blank
 
blank

Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 ως 19 Δεκεμβρίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

 
Δίας στον Αιγόκερω από 3 Δεκεμβρίου 2019 ως 19 Δεκεμβρίου 2020, από την Μαρία Ραπτοδήμου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Στις 03 Δεκεμβρίου 2019 ο Δίας εισέρχεται στον Αιγόκερω, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020. Αφήνει το ζώδιο της κυβέρνησης του, τον Τοξότη, και περνάει σε ένα ζώδιο όπου ο συγκεκριμένος πλανήτης βρίσκεται σε πτώση. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα της κατάστασης, διαβάστε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2020.

Sponsored Links

Τι μας επιφυλάσσει ο Δίας στον Αιγόκερω μέχρι το τέλος 2020.

Στο ζώδιο του Αιγόκερου, ο Δίας θα επικεντρώσει τις ιδιότητες του με έναν ανορθόδοξο τρόπο, σε αυστηρά ρεαλιστικούς στόχους όπως αυτοί ξεδιπλώνονται μέσα από την καριέρα μας, τη δημόσια εικόνα  και την αναγνώριση στον κοινωνικό περίγυρο. Στρέφουμε λοιπόν το ενδιαφέρον μας κυριολεκτικά στο να αδράξουμε πιθανές ευκαιρίες που θα έρθουν στα επαγγελματικά μας για να μας δώσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, περισσότερη αναγνώριση επιτυχία. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να μας οδηγήσει στο να χάσουμε το μέτρο στη στόχευση και στις φιλοδοξίες που έχουμε και να μη θέσουμε στον εαυτό μας κανέναν ηθικό φραγμό, προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας.

Σημαντικό είναι να αντιληφθούμε ότι ο Δίας είναι ένας πνευματικός πλανήτης που δεν μπορεί να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο συγκεκριμένο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς αποστασιοποιείται πλήρως από τη φιλοσοφική προσέγγιση των πραγμάτων και μας ωθεί να προσπαθήσουμε να επιτύχουμε την πολυπόθητη διεύρυνση και ανάπτυξη στο εδώ και τώρα με πρακτικούς όρους. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε σε αυτή τη διαδρομή ότι δεν πρέπει να αφοσιωθούμε μόνο σε στόχους καριέρας και κοινωνική καταξίωση, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στον ανθρώπινο παράγοντα γιατί εκεί μπορεί να υπάρχουν σημαντικές επιπτώσεις. Αυτό λοιπόν που θα πρέπει να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που μπορεί να υπάρχουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται οι φιλοδοξίες να οδηγήσουν σε αλαζονεία και έπαρση και αυτές με τη σειρά τους σε ένα κυνήγι στόχων που δεν θα μας σταματά τίποτα, ούτε οι άνθρωποι που μέχρι τώρα έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας. 

Οι προβλέψεις για τα ζώδια με τον Δία στον Αιγόκερω

Ιδιαίτερα επηρεάζονται τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως), αφού θα δουν να έρχονται στη ζωή τους ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο. Όμως θα πρέπει να αφήσουν την αλαζονεία και την υπεραισιοδοξία στην άκρη γιατί είναι αυτά που μπορεί τελικά να μπουν εμπόδιο στην επίτευξη των ονείρων τους ή στην ήδη θετική εξέλιξη των καταστάσεων στις οποίες πρωταγωνιστούν.

ΚΡΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να κινηθείς δυναμικά σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς είναι βέβαιο ότι με τον Δία στον Αιγόκερω θα έρθουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να επιτύχεις την πολυπόθητη εξέλιξη και αναγνώριση στην καριέρα σου. Νέες προτάσεις επαγγελματικής φύσεως ή εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική στέγη σε καθιστούν πρωταγωνιστή και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις παρούσες δυνατότητες που σου δίνονται για να επιτύχεις καλύτερες συνθήκες είτε από άποψη θέσης είτε και από οικονομικής πλευράς. Πρόσεξε μόνο γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις ιδιαίτερα φιλόδοξος και αυτό να σε οδηγήσει στο να μην έχεις φραγμούς, αρκεί να πετύχεις τους στόχους σου. Στην διαδρομή σου αυτή να θυμάσαι ότι θα χάσεις φίλους και συμμάχους, γιατί δεν θα δεχθούν τη συμπεριφορά σου και πιθανή αλαζονεία που μπορεί να εκδηλώσεις. Είναι σημαντικό να κυριαρχείς έναντι της αμετροέπειας και της ανάγκης απλά και μόνο να προβληθείς και να είσαι το επίκεντρο, γιατί αυτό θα έχει κόστος και αργότερα θα αντιληφθείς ότι είναι υψηλό. Διαβάστε επίσης, Ο Κριός το 2020.

