blank
 
blank

Πανσέληνος 19 Οκτωβρίου: Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Κριό.

 
Πανσέληνος 19 Οκτωβρίου: Πανσέληνος και Έκλειψη Σελήνης στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Πανσέληνος

Στις 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 2:37 πμ, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Οκτωβρίου, που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης. Οι σεληνιακές εκλείψεις συνδέονται πάντα με τελειώματα και νέα ξεκινήματα και το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκλειψη πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, φανερώνει ότι θα υπάρξουν αλλαγές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών.
 
Παρά το γεγονός ότι η έκλειψη δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, παρά μόνο ένα ανοιχτό τετράγωνο με τον Δία που μπορεί να αποδειχθεί και θετικό, δεν παύει να αποτελεί ένα γεγονός, που οπωσδήποτε θα δημιουργήσει αναταραχές. Ο τρίτος δεκανός του Κριού, στον οποίο λαμβάνει χώρα η έκλειψη, συνδέεται κυρίως με το γυναικείο φύλο, γεγονός που σημαίνει ότι οι γυναίκες το επόμενο τρίμηνο μπορεί να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Η επιρροή της έκλειψης θα είναι ιδιαίτερα αισθητή το επόμενο δεκαπενθήμερο, μπορεί όμως να δρομολογήσει γεγονότα ακόμα και μέσα στο επόμενο τρίμηνο. Να υπενθυμίσουμε ότι οι σχέσεις που βασίζονται σε γερά θεμέλια δεν απειλούνται από την έκλειψη, όμως εκείνες που στηρίζονται σε δεκανίκια, είναι πολύ πιθανό να διαλυθούν οριστικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Πανσέληνο και την έκλειψη Σελήνης

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από αυτή την έκλειψη είναι αυτά του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων.
 

Διαβάστε παρακάτω το ζώδια σας, καθώς επίσης και τα άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθετε πως θα σας επηρεάσουν:

