blank
 
blank

Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις 2020 για όλα τα ζώδια. Μάθε τι θα συμβεί αυτή τη χρονιά στα αισθηματικά και τη σχέση σου. Τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά σου το 2020; Δες πως οι πλανήτες επηρεάζουν τον τομέα των σχέσεων σου. Διάβασε το ζώδιο σου και μάθε ακόμη περισσότερα στα Ζώδια 2021.

Το 2021 προμηνύεται μία έντονα συναισθηματική χρoνιά, καθώς έχουμε την διάθεση να επικεντρωθούμε στην ουσία της σχέσης ή της γνωριμίας που μπορεί να προκύψει. Γεγονός είναι ότι μετά από μία χρονιά που δόνησε για τα καλά την προσωπική μας ζωή, το 2021 μας δίνει την ευκαιρία να πάρουμε ανάσες και να κινηθούμε από κοινού με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει στη ζωή μας.

Πως θα κυλίσουν τα αισθηματικά μας το 2021;

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε νέα μελλοντικά σχέδια με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα μας ή να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες. Το κοινό σημείο που μας φέρνει πιο κοντά με αυτά τα νέα άτομα είναι η γνώση και η φιλοσοφία. Γεγονός είναι ότι, για να ενωθούμε με μία διαφορετική προσωπικότητα, είναι απαραίτητο να έχουμε κοινή πνευματική προσέγγιση στα πράγματα και τη διάθεση να γνωρίσουμε περισσότερα και διαφορετικά από την κουλτούρα που ήδη ξέρουμε και βιώνουμε. 

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 19.11 ενισχύει το πάθος και τον αισθησιασμό στις σχέσεις και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε καταλυτικές αποφάσεις, κλείνοντας ένα σημαντικό κεφάλαιο στην ήδη υπάρχουσα σχέση μας. Είναι απαραίτητο να αφεθούμε στα συναισθήματα και να μην επιτρέψουμε στις αμφιβολίες να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυριαρχώντας τη σκέψη. Έτσι θα προστατεύσουμε την αισθηματική μας ζωή και δεν θα επιτρέψουμε στην καχυποψία να οδηγήσει σε σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση μας. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα αυξήσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και θα μας οδηγήσουν σε έντονα και μοναδικά συναισθήματα. Αυτό θα λειτουργήσει θετικά στην ψυχολογία μας, αρκεί να μετριάσουμε τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να μας οδηγήσουν σε εντάσεις και προστριβές.

Ο Δίας στον Υδροχόο ευνοεί τα αισθηματικά των αδέσμευτων το 2021, φέρνοντας νέες γνωριμίες που προέρχονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον ή συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση της ζωής θα είναι η βάση για σημαντικές σχέσεις που θα μας εξελίξουν και θα μας βοηθήσουν να θέσουμε νέους στόχους και φιλοδοξίες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα μας. Δεν αποκλείεται να προχωρήσουμε σε κοινές δράσεις με την ήδη υπάρχουσα σχέση μας. Αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά, καθώς νιώθουμε την ανάγκη να ενωθούμε και να κινηθούμε μαζί για ένα σκοπό που μας εκφράζει.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες θα ενισχύσει σημαντικά την ανάγκη να δημιουργήσουμε μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους σε προσωπικό επίπεδο. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μας δίνεται η ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος που ταλανίζουν την προσωπική μας ζωή και να επουλώσουμε πληγές που ακόμα μας επηρεάζουν.

Ποιο είναι το μέλλον της σχέσης σου στα αισθηματικά το 2020;

Sponsored Links

Ο ΚΡΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Κριέ, έχεις την ευκαιρία το 2021 να πάρεις σημαντικές ανάσες στην προσωπική σου ζωή,, καθώς αφήνεις πίσω τις δυσκολίες που σε ταλαιπώρησαν. Είναι γεγονός ότι με το πέρασμα του Κρόνου και του Δία στον Υδροχόο νιώθεις απελευθερωμένος από προκλήσεις και πιέσεις που είχες υποστεί τα προηγούμενα χρόνια. Συναισθηματικά μπορείς να αφιερώσεις χρόνο σε κοινές δράσεις με το ταίρι σου που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση. Οι κοινές προσπάθειες και στόχοι θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να δρομολογήσετε μαζί όνειρα και φιλοδοξίες. Αν είσαι αδέσμευτος, σου δίνεται η ευκαιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου μέσα από φιλικές παρέες και συλλογικές προσπάθειες. Τα πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν θα έχουν παρόμοια ιδεολογική αντίληψη για τη ζωή και για τις καταστάσεις που σε απασχολούν σε κοινωνικό επίπεδο. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 σε φέρνουν πιο κοντά σε πνευματικές αναζητήσεις και φιλοσοφικά ενδιαφέροντα που θα ενισχύσουν συναισθηματικά και ψυχικά τη σχέση σου. Δεν αποκλείεται ο αδέσμευτος να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που θα κεντρίζουν την προσοχή σου, καθώς έχουν να σου μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα που θα αλλάξουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Σημαντική περίοδος για την προσωπική σου ζωή αποτελούν ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, καθώς με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα απογειώνεται η διασκέδαση, το φλερτ, η ανάγκη για απολαύσεις, το πάθος, ο αισθησιασμός. Φροντίζεις με κάθε τρόπο να διεκδικήσεις και να κεντρίσεις την προσοχή του προσώπου που σε ενδιαφέρει και δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να απογειώσεις την σχέση ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς το διάστημα αυτό εντείνεται η ανάγκη της συντροφικότητας και της αποδοχής σε προσωπικό επίπεδο. Μπορείς να βιώσεις στιγμές αρμονίας και απόλυτης ισορροπίας με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου, καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Ζυγό και είναι πιθανό να δημιουργήσει έντονη νευρικότητα σε προσωπικό επίπεδο. Προσοχή σε πιθανές ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το σύντροφο ή νέο πρόσωπο που θέλεις να εντυπωσιάσεις. Δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξουν στιγμές έντασης και συγκρούσεις, γι αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα βοηθώντας έτσι να εκτονωθεί ο εκνευρισμός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για κοινές δράσεις με το πρόσωπο που αγαπάς και έντονες στιγμές πάθους που θα εκτοξεύσουν τα συναισθήματα. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Κριός 2021.