ΤΑΥΡΟΣ

Σφύζεις από αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Ο Δίας περνάει στο φυσικό ένατο οίκο σου και σε γεμίζει κέφι και ανάγκη να ασχοληθείς με τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, καθώς θέλεις να εντρυφήσεις περισσότερο σε φιλοσοφικά ζητήματα που σε βοηθούν να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ήρθε η ώρα να βάλεις στο πρόγραμμά σου ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς που μπορεί να έχεις ονειρευτεί, αλλά ποτέ να μην έχεις καταφέρει να πραγματοποιήσεις. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να επισκεφτείς μέρη που πάντα ήθελες να δεις από κοντά και να ρουφήξεις κάθε εμπειρία που μπορούν να σου δώσουν. Παράλληλα, οι επαφές με το εξωτερικό μπορεί να δημιουργήσουν ένα νέο κύκλο ανθρώπων και δυνατοτήτων, φέρνοντας ευκαιρίες πολύ σημαντικές για εσένα. Η αισιοδοξία και η πίστη πρωταγωνιστούν σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου και είναι βέβαιο ότι έχεις το κοκαλάκι της νυχτερίδας και μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο σε όλα τα επίπεδα. Μόνο πρόσεξε τις υπερβολές, γιατί είναι αυτές που μπορεί να σε βγάλουν εκτός διαδρομής και να χάσεις μοναδικές ευκαιρίες. Διαβάστε επίσης, Ο Ταύρος το 2020.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονη θα είναι η συμπαντική εύνοια για εσένα σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, αλλά και σε θέματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν μπορείς να ξεπεράσεις μέχρι αυτή τη στιγμή. Στη ζωή σου δεν αποκλείεται να έρθουν πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να σταθείς στα πόδια σου, να βρεις την πνευματική σου διαύγεια, να νιώσεις πιο σίγουρος από ποτέ, μακριά από ανασφάλειες και απωθημένα που μπορεί να σε ταλάνιζαν για τα καλά. Οι επιχειρηματικές δράσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και είναι βέβαιο ότι μπορείς να συναλλάσσεσαι με πρόσωπα που έχουν πολλά να σου δώσουν και τα κέρδη θα είναι σημαντικά. Σε προσωπικό επίπεδο σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις πιθανούς φόβους, καχυποψία, ζήλεια που ενδέχεται να ταλαιπωρούν τη σχέση σου και να δεις πραγματικά τι σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να έρθεις πιο κοντά από ποτέ μαζί του. Δεν αποκλείεται βέβαια το να δεις ξεκάθαρα ότι μπορεί να σε βουλιάζει αντί να σε αναβιβάζει και να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν μακριά του. Διαβάστε επίσης, Ο Δίδυμος το 2020.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μοναδικές ευκαιρίες μπορεί να σου δοθούν με τον Δία να βρίσκεται στον έβδομο φυσικό σου οίκο και να δίνει όλη του την εύνοια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις βοηθώντας να εξομαλυνθούν καταστάσεις που μπορεί να σε ταλανίζουν μέχρι τώρα. Απολαμβάνεις να κοινωνικοποιείσαι, είσαι έντονα εξωστρεφής και αυτό φέρνει στη ζωή σου πολλά και σημαντικά πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο ξεκινώντας νέες συνεργασίες μαζί τους, όσο και στην προσωπική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να βρεις το ιδανικό ταίρι για εσένα που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο. Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για να εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, η οποία δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην επισημοποίηση της ή σε πιθανή συγκατοίκηση με τον/ην αγαπημένο/η. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν μέσω των γνωριμιών που θα έρθουν στη ζωή σου θα είναι καθοριστικές και καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς, γιατί έχουν πολλά να σου δώσουν που θα καθορίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Διαβάστε επίσης, Ο Καρκίνος το 2020.

