blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 2.5  Ψήφοι: 4
Αποτελέσματα για
Παρθένος-Σκορπιός
Ταιριάζουν65%

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Είσαι Παρθένος και είναι Σκορπιός! Αν κοιτάξει κανείς την ομορφιά των φυτών, θα δει δύο από τα βασικά συστατικά της ζωής: τη γη και το νερό. Η ζωή και η ανάπτυξη εξαρτώνται από αυτά τα δύο στοιχεία - ένας σπόρος, συν η γη και το νερό. Η ίδια αναλογία μπορεί να περιγράψει τη συμβατότητα του ζωδίου της γης Παρθένου και του ζωδίου του νερού Σκορπιού. Υπάρχουν πολλοί Παρθένοι και Σκορπιοί που είχαν μια ικανοποιητική ζωή μαζί. Συγκέντρωσαν τους οικονομικούς και ψυχικούς πόρους τους και έχτισαν μια ευχάριστη και άνετη ζωή.

Στο άλλο άκρο του φάσματος είναι εκείνοι που λογομαχούν ασταμάτητα μέχρι και σε μεγάλη ηλικία και ποτέ δεν ένιωσαν ότι καλύπτουν ο ένας τον άλλον. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το γεγονός ότι και οι δύο είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί άνθρωποι. Γενικά, υπάρχει μια καλή σχέση μεταξύ των ζωδίων σας, αν και – ο Παρθένος είναι το σύμβολο της φιλίας και της δια βίου ολοκλήρωσης των Σκορπιών και ο Σκορπιός είναι το ζώδιο της επικοινωνίας για τον Παρθένο. Αυτό φαίνεται αρκετά ελπιδοφόρο και από τις δύο πλευρές. Υπάρχουν δύο πολύ διαφορετικοί πλανήτες που σας επηρεάζουν. Ο Πλούτωνας, που κυβερνά τον Σκορπιό, είναι δεσπόζων, ισχυρογνώμων και προκλητικός, με τον πιο αντιπαραθετικό τρόπο. Εσύ είσαι πιο συνετός, πνευματικός και συγκρατημένος.

Σε μια μακροχρόνια σχέση, στην αρχή θα σε εκνευρίσει, γιατί ο Σκορπιός είναι αρκετά κτητικός και εσύ χρειάζεσαι χρόνο για να αναλύεις και να αξιολογείς τα πάντα. Αλλά με το που θα τον κάνεις δικό σου, είναι γενναιόδωρος και πολύ πιστός. Και εσύ έχεις ανάγκη από κάποιον που σου προσφέρει σιγουριά, και που είναι συνέχεια δίπλα σου. Αυτός είναι όντως ο Σκορπιός! Γιατί έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στο μέλλον και αυτό θα σε ηρεμήσει! Είναι φορές που νομίζεις ότι είναι αδρανής, αλλά θα σου αποδείξει ότι κάνεις λάθος. Μα και εσύ ψάχνεις τα πάντα μέχρι και στην πιο μικρή λεπτομέρεια! Μην το κάνεις καλύτερα!

Αν ο Σκορπιός μπορούσε να γίνει λίγο πιο αισιόδοξος, πιθανώς να αισθανόσουν πιο σίγουρος σε μια σχέση μαζί του.

Σε πρακτικό επίπεδο, όσο και από την άποψη της φυσικής σας οικειότητας, εσείς οι δύο έχετε όλα τα χαρακτηριστικά για μια πραγματικά καλή σχέση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς στον οικονομικό τομέα: τους προσφέρεις υποστήριξη σε επιχειρηματικές ενέργειες.

Με ποιούς Σκορπιούς ταιριάζει περισσότερο ο Παρθένος

Να προσέχεις  τους Σκορπιούς που έχουν γεννηθεί μεταξύ 24 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου. Ο Άρης, που είναι συν-κυβερνήτης τους, είναι πραγματικά αντίθετος στη δική σου φύση. Ως αποτέλεσμα, να περιμένεις πολλά ιδιοσυγκρασιακά ξεσπάσματα.

Ο Σκορπιός που έχει γεννηθεί μεταξύ 3 και 12 Νοέμβρη είναι ιδανικός για μακροχρόνια αγάπη και για γάμο μαζί σου. Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας, ο οποίος επηρεάζει το γάμο σας, τους επηρεάζει. Υπάρχει ανάμεσά σας η φυσική έλξη.

Ο Σκορπιός που έχει γεννηθεί μεταξύ 13 και 22 Νοεμβρίου σου προσφέρει κέρδη και ζημίες σε ίδιο βαθμό. Πολλά από τα μαθήματα της ζωής σου θα τα μάθεις μέσω της οικονομικής σου σχέσης μαζί του. Υπάρχει ένα παλιό ρητό που ίσως χρειαστεί να θυμάσαι: μην μπλέκετε ποτέ τη δουλειά με τη διασκέδαση.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links