blank
 
blank

Πανσέληνος κι έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού. Προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Πανσέληνος κι έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού. Προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος κι έκλειψη της Σελήνης στον Κριό.

Η έκλειψη της Σελήνης στις 19 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, είναι το κορυφαίο αστρολογικό γεγονός της περιόδου. Πρόκειται για την τελευταία σεληνιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς και ίσως και την πιο δύσκολη, καθώς συμβαίνει στον Κριό, το πρώτο από τα παρορμητικά ζώδια, ένα ζώδιο της Φωτιάς, που συνδέεται με τις εκρήξεις, τις δυναμικές αλλαγές, ενίοτε και με την επικράτηση βίαιων καταστάσεων.
 
Πρόκειται για μια έκλειψη με μικρό σχετικά μέγεθος, πλήρως ορατή από την Ελλάδα. Ωστόσο, επειδή είναι έκλειψη παρασκιάς, το φαινόμενο δεν θα είναι ορατό με γυμνό μάτι. Οι παρακάτω χρόνοι του φαινομένου είναι σε θερινή ώρα Ελλάδος (GMT+3):
00:50:38, Έναρξη Έκλειψης Παρασκιάς
02:50:17, Μέγιστη Έκλειψη
04:49:49, Τέλος Έκλειψης
 
Η επιρροή κάθε έκλειψης ξεκινά 14-15 μέρες πριν από την εκδήλωση του φαινομένου και επεκτείνεται 14-15 μέρες μετά την έκλειψη. Άρα ήδη βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της, η οποία αναμένεται να τελειώσει με την εκδήλωση της επόμενης έκλειψης, που γίνεται στις 3 Νοεμβρίου στο Σκορπιό.
 
Για άλλη μια φορά ο λαός θα οδηγηθεί σε απεργίες και κινητοποιήσεις, προκειμένου να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα οδηγήσουν. Τα ζώδια που είναι περισσότερο ευάλωτα στην έκλειψη είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15/4, 17/7, 18/10 και 15/1.
 
Τα μουγκρίσματα του εγκέλαδου ανά την υφήλιο θα γίνουν πιο έντονα, ενώ δεν αποκλείονται και γεωφυσικά φαινόμενα και στη χώρα μας. Η Τουρκία, που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνεται ότι θα «κτυπηθεί» από τις εκλείψεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και καθώς από εδώ κι εμπρός και για δύο χρόνια οι περισσότερες εκλείψεις θα αφορούν στον παρορμητικό σταυρό, δύο χώρες που ανήκουν στην ομάδα αυτή των ζωδίων, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γερμανία, όπως έχουμε ήδη αναφέρει ανήκουν στις επισφαλείς περιοχές του πλανήτη και μάλιστα ήδη βλέπουμε τι γίνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου.

Διαβάστε παρακάτω το ζώδιο σας, καθώς επίσης και τα παρακάτω άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθετε πως θα σας επηρεάσουν:

Πώς θα επηρεάσει η έκλειψη Σελήνης τα δώδεκα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος και η έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιό σας δεν είναι άσχημη για εσάς. Αντίθετα, είναι θαυμάσια, για να συλλέξετε τους καρπούς των προσπαθειών που καταβάλλατε πρόσφατα. Οι ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές και αισθηματικές σχέσεις θα κριθούν και αν αποδειχθούν υγιείς, θα αναθερμανθούν. Οι ελεύθεροι θα γίνετε πιο κοινωνικοί, θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, θα ερωτευθείτε. Πάντως, η σταθερότητα σε μια νέα σχέση, θα εξαρτηθεί από την ωριμότητα με την οποία θα την αντιμετωπίσετε. Έτσι, όσοι έχετε σταθερή σχέση ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σύντροφό σας, που δεν αποδέχεται την αυξημένη κοινωνικότητα ή τις παρέες σας.
 
