blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Αιγόκερως-Κριός
Ταιριάζουν35%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Όπως ήδη γνωρίζεις, είσαι νηφάλιος, πρακτικός, ρεαλιστής, αργός και σταθερός. Η ερωτική σου ζωή, είναι το ίδιο. Είσαι πολύ συντηρητικός όταν πρόκειται να κάνεις μία σχέση. Σίγουρα φαίνεσαι λίγο πιο συντηρητικός για τα γούστα του Κριού!

Για να αισθάνεσαι άνετα με οτιδήποτε πρώτα πρέπει να έχεις ένα σίγουρο σχέδιο για την ζωή σου. Αυτό θα σε βοηθήσει να νιώσεις την εσωτερική ασφάλεια που έχεις ανάγκη. Σε αντίθεση με σένα, ο Κριός ζει την στιγμή, το παρόν και δεν κοιτάζει τόσο το μέλλον. Του αρέσει πολύ να ρισκάρει και να προκαλέσει την τύχη του. Είναι αυθόρμητος και κατά την άποψη σου και ριψοκίνδυνος. Δέχεται όλες τις εκπλήξεις της ζωής και περιμένει πάντα με λαχτάρα την επόμενη μέρα για να δει τι του επιφυλάσσει η τύχη και η ζωή.

Αυτές είναι δύο πολύ διαφορετικές συμπεριφορές, προφανώς. Αν θέλεις έναν Κριό, απλά μην περιμένεις άδικα να αλλάξει τα πιστεύω του για την ζωή και ούτε θα εγκαταλείψει τις παρορμήσεις της στιγμής. Δεν θα συμβεί σε καμία περίπτωση!

Αυτό είναι πραγματικά ένας πολύ δύσκολος ερωτικός συνδυασμός, σύμφωνα με τους περισσότερους αστρολόγους. Οι περισσότεροι προβλέπουν ότι η σχέση σου με έναν Κριό θα είναι μία μάχη. Ορισμένοι μάλιστα λένε ότι είναι ένας από τους πιο δυσάρεστους συνδυασμούς του ζωδιακού κύκλου.

Οι δύο πλανητικοί κυβερνήτες που εμπλέκονται, Κρόνος (εσύ) και Άρης (ο Κριός), είναι διαμετρικά αντίθετοι. Εσύ είσαι εσωστρεφής, ντροπαλός ενώ ο Κριός είναι εξωστρεφής. Πραγματικά αντίθετοι!

Απόφυγε να του ελέγχεις την ζωή γιατί ο Κριός νιώθει ότι προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις. Τότε θα αισθάνεται ότι του κόβεις τα φτερά και του στερείς ότι αγαπάει πιο πολύ, δηλαδή την ελευθερία του. Η ζωντανή και ξέχειλη ενέργειά του χρειάζεται ουρανό για να πετάξει. Εάν σταματήσεις να προσπαθείς να τον ελέγχεις, αν και χρειάζεσαι ένα πιο αργό και πιο σκόπιμο ρυθμό, η σχέση θα βελτιωθεί. Να ξέρεις επίσης ότι του αρέσει να κυριαρχεί και να έχει το πάνω χέρι στην σχέση!

Και νομίζεις ότι δεν το ξέρουμε όλοι ότι μία κρυφή επιθυμία σου είναι να μπορούσες να ζεις την ζωή σου με το ίδιο πάθος και με την ίδια ένταση! Αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον Κριό γιατί η στάση που κρατάς γρήγορα μπορεί να σβήσει τις παθιασμένες φλόγες του Κριού!

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να λειτουργήσει μάλλον καλύτερα στον τομέα της εργασίας από ότι στον τομέα της αγάπης. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά, ακόμη και αν το ειδύλλιο ξεμείνει από έμπνευση. Μπορείτε να κάνετε χρήματα μαζί.

Με ποιούς Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Αιγόκερως

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου είναι φλογερά και παρορμητικά άτομα. Αντιθέτως, δεν είναι συμβατοί με σένα σχεδόν σε κανένα τομέα της ζωής.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ της 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου θα μπορούσαν να σου προκαλέσουν αρκετή απογοήτευση.

Οι Κριοί που έχουν γεννηθεί από 11 έως 19 Απριλίου διέπονται από τον Τοξότη και τον Δία. Είναι κυρίαρχοι τύποι και τα σχέδιά τους είναι τόσο μεγάλα και τολμηρά όσο τα δικά σου, αλλά το ύφος τους είναι πολύ διαφορετικό. Αν και είναι εργατικοί, θέλουν να δουν αποτελέσματα πολύ πιο γρήγορα από ότι εσύ.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links