blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 7
Αποτελέσματα για
Αιγόκερως-Αιγόκερως
Ταιριάζουν75%

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Δεν χρειάζεται να αναφερθεί ότι η φιλοδοξία και η ορμή μεταξύ δύο Αιγόκερων θα οδηγήσει τελικά σε σημαντική επιτυχία και οικονομικό όφελος. Η επαγγελματική ισχύς σχετίζεται με το ζώδιό σου και συναντώντας το δίδυμο ζώδιό σου θα αυξήσει την εξουσία αυτή.

Τα χρήματα θα είναι άφθονα και θα απολαύσετε τις πολυτέλειες που κερδίζετε από κοινού. Έχετε και οι δύο μια ενστικτώδη αίσθηση για τα χρήματα, τα οποία θα καταστήσουν εύκολο το να σέβεται ο ένας τον άλλο.

Όσο και να αγαπάτε ο ένας τον άλλον, όσο έντονος και  να είναι ο πόθος σας, κάπου βαθιά μέσα στην καρδιά σας σημαντικότερη θέση έχει η καριέρα και η ανάγκη που έχετε οι δύο σας για κοινωνική αναγνώριση. Ακριβώς επειδή ξέρεις τι σημαίνει η δίψα για επιτυχία, θα καταλάβεις απόλυτα το σύντροφό σου και θα είσαι δίπλα του, όποιες θυσίες και αν χρειαστεί να κάνεις. Το μόνο πρόβλημα σε αυτή τη σχέση είναι το γεγονός ότι και οι δύο ενδιαφέρεστε πιο πολύ για τα επαγγελματικά παρά για το δεσμό σας. Είστε πολύ σοβαροί και αυτό μπορεί να κάνει το πάθος να χαθεί. Καλό θα ήταν να κρατήσετε λίγη ενέργεια για την κρεβατοκάμαρα!

Οι Αιγόκεροι δεν ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα, όμως με τον καιρό μαθαίνουν τα μαθήματα ζωής και την ανάπτυξη ευρύτερων και πιο συμπονετικών απόψεων. Πολλοί Αιγόκεροι τείνουν στη συνέχεια να προχωράνε σε νέους τομείς εργασίας που περιλαμβάνουν υπηρεσίες που βοηθάνε τους ανθρώπους λιγότερο τυχερούς από αυτούς.

Ο χρόνος σε ένα καταφύγιο στο βουνό θα ήταν ένας τέλειος τρόπος για τους δυο σας να ξεφύγετε από τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και της ζωής στην πόλη. Θα σας δώσει μια ευκαιρία να επανέλθετε σε επαφή με την πρακτική, γήινη πλευρά σας! Η κηπουρική, η κατασκευή και ανακαίνιση στο σπίτι θα μπορούσαν να είναι οι δραστηριότητες που μοιράζεστε.

Επειδή είστε και οι δύο έτσι ορμητικοί στην εργασία και θέλετε τόσο πολύ να επιτύχετε τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να έχετε και οι δύο πολύ φορτωμένο πρόγραμμά, που δεν αφήνει πολύ χρόνο για τον άλλον. Θα πρέπει να είστε ευαίσθητοι με τις προσωπικές ανάγκες του άλλου, ώστε να μπορείτε να αναπτύξετε την αγάπη και την τρυφερότητά σας.

Έχετε και οι δύο μια συντηρητική προσέγγιση στον έρωτα, αλλά το να έχετε παρόμοια νοοτροπία σημαίνει ότι θα αισθανθείτε σεξουαλικά άνετα μεταξύ σας. Οι Αιγόκεροι δεν πιστεύουν ότι το σεξ πρέπει να είναι μια επίδειξη πυροτεχνημάτων κάθε βράδυ.

Με ποιούς Αιγόκερους ταιριάζει περισσότερο ο Αιγόκερως

Όλοι οι Αιγόκεροι μπορεί να βρουν την απόλυτη ευτυχία με Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου, αλλά είναι καταλληλότεροι για Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί μεταξύ 2 Ιανουαρίου και 10 Ιανουαρίου. Η επιρροή του Κρόνου και της Αφροδίτης σημαίνει ότι η στοργή θα αυξηθεί και ότι θα υπάρχει μια φυσική τρυφερότητα.

Οι Αιγόκεροι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 11 και 20 Ιανουαρίου έχουν πολύ γοητεία που θα σε κάνει να αισθάνεσαι χαρούμενος και χαλαρός. Θα σε τονώσει ψυχικά ο συγκυβερνήτης πλανήτης τους, ο Ερμής, τους βοηθά να έχουν ετοιμότητα πνεύματος, να είναι έξυπνοι και άκρως επικοινωνιακοί. Μερικές φορές θα αναρωτηθείς αν είναι πραγματικά Αιγόκεροι, γιατί μιλάνε τόσο πολύ! Αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links