Ο ΤΑΥΡΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Ταύρε, το 2021 είναι ξεκάθαρο ότι είναι χρόνια πρόκλησης για εσένα, καθώς θα κληθείς να κρατήσεις ισορροπίες και να μην επαναστατήσεις άδικα δημιουργώντας εντάσεις και ανατροπές στην προσωπική σου ζωή. Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε ωθεί σε επαναστατικές αλλαγές που επηρεάζουν άμεσα την σχέση σου. Αλλάζεις ριζικά αντίληψη και αυτό σε οδηγεί σε ξαφνικές αλλαγές που θα αιφνιδιάσουν. Ο Δίας και ο Κρόνος θα βρίσκονται στον Υδροχόο και απαιτούν από εσένα έντονη προσπάθεια στο πεδίο της καριέρας. Οι συνθήκες όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή, καθώς τόσο το άγχος όσο και το έλλειμμα χρόνου μπορεί να προκαλέσει γκρίνιες και αναστάτωση στο ταίρι σου. Πιθανό είναι με το Δία στον Υδροχόο να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης, π.χ η επισημοποίηση ή η γνωριμία του προσώπου που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 19.11 σε καλεί να αφοσιωθείς και να δώσεις λύσεις στα αισθηματικά και σε καταστάσεις που πιθανά σε οδηγούν σε υπερβολές, αλαζονεία, απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές. Φρόντισε να μην κουράσεις το ταίρι σου ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου με παραλογισμούς που θα έχουν σημαντικό κόστος.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς απόλυτα στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου και να περάσετε μοναδικές στιγμές διασκεδάσεις, ξενοιασιάς και απολύτου πάθους. Δεν θα σου είναι δύσκολο να εκδηλώσεις γενναιόδωρα τα συναισθήματά σου και να δείξεις τι πραγματικά σημαίνει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για εσένα και τι ρόλο έχει στη ζωή σου. Η περίοδος ενδείκνυται για διακοπές, ξεκούραση και έντονες στιγμές που θα σου μείνουν αξέχαστες και θα ενισχύσουν συναισθηματικά και ψυχικά τόσο εσένα όσο και το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην ξεφύγεις λόγω της ανάγκης για απόλυτη προσήλωση και προσοχή που έχεις, καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε υπερβολές και ιδιαίτερα εγωκεντρικές στιγμές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από 11.09 έως 07.10 σου δίνει την ευκαιρία να βιώσεις έντονες στιγμές συντροφικότητας και ασφάλειες σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε όποιο κοινωνικό περιβάλλον βρεθείς και να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλά πρόσωπα. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι το καλύτερο δυνατό για να προχωρήσεις σε μία σχέση που θα δημιουργήσει συνθήκες σταθερότητας, καθώς είναι απαραίτητο για εσένα το πρόσωπο που θα έχεις δίπλα σου να έχει την ίδια προσέγγιση σε αισθηματικό επίπεδο. Με τον Άρη στον Σκορπιό από τον Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου καλείσαι να διαχειριστείς επιθέσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις που μπορεί να σε πληγώσουν ή να σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με το ταίρι ή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Οι κοινές δράσεις και ασχολίες θα εκτονώσουν την κατάσταση και θα δημιουργήσουν ένα έντονο παιχνίδι αισθησιασμού που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ταύρος 2021.