Η καλή ψυχική κατάσταση και η θετική στάση σας, προϊδεάζουν για τα θαυμάσια αποτελέσματα των συναλλαγών σας. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, χρησιμοποιώντας παράλληλα κι ένα φίλτρο αξιολόγησης των προτάσεων που σας γίνονται, ώστε να μη χάνετε χρόνο και σπαταλάτε ενέργεια. Η δημιουργικότητά σας θα έχει και υλικό αντίκρισμα. Όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, έχετε όλες τις πιθανότητες για σημαντικές επιτυχίες. Ο έρωτας σας κλείνει πονηρά το μάτι. Οι αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά στη διάρκεια μετακινήσεων, αφού κάπου εκεί έξω κυκλοφορεί ένας εκρηκτικός πειρασμός! Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΑΥΡΟΣ
Με τη σεληνιακή έκλειψη στον Κριό, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι οι καλύτερες και θα πρέπει να ελέγξετε την ανησυχία σας και να περιορίσετε την επιθετικότητά σας, για να μη χειροτερέψετε την κατάσταση. Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας ώστε να αποφύγετε προστριβές, για να μην χάσετε το δίκιο, αλλά και τα δικαιώματά σας. Να θυμάστε ότι πρόκειται να σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου, αν διατηρήσετε μια ουδέτερη στάση. Εξαιρετικά ευχάριστα τα νέα για τα οικονομικά σας, που δέχονται την εύνοια της Αφροδίτης.
 
Υπάρχει γύρω σας ένας κόσμος ευκαιριών, με τη μορφή ανθρώπων με θετική αύρα που ζητούν τη γνώμη, τη διαισθητική ματιά σας, την υποστήριξή σας και την αγάπη σας. Αποφασίστε με τι ή με ποιόν θα ασχοληθείτε σοβαρά, ζητώντας από την ενόραση να σας οδηγήσει εκεί που η λογική σας… σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ένα ξεκαθάρισμα μάλλον είναι απαραίτητο και μπορεί να γίνει με γλυκό και ήρεμο τρόπο. Οι στόχοι σας είναι κοντά στην πραγματοποίησή τους. Έχετε πείσει για την αξιοπιστία σας και αυτό θα μετρήσει πολύ στην εξέλιξή και την πορεία σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι πλανητικές όψεις και η έκλειψη σας βοηθούν να κατακτήσετε ένα σημαντικό επαγγελματικό στόχο και παράλληλα να έχετε τις οικονομικές απολαβές που σας αξίζουν. Ωστόσο, οι σπατάλες που κάνατε πρόσφατα, έχουν οδηγήσει τα οικονομικά σας σε αδιέξοδο και είναι σκόπιμο να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με σοβαρότητα. Φυσικά τα προβλήματα δεν λύνονται από την μια στιγμή στην άλλη. Ίσως χρειαστεί να βάλετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε πιστά. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και την υποστήριξη των φίλων και των κοινωνικών γνωριμιών σας, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε. Πολλοί θα αφοσιωθείτε σε ένα νέο χόμπι.
 
Οι οικογενειακές υποθέσεις θα έχουν προτεραιότητα λόγω του Άρη, αλλά δεν αποτελούν το μόνο σας ενδιαφέρον αυτό τον καιρό. Μια καινούργια γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική, ακόμα κι αν δεν έχει αισθηματική, αλλά φιλική κατάληξη. Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας. Μαζέψτε όση θετική ενέργεια μπορείτε, που θα σας χρειαστεί στον επαγγελματικό στίβο. Με τον περίσσιο δυναμισμό σας και την ανάγκη για αυτοπροβολή, μπορεί να κάνετε κάποιους να νοιώσουν άβολα ή να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες κι ενοχλημένα βλέμματα. Τα σχέδια που κάνετε τώρα, θα υλοποιηθούν άμεσα, αρκεί να μην παρασυρθείτε από την υπεροψία και τον εγωισμό. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
KAPKINOΣ
Με την έκλειψη στο μεσουράνημα τους ωροσκοπίου σας, θα δείτε τους ρυθμούς σας να εντείνονται, προκειμένου να ικανοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας. Τόσο τα επαγγελματικά σας όσο και τα οικονομικά σας θα πάρουν μια ανοδική πορεία, ενώ αν ανήκετε στους τολμηρούς, που παίρνουν εύκολα ρίσκο, οι κατάλληλες στρατηγικές θα σας οδηγήσουν σε σίγουρη επιτυχία. Η έκλειψη σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου αυξημένης κοινωνικότητας, αλλά και εκπλήρωσης στόχων. Στην αισθηματική ζωή, κάνετε σχέδια για το μέλλον.
 