ΛΕΩΝ

Με τον Δία να κινείται στον έκτο φυσικό σου οίκο είναι γεγονός ότι η καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική και οι εργασιακές υποχρεώσεις αυξάνονται σημαντικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις το νου σου ότι η περίοδος αυτή θα είναι εξαιρετικά πιεστική και αγχώδης καθώς θα πρέπει να ανταποκριθείς σε πολλά και σημαντικά παράλληλα. Γεγονός είναι όμως ότι σου δίνει και τη συμπαντική εύνοια σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο εργασιών καθώς δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις που να σε ενδιαφέρουν πολύ και να κινηθείς διαφορετικά και στοχευμένα σε αυτό που αγαπάς να προσφέρεις. Να θυμάσαι επίσης ότι είσαι προστατευμένος σε περίπτωση αναστάτωσης ή εργασιακών δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν καθώς θα δεις και στην πορεία ότι αυτές δεν θα αγγίξουν. Σημαντικό βέβαια είναι ότι δεν φαίνεται να αναγνωρίζονται οι προσπάθειες σου αυτό το χρονικό διάστημα, να ξέρεις όμως ότι στρώνεις το δρόμο σου για το μέλλον, γι’ αυτό μην διστάσεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Διαβάστε επίσης, Ο Λέων το 2020.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται καθώς ο Δίας κινείται στο πέμπτο φυσικό σου οίκο και σε γεμίζει χαρά, κέφι, ζωντάνια, διάθεση για παιχνίδι και φλερτ. Η δημιουργικότητά σου εκτοξεύεται στα ύψη και δείχνεις να εμπνέεσαι, γι’ αυτό και φέρνεις ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να ενδιαφέρουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά τα ταλέντα σου. Παράλληλα η κοινωνικότητα απογειώνεται, η ανάγκη να βγεις και να διασκεδάσεις κορυφώνεται και αυτό θα αποδώσει πολλά κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς θα μπορέσεις να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα εξομαλύνουν τις διαφωνίες και θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση σας. Ως αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών που θα προσπαθήσουν να σε πλησιάσουν και να σε κερδίσουν αφού γοητεύεις και λάμπεις στο πέρασμά σου και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος. Το μόνο που πρέπει να χαλιναγωγήσεις είναι τη διάθεσή σου για καλοπέραση και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που δεν σε βοηθούν να συγκεντρωθείς στην καθημερινότητα και να αποδώσεις τα μέγιστα σε πιθανές υποχρεώσεις. Διαβάστε επίσης, Ο Παρθένος το 2020.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντική είναι για εσένα η διέλευση του Δία από τον τέταρτο φυσικό σου οίκο καθώς είναι γεγονός ότι το πρώτο που θα νιώσεις είναι η ασφάλεια, η αυτοπεποίθηση, η διάθεση ότι μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα και να σταθείς στα πόδια σου ακόμα και στις δυσκολότερες περιστάσεις. Αυτό εκδηλώνεται και στο περιβάλλον σου, καθώς νιώθεις ότι ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και διοχετεύεται σημαντικά σε ότι αφορά τις οικογενειακές σου σχέσεις, αφού φροντίζεις να επικρατήσει η αρμονία που σε γεμίζει χαρά και δύναμη. Σε πρακτικό επίπεδο, σημαντικές θα είναι οι ενασχολήσεις σου σε ό τι αφορά τα ακίνητα, καθώς δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αγοραπωλησίας ή ενοικίασης οικήματος που θα αποτελέσει για εσένα τη νέα σου βάση. Μία ανακαίνιση στον προσωπικό σου χώρο είναι επίσης πιθανό να υπάρξει καθώς θέλεις να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα για να υποδέχεσαι κοντινά πρόσωπα και να περνάς όμορφα μαζί τους. Μην χάσεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις και τις σχέσεις με το ταίρι σου, καθώς ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Διαβάστε επίσης, Ο Ζυγός το 2020.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η κατάλληλη περίοδος για να επικοινωνήσεις με ευκολία και να είσαι ιδιαίτερα δεκτικός σε πληροφορίες, απόψεις και ιδέες πού παρουσιάζονται και σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Είναι γεγονός ότι στρέφεις την προσοχή σου στο να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες που μέχρι τώρα δεν είχες μπορέσει να τις κάνεις κτήμα σου. Ιδιαίτερα θετικά εξελίσσονται οι σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι μπορεί να είχε δημιουργήσει σύγχυση ή ένταση. Το κέφι και η διασκέδαση κυριαρχούν και πολλές θα είναι οι προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις ή πάρτι που θα σου δώσουν την ευκαιρία για νέες σημαντικές γνωριμίες. Το εμπόριο, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία σου κεντρίζουν την προσοχή σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να αποβούν άκρως ευνοϊκές οι συμφωνίες που θα πετύχεις. Ετοιμάσου για ταξίδια που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, να ηρεμήσεις πνευματικά, να λάβεις νέες πληροφορίες και εμπειρίες που θα σε εξελίξουν. Διαβάστε επίσης, Ο Σκορπιός το 2020.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σου και κινείται πια στον δεύτερο φυσικό σου οίκο, φροντίζοντας το 2020 να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να ισορροπήσεις σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απόκτηση περισσότερων αγαθών, κάτι που φαίνεται να είναι σημαντικό για εσένα τη συγκεκριμένη περίοδο, καθώς σε βοηθά να νιώσεις μεγαλύτερη αξία για το άτομό σου. Πνευματικά και ψυχικά αποθέματα υπάρχουν και αποκτώνται με μεγαλύτερη ευκολία, βοηθώντας σε στο να βρεις την αυτοπεποίθησή σου, να πατήσεις γερά στα πόδια σου, να ξεφύγεις από φόβους και άγχη πού πιθανά είχες. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πιθανά υπερβολικά έξοδα ή υπερβολική προσήλωση στο να αποκτήσεις όσο περισσότερα υλικά αγαθά και χρήματα γίνεται για να νιώσεις πιο καλά από ποτέ. Φρόντισε να επικρατήσει αρμονία και να μην σπαταλάς ενέργεια και υλικούς πόρους μπαίνοντας σε ένα κυνήγι που τελικά δεν εκφράζει καθόλου εσένα. Διαβάστε επίσης, Ο Τοξότης το 2020.