Ο ΔΙΔΥΜΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Δίδυμε, απελευθερώνεσαι συναισθηματικά το 2021 και σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό για εσένα να σας διέπει ίδια φιλοσοφία και ένα υπάρχουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα ώστε η ανταλλαγή απόψεων να έχει ροή. Ο Δίας στον Υδροχόο φροντίζει να σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας ή με πρόσωπα που έχουν έντονες φιλοσοφικές αναζητήσεις βοηθώντας έτσι να εξελιχθείς μέσα από τις προσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα αφορούν πρόσωπα από το εξωτερικό. Γεγονός είναι ότι μπορείς να προχωρήσεις σε μία σπουδαία σχέση με γνώμονα πάντα τι σου προσφέρει πνευματικά το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. Ο δεσμευμένος δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με ενδιαφέροντα όπως σου κεντρίζουν την περιέργεια. Να είσαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει μαζί σου το πρόσωπο που αγαπάς, καθώς αυτό θα δημιουργήσει ένα αισιόδοξο περιβάλλον στην προσωπική σου ζωή.

Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τον Τοξότη στις 28.05, 16.06 και 04.10 δημιουργούν έντονα καρμικές καταστάσεις που θα οδηγήσουν σε σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των αισθηματικών σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις, καθώς δεν αποκλείεται να υποπέσεις είτε σε συναισθηματικές υπερβολές είτε να είσαι έρμαιο ψευδαισθήσεων και αυταπατών που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου διότι δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε απομάκρυνση από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε καθοριστικές κινήσεις τις συγκεκριμένες περιόδους αποφεύγοντας κακοτοπιές που θα έχουν κόστος.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό από μέσα Αυγούστου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου και ο Άρης στον Ζυγό από μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου δημιουργούν το καλύτερο δυνατό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν θα διστάσεις να απολαύσεις στιγμές χαράς, πάθος και διασκεδάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου ή με νέα γνωριμία που είναι πολύ πιθανό να υπάρξει. Φρόντισε να ξεπεράσεις πιθανές εγωκεντρικές αντιλήψεις και υποκειμενικές διαθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου, καθώς αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά και για εσένα. Με τον Άρη στο ζώδιό σου από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Απριλίου και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουνίου επικεντρώνεσαι στις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Προσοχή σε παρορμητικές συμπεριφορές που θα έχουν κόστος δώσε χρόνο και κατανόηση στο ταίρι σου ώστε να υπάρχει ισορροπία στη σχέση. Η συνθήκη είναι ιδανική ώστε να πάρεις πρωτοβουλίες που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την πορεία της σχέσης ή πιθανής νέας γνωριμίας που μπορεί να υπάρχει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Δίδυμος 2021.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Καρκίνε, έντονες στιγμές πάθους μπορεί να βιώσεις το 2021, καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τα βαθύτερα σου συναισθήματα σε πρόσωπα που αγαπάς και θέλεις να έχεις στο πλευρό σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.10 μπορεί να δημιουργήσει έντονες συνθήκες στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις ώστε να κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο στη σχέση σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται ο αδέσμευτος να έρθει σε επαφή με πρόσωπο που μπορεί να εξελιχθεί ως σπουδαία σχέση στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην οδηγηθείς σε υπερβολές, καθώς η έπαρση και η αμετροέπεια θα έχει δυσάρεστες συνέπειες στις οποίες εξελίξεις.

Με τον Δία στον Υδροχόο σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να απογειώσουν το καρδιοχτύπι και την ένταση σε προσωπικό επίπεδο. Το πάθος και ο αισθησιασμός κυριαρχούν και δημιουργούν ένα πλαίσιο όπου βαθύτερα συναισθήματα εκδηλώνονται και έντονοι φόβοι ξεπερνιούνται. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη αστρολογική συνθήκη για να δείξεις αυτά που πραγματικά νιώθεις χωρίς προκαταλήψεις και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί πραγματικά να επηρεάζουν την κρίση. Άλλωστε μέσα από τις συγκεκριμένες συνθήκες σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την καχυποψία και τις αμφιβολίες και να δώσεις τον άνθρωπό σου τον χώρο να κινηθεί χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα μεταξύ σας.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι αρχές Οκτωβρίου και ο Άρης στον Σκορπιό από αρχές Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου σε καθιστά πρωταγωνιστή σε προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δεδομένο ότι βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο και διεκδικείς να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάς ή με νέο πρόσωπο που σου κεντρίζει την προσοχή. Το φλερτ πρωταγωνιστεί και το παιχνίδι παίρνει φωτιά, καθώς νιώθεις ότι μπορείς να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος κεντρίζοντας την προσοχή των γύρω σου. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πολλά πρόσωπα, καθώς μαγνητίζεις με τη γοητεία σου. Φρόντισε να κάνεις τις επιλογές που θα είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα ώστε να περάσεις σε ένα νέο κεφάλαιο σε προσωπικό επίπεδο που θα απολαμβάνεις κάθε λεπτό και έντονα συναισθήματα με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. 

Ο Άρης στο ζώδιό σου από τέλος Απρίλιου μέχρι μέσα Ιουνίου και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά επιθυμείς και έχεις ανάγκης σε προσωπικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον αυθορμητισμό και πιθανή εριστική διάθεση που μπορεί να εκδηλωθεί στο πρόσωπο που αγαπάς, καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα που καλό είναι να αποφύγεις. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν στη ζωή σου αφού εντυπωσιάζεις με τον δυναμισμό και τη λάμψη σου. Καλό είναι βέβαια να δώσεις χρόνο ώστε να δεις πραγματικά αν σου αρμόζουν σε προσωπικό επίπεδο και αν μπορούν να αφουγκραστούν αυτά που πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Καρκίνος 2021.