Η προσοχή σας ωστόσο στρέφεται στα επαγγελματικά και στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Η επιθυμία σας να δημιουργήσετε μια σταθερή επαγγελματική βάση ίσως απαιτεί αυξημένες προσπάθειες, γεγονός που προκαλεί την δυσαρέσκεια του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Ωστόσο, το έδαφος είναι εξαιρετικά πρόσφορο αυτό το διάστημα και δεν θα πρέπει να το «βάλετε κάτω». Η αναγνώριση βρίσκεται πολύ κοντά και η επιβράβευση θα συνοδευτεί από μια αύξηση των αποδοχών σας, που θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και ηθική ικανοποίηση. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, όλες οι προσωρινές προστριβές θα ξεχαστούν. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΛΕΩΝ
Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στις 19 του μήνα, στον 9ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου. Εάν και εφόσον τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας έχουν σταθεροποιηθεί, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Μπορεί να σας κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά είστε διατεθειμένοι να χαρίσετε αυτή την πολυτέλεια στον εαυτό σας. Στο κάτω-κάτω, δεν σας χαρίστηκε τίποτα, δουλέψατε με το παραπάνω και τώρα δικαιούστε να το απολαύσετε. Οι πιο τολμηροί από σας μάλιστα θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια μετακίνηση σε άλλη χώρα.
 
Είστε από τους πιο ευνοημένους αυτής της περιόδου, καθώς ο δημιουργικός οίστρος και το πολύστροφο μυαλό σας επεξεργάζονται ιδέες και έναν πολύ αξιόλογο σχεδιασμό μιας νέας επαγγελματικής, αλλά και προσωπικής εκκολαπτόμενης επιτυχίας. Υπάρχει ακόμα λίγο άγχος, αλλά πολύ γρήγορα θα ηρεμήσετε και θα καθοδηγήσετε όχι μόνο τον εαυτό σας, αλλά και μια μικρή ομάδα ανθρώπων στην υλοποίηση ενός σημαντικού οράματος. Τα πλάνα σας είναι πραγματικά αξιόλογα και με τη δυναμική προώθηση, θα μπορέσετε να καταφέρετε τα ακατόρθωτα. Έχετε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των αγαπημένων ανθρώπων σας. Οι ερωτικές «συναλλαγές» σας βελτιώνονται σημαντικά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΠAPΘENOΣ
Η ενασχόληση με τα οικονομικά σας και τις τυχόν επενδύσεις που έχετε στο μυαλό σας, μπορούν να ολοκληρωθούν με την έκλειψη της Σελήνης, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα. Αν πάλι δεν σας απασχολεί κάτι τέτοιο, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας. Αυτό φροντίστε να το κάνετε πριν τις 21, όσο ο Ερμής θα βρίσκεται ακόμα σε ορθή πορεία και, συν τοις άλλοις, θα συμβάλλει στην καλύτερη επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Καλό θα ήταν επίσης να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες, ώστε να είστε ξένοιαστοι τις επόμενες μέρες.
 
Λόγω του Άρη στο ζώδιό σας, ώρες-ώρες τα… νεύρα σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, αφού η εξομάλυνση κάποιων δυσάρεστων καταστάσεων μέσα από το δύσκολο διάλογο, κρίνεται απαραίτητη. Αποφύγετε να απαντήσετε σε προκλητικές συμπεριφορές και φροντίστε να μην εκτίθεστε σε σχόλια και κουτσομπολιά, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο. Όλα παίρνουν πάντως καλύτερη τροπή, καθώς επανακάμπτει η διάθεση για ειρήνη και επιλογή σας πλέον είναι η αρμονία. Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά, ξέρετε πλέον πολύ καλά τι χρειάζονται οι άλλοι για να νοιώσουν καλά και απλόχερα το προσφέρετε. Η καθημερινότητά σας γίνεται πολύ πιο όμορφη και η φυσική σας κατάσταση το ίδιο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΖΥΓΟΣ
Η σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα στο πολικό ζώδιο του Κριού, στρέφει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον σας στις σχέσεις σας –επαγγελματικές ή συναισθηματικές– καθώς διαπιστώνετε ότι ο σύντροφός σας ή οι συνεργάτες σας, δεν συμμερίζονται τα προβλήματά σας και το γεγονός αυτό σας δημιουργεί άγχος. Περιμένετε να περάσει η επιρροή του φαινομένου και, μέχρι τις 21 με τον Ερμή σε ορθή πορεία, κάντε έναν ουσιαστικό διάλογο, που θα σας βοηθήσει είτε να λύσετε τις διαφορές σας, είτε να αποφασίσετε να πάρει ο καθένας τον δρόμο του.
 