προβλέψεις

προβλέψεις1

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τον Δία να βρίσκεται στο ζώδιό σου είναι γεγονός ότι απογειώνεσαι και η ψυχολογία σου εκτοξεύεται στα ύψη. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία κυριαρχούν και είναι αυτά που δίνουν το τέμπο για τις κινήσεις σου, κινήσεις που θα επηρεάσουν την προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή. Οι ευκαιρίες που θα έρθουν είναι πολλές και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου γιατί θα πρέπει να τις εξετάσεις και να εκμεταλλευτείς τις κατάλληλες, ώστε να μπορέσεις να διευρυνθείς και να αναπτυχθείς σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κερδίσει και τον πιο επιφυλακτικό άνθρωπο και είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει στο να επιτύχεις σημαντικές συνεργασίες που έχουν να σου δώσουν πολλά και σπουδαίες προσωπικές σχέσεις που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή σε υπερβολές κάθε είδους και κυρίως σε ότι αφορά το φαγητό γιατί τα κιλά μπορεί να αυξηθούν πολύ εύκολα, χωρίς σχεδόν να το καταλάβεις. Διαβάστε επίσης, Ο Αιγόκερως το 2020.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η στροφή σε ότι αφορά τον εσώτερο εαυτό σου είναι δεδομένη με τον Δία να κινείται στον δωδέκατο φυσικό σου οίκο και να “υπόσχεται” να σου δώσει χέρι βοηθείας για να ξεπεράσεις ψυχολογικά ζητήματα και πληγές του παρελθόντος που μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στη διάθεσή σου, ενώ θα έχεις υποστήριξη και σε κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις στη ζωή σου. Γεγονός είναι ότι και εσύ πια διαθέτεις περισσότερη κατανόηση για τους γύρω σου, γίνεσαι λιγότερο αλαζονικός και επικριτικός και αυτό σε βοηθά να έρθεις σε επαφή τόσο με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό γιατί πια ήρθε η στιγμή να πάψεις να αυτομαστιγώνεσαι. Είναι βέβαιο ότι δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν δεν θα έχουν το ίδιο αντίκτυπο όπως παλαιότερα, καθώς ο φύλακας άγγελος που έρχεται στο προσκεφάλι σου θα είναι εκεί για να σου θυμίσει ότι έχεις τη δύναμη να σταθείς στα πόδια σου και να ξεπεράσεις όποια εμπόδια έρθουν στο δρόμο σου. Διαβάστε επίσης, Ο Υδροχόος το 2020.

ΙΧΘEIΣ

Σπουδαία συμπαντική βοήθεια θα έχεις για τον επόμενο χρόνο σε ότι αφορά τους προσωπικούς σου στόχους, συλλογικές προσπάθειες και ιδέες που μπορεί να έχεις γιατί είναι βέβαιο ότι στην πορεία που θα επιλέξεις να κινηθείς θα βρεθούν τα κατάλληλα πρόσωπα ή θα δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για να μπορέσεις να έρθεις όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που επιθυμείς και στα όνειρά σου. Φιλικές σχέσεις που μπορεί να είχαν τον τελευταίο καιρό διαταραχθεί μπορούν τώρα να ισορροπήσουν και να συμμετέχουν ενεργά και δυναμικά στη ζωή σου, αφού είναι σημαντικό για εσένα στην παρούσα περίοδο να έχεις δίπλα σου καλούς φίλους που μπορούν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια, σε κάθε σου σχέδιο. Ο χρόνος που θα δώσεις στο φιλικό σου περιβάλλον αυξάνεται κατακόρυφα, καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε παρέες όπου μπορείς να περάσεις όμορφα, αλλά και να πάρεις σημαντικά πνευματικά και ιδεολογικά εφόδια που μπορούν να σε βοηθήσουν σε προσωπικό επίπεδο, στο να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Διαβάστε επίσης, Οι Ιχθείς το 2020.

Μαρία Ραπτοδήμου
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2019 12:00:00