blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
06/05/24 - 12/05/24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 6 ως 12 Μαΐου 2024.

Νέες συνθήκες και ώριμες επιλογές επηρεάζουν θετικά οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις.

Το κυρίαρχο γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που πραγματοποιείται στις 8/5 και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) που είναι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου και τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Η Νέα Σελήνη αυτή θα έχει άμεση επιρροή σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που μας απασχολούν καθώς προκύπτουν ευκαιρίες και νέες γνωριμίες που θα μας βοηθήσουν να ανοίξουμε τα φτερά μας σε νέες διαδρομές που μας ταιριάζουν. Καθοριστικής σημασίας είναι το εξάγωνο των Φώτων με τον Κρόνο από τους Ιχθύες που λειτουργεί υποστηρικτικά και οδηγεί στην επίλυση παρελθόντων καταστάσεων που ακόμα επηρεάζουν τη ζωή μας και δεν μας επιτρέπουν να λειτουργήσουμε απελευθερωμένα.

Οικονομικά έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας καθώς αναδεικνύουμε την εργατικότητα και την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει σε όλα τα επίπεδα. Πρόσωπα κύρους μπορούν να κινηθούν αθόρυβα υπέρ μας και να λειτουργήσουν υποστηρικτικά στις διεκδικήσεις μας. Παράλληλα μπορούμε να τακτοποιήσουμε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος αφού ήρθε η στιγμή να απελευθερωθούμε από βαρίδια που προκαλούν άγχος και αναστάτωση.

Αισθηματικά έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στιγμές αγάπης και σταθερότητας με το ταίρι μας που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην σχέση. Ξέρουμε πως θέλουμε να κινηθούμε από κινούμε τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας και δημιουργούμε ένα ασφαλές πλαίσιο μέσα στο οποίο εξελίσσονται τα συναισθήματα και η μεταξύ μας επικοινωνία.

Οφείλουμε να τονίσουμε ακόμα ότι η πολυαστρία στον Ταύρο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα σε όλα τα επίπεδα καθώς καλούμαστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό μας αξιοποιώντας ευκαιρίες που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα.

Με Αφροδίτη, Δία και Ουρανό στο ζώδιο των υλικών αγαθών και των ηθικών αξιών μπαίνουμε σε μία διεργασία που είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τον εαυτό μας. Αναγνωρίζουμε την ανάγκη να νιώσουμε ασφάλεια μέσω των υλικών αποκτημάτων όμως πια κατανοούμε ότι η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά για τον εαυτό μας οφείλουν να προέρχονται από τις ηθικές μας αξίες και όχι από τον προϋπολογισμό μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 29/04/24