενικά, θα υπάρξει μια έντονη τάση διόγκωσης, τόσο των ειδήσεων όσο και αυτών που εμείς θέλουμε να περάσουμε στους άλλους, καθώς μπορεί να το κάνουμε να φαίνεται υπερβολικό ή να του δίνουμε μεγαλύτερες διαστάσεις από τι αξίζει.
 
Εκείνο που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι το γεγονός ότι υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια έντονη τάση εξαπάτησης και παραπλάνησης. Συχνά θα προκύπτουν γεγονότα, που θα λειτουργούν τελείως παραπλανητικά στο όλο σκηνικό. Θα λειτουργήσει επίσης έντονα και το παρασκήνιο, αφού η Πανσέληνος αυτή κρύβει πολλά παρασκηνιακά παιχνίδια. Ενδεχομένως να γίνουμε μάρτυρες φυσικών καταστροφών ή ατυχημάτων, τα οποία έχουν να κάνουν με χημικά, αλλά και να έρθουν στο προσκήνιο θέματα, τα οποία αφορούν στην υγεία.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την έκλειψη Σελήνης

Αυτοί που δεχόταν την επιρροή της Πανσελήνου πιο έντονα είναι σαφώς οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, που έχουν τον Ήλιο τους κοντά στην 25η μοίρα των ζωδίων, αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο σας, καθώς επίσης και τα άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθετε πως θα σας επηρεάσουν:

Πανσέληνος-Έκλειψη Σελήνης Οκτωβρίου και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Έντονα τα γεγονότα και οι εξελίξεις στη ζωή σου και πολύ πιθανό να θελήσεις τώρα να κλείσεις έναν σημαντικό κύκλο, ο οποίος νιώθεις ότι δεν έχει άλλο κάτι να σου προσφέρει, περισσότερο σε ό,τι αφορά στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου. Ακόμα κι αν έχεις μια μόνιμη σχέση ή γάμο, θα νιώσεις έντονα την παρόρμηση του συναισθήματος να σε κυριεύει, ίσως και να σε ωθεί σε μια υπερβολή, που θα σε κάνει να κινηθείς πιο παρορμητικά. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το προσέξεις, να πάρεις το χρόνο σου και να σκεφτείς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις, προκειμένου να προστατέψεις τα μέχρι τώρα κεκτημένα σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς που έχουν γεννηθεί 15, 16 και 17 Απριλίου. Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί 22, 23 και 24 Μαρτίου χρειάζονται πάρα πολύ προσοχή, μια και τώρα μπορεί εύκολα να εξαπατηθούν ή ακόμα και να πέσουν θύματα προσώπων ή καταστάσεων, γι’ αυτό καλό είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, αφού μπορεί να υπάρξει ένα παρασκήνιο, το οποίο λειτουργεί με αρκετά ύπουλο τρόπο απέναντί τους και μπορεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Γενικά πάντως, απαιτείται μεγάλη προσοχή και στην ερωτική ζωή σας, αλλά και τα νέα πρόσωπα που εμφανίζονται μπροστά σας τώρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η έκλειψη θα σου προκαλέσει μια έντονη εσωτερική αναστάτωση. Θα έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες αλλαγές, να αποκτήσεις νέα ενδιαφέροντα και να μπεις σε νέες καταστάσεις. Όμως, μπορεί να μην έχεις βρει ακόμα τον τρόπο να το κάνεις κι αυτό να σε πιέζει ακόμα περισσότερο, γιατί η επιθυμία σου είναι να αλλάξεις ίσως ακόμα και κάποιες από τις σχέσεις σου. Επίσης μπορεί να υπάρξει και μια μορφή παρασκηνίου, το οποίο να δρομολογεί κάποια πράγματα για σένα πίσω από την πλάτη σου κι αυτό καλό είναι να το έχεις υπόψη σου, γιατί λίγο παρακάτω θα βγει στην επιφάνεια και θα το βρεις μπροστά σου. Πολύ πιθανό μάλιστα αυτό να συμβαίνει στον εργασιακό σου χώρο, που τώρα θα παρουσιάσει μια ένταση και μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα και καταστάσεις. Γενικά να ξέρεις πως το εργασιακό κλίμα δεν είναι το καλύτερο αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους που έχουν γεννηθεί 15, 16 και 17 Μαΐου. Οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 21, 22 και 23 Απριλίου, να ξέρετε πως η ερωτική σας ζωή θα παρουσιάσει έντονες εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να δείχνουν καλές, όμως χρήζουν πολύ μεγάλης προσοχής, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εκείνο που επηρεάζεται την περίοδο αυτή, είναι ο κύκλος των φιλικών σου σχέσεων, όπου υπάρχει το ενδεχόμενο να περάσουν από μια φάση ξεκαθαρίσματος. Πολύ πιθανόν κάποιες διαφωνίες του παρελθόντος ή κάποια θέματα τα οποία προέκυψαν στο παρελθόν, τώρα να βγούνε μπροστά σου και να γίνουν πιο έντονα, σε σημείο που μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε ρήξεις, με κάποια πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον. Από την άλλη μεριά, υπάρχει και το ενδεχόμενο εσύ να βλέπεις πιο καχύποπτα τα πράγματα, χωρίς η οπτική σου να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γι’ αυτό φρόντισε να εξετάσεις προσεκτικά τα γεγονότα, πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις. Και στην ερωτική σου ζωή δρομολογούνται έντονες εξελίξεις. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείς μπροστά σε μια νέα ερωτική ιστορία, πολλά υποσχόμενη, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Διδύμους που έχουν γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιουνίου. Επίσης, την περίοδο αυτή θα έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδιά σου και μάλιστα στους κατάλληλους αποδέκτες, που θα σταθούν κοντά σου και θα σε βοηθήσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι ένα δύσκολο φεγγάρι αυτό για σένα, φίλε Καρκίνε, και εστιάζει περισσότερο στα ζητήματα που αφορούν στην επαγγελματική σου ζωή, η οποία περνά μια ένταση όλο αυτό το διάστημα. Γεγονός είναι ότι πιέζεσαι ιδιαίτερα και δεν αποκλείεται, από την πίεση αυτή που βιώνεις, να λειτουργήσεις περισσότερο παρορμητικά και να βγάλεις συμπεριφορές, οι οποίες θα έχουν μια δόση υπερβολής στον επαγγελματικό σου τομέα. Και βεβαίως, μπορεί η συμπεριφορά ή η αντίδρασή σου να έχει να κάνει και με παρελθοντικά ζητήματα, τα οποία τώρα βγαίνουν με πολλή ένταση στην επιφάνεια και δημιουργούν διενέξεις και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπά του επαγγελματικού σου χώρου. Ίσως ακόμα και να διαπιστώσεις πως ένας συνεργάτης σου δεν είναι τόσο εντάξει όσο νόμιζες, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί 17, 18 και 19 Ιουλίου. Για σένα μάλιστα μπορεί να υπάρξει ένταση και στην προσωπική σου ζωή, κυρίως σε ό,τι αφορά στο οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και στο σύντροφό σου, καθώς ίσως να καταλάβεις ότι υπάρχει ένα κενό στη σχέση μαζί του, το οποίο καλείσαι να αφενός να το δεις, αφετέρου να κάνεις διορθωτικές κινήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΛΕΩΝ
Με την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης, εκείνο που θα νιώσεις πολύ έντονα είναι μια τάση να ξεφύγεις από ό,τι μέχρι τώρα σε πιέζει και να αλλάξεις πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Θα υπάρξει μια έντονα συναισθηματική φόρτιση, η οποία ενδεχομένως να σε οδηγήσει στο να πάρεις κάποιες θέσεις, οι οποίες μάλλον θα έχουν μια δόση υπερβολής και που θα πρέπει να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, αν θέλεις να κρατήσεις τις ισορροπίες. Επίσης, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με έναν νέο κύκλο γνώσης, ο οποίος ενδεχομένως να είναι και περισσότερο εσωτερικός, να σχετίζεται περισσότερο με την αυτογνωσία. Γενικά, την περίοδο αυτή θα έχεις μια έντονα κοινωνική δραστηριότητα, που θα φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου, και είναι πολύ πιθανόν, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 17, 18 και 19 Αυγούστου, ένα νέο πρόσωπο να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και στο μέλλον, μέσα από μια ερωτική γνωριμία που ξεκινά τώρα. Εκεί που πρέπει να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός είναι στην οικονομική σου ζωή, γιατί ίσως να μπεις στον πειρασμό να ξοδέψεις περισσότερα απ’ όσα είχες υπολογίσει και αυτό να σου δημιουργήσει μια χαοτική κατάσταση στον προϋπολογισμό σου. Πολύ πιθανό να υπάρξουν και κάποια διλήμματα, σχετικά με χρήματα τρίτων και στο πώς θα τα χειριστείς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονες εσωτερικές αναταράξεις φέρνει ο κύκλος αυτός του φεγγαριού και θα νιώσεις το μέσα σου μπερδεμένο και συχνά με πολλά διλήμματα. Αυτό αφορά περισσότερο στο ερωτικό κομμάτι της ζωής σου, που τώρα γίνεται πιο έντονο, μια και η συναισθηματική του σου φόρτιση γεννά επιθυμίες, τις οποίες δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνεις ιδιαίτερα απαιτητικός από τον ερωτικό σου σύντροφο, ζητώντας να καλύψει το δικό σου συναισθηματικό κενό. Ιδιαίτερα οι Παρθένοι που έχετε γεννηθεί 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διλήμματα, τα οποία αφορούν στην οικονομική σας ζωή και συγκεκριμένα τα χρήματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως τράπεζες, εφορία, διατροφές κλπ. Ίσως ακόμα να προβληματιστείτε με τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών σας. Οι Παρθένοι που έχουν γεννηθεί 24, 25 και 26 Αυγούστου καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις τους και τις συνεργασίες τους γιατί ενδεχομένως να βρεθούν εκτεθειμένοι. Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο, το παρασκήνιο το οποίο λειτουργούσε μέχρι τώρα πίσω από την πλάτη σας, να βγει μπροστά σας και να σας προκαλέσει μια αναστάτωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΖΥΓΟΣ
Στον άξονά σου και πάλι η έκλειψη του Οκτωβρίου, φίλε Ζυγέ, και σαφώς τα πράγματα δεν είναι τα καλύτερα για σένα, μια και τώρα θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα πιεστικά στις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου. Θα νιώσεις πως βρίσκεσαι σε μια περίοδο κρίσης, όπου πρέπει να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε δεν αντέχεις ή σε πιέζει. Καλό είναι να είσαι ιδιαιτέρα προσεκτικός, τόσο στο τι λες όσο και στο πώς αντιδράς, γιατί ενδεχομένως να βρεθείς μπροστά σε προκλητικές συμπεριφορές, οι οποίες θα εγείρουν έντονα συναισθήματα. Καλό είναι να λειτουργήσεις με διαλλακτικότητα και να μην εκδηλώσεις περισσότερη ένταση από ό,τι χρειάζεται, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 18, 19 και 20 Οκτωβρίου. Είναι μια εποχή που πολύ εύκολα μπορεί να κλείσουν κάποιοι κύκλοι, σε σχέση με τα ερωτικά ή με τις συνεργασίες σου, γι’ αυτό αν δεν είσαι σίγουρος για το τι θέλεις να κάνεις, φρόντισε να μη “σκαλίσεις” κάποια ζητήματα. Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στα νέα πρόσωπα που πιθανόν να έρθουν στη ζωή σας, γιατί τα πράγματα ίσως να μην είναι έτσι όπως φαίνονται. Κράτησε αποστάσεις και με κάποια πρόσωπα από το φιλικό σας χώρο, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν αρκετές εντάσεις ή να σας δώσουν κάποιες υποσχέσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορέσουν να τηρήσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γεγονός είναι πως σε ό,τι αφορά τον εργασιακό σου χώρο, θα χρειαστεί να λειτουργήσει σε αρκετά ευέλικτα την περίοδο αυτή. Ενδεχομένως να προκύψουν ζητήματα με πρόσωπα ή καταστάσεις, τα οποία να μην είναι ιδιαίτερα εύκολα στη διαχείρισή τους. Επίσης, παίζει και ένα παρασκήνιο, το οποίο μάλλον δεν λειτουργεί υπέρ σου και μπορεί να βρεθείς έως και εκτεθειμένος. Γι’ αυτό φρόντισε να μην ανακατεύεσαι σε λόγια, συζητήσεις ή ακόμα και ίντριγκες, που μπορεί να προκύπτουν την περίοδο αυτή στο χώρο της δουλειάς σου, ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί 18, 19 και 20 Νοεμβρίου. Για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί 25, 26 και 27 Οκτωβρίου, χρειάζεται πολλή προσοχή σε ό,τι αφορά στην ερωτική σας ζωή, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο ένα πρόσωπο, που ήδη υπάρχει στη ζωή σας είτε μπαίνει τώρα, να μην μπορέσει να είναι συνεπής σε αυτά που σας υπόσχεται και να σας απογοητεύσει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται τώρα στον τομέα της ερωτικής σου ζωής. Καλό είναι να είσαι αρκετά συγκρατημένος στους χειρισμούς σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να νιώσεις ότι παρασύρεσαι από ένα κύμα εξελίξεων, το οποίο δεν μπορείς να ελέγξεις. Δεν αποκλείεται είναι να μπει στη ζωή σου ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα φέρει αρκετές αναταράξεις στην ερωτική σου ζωή, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου. Για σένα είναι μια πολύ καλή περίοδος, για να προωθήσεις τα σχέδια και τις ιδέες σου και να βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους, οι οποίοι θα ανταποκριθούν και θα σε βοηθήσουν. Πολύ πιθανόν να έχεις και την ευκαιρία να εξελίξεις κάτι, που μπορεί να το δουλεύεις καιρό στο μυαλό σου και που τώρα ήρθε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Αν έχεις παιδιά, μπορεί να προκύψει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, το οποίο σχετίζεται με αυτά. Για τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί 24, 25 και 26 Νοεμβρίου, οι ημέρες