blank

 
blank
Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις
15/04/24 - 21/04/24

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ - ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Επιλέξτε το ζώδιο σας και διαβάστε την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ωροσκόπιο της εβδομάδας 15 ως 21 Απρίλιου 2024.

Οι ανάγκες σε υλικό και αισθηματικό επίπεδο έρχονται σε πρώτο πλάνο.

Η εβδομάδα μας βοηθά να ξεφύγουμε από την περίοδο των Εκλείψεων και τις εντάσεις που μπορεί να προκάλεσαν σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

Στις 19/4 ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε υλικές και αισθηματικές ανάγκες που μας απασχολούν έντονα. Οικονομικές διευθετήσεις και τακτοποιήσεις λογαριασμών θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας και θα μας απαλλάξουν από έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες.

Την ίδια μέρα η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό αναδεικνύει την διάθεση να εκφράσουμε βαθύτερα ζητήματα που μας απασχολούν στην προσωπική μας ζωή εδώ και καιρό. Παράλληλα, το εξάγωνο του Άρη από τους Ιχθύες με τον Δία στον Ταύρο βοηθά να ξεπεράσουμε καταστάσεις του παρελθόντος που προκαλούσαν κυκλοθυμία και επιβάρυναν την ψυχολογία μας.

Στις 20/4 ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε ζητήματα που μας απασχολούν εδώ και καιρό με πρωτότυπες και πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις. Παράλληλα, αποκαλύπτονται συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς που αρχικά θα μας απογοητεύσουν όμως θα έχουμε την δυνατότητα να τις διαχειριστούμε ισορροπημένα ξαφνιάζοντας το περιβάλλον που κινούμαστε με την συμπεριφορά μας. Καλό είναι να αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να αξιολογήσουμε τα πρόσωπα που εμπιστευόμαστε και να επαναπροσδιορίσουμε το περιβάλλον που έχουμε στον χώρο της δουλειάς.

Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε στις 21/4 καθώς ο Ήλιος σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αναδεικνύοντας ανασφάλειες και καταπιεσμένους φόβους που μας προβληματίζουν έντονα. Πιθανό είναι να μπούμε σε μια διαδικασία κυριαρχίας και εξουσιαστικής συμπεριφοράς που θα ενοχλήσουν έντονα πρόσωπα με τα οποία συνομιλούμε σε οικονομικό επίπεδο ή τον σύντροφό μας. Είναι προτιμότερο να μην παραστηθούμε από αρνητικές σκέψεις και φοβίες και να αποφύγουμε σημαντικές συζητήσεις γιατί η πιθανότητα αντιπαραθέσεων και ρήξεων είναι αυξημένη.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 15/04/24