Να θυμάστε ότι η γλυκύτητα και ο δυναμισμός είναι τα δυνατά όπλα του ανανεωμένου εαυτού σας. Γοητεύετε το περιβάλλον σας, επηρεάζοντας ανθρώπους και καταστάσεις, με την παρουσία και το θετικό λόγο σας. Η γοητευτική εικόνα σας και η ευχάριστη παρουσία σας, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για τον έρωτα, όπου όλα είναι πιθανά! Νέες γνωριμίες με άτομα, που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σας, ή να αλλάξουν το αισθηματικό σκηνικό. Τα οικονομικά σας είναι σε καλύτερη πορεία, αν και τα έκτακτα έξοδα δεν σας εγκαταλείπουν τελείως. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 19 του μήνα είναι και η τελευταία σεληνιακή έκλειψη της φετινής χρονιάς. Έτσι, έχετε την μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Μια καλή επιλογή θα ήταν να κόψετε τυχόν κακές συνήθειες και να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας ωφελήσει τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Θετικές αλλαγές μπορείτε να πετύχετε και στο εργασιακό σας περιβάλλον, κυρίως αν κρίνεται απαραίτητος ένας επαγγελματικός εξοπλισμός. Όλα αυτά θα πρέπει να ξεκινήσουν μέχρι τις 21, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία.
 
Η έκλειψη σας υπενθυμίζει την αξία των χρημάτων, τα οποία πρόκειται να αποκτήσουν μεγάλη σημασία αυτή την περίοδο. Έτσι, θα μελετήσετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από αδιέξοδες καταστάσεις και να διαμορφώσετε μια ισχυρή βάση, που θα σας επιτρέπει να ζείτε με λιγότερο άγχος. Στον επαγγελματικό τομέα, θα βγάλετε στην επιφάνεια ικανότητες και ταλέντα, που είχατε αφήσει αναξιοποίητα και που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους ανώτερούς σας. Βελτίωση θα υπάρξει και στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε τις πρόσφατες ρήξεις. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η έκλειψη της Σελήνης πραγματοποιείται στις 19 του μήνα σε έναν ευνοϊκό τομέα του ωροσκοπίου σας, από όπου θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να περάσετε χρόνο με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, επειδή η Σελήνη σχετίζεται πάντα και με τα οικονομικά σας, καλό θα είναι να μην το παρακάνετε και ξεπεράσετε τα όρια. Εξάλλου, μέχρι τις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη σας προτρέπει να δημιουργήσετε ένα όμορφο οικιακό περιβάλλον και να απολαύσετε ήρεμες στιγμές με την οικογένειά σας. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να τους γνωρίσετε και τον σύντροφό σας.
 
Η έκλειψη στον πέμπτο ηλιακό σας οίκο, εγκαινιάζει μια θετική περίοδο για την αισθηματική ζωή σας. Έτσι, είτε ενδιαφέρεστε να αναθερμάνετε μια σχέση που έχει κλονιστεί, είτε ψάχνετε έναν καινούργιο έρωτα, η τύχη είναι μαζί σας. Το φαινόμενο θα σας ωθήσει επίσης να βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις σας και να αποφασίσετε τις μελλοντικές εξελίξεις. Εξάλλου, όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα έχετε σημαντικά οφέλη αυτό το διάστημα από την δουλειά σας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την περίοδο δεν θα πρέπει να παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, ακόμα και αν συναντήσετε τις αντιρρήσεις της οικογένειάς σας, καθώς η τελευταία έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στις 19, θα κρίνει την πρόοδό σας. Ακόμα και αν νομίζετε ότι οι προσπάθειές σας δεν αναγνωρίζονται ή ότι μένετε «κολλημένοι» εδώ και καιρό, πολύ σύντομα όλα θα γίνουν πιο εύκολα. Παράλληλα, πολλοί από σας θα μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε δημιουργική εργασία, που ακόμα κι αν δεν σας αποφέρει μεγάλα έσοδα, θα σας ικανοποιεί ιδιαίτερα.
 
