blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Ταύρος-Ζυγός
Ταιριάζουν85%

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

O Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, όπως και ο Ταύρος, έτσι υπάρχει μια άμεση σύνδεση μεταξύ τους. Ως ζώδιο του αέρα θα σε διεγείρει σε πνευματικό επίπεδο, θα απολαύσεις την κοινωνικότητά του, αλλά μπορεί ταυτόχρονα να σε εξαντλήσει. Θα πρέπει να καταφέρεις να βρεις τον τρόπο που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις την εσωτερική σου σταθερότητα. Πρέπει διατηρήσεις τις ισορροπίες σου γιατί η έντονη κοινωνική ζωή στην οποία θα σε παρασύρει, μπορεί να τις διαταράξει.

Από την άλλη, έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει την ευαισθησία που χρειάζεσαι. Εσύ από την πλευρά σου, θα του προσφέρεις ένα άνετο και ασφαλές μέλλον.

Αν υπάρξει κι από τους δυο σας διάθεση για συνεργασία και αμοιβαίες υποχωρήσεις, αυτή η σχέση μπορεί να γίνει θαυμάσια. Θα υπάρξει μια τέλεια ισορροπία κοινωνικής δραστηριότητας και οικογενειακής ευδαιμονίας, όπου θα υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον και θα ωριμάζετε μαζί.

Ο Ζυγός μπορεί ακόμη και να σε βοηθήσει σε τομείς που σχετίζονται με την εργασία. Αν νοιώσεις να υψώνονται μπροστά σου εμπόδια και αδυναμία στο να εμπνευστείς, έχει την ικανότητα να σου δώσει την ώθηση να προχωρήσεις.

Ο τρόπος της ζωής των δυο σας ίσως να είναι δύσκολο να συγχρονιστεί. Σε ακραίες περιπτώσεις, ένας υπερβολικά κοινωνικός Ζυγός μπορεί να μην αισθάνεται άνετα μένοντας στο σπίτι, ενώ εσύ εκεί βρίσκεις την ισορροπία σου. Η σχέση μπορεί να σας αναγκάσει να κάνετε σημαντικές προσαρμογές, μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή. Πρόσεξε όμως, να μην το παρακάνεις με τους συμβιβασμούς. Αν, από αίσθηση υποχρέωσης, παραμερίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, μπορεί μελλοντικά να διαταραχτεί η υγεία και η ευεξία σου.

Με ποιούς Ζυγούς ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Αυτοί που έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου κυβερνώνται από την Αφροδίτη, άρα οι απόψεις και οι στόχοι τους στη ζωή βρίσκονται σε πολύ καλή αντιστοιχία με τους δικούς σου. Θα δημιουργηθεί μια πολύ καλή σχέση μεταξύ σας.

Για τους γεννημένους μεταξύ 4 και 13 Οκτωβρίου, να θυμάσαι ότι το ζώδιο του Υδροχόου επιδρά πάνω τους. Μπορεί να συναντήσεις δύο δυσκολίες. Η πρώτη είναι κάποιες ιδιαίτερα προοδευτικές ιδέες που μπορεί να έχουν και η δεύτερη ότι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ακόμα κι εκκεντρικοί. Αυτός είναι κι ο λόγος που πιθανόν να μην μπορέσουν να σου δώσουν τη σταθερότητα ή την ασφάλεια που ψάχνεις. Αν υπάρχει όμως αγάπη ανάμεσά σας, η σχέση μπορεί να προχωρήσει.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 14 και 23 Οκτωβρίου, έλκονται ιδιαίτερα από τον Ταύρο κι έχουν έντονο αισθησιασμό. Η λέξη κλειδί γι’ αυτούς όμως είναι η επικοινωνία, οπότε βγάλε τα βιβλία και ξεσκόνισε τις γενικές γνώσεις και τις κοινωνικές δεξιότητές σου. Θα τις χρειαστείς μαζί τους!

Ο Χάρτης Της Σχέσης Σας - Συναστρία

Για να είστε βέβαιοι ότι ταιριάζετε, αν γνωρίζετε την ημερομηνίας γέννησης του συντρόφου σας, δείτε όλες τις λεπτομέρειες της σχέσης σας και μάθετε με ακρίβεια πως θα επηρεάζει ο ένας τον άλλον, με βάση τα προσωπικά ωροσκόπια σας στη συναστρία.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links