blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια που ταιριάζουν
 
blank

Ζώδια που ταιριάζουν

Επιλέξτε τα ζώδια που σας ενδιαφέρουν:
Εγώ
Η σχέση μου
blank
Βαθμολόγησε
Score: 3.4  Ψήφοι: 9
Αποτελέσματα για
Δίδυμοι-Δίδυμοι
Ταιριάζουν80%

ΔΙΔΥΜΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Δίδυμος με Δίδυμο… κάτσε λίγο, να ξαναμετρήσουμε: εσείς πόσοι είστε; Ο καθένας από σας έχει 2 όψεις και 2 επί 2…

Τους πρώτους μήνες; Η τέλεια σχέση. Αλλά μετά, σκούρα τα πράγματα αν δεν προσπαθήσετε σκληρά! Αλλά να κοιτάξουμε πρώτα την αρχή.

Δύο Δίδυμοι μαζί …κάθε πρωί ο κόσμος είναι διαφορετικός! Βόλτες, επισκέψεις σε φίλους, θα πηγαίνετε παντού. Θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον μόνο με μια ματιά, θα είστε 2 ανοιξιάτικα αεράκια που γυρίζουν στον ουρανό!

Όποιος έβγαλε την φράση «έρωτας με την πρώτη ματιά» μάλλον σκεφτόταν 2 άτομα του ίδιου ζωδίου. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ! Αλλά δε σημαίνει ότι είναι και ο απόλυτος έρωτας, ο έρωτας της ζωής σου! Μία σχέση ανάμεσα σε δύο άτομα που φλερτάρουν τόσο πολύ, θέλει κόπο και τρόπο για να διαρκέσει!

Επικοινωνία; Μπόλικη, γιατί είστε από τα ευνοημένα άτομα σε αυτόν τον τομέα! Για σας είναι μία βασική ανάγκη αλλά και ένα βασικό χαρακτηριστικό. Δε θα βαρεθείτε ούτε μια στιγμή. Ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, δίνει σε έναν Δίδυμο φανταστικές ικανότητες. Θα είσαι συνεχώς σε δράση, τρέχοντας από τη μία δουλειά στην άλλη, στους φίλους, σε μπαράκια... και η κούραση δε θα σε καταβάλει στιγμή. Ο Αέρας έχει ανάγκη από κίνηση για να υπάρχει. Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ! Δύο Δίδυμοι μαζί; Η εξάντληση σας περιμένει στην γωνία! 

Ρομαντισμός; Χμμ… Μία δύσκολη λέξη για εσένα, σχεδόν άγνωστη ! Ο έρωτάς σας έχει τις ρίζες στον εγκέφαλο και σε καμία περίπτωση στην καρδιά! Σκέψου καλά πριν ζητήσεις συναισθηματική κάλυψη από έναν Δίδυμο, γιατί άλλο η τρομερή έλξη και άλλο τα συναισθήματα. Και όμως αν ερωτευτεί το μυαλό σου, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες η σχέση σας να είναι και σχέση ζωής!

Ερωτικά, δύο Δίδυμοι με μαγεμένα δάχτυλα δε μπορούν παρά να δημιουργήσουν μια θύελλα από αισθήσεις και επειδή και οι δύο είστε πηγή φαντασίας και ιδεών, ο έρωτας θα είναι σαν καταρράκτης. Συναισθηματικοί όμως καθόλου και αυτό πρέπει να σε βάλει σε βαθιά σκέψη, και να αναρωτηθείς γιατί θέλεις δίπλα σου έναν άλλον Δίδυμο. Συμπέρασμα; Μία θυελλώδης σχέση που ξεκινάει ωραία, συνεχίζει ωραία.. αλλά θέλει και εκείνο το «κάτι» για να διαρκέσει.

Με ποιούς Διδύμους ταιριάζει περισσότερο ο Δίδυμος

Οι Δίδυμοι που έχουν γεννηθεί μεταξύ 22 Μαΐου και 1 Ιουνίου είναι αρκετά καλοί σύντροφοι για εσάς. Έχουν μεγάλη ψυχική, κοινωνική και επικοινωνιακή συγγένεια μαζί σου.

Οι Δίδυμοι που γεννήθηκαν από 2 μέχρι 12 Ιουνίου θα είναι πιο αισθησιακοί και λειτουργούν πολύ καλύτερα σε μια συναισθηματική και σωματική σχέση μαζί σου. Και οι δύο θα αφιερώσετε πολύ χρόνο για τις φυσικές ανάγκες του άλλου σε αυτή την ένωση. Θα περάσετε μεγάλο μέρος του χρόνου σας συζητώντας για τις σεξουαλικές και αισθησιακές σας ανάγκες.

Οι Δίδυμοι που γεννήθηκαν μεταξύ 13 και 21 Ιουνίου είναι πιο πιθανό να σχετίζονται με σένα σε ένα καρμικό ή πνευματικό επίπεδο. Αν και συνήθως είναι δύσκολο να μοιράζεστε τα πιο απόκρυφα μέρη του εαυτού σας, θα το βρεις εύκολο με αυτούς τους Διδύμους. Θα κάνουν απολαυστική για εσένα αυτή τη διαδικασία. Αυτός είναι ένας αρκετά καλός συνδυασμός για εσένα.

blank
Δείτε επίσης
Sponsored Links