blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.1  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Αιγόκερως
Ταιριάζουν80%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το γήινο, πρακτικό στοιχείο του Αιγόκερου συμβαδίζει αρμονικά με τη δική σου στάση απέναντι στη ζωή. Τα κοινά στοιχεία που υπάρχουν ανάμεσά σας αποτελούν ένα καλό ξεκίνημα για τη σχέση. Από την αρχή θα ανακαλύψεις πολλές ομοιότητες μεταξύ σας. Είστε και οι δυο παραδοσιακοί και μπορείτε να βασιστείτε ο ένας στον άλλο όσον αφορά στα καθημερινά ζητήματα. Ο Αιγόκερως θα σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής. Αν σε ερωτευτεί, θα σε υποστηρίξει με κάθε τρόπο σε ο,τι σε απασχολεί. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να ενώσετε τις δυνάμεις σας και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι φιλόδοξος και δίνει μεγάλη σημασία στην επιτυχία.

Από την άλλη, πρόκειται για ένα μεταβλητό ζώδιο. Ίσως να επιχειρήσει να πειραματιστεί σε νέα πράγματα, ενώ εσύ θα το βρεις δύσκολο να εγκαταλείψεις τα δοκιμασμένα. Καλό θα είναι όμως να του δείξεις εμπιστοσύνη, αν θέλεις η σχέση να προχωρήσει.

Αν ένας τομέας ανάμεσά σας θα χαρακτηριζόταν προβληματικός, αυτός δεν είναι άλλος από τον σεξουαλικό, γιατί ο Αιγόκερως μπορεί να είναι λίγο στεγνός και απόμακρος και να μην καταφέρνει να κατανοήσει πλήρως ή να καλύψει τις ανάγκες σου. Αν πραγματικά επιθυμείς η σχέση να λειτουργήσει θα πρέπει να δώσεις σ’ αυτή την πλευρά ιδιαίτερη προσοχή.

Με ποιούς Αιγόκερους ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2 και 10 Ιανουαρίου είναι σίγουρα οι πιο συμβατοί. Κυριαρχούνται από τον κυβερνήτη του ζωδίου σου, την Αφροδίτη και δε θα σου φανούν τόσο σκληροί ή κλειστοί. Η Αφροδίτη τους μαλακώνει και τους κάνει πολύ πιο εκδηλωτικούς από ο,τι θα περίμενε κανείς. Μπορούν να προσφέρουν στοργή κι αγάπη.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου θα δέσουν εύκολα μαζί σου. Βέβαια, έχουν ένα εντονότερο ενδιαφέρον για τα χρήματα και τα οικονομικά από σένα, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, αφού θα κολακευτείς από το γεγονός ότι δε φοβούνται να εργαστούν σκληρά για να μπορούν να σου προσφέρουν τα ωραιότερα πράγματα της ζωής. Έχετε παρεμφερή επαγγέλματα και οικονομικούς στόχους, καθώς και παρόμοιες φιλοσοφικές και ηθικές απόψεις.

Μπορείς να περιμένεις μία καλή συνολικά σχέση με εκείνους που γεννήθηκαν μεταξύ 11 και 20 Ιανουαρίου. Μπορεί ακόμα και να χτίσεις μια σχέση ζωής μαζί τους. Είναι ρομαντικοί και πολύ πειστικοί όταν θα σε φλερτάρουν. Αυτό οφείλεται στην επίδραση του Ερμή. Η επίδραση της Παρθένου θα προσθέσει μια πινελιά τελειομανίας στο στυλ τους και σίγουρα θα σου αρέσει.

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links