αυτές είναι SOS! Φρόντισε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και τους ανθρώπους του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Μην εμπιστεύεστε ό,τι σας λένε και αποφύγετε να δεσμευτείτε χωρίς να ξέρετε τι ακριβώς αναλαμβάνετε, διότι ενδέχεται να εμπλακείτε σε χαοτικές καταστάσεις, οι οποίες μάλλον δεν θα σας βοηθήσουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Έχει αρκετό βαθμό δυσκολίας η Πανσέληνος αυτή για σένα, περισσότερο σε ό,τι αφορά στα οικογενειακά σου ζητήματα, που τώρα έρχονται με κάποιο τρόπο στο προσκήνιο, μέσα από πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να λειτουργήσουν αρκετά πιεστικά απέναντι σου και να σε οδηγήσουν σε μια ανεξέλεγκτη αντίδραση. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί 16, 17 και 18 Ιανουαρίου, υπάρχουν εξελίξεις και στον επαγγελματικό τομέα, στον οποίο καλείστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο πώς χειρίζεται τα πρόσωπα και τις καταστάσεις, γιατί και εδώ μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρνητικές συμπεριφορές, πιεστικές, στις οποίες και θα αντιδράσετε έντονα. Εκείνο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί 23, 24 και 25 Δεκεμβρίου θα υπάρξουν εξελίξεις, οι οποίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν, όμως καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα πρόσωπα που έρχονται τώρα στη ζωή σας, γιατί αυτό που βλέπετε μπορεί να μην είναι και το πραγματικό τους πρόσωπο. Επίσης, αν έχετε νομικά ζητήματα φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Καλό είναι να αποφύγετε αυτή την περίοδο την όποια ανακίνηση τέτοιων ζητημάτων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υπάρχει μια μεγάλη κινητικότητα με την Πανσέληνο αυτή, που σε βάζει σε μια διαδικασία εγρήγορσης. Θα νιώσεις ότι έχεις πάρα πολλά πράγματα να κάνεις και κατά μια έννοια θα διευκολυνθεί η καθημερινότητά σου, οι συναλλαγές και οι επαφές σου. Η κοινωνική σου ζωή επίσης θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, όπως και οι επαφές σου με πρόσωπα που μπορεί να σου δώσουν τη δυνατότητα κάποιων ευκαιριών, που χρειάζεσαι προκειμένου να προωθήσεις τα ζητήματά σου. Βεβαίως, η ερωτική σου ζωή κινείται και αυτή σε αρκετά καλό δρόμο, μια και ενδέχεται να υπάρξουν οι γνωριμίες εκείνες, οι οποίες κάτι παραπάνω έχουν να σου πουν. Παράλληλα, υπάρχει και το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού την περίοδο αυτή, ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 14, 15 και 16 Φεβρουαρίου. Για τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί 22, 23 και 24 Γενάρη, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί μπορεί να προκύψουν ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά τους (και συγκεκριμένα αυτά που αφορούν τρίτους, δάνεια, εφορίες κλπ), όπου μπορεί να βρεθούν μπροστά σε μια κατάσταση, την οποία δεν θα μπορούν να ελέγξουν. Γενικότερα πάντως, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα συνεπείς και τυπικοί σε ό,τι έχετε συμφωνήσει στα οικονομικά σας, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Θα έχεις μια ιδιαίτερη τάση, μια ιδιαίτερη ώθηση να ασχοληθείς με τα οικονομικά ζητήματα, που τώρα φαίνεται ότι μπαίνουν σε μια νέα πορεία, σε ένα νέο κύκλο. Προφανώς κλείνει κάτι παλιό και ξεκινάει κάτι καινούργιο και θα νιώσεις κάπως ξαλαφρωμένος, μια και βλέπεις κάποιες προοπτικές για το μέλλον. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να είσαι ιδιαίτερα συνετός στα έξοδά σου, να μην ξοδεύεις τίποτα που δεν έχεις προγραμματίσει και γενικά να μην παρασύρεσαι σε σπατάλες, που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Οι Ιχθείς που έχετε γεννηθεί 21 και 22 Φεβρουαρίου, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέσεις και συνεργασίες την περίοδο αυτή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος τα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή σας να μην είναι αυτό που δείχνουν. Από την άλλη, προσέξτε με τι δεσμεύεστε και τι υποσχέσεις δίνετε, γιατί μπορεί να φανείτε ασυνεπείς και να μην μπορέσετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας, έστω κι αν έχετε τη διάθεση να το κάνετε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-10-2013 00:00:00