Έκλειψη Σελήνης στον Κριό και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 19 Οκτωβρίου και σηματοδοτεί μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία καλείσαι να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να προβείς σε αλλαγές, που θεωρούνται απαραίτητες για την πρόοδό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να προωθήσεις τις ιδέες σου, να αγωνιστείς για τους επαγγελματικούς στόχους σου, αλλά και για να βάλεις μια τάξη στις προσωπικές σου σχέσεις. Ό,τι κατακτήσεις αυτό το διάστημα, μπορεί να αποτελεί ένα δύσκολο στοίχημα, το οποίο όμως μπορείς να κερδίσεις αν το θελήσεις. Η Πανσέληνος-έκλειψη, είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια, καθώς επίσης και για την δημιουργία νέων σχέσεων, που θα έχουν εξ’ αρχής γερές βάσεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης που διαμορφώνεται στις 19 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε παροτρύνει να αποσυρθείς για λίγο από το προσκήνιο και να επιλέξεις την απομόνωση, που θα σε βοηθήσει να επεξεργαστείς τα σχέδιά σου και να προετοιμαστείς για μια δυναμική επανεμφάνιση τον επόμενο μήνα. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκλειψη δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, αποτελεί έναν ενθαρρυντικό παράγοντα, αφού οι σκέψεις σου και η στρατηγική που θα χαράξεις, θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αν σε προβληματίζουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένειά σου, ή μια σημαντική αγοραπωλησία, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις προς όφελός σου. Τέλος, αν σε απασχολεί το επαγγελματικό σου μέλλον, μπορείς να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματά σου μέσα από το άμεσο περιβάλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η Πανσέληνος-έκλειψη της 19ης Οκτωβρίου φωτίζει τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τους στόχους σου, τις φιλοδοξίες σου και το κοινωνικό σου περιβάλλον. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις καλύτερα τα άτομα που σε περιβάλλουν και να αγωνιστείς περισσότερο για την κατάκτηση των στόχων σου. Το γεμάτο φεγγάρι θα σε κάνει ακόμα πιο δημοφιλή και δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα που μπορούν να σου προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια. Η επιτυχία σου όχι μόνο είναι δεδομένη, αλλά επιπλέον μπορείς να εξασφαλίσεις και μια αξιόλογη βελτίωση στα εισοδήματά σου. Ανάλογες επιτυχίες θα έχεις και στην προσωπική σου ζωή, όπου αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένος, θα αποκτήσεις ακόμα καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, όπως κάθε έκλειψη Σελήνης, έτσι κι αυτή σε επηρεάζει ιδιαίτερα, αφού η Σελήνη κυβερνά το δικό σου ζώδιο. Η συγκεκριμένη μάλιστα, που διαμορφώνεται στις 19 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας σου και μπορεί να σου χαρίσει μεγάλη άνοδο και προβολή, όχι όμως χωρίς κόπο. Θα πρέπει λοιπόν το επόμενο δεκαπενθήμερο να εντείνεις τις προσπάθειές σου, να παρακολουθείς τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν, για να πετύχεις τους στόχους σου και να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Ανάλογες προσπάθειες πρέπει να κάνεις και στον αισθηματικό τομέα, ειδικά αν διατηρείς μια σχέση, που αντιμετωπίζει προβλήματα. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να δημιουργήσεις μια νέα αρμονία με τον σύντροφό σου ή να αποφασίσεις να διακόψεις οριστικά μια σχέση που δεν σε καλύπτει πια. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος-Έκλειψη που σχηματίζεται στις 19 Οκτωβρίου, αναμένεται αρκετά θετική για σένα, αφού σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, είναι κατάλληλο για να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, με ό,τι κι αν σχετίζονται αυτά. Με οτιδήποτε κι αν καταπιαστείς αυτό το διάστημα, θα το βιώσεις περισσότερο σαν περιπέτεια, παρά σαν μια δύσκολη προσπάθεια, κι αυτό γιατί οι πλανήτες θα σου τα φέρουν όλα πολύ βολικά. Το εξωτερικό και οι επαφές με ξένα άτομα είναι τομείς που μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες και εμπειρίες και, αν σκέφτεσαι ένα ταξίδι, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις τώρα την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η έκλειψη Σελήνης που σχηματίζεται στις 19 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σου, γεγονός που δείχνει έντονη κινητικότητα σ’ αυτόν τον τομέα το επόμενο δεκαπενθήμερο. Παρά το γεγονός ότι μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με δυσανάλογα έξοδα, παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να διαπραγματευτείς εκ νέου τυχόν χρέη σου και να πετύχεις μια ρύθμιση, στην οποία θα μπορείς να ανταποκριθείς με μεγαλύτερη ευκολία. Αν σε απασχολεί μια επένδυση, καλό θα είναι να μελετήσεις όλους τους παράγοντες, ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες αποτυχίας. Τέλος, η προσωπική σου ζωή αναμένεται να γίνει ιδιαίτερα φλογερή αυτό το διάστημα και, είτε έχεις σύντροφο είτε δημιουργήσεις τώρα μια σχέση, πρόκειται να ζήσεις στιγμές έντονου πάθους. Δεν αποκλείεται ακόμα να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη στις 19 Οκτωβρίου και μαζί δημιουργούν το φαινόμενο της έκλειψης. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, αφού θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν στις σχέσεις σου και θα σε αναγκάσει να πάρεις πρωτοβουλίες και να δρομολογήσεις αλλαγές, που θεωρούνται απαραίτητες για την προσωπική σου ευημερία. Αν διατηρείς έναν μακροχρόνιο δεσμό, μπορεί τώρα να θελήσεις να τον επισημοποιήσεις ή να τον διαλύσεις, ανάλογα με το κατά πόσο σε καλύπτει αυτή η σχέση. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια πολυετή συνεργασία, η οποία έχει κάνει τον κύκλο της. Αν είσαι ελεύθερος, η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει τον έρωτα που περιμένεις μια ζωή και που φυσικά, θα τον αναγνωρίσεις αμέσως. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Πανσέληνος-Έκλειψη που διαμορφώνεται στις 19 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί στον αστρολογικό χάρτη σου τον τομέα που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι αρκετά αυξημένες και θα πρέπει να καταφέρεις να τις διεκπεραιώσεις, χωρίς να καταπονήσεις τον οργανισμό σου. Ανάλογα με τις προσπάθειες που θα κάνεις, θα κριθεί και η πρόοδός σου, γι’ αυτό καλό θα είναι να βάλεις τα δυνατά σου, προκειμένου να εξασφαλίσεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Ωστόσο, ίσως κρίνεις ότι χρειάζεσαι και μια προσωπική ανανέωση και ασχοληθείς περισσότερο με την εμφάνισή σου, κάνοντας κάποιες αλλαγές, που θα ενθουσιάσουν και εσένα και τους γύρω σου. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, ίσως με τη νέα σου εμφάνιση, γοητεύσεις ένα άτομο μέσα από το χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 19 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος, που αποτελεί και έκλειψη Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Κριού, και η οποία υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Το ενδιαφέρον σου το επόμενο δεκαπενθήμερο θα στραφεί στον σύντροφό σου, με τον οποίο μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή, προγραμματίζοντας την επισημοποίηση της σχέσης σας ή κάνοντας σχέδια για την απόκτηση του πρώτου σας παιδιού. Αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει ένα μεγάλο έρωτα, που σύντομα θα εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Ωστόσο, η αισθηματική σου ζωή δεν είναι ο μόνος τομέας που ευνοείται, αφού παράλληλα θα έχεις την ευκαιρία να ανταμειφθείς για την επαγγελματική σου προσφορά και να βελτιώσεις σημαντικά τις αποδοχές σου. Ένα ταξίδι μπορεί επίσης να προγραμματιστεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Πανσέληνος-Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 19 Οκτωβρίου στο ζώδιο του Κριού, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, το σπίτι και η οικογένειά σου θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου, καθώς θα αναδειχθούν θέματα και προβλήματα, που θα πρέπει να λυθούν άμεσα. Αν το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζεις εντάσεις και διαφωνίες, ίσως θα πρέπει να κάνεις προσπάθειες για να αποφύγεις μια πιθανή ρήξη κι αυτό σημαίνει ότι κάπου θα πρέπει να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις. Αν πάλι σκέφτεσαι μια μετακόμιση ή αναζητάς ένα νέο τόπο διαμονής, τότε θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς αυτό το διάστημα, ώστε να τακτοποιηθείς και να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου που κι αυτά φαίνεται να σε προβληματίζουν. Γενικά, οι αλλαγές που πραγματοποιούνται τώρα, μπορεί να απαιτούν κάποιες «θυσίες», σίγουρα όμως εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 19 Οκτωβρίου διαμορφώνεται η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, που επηρεάζει τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο το πρόγραμμά σου προβλέπεται αρκετά φορτωμένο, αφού θα αναγκαστείς να συναντήσεις πολύ κόσμο, να κάνεις πολλές συζητήσεις και ίσως ακόμα και κάποια ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους. Ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς όλα αυτά τα θέματα, θα κρίνουν τις θετικές ή αρνητικές εξελίξεις, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να πετύχεις μια πολύ καλή συμφωνία, που θα σου εξασφαλίσει μακροπρόθεσμα οφέλη. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, ειδικά αν είσαι ελεύθερος, αφού η Πανσέληνος μπορεί να σου φέρει πολύ αξιόλογες γνωριμίες, που θα οδηγήσουν στην δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκτήσεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581).
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος-Έκλειψη που διαμορφώνεται στις 19 Οκτωβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου, που η αλήθεια είναι ότι εδώ και καιρό έχει υποστεί αρκετά σκαμπανεβάσματα. Αν το περασμένο διάστημα έχεις κάνει προσπάθειες, που ελπίζεις ότι θα σου αποφέρουν επιπλέον εισοδήματα, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο. Ακόμα όμως και σ’ αυτή την περίπτωση, καλό θα είναι να προσέχεις και να χειριστείς τα νέα δεδομένα με σύνεση και σοφία, ώστε να μην ανοίξεις νέες «πληγές». Αν πάλι νιώθεις ότι τα έξοδά σου είναι δυσανάλογα με τα έσοδά σου, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες ρυθμίσεις, τις οποίες αντέχει ο προϋπολογισμός σου. Κάποιες αλλαγές ίσως είναι απαραίτητες και στην αισθηματική σου ζωή, ειδικά αν διατηρείς μια σχέση, που μένει στάσιμη εδώ και καιρό. Σ’ αυτή την περίπτωση μην διστάσεις να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση με τον αγαπημένο σου, ώστε να ξέρεις που βαδίζεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Για λεπτομέρειες που αφορούν τα αισθηματικά σου πάρε την προσωπική σου πρόβλεψη τώρα! Το myastro.gr σου κάνει δώρο τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σε 3 δωρεάν sms! Στείλε το ΖΩΔΙΟ σου στο 6959995581 και πάρε την πρόβλεψη σου! (Παράδειγμα: Στείλε ΖΥΓΟΣ στο 6959995581)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-10-2013 00:00:00