Ο ΛΕΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Λέοντα, δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις από ξεκαθαρίσματα και εντάσεις στην προσωπική σου ζωή το 2021, καθώς με τον Κρόνο στον Υδροχόο από τέλος Δεκεμβρίου μπαίνεις σε μία περίοδο κρίσης σε προσωπικό επίπεδο. Αρχικά οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 μπορούν να ανοίξουν ένα καρμικό μονοπάτι στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιλογές που θα παίξουν κομβικό ρόλο από δω και στο εξής στα αισθηματικά σου. Φαίνεται ότι κλείνει ένας μεγάλος κύκλος σε προσωπικό επίπεδο και ανοίγουν μπροστά σου δρόμοι με σημαντικές εξελίξεις είτε με το πρόσωπο που αγαπάς είτε με νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή σου. Είναι όμως απαραίτητο να θυμάσαι ότι απαιτείται να είσαι ψύχραιμος, ώριμος και ρεαλιστής στην προσέγγιση σου, καθώς με ευκολία μπορεί να οδηγηθείς σε αμετροεπείς συμπεριφορές ή να υπάρξουν αυταπάτες με πρόσωπα που θέλουν να σε κατευθύνουν αισθηματικά που αργότερα θα σε απογοητεύσουν. Τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα είναι προτιμότερο να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις αν δεν είσαι βέβαιος για τα επόμενα βήματά σου με το πρόσωπο που θέλεις να συμπλεύσεις στη ζωή σου.

Με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου είναι γεγονός ότι θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μέσα από νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα που έρχονται για να δημιουργήσουν ένα σταθερό και ιδιαίτερα αισιόδοξο πλαίσιο στα αισθηματικά σου. Όμως θα πρέπει να θυμάσαι ότι χρειάζεται από εσένα προσωπική δουλειά και δεν αποκλείεται να υπάρχουν στιγμές που είναι απαραίτητο να πάρεις αποστάσεις για να δεις αν το πρόσωπο που έχεις εμπλακεί σε καλύπτει απόλυτα. Ο δεσμευμένος μπορεί να οδηγηθείς σε σημαντικές αποφάσεις στην προσωπική σου ζωή όπως η μετακόμιση ή η επισημοποίηση της σχέσης σου. Να θυμάσαι ότι μέσα από τις επιλογές σου οφείλεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα που θα δείξουν αν το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια ή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρεις αποστάσεις και να κάνεις μία νέα αρχή.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου σε βοηθούν να λάμψεις και να προχωρήσεις σε σημαντικές πρωτοβουλίες και κινήσεις που θα παίξουν ανανεωτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Είναι δεδομένο ότι θα επικεντρωθείς στις προσωπικές σου επιθυμίες και ανάγκες όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία στο πρόσωπο που αγαπάς να εκδηλώσει και τα δικά του συναισθήματα ή απόψεις που έχει για τη σχέση σας. Έτσι θα καταφέρεις να έχεις την απαιτούμενη αρμονία. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που θα εκδηλώσουν έντονο ενδιαφέρον και θα σε προσεγγίσουν για να σε κατακτήσουν, κάτι ιδιαίτερα κολακευτικό για εσένα. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Λέων 2021.

Ο ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Παρθένε, σημαντικές στιγμές μπορείς να ζήσεις συναισθηματικά το 2021 που θα σε οδηγήσουν στα ουράνια, καθώς πάθος και ευαισθησίες εναρμονίζονται μοναδικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές αυταπάτες και πρόσωπα που δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να θολώσουν το τοπίο. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στο πολικό σου ζώδιο δεν έχεις ξεκάθαρη σκέψη και επιδιώκεις να αντιμετωπίζεις τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι έρχονται δίπλα σου με καλές προθέσεις. Η πορεία μπορεί να σε διαψεύσει, καθώς το πιθανότερο είναι να απομυθοποιηθούν με αργούς ρυθμούς μπροστά στα μάτια σου και να δείξουν κυνικά πια τους λόγους για τους οποίους σε προσέγγισαν. Προσπάθησε λοιπόν να συγκρατήσεις την ανάγκη για να ζήσεις το απόλυτο όνειρο σε προσωπικό επίπεδο και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει ένα βήμα πίσω ώστε να δει ρεαλιστικά και αντικειμενικά αν το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ή που σε προσεγγίζει θέλει να προσφέρει σημαντικές στιγμές ή προσπαθεί να σε εξαπατήσει για τους δικούς του λόγους.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 μπορεί να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή, καθώς εξωγενείς παράγοντες όπως επαγγελματικά ζητήματα ή οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και δημιουργούν ένταση. Καλό είναι να αποφύγεις τις τριβές και να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μπορεί να λειτουργήσουν υπερβολικά δημιουργώντας ένταση και νευρικότητα στις σχέσεις σου ή να σου δίνουν λάθος εικόνα και εντύπωση των πραγμάτων οδηγώντας σε σημαντικά προβλήματα στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και να μην προχωρήσεις σε αλλαγές εάν δεν είσαι βέβαιος και δεν έχεις σκεφτεί ορθολογικά την οποία κίνηση.

Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες λειτουργεί ιδιαίτερα ευνοϊκά σε διαπροσωπικό επίπεδο, καθώς έρχονται κοντά σου νέα πρόσωπα που θέλουν να σου χαρίσουν χαρά και να δημιουργήσουν θετικές συνθήκες στη ζωή σου. Πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσουν και δεν αποκλείεται να είναι αυτά που θα επιδιώξεις να έχεις στο πλευρό σου, καθώς σου χαρίζουν ασφάλεια και σου καλύπτουν την έντονη ανάγκη της συντροφικότητας που έχεις. Η πολυαστρία στο ζώδιό σου (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου δημιουργεί ένα σκηνικό έντονο σε προσωπικό επίπεδο, καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με γνώμονα τις προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες. Είναι απαραίτητο να βάλεις στο περιθώριο τον εγωισμό και να περιορίσεις πιθανές υποκειμενικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην σχέση ή σε πιθανή μία γνωριμία που μπορεί να υπάρχει. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που θα ευνοήσουν εσένα και το πρόσωπο που επιθυμείς να έχεις στο πλευρό σου και δείξε διάθεση για αρμονία και ισορροπία που θα λειτουργήσει εξαιρετικά θετικά και για εσένα αλλά και για την ζωή σου εν γένει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Παρθένος 2021.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο ΖΥΓΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Ζυγέ, η προσωπική σου ζωή απελευθερώνεται από τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισες τα προηγούμενα χρόνια και σου δίνεται η δυνατότητα να χαρείς και να απολαύσεις στιγμές έντονων συναισθημάτων, δοτικότητα και πάθους που θα πρωταγωνιστήσουν το 2021. Ο Κρόνος θα βρίσκεται στον Υδροχόο και σε ωθεί στο να ωριμάσεις σε προσωπικό επίπεδο και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει και σε βοηθάει να εξελιχθείς. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου η νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει για να σου χαρίσει σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά. Γεγονός είναι βέβαια ότι οι συνθήκες θα σε οδηγήσουν σε έντονη σκέψη που θα δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να εξελιχθεί η προσωπική σου ζωή ή να άφησες πίσω σου πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις. Είναι απαραίτητο να μην είσαι αυστηρός, παράλληλα όμως να μην αδικήσεις τον εαυτό σου μέσω των επιλογών στις οποίες μπορεί να προχωρήσεις.

Ο Δίας στον Υδροχόο δημιουργεί ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό σκηνικό στα αισθηματικά σου, καθώς νιώθεις αισιόδοξος και γεμάτος αυτοπεποίθηση. Τα πρόσωπα που θα έρθουν κοντά σου ώστε να πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική σου ζωή έρχονται για να σου προσφέρουν το καλύτερο δυνατόν και να σε οδηγήσουν σε στιγμές απόλαυσης και πάθους που θέλεις έντονα να βιώσεις. Είναι γεγονός ότι μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μέτρο θέλοντας να επικεντρωθείς στις χαρές. Όμως δεδομένο είναι ότι πάντα θα βρίσκεις την απαραίτητη ισορροπία που χρειάζεται για να μην ξεφύγεις συναισθηματικά και να μην παρασυρθείς από πρόσωπα που έρχονται για να σε κολακέψουν δημιουργώντας προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο. Ο αδέσμευτος θα έχεις σημαντικές ευκαιρίες, καθώς οι νέες γνωριμίες που μπορεί να υπάρξουν θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα, καθώς έρχονται για να σου χαρίσουν έντονα συναισθήματα. Παράλληλα έχεις και εσύ τη διάθεση να δώσεις, καθώς η γενναιοδωρία λειτουργεί στον ύψιστο βαθμό και σε οδηγεί στο να αφοσιωθείς στο πρόσωπο που θεωρείς ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και να σε απογειώσει σε όλα τα επίπεδα.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα σχεδόν Σεπτεμβρίου και τον Άρη στο ζώδιό σου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου, καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη να καλύψεις επιθυμίες και ανάγκες στον απόλυτο βαθμό. Δεν αποκλείεται να γίνεις εριστικός κάποιες στιγμές με το ταίρι σου, καθώς μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα παρορμητικός και επιθετικός θεωρώντας ότι δεν καλύπτεσαι από το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται στη ζωή σου. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα, καθώς είναι σημαντικό να αφήσεις το περιθώριο στο σύντροφό σου ώστε να εκδηλώσει αυτά που πιστεύει και σκέφτεται. Ο αδέσμευτος έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μπορείς να εντυπωσιάσεις με την στάση και την αποφασιστικότητα που δείχνεις. Μαγνητίζεις τα βλέμματα και νέα πρόσωπα μπορεί να σε προσεγγίσουν, καθώς θέλουν να κατακτήσουν με κάθε τρόπο. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ζυγός 2021.

Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Σκορπιέ, το 2021 μπορεί να επιφυλάσσει ανατροπές και πιεστικές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή για αυτό είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και να μην επιτρέψεις στις δυσκολίες να οδηγήσουν σε οριστικές απομακρύνσεις από πρόσωπα που αγαπάς. Ο Ουρανός θα βρίσκεται στον Ταύρο το πολικό σου ζώδιο και δεν αφήνει περιθώρια για σταθερότητα και ασφάλεια στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα ή αποκαλύψεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της σχέσης σου και θα δημιουργήσουν ένα έντονο εκρηκτικό σκηνικό που πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Ο αδέσμευτος καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ξαφνικές νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου και απογειώνουν το καρδιοχτύπι. Όμως παράλληλα είναι απαραίτητο να μην επενδύει συναισθηματικά, καθώς η αστάθεια πρωταγωνιστεί και χρειάζεται χρόνο για να δεις πραγματικά πού μπορεί να οδηγήσει ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην ζωή σου.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 19.11 μπορεί να δημιουργήσει τριβές και υπερβολές που θα επηρεάσουν την σχέση σου για αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την αμετροέπεια και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να δείξει πραγματικά μέσα στη σχέση πώς μπορεί να ισορροπήσει και να μην ξεφεύγει σε περιττές κινήσεις και λανθασμένες επιλογές. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την αλαζονεία και να είσαι ιδιαίτερα εγκρατής στον τρόπο που κινείσαι. Αυτό θα είναι το σημείο-κλειδί ώστε να εξελιχθεί ή νέα γνωριμία σε μία σημαντική συνθήκη ζωής που θέλεις για εσένα.

Ο Άρης στον Ταύρο από αρχές Ιανουαρίου μέχρι και αρχές Μαρτίου σου δίνει την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς από κοινού με το ταίρι σου σε ότι αφορά ζητήματα που δημιουργούν την επιθυμία να κινηθείτε μαζί. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου που θα σε ενοχλήσουν. Είναι απαραίτητο να δείξεις διάθεση για ισορροπίες και να μην μπεις σε αντιδικίες που θα τραυματίσουν τη σχέση σου. Από μέσα Απρίλιου μέχρι μέσα Μαΐου η Αφροδίτη στον Ταύρο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εξισορροπήσεις δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να φλερτάρεις και να παίξεις. Προσοχή μόνο, καθώς η ανάγκη να βρεθείς με ένα πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε υποχωρήσεις. Από τέλος του Νοεμβρίου μέχρι μέσα Δεκεμβρίου ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε οδηγεί σε σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες σε διαπροσωπικό επίπεδο. Ο παρορμητισμός να θυμάσαι δεν θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος στη συγκεκριμένη συνθήκη για αυτό φρόντισε να ρίξεις τους τόνους και να επικεντρωθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που μπορεί να βιώσεις με το πρόσωπο που βρίσκεται στη ζωή σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Σκορπιός 2021.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Τοξότη, σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις το 2021, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν καθοριστικά γεγονότα που θα οδηγήσουν σε οριστικό κλείσιμο κύκλων σημαντικών σχέσεων ή στην έναρξη νέων σχέσεων που θα είναι κομβικές για την προσωπική σου ζωή. Οι εκλείψεις στον άξονα σου με τους Διδύμους στις 28.05, 16.06 και 04.10 δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές λόγω της ανάγκης να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις της ζωής σου ή να προκύψουν σημαντικές υπερβολές και συμπεριφορές που εκπορεύονται από την αλαζονεία και την αμετροέπεια. Είναι απαραίτητο να μην προβείς σε σημαντικές αποφάσεις τις δεδομένες χρονικές περιόδους, καθώς είναι πολύ εύκολο να οδηγηθείς σε λάθη που αργότερα μπορεί να σου στοιχίσουν. Ο δεσμευμένος καλό είναι να μην επηρεαστείς από κόλακες που δεν αποκλείεται να έχουν σκοπό την προσωπική σου εξαπάτηση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά λάθη που θα επηρεάσουν τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να κλείσουν ένα κεφάλαιο καθοριστικό για εσένα. Ο δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στα αισθηματικά σου. Όμως είναι σημαντικό να μην αφεθείς στις ψευδαισθήσεις και να είσαι ρεαλιστής σε πιθανές επιλογές. Διαφορετικά το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από την συμπεριφορά συγκεκριμένων προσώπων όταν θα ανακαλύψεις τα πραγματικά τους κίνητρα.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους από τις αρχές Μαρτίου μέχρι τέλος Απρίλιου και είναι πιθανό να δημιουργεί εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να ξεφύγεις από ανταγωνιστικές συμπεριφορές χωρίς να μπεις στη διαδικασία ανταποδώσεις, καθώς είναι απαραίτητο για εσένα να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία. Παράλληλα δείχνοντας κατανόηση στο ταίρι σου θα είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν οι δυσκολίες διαφορετικά η νευρικότητα θα κυριαρχήσει και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από μέσα Μαΐου μέχρι αρχές Ιουνίου ενισχύει τη γοητεία και την ανάγκη να φλερτάρεις, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επιβεβαιωθείς σε όλους τους τόνους. Προσπάθησε μόνο να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες σου και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους, καθώς η υποχωρητικότητα θα δημιουργήσει απωθημένα και δύσκολες καταστάσεις αργότερα. Από τις αρχές Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα φροντίζει με την παρουσία της να σε καθιστά πρωταγωνιστεί και επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου, καθώς δεν θα διστάσουν να σε προσεγγίσουν πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά. Παράλληλα φρόντισε να μετριάσεις εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ο δεσμευμένος καλό είναι να θυμάσαι ότι χρειάζεται χώρο και ο άνθρωπος που έχεις στη ζωή σου ώστε να εκδηλώσει αυτά που νιώθει και ότι τον προβληματίζει. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Τοξότης 2021.