Οικογενειακά και οικιακά θέματα λοιπόν θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, με την έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας. Πολλοί από σας θα εξετάσετε την πιθανότητα να αλλάξετε τόπο διαμονής, ενώ άλλοι θα ξεκαθαρίσετε περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Αν πάλι βρίσκεστε σε διαπραγματεύσεις για την αγορά ενός νέου ακινήτου, μπορείτε να τις ολοκληρώσετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Άλλωστε, τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσετε τις πιο συμφέρουσες αγορές για σάς. Αν έχετε συγγενείς στο εξωτερικό, μάλλον θα σας επισκεφτούν αυτό το διάστημα. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η έκλειψη στο φιλικό Κριό θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό στίβο. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές για να δείξετε την αξία σας, να κατακτήσετε τη θέση που «φλερτάρετε» και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Στην αισθηματική ζωή σας, θα ανακαλύψετε ένα νέο κώδικα επικοινωνίας, που θα σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι, έχετε τα μάτια σας «δεκατέσσερα» στον εργασιακό χώρο σας! Εξίσου θεαματική προβλέπεται και η κοινωνική ζωή σας.
 
Η έκλειψη σας βοηθά να εκφράσετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας και να βρείτε την απήχηση που επιδιώκετε. Συναντήσεις με άτομα που σας γοητεύουν, αλλά και καινούργιες γνωριμίες θα εξελιχθούν θετικά, με την βοήθεια της Αφροδίτης στον φιλικό Τοξότη, η οποία επιπλέον θα βοηθήσει να ξεπεραστούν όσα προβλήματα έχουν δημιουργηθεί σε υπάρχουσες σχέσεις. Οι μετακινήσεις ευνοούνται αυτή την περίοδο και αν σας δοθεί η ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με το σύντροφό σας, σίγουρα θα περάσετε υπέροχα και θα «δεθείτε» περισσότερο. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
ΙΧΘΕΙΣ
Σημαντικές αλλαγές προετοιμάζονται κάτω από το φώς της Πανσελήνου και της έκλειψης στις 19 του μήνα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Στην πρώτη θέση τα οικονομικά σας, καθώς πρόκειται να κάνετε σημαντικές κινήσεις. Μια αξιόλογη αγορά, μια επένδυση ή μια αποδοχή κληρονομικών στοιχείων, μάλλον θα σας βγάλει από τον προϋπολογισμό σας και θα χρειαστεί να περικόψετε κάποιες «πολυτέλειες». Όσοι από σας έχετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν σε χρέη, δάνεια, πιστωτικές κάρτες, φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία. Ωστόσο, τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν θαυμάσια και σας επιτρέπουν να ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία.
 
Η έκλειψη εγκαινιάζει μια περίοδο νέων επιτευγμάτων. Πέρα από τα οικονομικά, θα σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς, με αποτέλεσμα να γνωρίσετε αρκετά ενδιαφέροντα άτομα, που θα σας προσφέρουν εμπειρίες, θα σας ωριμάσουν, ενώ παράλληλα θα σας κατευθύνουν σε νέους ορίζοντες. Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να δημιουργήσετε μια σχέση, που θα εξελιχθεί πολύ σοβαρά και δεν αποκλείεται να καταλήξει ακόμα και σε γάμο. Οι μελέτες, τα ταξίδια και η προσωπική σας ανάπτυξη, είναι τομείς που θα σας φέρουν ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην τηλεοπτική εκπομπή στο τέλος του άρθρου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-10-2013 00:00:00