blank
 
blank

Εκλείψεις, Άρης αντίθεση με Πλούτωνα, Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα, Ανάδρομος Ερμής... Το επόμενο διάστημα, πιθανόν να αφήσει σε αρκετούς δυνατές μνήμες.

 
Εκλείψεις, Άρης αντίθεση με Πλούτωνα, Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα, Ανάδρομος Ερμής... Το επόμενο διάστημα, πιθανόν να αφήσει σε αρκετούς δυνατές μνήμες.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές όψεις το επόμενο διάστημα

Οι κραδασμοί δυναμώνουν όσο περνούν οι μέρες. Το πλανητικό σκηνικό έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε αυτό το διάστημα σε αρκετούς πιθανόν να αφήσει δυνατές μνήμες. Ιδιαίτερα σε εκείνους που εμπλέκονται συναισθηματικά αυτή την εποχή, και επίσης σε όσους είναι έτοιμοι να εμπλακούν.
 
Τα μέτωπα όμως, είναι πολλά. Μέτωπα στήριξης, μέσα από τα τρίγωνα Ήλιου-Ποσειδώνα, Ερμή-Δία, Ουρανού-Αφροδίτης και Άρη-Πλούτωνα, και μέτωπα αποδιοργάνωσης θα μπορούσαμε να πούμε, λόγω των φαινομένων που θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας από αυτό της έκλειψης σελήνης Οκτωβρίου στις 24 μοίρες του Κριού στις 18 του μήνα, και του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 21 του Οκτωβρίου, έως τις 10 του Νοεμβρίου. Πρέπει όμως να γνωρίζουμε, πως η επιρροή του ξεκινά δύο ημέρες πριν, και τελειώνει δύο ημέρες μετά την λήξη της οπισθοδρόμισής του.
Sponsored Links

Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα

Μία πολύ σημαντική επίσης όψη, που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν, είναι αυτή της αντίθεσης του Άρη με τον Ποσειδώνα. Γενικά η εποχή θεωρείται ακατάλληλη σχεδόν για επενδύσεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, η αντίθεση όμως του Άρη με τον Ποσειδώνα την κάνει να μοιάζει απαγορευτική. Αυτό, δεν σημαίνει πως θα πρέπει να καταπιέσουμε τις ανάγκες μας για συναισθηματική έκφραση και επικοινωνία, αφού ο Ερμής και η Αφροδίτη δέχονται την υποστήριξη του Δία και του Ουρανού αντίστοιχα. Πολλά μπορούν να επιτευχθούν σε ερωτικο-συναισθηματικό επίπεδο μέσα από αυτές τις όψεις, όπως να ανακαλύψουμε νέους τρόπους επαφής και κοινά ενδιαφέροντα. Όσο για εσάς που αισθάνεστε να βρίσκεστε τελματωμένοι σε μία σχέση, και ειδικότερα αν ανήκετε στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Τοξότες, Ιχθείς, Δίδυμοι και Παρθένοι), πολύ πιθανόν να σας δοθούν τα κατάλληλα ερεθίσματα, προκειμένου να περάσετε σε νέα φάση με το σύντροφό σας, στην περίπτωση βέβαια που εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη του ενός για τον άλλον.
 
Αν κάτι καινούργιο παρουσιάζεται στην ζωή σας αυτή την εποχή, κάτι που σας κάνει να νιώθετε διαφορετικά και ίσως και πρωτόγνωρα συναισθήματα, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ιδιαίτερα στην περίπτωση που θα πρέπει να βγείτε από μία σχέση. Διεγερτικό και προκλητικό θα λέγαμε αυτό το διάστημα, όχι όμως τόσο αξιόπιστο, ώστε να ανεβάσετε μεγάλες ταχύτητες. Το γκάζι αυτή την εποχή θα πρέπει ναι είναι όσο το δυνατόν πιο χαμηλό γίνεται. Για να είστε σε θέση να παρακολουθείτε την διαδρομή. Από τις 10 του Νοεμβρίου και μετά, θα μπορείτε να ανεβάσετε όσο θέλετε την ταχύτητα και να αφεθείτε στο να επενδύσετε, στην ευκαιρία που ήδη παρουσιάστηκε στον δρόμο σας.

