blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 6
Αποτελέσματα για
Ιχθείς-Παρθένος
Ταιριάζουν65%

ΙΧΘΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Υπάρχει μια αντίφαση μεταξύ των Ιχθύων και του Παρθένου. Είστε αντίθετα ζώδια και παραδοσιακά, αστρολογικά, αυτό υποτίθεται ότι είναι μια θετική ένδειξη για την αγάπη και το γάμο. Είστε πολύ διαφορετικοί στην προσέγγισή σας στη ζωή κι ενώ αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε έναν καλό συνδυασμό σε ορισμένα επίπεδα, υπάρχουν και άλλα, πιο λεπτά θέματα, στα οποία ενδέχεται να μην λειτουργείτε καθόλου.

Είναι αρκετά περίεργο εξ’ αρχής το γεγονός ότι έλκεστε μεταξύ σας! Αλλά τα αντίθετα συχνά έλκονται. Τη σχέση αυτή δε θα είναι εύκολο να τη διαγράψετε.

Το ζώδιο του νερού, οι Ιχθείς, που είναι ευαίσθητοι και διορατικοί από τη φύση τους, βασίζονται σε συναισθήματα και ένστικτα. Ο Παρθένος στηρίζεται στην εξυπνάδα του κατά τη λήψη αποφάσεων. Η προσέγγισή σας είναι συναισθηματική και του Παρθένου λογική. Εκείνοι ψάχνουν για τις κρύες σκληρές πραγματικότητες, τις λεπτομέρειες. Θα δυσκολευτείτε πολύ να εκτιμήσετε ο ένας τον άλλον κατά καιρούς.

Ιχθείς και Παρθένος είναι και οι δύο μεταβλητοί και κυκλοθυμικοί με το δικό τους τρόπο. Ένα άλλο σημαντικό ζήτημα εδώ είναι ότι οι Παρθένοι θα θέλουν να καταλάβουν, να ταξινομήσουν και να επιλύσουν κάθε συναισθηματικό ζήτημα χρησιμοποιώντας τον εγκέφαλό τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει σκυθρωπούς, καθώς προσπαθούν να καταλάβουν τα πράγματα.

Σας αρέσει να αφήνετε τις μυστηριώδεις δυνάμεις της φύσης να αποκαλύπτουν τις απαντήσεις σας. Οι διαθέσεις σας είναι ονειρικές. Ο Παρθένος μπορεί να ερμηνεύσει τη στάση σας ως μια μορφή ψυχικής τεμπελιάς. Θα το δει αυτό ως την τέλεια ευκαιρία για να σας "επιτεθεί". Πρέπει να προσέξει να μην το κάνει αυτό, γιατί θα βλάψει ανεπανόρθωτα τη σχέση σας. Πρέπει να κατανοήσετε ότι κανείς δεν είναι σωστός ή λάθος.

Αν δεν υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, ο Παρθένος θα το πάρει για αδυναμία από την πλευρά σας. Ο κριτικός τρόπος του πρέπει λάβει μία απάντηση. Δε θα  αντιδράσετε αμέσως και προτιμάτε να αποφύγετε ένα θέμα μέχρι να προκύψει ανάγκη. Μάθετε να ανταποκρίνεστε ταχύτερα στους Παρθένους και η σχέση σας θα είναι καλύτερη. Το βάρος πέφτει στον Παρθένο, που πρέπει να υποχωρήσει και να μην έχει μεγάλες απαιτήσεις από εσάς.

Με ποιούς Παρθένους ταιριάζει περισσότερο ο Ιχθύς

Θα αισθανθείτε πιθανώς ότι υπάρχει ένα είδος πεπρωμένου στη σχέση σας με Παρθένους που γεννήθηκαν μεταξύ 24 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου. Μπορεί να υπάρξει μια πλήρης έκφραση της οικογενειακής και της σεξουαλικής κλίσης σας με αυτούς.

Φιλία και κέρδη θα ευημερήσουν αν συνδεθείτε με Παρθένους που γεννήθηκαν μεταξύ 3 και 12 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση από την άποψη των οικονομικών και υλικών πόρων, αλλά να είστε προσεκτικοί, γιατί  μπορεί να καταλήξουν να κυριαρχούν στη σχέση.

"Σταμάτα - ξεκίνα", είναι τα χαρακτηριστικά των σχέσεων με Παρθένους που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 22 Σεπτεμβρίου. Η διάρκεια, καθώς επίσης το βάθος και η ένταση, στη σχέση σας με αυτούς τους Παρθένους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πόση προσπάθεια κάθε ένας από εσάς είναι έτοιμος να κάνει.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links