Ολυμπία

Ολυμπία

Ο ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Αιγόκερε, το 2021 θα αποτελέσει μία χρονιά όπου μπορείς να ανακουφιστείς από υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούσαν σημαντικά προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος έχει φύγει από το ζώδιό σου και αυτό λειτουργεί ευνοϊκά για εσένα, καθώς έχεις δείξει τα όριά σου ξεκάθαρα σε όλα τα επίπεδα. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε βοηθά να μεταμορφωθείς και να αναγεννηθείς επηρεάζοντας σημαντικά τα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα σε πληγώσουν στην προσωπική σου ζωή ή ή να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να γίνεις ελεγκτικός και εξουσιαστικός με το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις πίσω τις εντάσεις και να αφήσεις το πάθος να πρωταγωνιστήσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19.11 είναι πιθανό να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο, καθώς μπορεί να πάρεις αποφάσεις που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη σχέση σου από δω και στο εξής. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να κλείσεις ένα κύκλο με τον άνθρωπό σου και να προχωρήσετε σε επόμενο στάδιο. Σημαντικό είναι βέβαια να αποφύγεις τις όποιες υπερβολές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε αναστάτωση, καθώς είναι απαραίτητο να δείξεις την ωριμότητα που σε χαρακτηρίζει. Η ασφάλεια και η σταθερότητα που μπορείς να δώσεις στον άνθρωπο σου θα σου επιστραφεί αρκεί να αποφύγεις την υπερβολική κτητικότητα που μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα μεταξύ σας.

Η σχέση σου απογειώνεται από αρχές Ιανουαρίου μέχρι αρχές Μαρτίου, καθώς ο Άρης στον Ταύρο φροντίζει να σε γεμίσει με πάθος και την επιθυμία να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις. Ο αδέσμευτος θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που μπορεί να κεντρίσουν την προσοχή. Δεν θα διστάσεις να κυνηγήσεις μέχρι να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και μπορεί να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στο τέλος Απρίλιου μέχρι αρχές Ιουνίου, καθώς ο Άρης στον Καρκίνο, το πολικό σου ζώδιο, μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν στη σχέση. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου επιτίθεται άδικα. Θα πρέπει να δείξεις ωριμότητα και ψυχραιμία και να αποκρούσεις κάθε συγκρουσιακή αντίδραση αποφεύγοντας τις εντάσεις. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο εξομαλύνει τις όποιες δυσκολίες από αρχές Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουλίου και φροντίζει να σε ωθήσει σε έντονο παιχνίδι αυξάνοντας σημαντικά τις κατακτήσεις σου. Η ανάγκη για συντροφικότητα κυριαρχεί και ο δεσμευμένος θα απολαύσεις στιγμές χαράς και ζεστασιάς με το ταίρι σου. Φρόντισε βέβαια να εκφράσεις με άνεση και αμεσότητα τις όποιες ανάγκες σου αποφεύγοντας να τις βάλεις στο περιθώριο, καθώς αργότερα μπορεί να μετανιώσεις για την υποχωρητικότητα σου. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Αιγόκερως 2021.

