blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 2.4  Ψήφοι: 9
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Ιχθείς
Ταιριάζουν75%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Οι Ιχθείς εμπίπτουν στον τομέα της φιλίας του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου. Ο συνδυασμός Ιχθείς - Ταύρος περιέχει κατά κύριο λόγο τη συντροφικότητα και την κοινωνική δραστηριότητα.

Ωστόσο, οι Ιχθείς τείνουν να είναι πολύ πιο πνευματικοί και ιδεαλιστές. Θα πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να ισορροπήσουν  ανάμεσα στο τι είναι πιθανό και τι είναι πραγματικό, αν θέλουν μία ευκαιρία μαζί σου.

Όμως, θα εξακολουθήσεις να αισθάνεσαι έλξη για την ενεργητικότητα και την ευαισθησία τους. Ίσως καταφέρουν μάλιστα να αγγίζουν τα συναισθήματά σου με τέτοιο τρόπο που σιγά-σιγά να σπάσουν το σκεπτικισμό σου.

Οι Ιχθείς θα μπορούσαν να διδάξουν στον Ταύρο τα σημαντικά καρμικά μαθήματα της ζωής. Μπορούν να σου εμπνεύσουν την πίστη και την εμπιστοσύνη σε ένα ανώτερο ον. Έχεις κι εσύ όμως να δώσεις μαθήματα. Μπορείς να τους δείξεις την αξία της ισορροπίας ανάμεσα στην πνευματική ζωή και στην πρακτική καθημερινότητα. Και οι δύο πλευρές μπορεί να τα βρείτε μπαστούνια στην αρχή, αλλά αξίζει να συνεχίσετε, αφού υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε ο ένας από τον άλλο.

Η σχέση τους μαζί σου θα είναι μια μάλλον ασυνήθιστη εμπειρία για τους Ιχθείς. Τους αρέσει να απορροφούν πολλά διαφορετικά συναισθηματικά και πνευματικά χρώματα. Θέλουν να φτάσουν βαθιά στην καρδιά του μυστηρίου της ζωής και της φύσης, λαμβάνοντας υπόψην όμως ότι είναι αρκετά ικανοποιημένοι με την ρουτίνα της ύπαρξής τους. Εσύ πάλι, έχεις ανάγκη να ξέρεις τι σου γίνεται σε πρακτικό επίπεδο και τι μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη γωνία.

Με ποιούς Ιχθείς ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Με τους Ιχθείς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 19 και 28/29 Φεβρουαρίου μπορεί να προκύψει μια αρμονική σχέση, παρόλο που είναι έντονα ιδεαλιστές και βλέπουν ολόκληρο τον κόσμο μέσα από χρωματισμένα ροζ γυαλιά. Ωστόσο, μπορεί να έρθεις σε αντίθεση μαζί τους μερικές φορές, επειδή η πρακτικότητα δεν είναι το δυνατό τους σημείο.

Εκείνοι που γεννήθηκαν μεταξύ 1 και 10 Μαρτίου δε σου ταιριάζουν και πολύ. Είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Αυτό μπορεί να σε “ξενερώσει” εύκολα. Χρειάζεσαι δύναμη και αποφασιστικότητα. Κάποια άτομα γεννημένα γύρω από αυτό το διάστημα έχουν απίστευτες ψυχικές και διαισθητικές ικανότητες και μπορεί να σε ξεσηκώσουν αρχικά, αλλά η έλλειψη πρακτικότητας που τους διακρίνει σύντομα θα σε κάνουν να χάσεις το ενδιαφέρον σου.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας κάνουν τους γεννημένους μεταξύ 11 και 20 Μαρτίου ζεστούς και πολύ έντονους. Μπορεί να παρασυρθείς από τις συναισθηματικές αντιδράσεις τους. Είναι ισχυροί, σιωπηλοί, αλλά και απαιτητικοί. Αν δεν έχεις τη διάθεση να συμβιβαστείς με τις απαιτήσεις τους, αυτή η σχέση θα είναι μια περιπέτεια γεμάτη σκαμπανεβάσματα.

Κάθε σχέση μεταξύ Ταύρου και Ιχθύ είναι μοναδική

Στην αστρολογία, κάθε άτομο είναι διαφορετικό, με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο του! Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνία γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links