blank

 
blank
Μηνιαίες προβλέψεις

Μηνιαίες προβλέψεις
Απρίλιος 2024

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

Δείτε το βίντεο με τις προβλέψεις του μήνα και επιλέξτε παρακάτω το ζώδιο σας για να μάθετε περισσότερα:

Καθοριστικά γεγονότα μας ωθούν σε νέα ξεκινήματα μέσα από ένταση και δυσκολίες.

Ο Απρίλιος προμηνύεται ένας μήνας όπου μέσα από εντάσεις και οι δύσκολες καταστάσεις θα οδηγηθούμε στην προσωπική μας εξέλιξη.

Αρχικά στις 2/4 ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Κριό αναγκάζοντάς μας να στραφούμε στον εαυτό μας και να επανεξετάσουμε την προσωπική μας πορεία μέχρι τώρα. Νευρικότητα και απερισκεψία είναι εύκολο να δημιουργήσουν προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω των παρεξηγήσεων και των παρερμηνειών που θα υπάρξουν. Καλό είναι να αποφύγουμε τη σημαντικές συζητήσεις και την αυθόρμητη έκφραση της σκέψης μας για την μπορεί να υπάρξουν προβλήματα με τους γύρω μας.

Στις 5/4 η Αφροδίτη περνάει στον Κριό αναδεικνύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε αποκλειστικά και μόνο στις ανάγκες μας σε προσωπικό επίπεδο. Οφείλουμε όμως να θέσουμε στο περιθώριο εγωκεντρισμό και υποκειμενισμό που θα προκαλέσουν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική μας ζωή. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 8/4 μας καλεί να αντιμετωπίσουμε κατάματα προσωπικά τραύματα και αρνητικά σημεία της προσωπικότητάς μας. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να συμβιβαστούμε με αυτά προσπαθώντας να βελτιωθούμε και να απελευθερωθούμε από ότι λειτουργεί επιβαρυντικά στην πορεία της ζωής μας.

Στις 19/4 ο Ήλιος μετακινείται στον Ταύρο αναδεικνύοντας την διάθεση να ασχοληθούμε με ότι δημιουργεί ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή μας. Οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς αποζητούμε να επιλύσουμε προβλήματα και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες που προκαλούν τριγμούς και αναστάτωση. Η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 21/4 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να αδράξουμε οικονομικές ευκαιρίες που θα μας βγάλουν από αδιέξοδα. Ιδιαίτερα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) θα δουν καθοριστικές αλλαγές να έρχονται στη ζωή τους μέσα από προτάσεις και ευκαιρίες που τους δίνονται απλόχερα και βοηθούν να εξελιχθούν σε όλα τα επίπεδα.

Στις 24/4 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και παιχνίδια εξουσίας που είναι πιθανό να επηρεάζουν αρνητικά οικονομικές και προσωπικές σχέσεις. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές καταστάσεις που θα πυροδοτήσουν έντονες συμπεριφορές και κόντρες. Είναι απαραίτητο να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να μπούμε σε συγκρούσεις που θα οδηγήσουν πιθανά σε οριστική ρήξη με το ταίρι ή με πρόσωπα που συνομιλούμε σε οικονομικό επίπεδο. Στις 25/4 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό βοηθώντας μας με αργούς ρυθμούς να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία με τους γύρω μας. Μπαίνουμε στη διαδικασία αναλύσουμε παρεξηγήσεις του προηγούμενου χρονικού διαστήματος και να προχωρήσουμε σε προσωπικά και επαγγελματικά σχέδια που πιθανά καθυστέρησαν λόγω εμποδίων που βρήκαμε στο δρόμο μας.

Στις 29/4 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο απολαμβάνοντας την θέση της κυβέρνησης της. Καλοπέραση, όμορφες παρέες και διασκέδαση προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα και λειτουργούν ανανεωτικά για την προσωπική και κοινωνική μας ζωή. Απαραίτητο είναι βέβαια να αποφύγουμε σπατάλες και περιττά έξοδα που θα προκαλέσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό μας. Στο τέλος του μήνα, στις 30/4 ο Άρης περνάει στο ζώδιο της κυβέρνησης του τον Κριό. Αποφασιστικότητα και έντονη δυναμική χαρακτηρίζουν κάθε επιλογή μας και αυτό είναι αρκετό για να μας βγάλει από δυσκολίες και πιθανά αδιέξοδα στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξουμε σε σπασμωδικές συμπεριφορές και νευρικότητα που θα προκαλέσουν ένταση με τους γύρω μας.

Επιλέξτε τώρα το ζώδιο σας:

blank
21/3-20/4
Κριός
21/4-20/5
Ταύρος
23/7-23/8
Λέων
23/9-22/10
Ζυγός
23/10-22/11
Σκορπιός
23/11-21/12
Τοξότης
20/2-20/3
Ιχθείς
blank
Sponsored Links
Myastro 01/03/24