Ο ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Υδροχόε, ήρθε η ώρα να οριοθετηθείς και στην προσωπική σου ζωή και αυτό καθιστά σαφές το 2021 στα αισθηματικά σου. Με τον Κρόνο και τον Δία στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι θα θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε διαπροσωπικό επίπεδο όμως αυτό θα γίνεται κάτω από πολύ σκέψη, καθώς ήρθε η ώρα να δείξεις τι πραγματικά θέλεις για να προχωρήσεις από δω και στο εξής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν θα σου επιτρέψει να ασχοληθείς ανώριμα με την προσωπική σου ζωή αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές νέες ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις. Ο Δίας στο ζώδιο σου από την άλλη πλευρά θα φροντίσει όσο γίνεται να δώσει ευκαιρίες, να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου που μπορούν να σου χαρίσουν χαρά και να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο δίπλα σου. Είναι σημαντικό να μην επιτρέψεις στην κατοικία και την κούραση, ψυχολογική ή σωματική, να επηρεάσει την πορεία της σχέσης σου ή νέας γνωριμίας που έρχεται για να μείνει σταθερά στη ζωή σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για σημαντικές νέες γνωριμίες ή αποφάσεις που σχετίζονται με την πορεία της σχέσης σου. Καθοριστικό συστατικό στα οποία γεγονότα προκύψουν είναι η ωριμότητα και η ανάγκη να βλέπεις ξεκάθαρα και ρεαλιστικά ότι βιώνεις, καθώς αυτό θα κάνει τη διαφορά. Δεν πρέπει να παρασυρθείς σε υποσχέσεις και πρόσωπα που φροντίζουν με τον τρόπο τους να δημιουργούν εξιδανικευμένες καταστάσεις. Είναι σημαντικό να είσαι γεννημένος και να μην παρασύρεσαι από μεγάλα λόγια που τελικά μπορεί να σε πληγώσουν. Παράλληλα φρόντισε να περιορίσεις αλαζονικές και αμετροεπείς συμπεριφορές που θα έχουν κόστος είτε στην υπάρχουσα σχέση σου είτε σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου σε καλούν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί δίπλα σου. Ανάγκες και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δώσεις μάχες για να κατακτήσεις αυτό που θεωρείς ότι σε ικανοποιεί απόλυτα στη σχέση σου. Προσπάθησε να ξεφύγεις από αντιδικίες και ανταγωνισμούς που μόνο λίγες θα δημιουργήσουν, καθώς δεν αποκλείεται το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να οδηγηθεί σε συμπεριφορές που θα σας στενοχωρήσουν. Να θυμάσαι ότι ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα σου επιτρέψουν να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς ώστε να ξεφύγεις από δυσκολίες και στιγμές που μπορεί να οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Υδροχόος 2021.

Ο ΙΧΘΥΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2021

Ιχθύ, σημαντικές προσωπικές στιγμές μπορεί να δώσει το 2021, καθώς δημιουργούνται οι συνθήκες ώστε να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την σχέση που πρωταγωνιστής της ζωής σου. Αρχικά θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου δεν ξέρεις που πραγματικά βαδίζει στη ζωή σου και αυτό μπορεί να έχει σημαντική επιρροή στα αισθηματικά. Φρόντισε να μην ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις και να δεις ρεαλιστικά τι πραγματικά ικανοποιεί εσένα διότι αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε να είσαι σωστά τοποθετημένος στη σχέση σου. Προσπάθησε δε να ξεφύγεις από υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να κουράσουν το ταίρι σου ή από στόχους που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν και μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη απογοήτευση. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28.05, 10.06 και 04.12 επηρεάζουν σημαντικά και την προσωπική σου ζωή, καθώς καταστάσεις εκτός της σχέσης σου δημιουργούν υπερένταση και νευρικότητα. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις την οποία ένταση χωρίς να εκτονωθείς στο ταίρι σου και να δώσεις την ευκαιρία στον άνθρωπό σου να σου συμπαρασταθεί σε πιθανές δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Παράλληλα φρόντισε να μην ξεφύγεις επιδιώκοντας να πετύχεις στόχους και όνειρα στη σχέση σου που δεν είναι εφικτά. Αυτό θα κουράσει το σύντροφό σου και μπορεί να οδηγήσει σε αντιδικίες και πληγές που θα σε στιγματίσουν.

Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από μέσα Μαΐου μέχρι τέλος Ιουλίου και σε βοηθά να νιώσεις αισιόδοξα, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για καινούργια πράγματα. Στις συγκεκριμένες συνθήκες είναι πιθανόν να ανανεωθεί η παρούσα σχέση σου ή ο αδέσμευτος να προχωρήσεις σε μία νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και στην προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για αυτό καλό είναι να φροντίσεις να τις αξιοποιήσεις χωρίς εγωισμό και παρορμητικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές.

Η πολυαστρία στην Παρθένο (Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλος Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου καθιστά πρωταγωνιστή την προσωπική σου ζωή το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς θα αφιερώσεις σημαντικό χρόνο ώστε να συζητήσεις με το ταίρι σου και να εκφράσεις ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχεις από αυτό. Παράλληλα θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να υπάρξουν υποχωρήσεις ή συμβιβασμοί στο συγκεκριμένο κεφάλαιο της ζωής σου, καθώς αργότερα είναι πιθανό να το μετανιώσεις και αυτό να εκδηλωθεί με ένταση στη σχέση. Προσοχή σε κόντρες και ανταγωνισμούς που θα τραυματίσουν τα αισθηματικά σου, γεγονός είναι ότι θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για συγκρούσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν αμφιβολίες. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα στη ζωή σου που μπορεί να γίνουν σημείο αναφοράς σε προσωπικό επίπεδο. Αξιοποίησε την έντονη διάθεση για κοινωνικότητα και φλερτ, καθώς είναι βέβαιο ότι θα επιβεβαιωθείς έχοντας πολλές κατακτήσεις. Μάθετε περισσότερα για τις ετήσιες προβλέψεις στο Ιχθύς 2021.

Ζώδια 2021, από τον Χρίστο Ντούβλη: Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-12-2020 15:00:00