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα

Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα εντείνει τις επιθυμίες, ανεβάζει την λίμπιντο, και περισσότερο αυτό αφορά τα ζώδια της Γης (Παρθένους, Αιγόκερους, και Ταύρους). Μετά από κάποιες σοβαρές ενδείξεις ή ακόμα και γεγονότα, δυναμώνει η αυτοπεποίθησή σας και είναι πολύ πιθανόν κάποιοι από εσάς να πάρετε αυτό, για το οποίο χρειάστηκε να περιμένετε πολύ καιρό.
 
Και τα ζώδια του Νερού ευνοούνται από αυτήν την όψη (Ιχθείς, Καρκίνοι και Σκορπιοί). Για σας όμως, περισσότερο φαίνεται να λειτουργήσει σε παρασκηνιακό επίπεδο ή να σημαίνει πως κάποια καινούρια δεδομένα που ξαφνικά προκύπτουν στην ζωή σας, θα θελήσετε να τα κρατήσετε προστατευμένα από κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Γενικά, καλείστε να πάρετε θέση χαμηλών τόνων και να περιφρουρήσετε τα συμφέροντά σας. Ειδικά οι Σκορπιοί, που αυτή την εποχή καλείστε να δώσετε εξετάσεις όσον αφορά την εχεμύθειά σας, αλλά και την υπευθυνότητα που θα πρέπει να επιδείξετε απέναντι στον εαυτό σας, προστατεύοντάς τον από τους “δόλιους” που πιθανόν να υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Μην ξεχνάτε, ότι για έναν μήνα περίπου θα βρίσκεστε στην δίνη των φαινομένων, της δεύτερης έκλειψης και του Ερμή, συνέπεια της ανάδρομης πορείας του. Ερωτικά όμως, είναι πολύ πιθανόν να βιώσετε εκπλήξεις, συνοδευόμενες όμως από εντάσεις, τις οποίες σε κάποιες φάσεις θα δυσκολευτείτε να τις διαχειριστείτε.
 
Ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), για κάτι νέο σας προετοιμάζει αυτή η έκλειψη. Μπορεί να νιώσετε τους ισχυρούς της εσωτερικούς και εξωτερικούς κραδασμούς, η ιδιαίτερα καλή συνεργασία όμως των πλανητών εκείνης της ημέρας, φέρνει κάποια υπόσχεση για εσάς. Μπορεί αυτό να σημαίνει το τέλος μιας παλιάς και ταλαιπωρημένης κατάστασης. Ή μπορεί ακόμα σημαντικές αποφάσεις να ανακοινωθούν, τέτοιες, ώστε να νιώσετε βαθιά ικανοποιημένοι.
 
Εσείς που ανήκετε στον παρορμητικό σταυρό (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι), και ειδικά οι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες, δείξτε περισσότερη προσοχή, ελέγξτε την παρόρμησή σας, μην αφεθείτε στο να παρασυρθείτε, ακόμα και αν φαινομενικά, όλα δείχνουν θετικά να σας προκαλούν.
 
Ανυψωτικό, αλλά και παραπλανητικό το διάστημα που ακολουθεί. Ένα από τα χαρακτηριστικά επίσης της εποχής είναι η τάση του να επιστρέψουμε σε κάτι από το παρελθόν ή αυτό το κάτι, το οποίο μπορεί να αφορά και σε μία σχέση, να έρθει να μας βρει. Και σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί και να αναπηδήσουν έντονα συναισθήματα. Κρίνεται αναγκαίο να βιώνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε ανάλογες καταστάσεις, όμως καλύτερα να είναι βραχυπρόθεσμα τα σενάρια που θα επιτρέπουμε στην φαντασία μας να φτιάχνει.
 
Διάγουμε περίοδο “προσωρινού”. Αυτό, ίσως είναι και το μήνυμα που όλοι μαζί οι πλανήτες θέλουν να μας περάσουν αυτή την εποχή.

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας, σχετικά με την Πανσέληνο, την έκλειψη, τον ανάδρομο Ερμή και τις άλλες αστρολογικές όψεις και μάθετε πως θα σας επηρεάσουν:

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-10-2013 00:00:00